FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A da se prvo sačeka pressica i vidi šta je u pitanju. Možda je povreda u pitanju, možda mali nije trenirao kako treba, nešto reće itd.
-
HeavyBassBlues
- Kontakt:
Ne bih htio zvucati kao Zalosna Sova, ali nisam nesto optimostican pred ovu utakmicu. Ne zato sto mislom da imamo slabiji i ili jaci tim, slabije ili jace igrace. U treninge i postavke se ne razumijem svakako. Jednostavno svoj pesimizam baziram na cinjenici da se mnoge europske ekipe u ovoj fazi takmicenja raduju nnama, a ne mi njima.
Naravno, ja se prizeljkujem prolaz, ali 90% timova sa kojim smo do sada igrali su i organizacijski i strukturalno na puno vecem nivou od nas.
Necu reci da ne mozemo izbaciti ove Fince, ne bih bio navijac kad se ne bih nadao prolazu i vjerovao u svoj tim, ali zaista smatram da jos uvijek nismo dozreli da igramo u kontinuitetu na ovom nivou. Otud moj pesimizam.
Ja cu ionako otici na utakmicu i daj boze da me razuvjere, pa da se uzdravlju i veselju gledamo u grupnoj fazi.
Naravno, ja se prizeljkujem prolaz, ali 90% timova sa kojim smo do sada igrali su i organizacijski i strukturalno na puno vecem nivou od nas.
Necu reci da ne mozemo izbaciti ove Fince, ne bih bio navijac kad se ne bih nadao prolazu i vjerovao u svoj tim, ali zaista smatram da jos uvijek nismo dozreli da igramo u kontinuitetu na ovom nivou. Otud moj pesimizam.
Ja cu ionako otici na utakmicu i daj boze da me razuvjere, pa da se uzdravlju i veselju gledamo u grupnoj fazi.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
ima li ko info kako karte idu
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Banic
Ristovski-Gojkovic-Mujkic
Beganovic-Cimirot-Elezi-Kupresak
Ljajic
Kyeremeh-Mikic
Ocekujem ovako nesto u cetvrtak da ce izvesti iako meni nikad Ristovski ne bi igrao prije Ivanisevica.Mozda jedina dilema Kosi/Kupresak.Zao mi je sto nema Zivkovica,momak nema lose utakmice u nasem dresu a siromasna minutaza.Imam osjecaj da cemo pozitivno iznenaditi za 2 dana
Ljajic
Kyeremeh-Mikic
Ocekujem ovako nesto u cetvrtak da ce izvesti iako meni nikad Ristovski ne bi igrao prije Ivanisevica.Mozda jedina dilema Kosi/Kupresak.Zao mi je sto nema Zivkovica,momak nema lose utakmice u nasem dresu a siromasna minutaza.Imam osjecaj da cemo pozitivno iznenaditi za 2 dana
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
propoklopac
- Kontakt:
Ma jašta, ne vidi Zekić ko mi, i mi smo s njima na treningu svaki dan, ta ce Zeka
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 07 jul 2026, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I trebamo ispasti ako krenu od prve minute Ristovski i Mujkić, najiskrenije rečeno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:17Banic
Ljajic
Kyeremeh-Mikic
Što se tiče Telalovića, koliko znam nije povrijeđen, ali eto sačekajmo pressicu pa da vidimo šta će Zoran reći.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Mene vise brine hocemo li mi fizicki moci ispratiti na terenu, ovi finci su se vec dobro naigrali, sezona im u punom jeku.
Telalović je povrijeđen,Ignatkov sa Ukrajinom , Carabella nije registrovan.Za Živkovića vjerovatno kadrovsko biranje.
Može se 24h prije još 1 ubaciti igrač svakako.
Može se 24h prije još 1 ubaciti igrač svakako.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Meite ako ne dobije crveni karton u četvrtak smatrat' ću uspjehom. Nikako mi taj igrač "ne miriše".
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Shategabri
- Kontakt:
Još u četvrtak temp max 27 (znači navečer na Koševu ko na Bjelašnici
Koševo Zapad
Banić
Beganović Gojković Ivanišević Kuprešak
Cimirot Elezi
Kyeremeh Ljajić Mikić
Barišić
Juriiiš
Beganović Gojković Ivanišević Kuprešak
Cimirot Elezi
Kyeremeh Ljajić Mikić
Barišić
Juriiiš
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Izraziti dešnjak na lijevom stoperu i Kupre (kol'ko god ga volio) pasivan u odbrani protiv prebrzih bočnih igrača recept za tricu u našoj mreži.
- belosevic23
- Kontakt:
joj protiv Aktobea onaj Umaev nas ubio na sredini, a protiv Craiove Al Hamlawi odigro utakmicu života, pa onaj mali iz Torpeda Arabidze, osmica na sredini terena. Svake godine se protiv nas ukaže neki koji odigra najbolju svoju utakmicu
Ukaze se kad im mi to dopustimo. Isto sto se golman svaki razbrani protiv nas, pa pogledas posle u miru highlightse i vidis, da je svaki sut isao direkt u njega. Kur.ac moj bi svaku branio, da je sut precizan i jak.
Tako i ovi nabrojani. Ako ga slabo markiras i pustas prostor normalno, da ce ga koristiti.
Tako i ovi nabrojani. Ako ga slabo markiras i pustas prostor normalno, da ce ga koristiti.
Trka je suština svega u današnjem fudbalu. Ako možeš trčati, nadoknadiš time manjak tehničkog kvaliteta. Zato i jesu klubovi iz Andora, Estonija i sličnih "proigrali".Lavcina je napisao/la: ↑07 jul 2026, 15:19Ukaze se kad im mi to dopustimo. Isto sto se golman svaki razbrani protiv nas, pa pogledas posle u miru highlightse i vidis, da je svaki sut isao direkt u njega. Kur.ac moj bi svaku branio, da je sut precizan i jak.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Sta je sa novim dresovima?
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zrinjski doveo Gajzlera iz Orijenta.. 
NESLAZEM SE da imamo sad jacu ekipu nego protiv CRAJOVE, posebno za euro tekme.
Prvi glava u glavu
KEREMEH VS KEREMEH, onaj keremeh sto je igrao protiv crajove imo 80x vecu minutazu u prvenstvu nego danasnji keremeh
Ristivski protiv krajove bio 19x bolji nego danasnji
Adem vs Mlinaric, nemogu dat prednost Ademu jer Mlinaric je bio najbolji strijelac lige sa 20 golova, asistirao je za go pretrcao je sigurno 12-13 kilometara sto je mnogo vazno u evropskim utakmicam
Takodje tad ti je ZZ trenirao godinu dana u cugu doveo igrace koje njemu trebaju, dok je sad ZZ dosao prije 3 sedmice prije utamice
Takodje individualni kvalitet glavu u glavu nije toliko vazan koliko je kohezija ekipe medju sobno, koliko ce ekipa prihvatit ZZ i ss, koliko ce SS USPJET da natjera igrace da daju zadnji atom.
Takodje nevjerujem da ce bit vise od 8-9 k gledalaca, dijaspora iz USA nece toliko doc ove godine u bosnu, takodje dijaspora iz evrope takodje ona koja je isla na SP tesko dace doc u BiH. Takodje oni koji budu i dolazili bice vise u fazonu da gledaju utakmicu u kafani ili da gledaju SP. Takodje ovo je prva utakmica ( nije ko ona protiv kazastanaca kad je svak ocekivao da ce nas natamburat a mi pobjedili 0-1 keremeh) samim tim bice euforija dosta niza.
I na kraju imao si GUKIJASHVILIJA, koji je donio prevagu i igrac kojeg mi nemamo, go koji je postigo protiv krajove i na nacin kako je dao go, je donio strah krajovi jer onaj voleje je ne evropski kvalitet vec kvalitet koji se moze vidjet samo u ligama trojkama
Prvi glava u glavu
KEREMEH VS KEREMEH, onaj keremeh sto je igrao protiv crajove imo 80x vecu minutazu u prvenstvu nego danasnji keremeh
Ristivski protiv krajove bio 19x bolji nego danasnji
Adem vs Mlinaric, nemogu dat prednost Ademu jer Mlinaric je bio najbolji strijelac lige sa 20 golova, asistirao je za go pretrcao je sigurno 12-13 kilometara sto je mnogo vazno u evropskim utakmicam
Takodje tad ti je ZZ trenirao godinu dana u cugu doveo igrace koje njemu trebaju, dok je sad ZZ dosao prije 3 sedmice prije utamice
Takodje individualni kvalitet glavu u glavu nije toliko vazan koliko je kohezija ekipe medju sobno, koliko ce ekipa prihvatit ZZ i ss, koliko ce SS USPJET da natjera igrace da daju zadnji atom.
Takodje nevjerujem da ce bit vise od 8-9 k gledalaca, dijaspora iz USA nece toliko doc ove godine u bosnu, takodje dijaspora iz evrope takodje ona koja je isla na SP tesko dace doc u BiH. Takodje oni koji budu i dolazili bice vise u fazonu da gledaju utakmicu u kafani ili da gledaju SP. Takodje ovo je prva utakmica ( nije ko ona protiv kazastanaca kad je svak ocekivao da ce nas natamburat a mi pobjedili 0-1 keremeh) samim tim bice euforija dosta niza.
I na kraju imao si GUKIJASHVILIJA, koji je donio prevagu i igrac kojeg mi nemamo, go koji je postigo protiv krajove i na nacin kako je dao go, je donio strah krajovi jer onaj voleje je ne evropski kvalitet vec kvalitet koji se moze vidjet samo u ligama trojkama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.