Premijer liga BiH - aktuelno

ShojaStojan
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la ShojaStojan » 07 jul 2026, 23:38

A zašto ova tribina, ako je već morala biti i ako će ostati ovakva, nije samo na sredini? Logičnije je a i bolje bi izgledalo?

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 07 jul 2026, 23:40

Fort je napisao/la:
07 jul 2026, 22:59
feniksptica je napisao/la:
07 jul 2026, 22:28
N3R3D je napisao/la:
07 jul 2026, 22:27
A šta je sa onom tribinom pod BB, pola je napravljeno?
Sta ce im vise. Roknu neku zgradu pored da aizgleda lijepo i tjt
A ima i bolja varijanta, izgradit zgradu na pola tribine ko idioti u Doboju 😂😂
Pa bolje ovako napravili dio tribine i srediti je da već ove sezone imamo pravo koristiti za europske utakmice .Neki prave novcima iz proračuna čitave tribine a igraju 200 km od svog stadiona.Uostalom Zrinjski iz proračuna ne prima 7-8 miliona kao neki a i ne lažiramo finansijska izvješća kao neki klubovi koji prema svojim izvješćima plaćaju igrace 1000 maraka mjesečno a one malo bolje 1500 :tokralju:.Slijedi središnji dio tribine , malo pomalo , nista megalomanski iako i kod nas ima puno ovih lovaca u mutnom ali bar nešto ostaje klubu za razliku od ovih drugih .
Volim Mostar pa makar i vaki

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 07 jul 2026, 23:45

Marko1905 je napisao/la:
07 jul 2026, 23:40
Fort je napisao/la:
07 jul 2026, 22:59
feniksptica je napisao/la:
07 jul 2026, 22:28

Sta ce im vise. Roknu neku zgradu pored da aizgleda lijepo i tjt
A ima i bolja varijanta, izgradit zgradu na pola tribine ko idioti u Doboju 😂😂
Pa bolje ovako napravili dio tribine i srediti je da već ove sezone imamo pravo koristiti za europske utakmice .Neki prave novcima iz proračuna čitave tribine a igraju 200 km od svog stadiona.Uostalom Zrinjski iz proračuna ne prima 7-8 miliona kao neki a i ne lažiramo finansijska izvješća kao neki klubovi koji prema svojim izvješćima plaćaju igrace 1000 maraka mjesečno a one malo bolje 1500 :tokralju:.Slijedi središnji dio tribine , malo pomalo , nista megalomanski iako i kod nas ima puno ovih lovaca u mutnom ali bar nešto ostaje klubu za razliku od ovih drugih .
Dobili ste isto love za tribinu od Vlade FBiH kao i Velež. Na oko, oni su puno brže i više napravili. Da nisu navijaći prekinuli utakmicu sa bakljama ni ovo ne bi napravili.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 08 jul 2026, 00:26

AllGunsBlazing je napisao/la:
07 jul 2026, 15:07
Morpheus je napisao/la:
07 jul 2026, 14:49
slika

:lolno: :lolno:
Mozda, ali znas li kako je on prosao na Ciglanama? Postavi i to vec kad postavljas blamove.
Ne interesuje me, postavio jer su mi smiješni, počevši od ovih sa fantomkama pa nadalje :mrgreen:

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 08 jul 2026, 07:46

Građanska dužnost obavljena :salut:

Moji kandidati:
Sabrina Buljubašić,
Amra Džeko,
Ajla Alimanović.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 jul 2026, 08:58

I ja obavio duznost,

Poslao mail :

Vincent Tan

Amra Dzeko

Svrakino

:beba:

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 08 jul 2026, 09:07

Ja im nisam zene preporucio iz naseg loseg iskustva, ipak to su nam komsije pa je moj izbor:

Nijaz Brkovic
Sabahudin Zujo
Virtual
MNON

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 jul 2026, 09:15

DoktorXabaras je napisao/la:
08 jul 2026, 07:46
Građanska dužnost obavljena :salut:

Moji kandidati:
Sabrina Buljubašić,
Amra Džeko,
Ajla Alimanović.
A Golf 4 se ne moze prijaviti, jel de ?

Mislim, ipak je ovo ozbiljan projekat nije kao za clanske...

Dilajla1946
Kontakt:

Post Postao/la Dilajla1946 » 08 jul 2026, 09:35

07 jul 2026, 15:59
Shategabri je napisao/la:
07 jul 2026, 15:37
Da postoji određeni antagonizam na relaciji Zenica prema Sarajevu i samo u tom smjeru, postoji.
Zasto lazes? Mislim na 20 strana se raspravljaju navijaci Sarajeva sa navijacima Celika i obratno i onda ti kao pametan kazes ovo gore. Pa da nema nista sa vase strane nit bi zapocinjali te price niti bi ih nastavljali. Bolio bi vas **** za onim sto pisu neki tamo iz Zenice.

Mislim sve ove rasprave su vam preglupe. Svako svoj klub voli, to je i logicno i normalno. Ako volis klub samo radi titula, onda nemas nekog osnova da se nesto raspravljas. Ponosan na titule, naravno, ali ako je to jedini argument, smijesno pricat.
Živo me interesuje je li na Koševu ili BP na ulazu za gostujuće navijače pisalo : "Olimpijada je prošlost, ćimburijada je vječnost/sadašnjost (šta već)..."
Grad kompleksa i smrada, srećom još malo kad auto put bude gotov više ga očima neću vidjeti...

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 jul 2026, 09:39

Dilajla1946 je napisao/la:
08 jul 2026, 09:35
Shategabri je napisao/la:
07 jul 2026, 15:37
Da postoji određeni antagonizam na relaciji Zenica prema Sarajevu i samo u tom smjeru, postoji.
Zasto lazes? Mislim na 20 strana se raspravljaju navijaci Sarajeva sa navijacima Celika i obratno i onda ti kao pametan kazes ovo gore. Pa da nema nista sa vase strane nit bi zapocinjali te price niti bi ih nastavljali. Bolio bi vas **** za onim sto pisu neki tamo iz Zenice.

Mislim sve ove rasprave su vam preglupe. Svako svoj klub voli, to je i logicno i normalno. Ako volis klub samo radi titula, onda nemas nekog osnova da se nesto raspravljas. Ponosan na titule, naravno, ali ako je to jedini argument, smijesno pricat.
Živo me interesuje je li na Koševu ili BP na ulazu za gostujuće navijače pisalo : "Olimpijada je prošlost, ćimburijada je vječnost/sadašnjost (šta već)..."
Grad kompleksa i smrada, srećom još malo kad auto put bude gotov više ga očima neću vidjeti...
A kontas li nekad reprezentaciju uzivo gledat ? :mrgreen:
A Zenica se bolje vidi s autoputa nego sa M17.. Ne znam kako si skonto da je neces vidjet a taj autoput vec postoji iznad Zenice? :D
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Uprava
Kontakt:

Post Postao/la Uprava » 08 jul 2026, 09:50

Nije to nego je pisalo **** te grad gdje Deen glavna faca

Kenozoik87
Kontakt:

Post Postao/la Kenozoik87 » 08 jul 2026, 10:02

- Sebija Izetbegović
- Nele Karajlić
- Admir Arnautović Šmrk

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 jul 2026, 10:03

Noke995 je napisao/la:
08 jul 2026, 09:07
Ja im nisam zene preporucio iz naseg loseg iskustva, ipak to su nam komsije pa je moj izbor:

Nijaz Brkovic
Sabahudin Zujo
Virtual
Ja jesam. Ali po njihovom ukusu, jer imaju fetiš na ovakve.
Lepa Brena

Dalje:
Nele Karajlić
Nemanja Kusturica

I naravno potipis je išao, Vaš verni navijač iz Miljevića

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 08 jul 2026, 10:22

https://fkvelez.ba/saopstenje-za-javnost/

Švrakino evo izgleda da smo platili prije dvadeset dana samo sada nas FIFA J**+ kso što smo mi njih četri godine 😭😭😭😭😭🤣

Dilajla1946
Kontakt:

Post Postao/la Dilajla1946 » 08 jul 2026, 10:28

rishovski je napisao/la:
08 jul 2026, 09:39

A Zenica se bolje vidi s autoputa nego sa M17.. Ne znam kako si skonto da je neces vidjet a taj autoput vec postoji iznad Zenice? :D
Tamo ni repku ne idem gledati, a opet je bolje proći pored smrdograda nego kroz njega... jbg ali tako je.

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 08 jul 2026, 10:46

Sebija Izetbegovic
Dragan Covic
Nele Karajlic

Bonus
Ajla Alimanovic
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 08 jul 2026, 10:59

rishovski je napisao/la:
08 jul 2026, 09:39

Ma bezveze priča, ja bio neki dan kad smo igrali sa Turskom, bio sam i kad smo igrali sa Bateom, isto tako fudbalska reprezentacija kad igra.
Ovo prepucavanje i ne bih ja ili neću ići, pa nemoj koga briga.
Koševo Zapad

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 08 jul 2026, 11:00

Venom je napisao/la:
07 jul 2026, 22:21
nokee je napisao/la:
07 jul 2026, 21:29
Venom je napisao/la:
07 jul 2026, 14:33

Pri tome zaobilazis cinjenicu da Sabanovic nije dosao driketno iz Sarajeva u Celik, niti vam je on nesto zanimljiv da bi ga pljuvali. S druge strane pljuvali ste onog malog Tabakovica kad vam je zabio sa Radnikom, a momak je samo radio svoj posao, a isto ste radili sa Belminom Dizdarevicem, pa je i on postao cernobilac, ozraceni i slicno. A isto cete radit i sa Telalovicem kad jedan pogresan pas uputi.

S druge strane bas ce zanimljivo biti kada BP postane nacionalni stadion, pa da malo gledamo meltdown i copium ispod Trebevica.
Kakve veze ima jel direktno presao ili nije. Bio vam je Hamzic na posudbi pa i taj Tabakovic, jesu popljuvani?
Kod vas je nebitno kad igrac predje u Sarajevske klubove. Jednostavno lažeš. Evo nadji nam dokaz da je neko popljuvao Belmina jer je iz Zenice, nikad! Mozda jer je katastrofalan golman da je bio popljuvan, ko i svaki drugi igrac. Ja donedavno nisam ni znao da je lik iz Zenice.
Jednostavna istina koju i vi znate jeste da nas zaboli racku za Vas, utakmica ko i svaka, a mi kad dolazimo na BP praznik. Sad ti tabulazi do sutra, tako ti je.
Cuj kakve veze ima? Pa logicno da ima je lik otiso iz Sarajeva prije haman 4 godine, isto ko sto je logicno da nemate interesa da ga pljujete isto ko sto je bio slucaj i sa dvojicom izlaznih junirora. Za Dizadarevica se dobro sjecam sta se pisalo nakon sto smo vas izbacili u kupu. Neko je iskopo sa njegovog fb profila obajvu gdje cestita Celiku rođendan pa je zakljucak koji je izveden iz toga bio da je namjerno pustio penale. Ne znam ima li kakvih dokaza po tom pitanju.

Vec sam ranije napisao, ja vas u iskljucivo fubalskom kotekstu ne volim i isto tako ne ocekujem nikakvu ljubav od vas, a nije da mi treba, niti meni, niti bilo kome iz Zenice. Mi svoje osjecaje ne skrivamo za razliku od vas.

I nama je praznik kad god igra nas klub, sto potvrđuju podaci o posjeti ove godine. U zdravlje
Ti ili su lud ili se pravis lud, trece nema.

Izjednacavas nesto sto se izjednaciti ne moze. Evo sto kaze imekorisnicko cak ste igracu koji se spominjalo da predje ili je odradio trening u FKZ prijetili i kacili neke pjesme kukavica itd.
Znam ljude zenicane prave koji rade ovdje, koji potvrđuju ovo sto ti govorim, DA IGRAČI CELIKA MOGU BILO GDJE OSIM U SARAJEVSKE KLUBOVE. Zvuči nevjerojatno ali je tako.

Ja ti za Dizdarevica kažem jedno ti ko mazga drugo. Pljuvao se jer je los golman i tacno je da nakon kupa i penala je bila prica da je pustio, jer se nasmijao na zadnjem penalu. Teoreticari ko teoreticari.

Opet cu ponoviti slucaj Belmina je za sebe, generalno kod nas Sarajevskih klubova jedino se "ne smije" preci u gradskog rivala, zaboli nas racku jel igrac koji ide otisao u Celik ili Radnik Bijeljina. Donekle se zamjera kad ode u direktnog konkurenta tipa Zrinjski. Al nisam vidio nikad grafite i slicno. Posto vi niste konkurentni 30 godina nikad cuo nisam nikakve uvrede, grafite itd jer je igrac iz FKS ili FKZ presao u Čelik.
Dovoljno je pogledati koliko ste vi naloženi kad dolaze sar klubovi i obrnuto..
Stavljam tacku na ovu diskusiju, prihvati istinu ili živi u laži.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 08 jul 2026, 11:15

U ovoj drzavi definitivno ne postoje veci kmetovi od Veleza i njihovih navijaca. Al kako su pojedini navijaci Celika krenuli u posljednje vrijeme, moguce je da ce im vrlo brzo biti za petama :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 jul 2026, 11:15

LondonBlues je napisao/la:
06 jul 2026, 16:26
rishovski je napisao/la:
06 jul 2026, 16:12
Oce li bit registracija u utorak odma?
Strpljenja malo :mrgreen: Nije sve ni do Veleža...
slika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Morpheus i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []