RTRS
BH klubovi u Evropi 26/27
-
worchester
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
Pa ok,ocekivano je da ce pokusaj provokacija prema Borcu ici od simpatizera klubova koji u evropu izlaze svake prestupne godine pa ih onda koeficijenti i slicne stvari ne zanimaju.......
- DinGospo21
- Kontakt:
Čekaj malo, vi pjevajte kako BiH nije vaša država, a sad lafo nešto o koeficijentu, aj se prvo dogovorite sami sa sobom, pa onda palamudite.worchester je napisao/la: ↑07 jul 2026, 16:15Pa ok,ocekivano je da ce pokusaj provokacija prema Borcu ici od simpatizera klubova koji u evropu izlaze svake prestupne godine pa ih onda koeficijenti i slicne stvari ne zanimaju.......
Ko prenosi velikana iz Platonove, bosanskog sampiona veceras
Nemam pojma, oni će valjda revanš. Ovi mogu napraviti pravu političku uvodnu emisiju
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Fun fact, prvak drzave veceras igra prvu utakmicu u Evropu, na ss.ba nema nigdje clanaka o tome, mozda negdje u dubinama sajta postoji ali u top vijestima nista! Cccc 
Fun fact je da kad prvak drzave igra kuci npr finale kupa zvizdi se himni toj drzave,na stadionu kad taj klub igra se redovno velica genocidas sratko mladic e za to....
Aj Levski gazi smrdeee
Sta je? Nemas sta reci na ovo jer sam upravu....kad prestanete to raditi e onda ocekivati nesto do tad ko vas J**+.....MikiPirs je napisao/la: ↑07 jul 2026, 17:31Ooo budalo, jos si tu![]()
-
TribuneEst
- Kontakt:
Valjda je predstavnicima ovog portala zabranjen ulaz na stadion u BL vec neko vrijeme.
Otuda ovi kao bojkotuju Borac
Otuda ovi kao bojkotuju Borac
Ali i vi u konfrontaciji sami sa sobom, najprije yebo državu, yebo Sarajevo, yebo sarajevske medije, a onda kmeka kuku zašto nas nema u sarajevskom mediju 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Pa zar to nije sve Bosansko, ukljucijuci i Borac? Pitam, ‘nako
Vjerujem, da ako rezultat bude nepovoljan za Borac, da ce biti bar 5 clanaka na ss.ba a na klix bar 10
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 07 jul 2026, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nego hoce li se ulizivati bugarima, ili su namazali gu.zu? Mozda ne smiju ni provocirati, valja otici u Sofiju..
Fk Željezničar.
Hoće, dobar dio će uživati ako ispadnete, isto kao što i dobar dio tamo kod vas uživa kad Amerika pobijedi. Samo nemoj kmečat u tom ludilu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Samo trpaj genocidaseee
Puniiiiiiiiiii
Puniiiiiiiiiii
koja arena prenosi?
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Hajdeee, Marsiano, Venom, Zenicanin988 i 37 gostiju.