Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Jbt ovaj Tillman ni sam ne zna kako dade 2 gola iz slobodnjaka. Protiv nas Radeljic uopste ne skace, a sad od zida ode u gol.
Nego je li igrao sinoc Mes... ovaj Balogun?
Nego je li igrao sinoc Mes... ovaj Balogun?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa sto bi ustajali u 2 ujutro, kad je kod njih tad 3 poslije podne ili 12 u podne?Edincapitano je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:48Najgore SP ikada, kako ce biti fino ostaviti ovu Ameriku za koju sedmicu i Allahmanet.
Dijaspora u Americi odma ce nestati 90 posto, nema sanse da bosnjo u Americi ustane u 2 ujutru da gleda Bosna - Kipar u kvalifikacijama za EP.
Sve se fino potrefilo njima sto smo otisli na SP kad se igra u Americi pa su svi vatreni navijaci postali par sedmica i to je to![]()
Malo si polupo loncice!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Nemoj mu zamjerit, on je na vi sa geografijom.qaa18 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:03Pa sto bi ustajali u 2 ujutro, kad je kod njih tad 3 poslije podne ili 12 u podne?Edincapitano je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:48Najgore SP ikada, kako ce biti fino ostaviti ovu Ameriku za koju sedmicu i Allahmanet.
Dijaspora u Americi odma ce nestati 90 posto, nema sanse da bosnjo u Americi ustane u 2 ujutru da gleda Bosna - Kipar u kvalifikacijama za EP.
Sve se fino potrefilo njima sto smo otisli na SP kad se igra u Americi pa su svi vatreni navijaci postali par sedmica i to je to![]()
Malo si polupo loncice!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja sam na Kolumbiju 100 ulozio, pa ko mu yebe mater, ne moze se ni svica provlaciti stalno.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ovdje možeš isključivo hvaliti igrače Barcelone/Reala na uštrb igrača drugog kluba. Molim te edituj post.
- Cassano2024
- Kontakt:
Da je Sergej išao hrabro i napao, jer nema šta da izgubi, jer smo bili autsajderi, vjerovatno bi dobili. To se vidilo zadnjih 10-15 minuta kad smo napadali. Ali jeb.ije...pi.čkasto je lakše.
Commando Ultrà Curva Sud
suti brate u Australiji sam pratim svaku nasu utakmice od 2003, a svaka utakmica ili pocinje u 4:45 ili 6:45 ujutru.qaa18 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:03Pa sto bi ustajali u 2 ujutro, kad je kod njih tad 3 poslije podne ili 12 u podne?Edincapitano je napisao/la: ↑07 jul 2026, 08:48Najgore SP ikada, kako ce biti fino ostaviti ovu Ameriku za koju sedmicu i Allahmanet.
Malo si polupo loncice!
- invincible1921
- Kontakt:
Nakon sinocnje ali i ostalih tekmi,,,,samo dobijam dodatnu potvrdu zakljucku...da nije problem sto smo ispali ali da smo odigrali najkukavicije od svih ekipa....jbg bilo proslo, ali ne mogu da prezalim 
=\_1921_/=
Ne moze napadat kad to mi i nismo trenirali. Mi smo dosli da se branimo, pa da iz toga ako je nafake izvucemo pobjedu. Kad smo napadali katar vidjelo se to kako ide, poluamateri ti slazu akciju za akcijom. Nema kontrole sredine, nema balansa, ne zna se ko sta igra u napadu, desna strana nepostojece u sve 4 utakmice.Cassano2024 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:26Da je Sergej išao hrabro i napao, jer nema šta da izgubi, jer smo bili autsajderi, vjerovatno bi dobili. To se vidilo zadnjih 10-15 minuta kad smo napadali. Ali jeb.ije...pi.čkasto je lakše.
Ovo kako smo igrali je mislim najbolji nacin da mi izvucemo ove bodove, mislim da bi svaka ofanzivna igra i protiv kanade i svice jos gore dovela do goreg debakla. Pokazat ce se u ovim kvalama i nacijama sta smo i dokle smo.
Doduše Vasilj, Katić, Memić, Bajraktarević, Tahirović, Šunjić, Bašić, Demirović su u rangu Courtoisa, De Cuypera, Trossarda, Tielemansa, De Ketelarea, Dokua, Vanakena, Lukakua... samo je to trebalo malo bolje utrenirati. Sigurno su igrali samo pokera cijele pripreme.sljivo je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:34Ne moze napadat kad to mi i nismo trenirali. Mi smo dosli da se branimo, pa da iz toga ako je nafake izvucemo pobjedu. Kad smo napadali katar vidjelo se to kako ide, poluamateri ti slazu akciju za akcijom. Nema kontrole sredine, nema balansa, ne zna se ko sta igra u napadu, desna strana nepostojece u sve 4 utakmice.Cassano2024 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:26Da je Sergej išao hrabro i napao, jer nema šta da izgubi, jer smo bili autsajderi, vjerovatno bi dobili. To se vidilo zadnjih 10-15 minuta kad smo napadali. Ali jeb.ije...pi.čkasto je lakše.
Ovo kako smo igrali je mislim najbolji nacin da mi izvucemo ove bodove, mislim da bi svaka ofanzivna igra i protiv kanade i svice jos gore dovela do goreg debakla. Pokazat ce se u ovim kvalama i nacijama sta smo i dokle smo.
- Wilshere10
- Kontakt:
Da je isao hrabro, bilo bi 6:1 za Ameriku.Cassano2024 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:26Da je Sergej išao hrabro i napao, jer nema šta da izgubi, jer smo bili autsajderi, vjerovatno bi dobili. To se vidilo zadnjih 10-15 minuta kad smo napadali. Ali jeb.ije...pi.čkasto je lakše.
Nerealno da ljudi porede Belgiju i BiH i misle da BiH moze igrati tako sa trabantima u veznom redu koji su uvijek 2 koraka iza događanja na terenu.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
I onda bi srali sto se nismo povukli pa iz kontri nesto pokusali. Bog dragi nama ne moze ugoditWilshere10 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:41Da je isao hrabro, bilo bi 6:1 za Ameriku.Cassano2024 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 11:26Da je Sergej išao hrabro i napao, jer nema šta da izgubi, jer smo bili autsajderi, vjerovatno bi dobili. To se vidilo zadnjih 10-15 minuta kad smo napadali. Ali jeb.ije...pi.čkasto je lakše.
Nerealno da ljudi porede Belgiju i BiH i misle da BiH moze igrati tako sa trabantima u veznom redu koji su uvijek 2 koraka iza događanja na terenu.![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bellingham prvi igrač poslije Maradone da je zabio 2 gola Meksiku na Azteci 
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Po popularnosti, da ga ne igra zapadna Evropa bio bi sport sirotinje. Dva kamena i lopta. Ali dobroCauchy23 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:10Fudbal pa puno praznih mjesta pa onda ostali sportovi! To je realnost svijeta!alemsa je napisao/la: ↑07 jul 2026, 04:00Aha a da LeBron igra fudbal drugacije bi bilo. Kao sto oni kazemo igramo fudbal do 9e godine, onda igram "real sports"BosniaBoston je napisao/la: ↑07 jul 2026, 03:57Jedno je sigurno : SAD nakon ovog više nikad, ali nikad se neće smjeti kur.čiti i glumiti silu u našem sportu. Barem dok se ne nauče osnovnom fudbalskom bontonu,![]()
I neki ping pongas je faca u Kini, svi zele biti on, al dzaba to!
Citav svijet igra i ludi za fudbalom!
Realno, Euro je jace od WC, al dzaba, kad WC gleda cijeli svijet. Zato, pusti Lebrona, pusti americke sportove i uzivaj u najvecem sportskom dogadjaju.
- Shategabri
- Kontakt:
Aleme, ne zezaj, najpopularniji sport gledano globalno.alemsa je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:08Po popularnosti, da ga ne igra zapadna Evropa bio bi sport sirotinje. Dva kamena i lopta. Ali dobroCauchy23 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 09:10Fudbal pa puno praznih mjesta pa onda ostali sportovi! To je realnost svijeta!
I neki ping pongas je faca u Kini, svi zele biti on, al dzaba to!
Citav svijet igra i ludi za fudbalom!
Realno, Euro je jace od WC, al dzaba, kad WC gleda cijeli svijet. Zato, pusti Lebrona, pusti americke sportove i uzivaj u najvecem sportskom dogadjaju.
Košarka nije ni u USA najpopularniji sport.
Hokej...tu je gdje je i poneka zemlja u EU.
Baseball....trebam li šta govoriti?
Treba biti realan, volim i ja košarku više nego fudbal, al je fudbal popularniji.
Koševo Zapad
Gaza navija za Spaniju.
Uzdajte se u kralja i Sir Harrya.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa naravno da je najpopularniji, sto nece biti. Treba ti samo lopta, mozes i po livadi, makadamu, blatu igrati. Sta ce onaj u Africi dok mu postave kosh i izbetoniraju teren on vec punoljetanShategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 13:10
Aleme, ne zezaj, najpopularniji sport gledano globalno.
Košarka nije ni u USA najpopularniji sport.
Hokej...tu je gdje je i poneka zemlja u EU.
Baseball....trebam li šta govoriti?
Treba biti realan, volim i ja košarku više nego fudbal, al je fudbal popularniji.
A kao entertainment daleko je kosarka bolja, i NFL, ovdje prodje po 20 minuta da se apsolutno nista ne desi, dodavanje, faul, korner.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Joj aleme da hočeš prestat s glupostima vezanim za atleticizam, bejzbol i nfl
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Alucard, ArtemisFowl, JoeBleck i 13 gostiju.