Premijer liga BiH - aktuelno
-
ShojaStojan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A zašto ova tribina, ako je već morala biti i ako će ostati ovakva, nije samo na sredini? Logičnije je a i bolje bi izgledalo?
Pa bolje ovako napravili dio tribine i srediti je da već ove sezone imamo pravo koristiti za europske utakmice .Neki prave novcima iz proračuna čitave tribine a igraju 200 km od svog stadiona.Uostalom Zrinjski iz proračuna ne prima 7-8 miliona kao neki a i ne lažiramo finansijska izvješća kao neki klubovi koji prema svojim izvješćima plaćaju igrace 1000 maraka mjesečno a one malo bolje 1500Fort je napisao/la: ↑07 jul 2026, 22:59A ima i bolja varijanta, izgradit zgradu na pola tribine ko idioti u Dobojufeniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2026, 22:28Sta ce im vise. Roknu neku zgradu pored da aizgleda lijepo i tjt![]()
Volim Mostar pa makar i vaki
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dobili ste isto love za tribinu od Vlade FBiH kao i Velež. Na oko, oni su puno brže i više napravili. Da nisu navijaći prekinuli utakmicu sa bakljama ni ovo ne bi napravili.Marko1905 je napisao/la: ↑07 jul 2026, 23:40Pa bolje ovako napravili dio tribine i srediti je da već ove sezone imamo pravo koristiti za europske utakmice .Neki prave novcima iz proračuna čitave tribine a igraju 200 km od svog stadiona.Uostalom Zrinjski iz proračuna ne prima 7-8 miliona kao neki a i ne lažiramo finansijska izvješća kao neki klubovi koji prema svojim izvješćima plaćaju igrace 1000 maraka mjesečno a one malo bolje 1500Fort je napisao/la: ↑07 jul 2026, 22:59A ima i bolja varijanta, izgradit zgradu na pola tribine ko idioti u Dobojufeniksptica je napisao/la: ↑07 jul 2026, 22:28
Sta ce im vise. Roknu neku zgradu pored da aizgleda lijepo i tjt![]()
.Slijedi središnji dio tribine , malo pomalo , nista megalomanski iako i kod nas ima puno ovih lovaca u mutnom ali bar nešto ostaje klubu za razliku od ovih drugih .
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ne interesuje me, postavio jer su mi smiješni, počevši od ovih sa fantomkama pa nadaljeAllGunsBlazing je napisao/la: ↑07 jul 2026, 15:07Mozda, ali znas li kako je on prosao na Ciglanama? Postavi i to vec kad postavljas blamove.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Građanska dužnost obavljena
Moji kandidati:
Sabrina Buljubašić,
Amra Džeko,
Ajla Alimanović.
Moji kandidati:
Sabrina Buljubašić,
Amra Džeko,
Ajla Alimanović.
Doktor za retardaciju.
I ja obavio duznost,
Poslao mail :
Vincent Tan
Amra Dzeko
Svrakino

Poslao mail :
Vincent Tan
Amra Dzeko
Svrakino
Ja im nisam zene preporucio iz naseg loseg iskustva, ipak to su nam komsije pa je moj izbor:
Nijaz Brkovic
Sabahudin Zujo
Virtual
Nijaz Brkovic
Sabahudin Zujo
Virtual
MNON
A Golf 4 se ne moze prijaviti, jel de ?DoktorXabaras je napisao/la: ↑08 jul 2026, 07:46Građanska dužnost obavljena![]()
Moji kandidati:
Sabrina Buljubašić,
Amra Džeko,
Ajla Alimanović.
Mislim, ipak je ovo ozbiljan projekat nije kao za clanske...
-
Dilajla1946
- Kontakt:
Živo me interesuje je li na Koševu ili BP na ulazu za gostujuće navijače pisalo : "Olimpijada je prošlost, ćimburijada je vječnost/sadašnjost (šta već)..."AllGunsBlazing je napisao/la: ↑07 jul 2026, 15:59Zasto lazes? Mislim na 20 strana se raspravljaju navijaci Sarajeva sa navijacima Celika i obratno i onda ti kao pametan kazes ovo gore. Pa da nema nista sa vase strane nit bi zapocinjali te price niti bi ih nastavljali. Bolio bi vas **** za onim sto pisu neki tamo iz Zenice.Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 15:37Da postoji određeni antagonizam na relaciji Zenica prema Sarajevu i samo u tom smjeru, postoji.
Mislim sve ove rasprave su vam preglupe. Svako svoj klub voli, to je i logicno i normalno. Ako volis klub samo radi titula, onda nemas nekog osnova da se nesto raspravljas. Ponosan na titule, naravno, ali ako je to jedini argument, smijesno pricat.
Grad kompleksa i smrada, srećom još malo kad auto put bude gotov više ga očima neću vidjeti...
A kontas li nekad reprezentaciju uzivo gledat ?Dilajla1946 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 09:35Živo me interesuje je li na Koševu ili BP na ulazu za gostujuće navijače pisalo : "Olimpijada je prošlost, ćimburijada je vječnost/sadašnjost (šta već)..."AllGunsBlazing je napisao/la: ↑07 jul 2026, 15:59Zasto lazes? Mislim na 20 strana se raspravljaju navijaci Sarajeva sa navijacima Celika i obratno i onda ti kao pametan kazes ovo gore. Pa da nema nista sa vase strane nit bi zapocinjali te price niti bi ih nastavljali. Bolio bi vas **** za onim sto pisu neki tamo iz Zenice.Shategabri je napisao/la: ↑07 jul 2026, 15:37Da postoji određeni antagonizam na relaciji Zenica prema Sarajevu i samo u tom smjeru, postoji.
Mislim sve ove rasprave su vam preglupe. Svako svoj klub voli, to je i logicno i normalno. Ako volis klub samo radi titula, onda nemas nekog osnova da se nesto raspravljas. Ponosan na titule, naravno, ali ako je to jedini argument, smijesno pricat.
Grad kompleksa i smrada, srećom još malo kad auto put bude gotov više ga očima neću vidjeti...
A Zenica se bolje vidi s autoputa nego sa M17.. Ne znam kako si skonto da je neces vidjet a taj autoput vec postoji iznad Zenice?
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nije to nego je pisalo **** te grad gdje Deen glavna faca
-
Kenozoik87
- Kontakt:
- Sebija Izetbegović
- Nele Karajlić
- Admir Arnautović Šmrk
- Nele Karajlić
- Admir Arnautović Šmrk
Ja jesam. Ali po njihovom ukusu, jer imaju fetiš na ovakve.
Lepa Brena
Dalje:
Nele Karajlić
Nemanja Kusturica
I naravno potipis je išao, Vaš verni navijač iz Miljevića
- Threeplanetrees
https://fkvelez.ba/saopstenje-za-javnost/
Švrakino evo izgleda da smo platili prije dvadeset dana samo sada nas FIFA J**+ kso što smo mi njih četri godine

Švrakino evo izgleda da smo platili prije dvadeset dana samo sada nas FIFA J**+ kso što smo mi njih četri godine
-
Dilajla1946
- Kontakt:
Tamo ni repku ne idem gledati, a opet je bolje proći pored smrdograda nego kroz njega... jbg ali tako je.rishovski je napisao/la: ↑08 jul 2026, 09:39A kontas li nekad reprezentaciju uzivo gledat ?Dilajla1946 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 09:35Živo me interesuje je li na Koševu ili BP na ulazu za gostujuće navijače pisalo : "Olimpijada je prošlost, ćimburijada je vječnost/sadašnjost (šta već)..."AllGunsBlazing je napisao/la: ↑07 jul 2026, 15:59
Zasto lazes? Mislim na 20 strana se raspravljaju navijaci Sarajeva sa navijacima Celika i obratno i onda ti kao pametan kazes ovo gore. Pa da nema nista sa vase strane nit bi zapocinjali te price niti bi ih nastavljali. Bolio bi vas **** za onim sto pisu neki tamo iz Zenice.
A Zenica se bolje vidi s autoputa nego sa M17.. Ne znam kako si skonto da je neces vidjet a taj autoput vec postoji iznad Zenice?![]()
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Sebija Izetbegovic
Dragan Covic
Nele Karajlic
Bonus
Ajla Alimanovic
Dragan Covic
Nele Karajlic
Bonus
Ajla Alimanovic
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- Shategabri
- Kontakt:
Ma bezveze priča, ja bio neki dan kad smo igrali sa Turskom, bio sam i kad smo igrali sa Bateom, isto tako fudbalska reprezentacija kad igra.rishovski je napisao/la: ↑08 jul 2026, 09:39A kontas li nekad reprezentaciju uzivo gledat ?Dilajla1946 je napisao/la: ↑08 jul 2026, 09:35Živo me interesuje je li na Koševu ili BP na ulazu za gostujuće navijače pisalo : "Olimpijada je prošlost, ćimburijada je vječnost/sadašnjost (šta već)..."AllGunsBlazing je napisao/la: ↑07 jul 2026, 15:59
Zasto lazes? Mislim na 20 strana se raspravljaju navijaci Sarajeva sa navijacima Celika i obratno i onda ti kao pametan kazes ovo gore. Pa da nema nista sa vase strane nit bi zapocinjali te price niti bi ih nastavljali. Bolio bi vas **** za onim sto pisu neki tamo iz Zenice.
A Zenica se bolje vidi s autoputa nego sa M17.. Ne znam kako si skonto da je neces vidjet a taj autoput vec postoji iznad Zenice?![]()
Ovo prepucavanje i ne bih ja ili neću ići, pa nemoj koga briga.
Koševo Zapad
Ti ili su lud ili se pravis lud, trece nema.Venom je napisao/la: ↑07 jul 2026, 22:21Cuj kakve veze ima? Pa logicno da ima je lik otiso iz Sarajeva prije haman 4 godine, isto ko sto je logicno da nemate interesa da ga pljujete isto ko sto je bio slucaj i sa dvojicom izlaznih junirora. Za Dizadarevica se dobro sjecam sta se pisalo nakon sto smo vas izbacili u kupu. Neko je iskopo sa njegovog fb profila obajvu gdje cestita Celiku rođendan pa je zakljucak koji je izveden iz toga bio da je namjerno pustio penale. Ne znam ima li kakvih dokaza po tom pitanju.nokee je napisao/la: ↑07 jul 2026, 21:29Kakve veze ima jel direktno presao ili nije. Bio vam je Hamzic na posudbi pa i taj Tabakovic, jesu popljuvani?Venom je napisao/la: ↑07 jul 2026, 14:33
Pri tome zaobilazis cinjenicu da Sabanovic nije dosao driketno iz Sarajeva u Celik, niti vam je on nesto zanimljiv da bi ga pljuvali. S druge strane pljuvali ste onog malog Tabakovica kad vam je zabio sa Radnikom, a momak je samo radio svoj posao, a isto ste radili sa Belminom Dizdarevicem, pa je i on postao cernobilac, ozraceni i slicno. A isto cete radit i sa Telalovicem kad jedan pogresan pas uputi.
S druge strane bas ce zanimljivo biti kada BP postane nacionalni stadion, pa da malo gledamo meltdown i copium ispod Trebevica.
Kod vas je nebitno kad igrac predje u Sarajevske klubove. Jednostavno lažeš. Evo nadji nam dokaz da je neko popljuvao Belmina jer je iz Zenice, nikad! Mozda jer je katastrofalan golman da je bio popljuvan, ko i svaki drugi igrac. Ja donedavno nisam ni znao da je lik iz Zenice.
Jednostavna istina koju i vi znate jeste da nas zaboli racku za Vas, utakmica ko i svaka, a mi kad dolazimo na BP praznik. Sad ti tabulazi do sutra, tako ti je.
Vec sam ranije napisao, ja vas u iskljucivo fubalskom kotekstu ne volim i isto tako ne ocekujem nikakvu ljubav od vas, a nije da mi treba, niti meni, niti bilo kome iz Zenice. Mi svoje osjecaje ne skrivamo za razliku od vas.
I nama je praznik kad god igra nas klub, sto potvrđuju podaci o posjeti ove godine. U zdravlje
Izjednacavas nesto sto se izjednaciti ne moze. Evo sto kaze imekorisnicko cak ste igracu koji se spominjalo da predje ili je odradio trening u FKZ prijetili i kacili neke pjesme kukavica itd.
Znam ljude zenicane prave koji rade ovdje, koji potvrđuju ovo sto ti govorim, DA IGRAČI CELIKA MOGU BILO GDJE OSIM U SARAJEVSKE KLUBOVE. Zvuči nevjerojatno ali je tako.
Ja ti za Dizdarevica kažem jedno ti ko mazga drugo. Pljuvao se jer je los golman i tacno je da nakon kupa i penala je bila prica da je pustio, jer se nasmijao na zadnjem penalu. Teoreticari ko teoreticari.
Opet cu ponoviti slucaj Belmina je za sebe, generalno kod nas Sarajevskih klubova jedino se "ne smije" preci u gradskog rivala, zaboli nas racku jel igrac koji ide otisao u Celik ili Radnik Bijeljina. Donekle se zamjera kad ode u direktnog konkurenta tipa Zrinjski. Al nisam vidio nikad grafite i slicno. Posto vi niste konkurentni 30 godina nikad cuo nisam nikakve uvrede, grafite itd jer je igrac iz FKS ili FKZ presao u Čelik.
Dovoljno je pogledati koliko ste vi naloženi kad dolaze sar klubovi i obrnuto..
Stavljam tacku na ovu diskusiju, prihvati istinu ili živi u laži.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
U ovoj drzavi definitivno ne postoje veci kmetovi od Veleza i njihovih navijaca. Al kako su pojedini navijaci Celika krenuli u posljednje vrijeme, moguce je da ce im vrlo brzo biti za petama 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Strpljenja malo

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Hajdeee, Marsiano, Venom, Zenicanin988 i 39 gostiju.
.png)