BH klubovi u Evropi 26/27

ultrazonfa
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 26/27

Post Postao/la ultrazonfa » 08 jul 2026, 10:40

Threeplanetrees je napisao/la:
08 jul 2026, 10:15
Odakle onakav huk bugara nakon gola kao da ih je bilo hiljadu na zapadu. I odakle ih na toj tribini?
Dobili su od uefe 150 karata za vip na zapadu, stariji likovi ozbiljniji, ali cista ljubav prema klubu. Ultrasi im i nisu nesto, vise presutili nego sto su se culi. Levski ima sirinu i puno stranaca, Borac ih pojeo prvo poluvrijeme, moglo je ladno otici u 3-0, dok drugo poluvrijeme izduvali i njihova sirina i kvalitet dosli do izrazaja. Mislim da ce u Sofiji biti tvrda tekma, da se moze igrati. Oni ce biti vise pod pritiskom pogotovo ako se udje u drugo poluvrijeme sa x-om…

Resolute
Kontakt:

Post Postao/la Resolute » 08 jul 2026, 10:41

Amirutah1988 je napisao/la:
08 jul 2026, 08:13
Borac je odigrao perfektno prvo poluvrijeme,čak su i sami sebe nadmašili,ali nisu mogli izdržati u drugom poluvremenu jer je Levski ipak kvalitetnija ekipa,veca sirina momčadi ali i izbor stranih igraca nadmasili su maximum od Borcevih igrača
Zna se da Borac ima skoro pa nikakve šanse u uzvratu ,ali i ovaj rezultat je za pohvalu,kao i publika na stadionu.

Levski sa igrom kao sinoc u prvom poluvremenu,sigurno nece dalje od drugog pretkola
Nije levski kvalitetna ekipa, nego je vinko nase povukao nazad, da cuva rezultat citavo drugo poluvrijeme.

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 08 jul 2026, 11:10

DinGospo21 je napisao/la:
08 jul 2026, 01:35
AvantiBL je napisao/la:
08 jul 2026, 00:07
Ništa specijalno Levski nije pokazao. Naravno da se pravite slijepi, jer je Borac bio na drugoj strani, da je kojim slučajem bio željo ili sarajevo, prštalo bi na forumu kako je ova kukuruz liga jača od bugarske i da je Levski amaterska ekipa.

Velikom dijelu foruma pucaju čirevi večeras jer nas Levski nije "nabio", ali iskreno se nadam da će još više pucati za 7 dana.

Aj Borac!
Jedva ste i ovaj remi sačuvali, nemoj zajebavati.
Borac je bio bolji prvo poluvrijeme, a onda u drugom standardno Vinko, prvih 15 minuta ne znam jesmo li uopšte izašli iz svlačionice, pogodak je bio neminovan. Poslije primljenog gola opet smo preuzeli inicijativu, imali nekih šansi, ali isto tako ih je i Levski imao. Konačni rezultat, nažalost, realan. Bezobrazan bi bio svako ko bi rekao da se Borac srećno provukao sinoć, jer smo itekako imali svoje šanse.
Ništa još nije gotovo, Levski će biti pod još većim pritiskom, a na to smo mi od ranije navikli, tako da, sve je moguće.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

ŽIŽOVIĆ MLADEN

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 08 jul 2026, 12:22

Resolute je napisao/la:
08 jul 2026, 10:41
08 jul 2026, 08:13
Borac je odigrao perfektno prvo poluvrijeme,čak su i sami sebe nadmašili,ali nisu mogli izdržati u drugom poluvremenu jer je Levski ipak kvalitetnija ekipa,veca sirina momčadi ali i izbor stranih igraca nadmasili su maximum od Borcevih igrača
Zna se da Borac ima skoro pa nikakve šanse u uzvratu ,ali i ovaj rezultat je za pohvalu,kao i publika na stadionu.

Levski sa igrom kao sinoc u prvom poluvremenu,sigurno nece dalje od drugog pretkola
Nije levski kvalitetna ekipa, nego je vinko nase povukao nazad, da cuva rezultat citavo drugo poluvrijeme.
Kako mozes reci da Levski kvalitetna ekipa,cinjenica da imaju 3 vrlo dobra brazilca,Sangare sinoc nije ni igrao a bio je dobar prosle sezone,tu je i Perea,u odbrani također imaju širok izbor,u odnosu na Borac sigurno 2-3x veci izbor igrača,a i kvalitet je na njihovoj strani.
Neriješen rezultat je kao pobjeda za Borac,vjeruj.
Biti prvak u bugarskoj nije nimalo lako pored ekipa kao sto su Ludogorets,CSKA Sofia,CSKA 1948,Cherno More, Lokomotiv Plovdiv,i naravno da ekipa posjeduje kvalitet

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 08 jul 2026, 17:53

08 jul 2026, 08:47
Borac nije imao srece prilikom žrijeba i zao mi je zbog koeficijenta naše lige,i zbog toga trebamo podrzavati sve klubove koji igraju u Evropi.
Kako podržati? Pozitivnim komentarom na forumu ili facebooku? To ne utiče na rezultat utakmice.
Potpuno je svejedno napisao neko "srećno" ili "dabogda ispali", svakako će biti onako kako igrači odigraju.

Klub se moze podrzati samo odlaskom na stadion, podrska sa interneta i ispred TV-a je fiktivna i samim tim nebitna jer ne dopire nigdje.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 08 jul 2026, 19:53

Vorovus je napisao/la:
08 jul 2026, 17:53
Borac nije imao srece prilikom žrijeba i zao mi je zbog koeficijenta naše lige,i zbog toga trebamo podrzavati sve klubove koji igraju u Evropi.
Kako podržati? Pozitivnim komentarom na forumu ili facebooku? To ne utiče na rezultat utakmice.
Potpuno je svejedno napisao neko "srećno" ili "dabogda ispali", svakako će biti onako kako igrači odigraju.

Klub se moze podrzati samo odlaskom na stadion, podrska sa interneta i ispred TV-a je fiktivna i samim tim nebitna jer ne dopire nigdje.
Druže moj,nisi shvatio poentu onoga što sam napisao,ja svakako necu podržati Borac na način da cu otici na stadion,jer nisam navijač Borca,ali mu želim dobre rezultate u Evropi kao i ostalim klubovima,isključivo zbog koeficijenta lige,ništa više.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 08 jul 2026, 20:10

08 jul 2026, 19:53
Vorovus je napisao/la:

Druže moj,nisi shvatio poentu onoga što sam napisao,ja svakako necu podržati Borac na način da cu otici na stadion,jer nisam navijač Borca,ali mu želim dobre rezultate u Evropi kao i ostalim klubovima,isključivo zbog koeficijenta lige,ništa više.
Ne, ti nisi shvatio.
To što ti nekome želiš u sebi ili na internetu neće pomoći njemu da ostvari dobar rezultat. Nema efekta.

Svom klubu mogu samo pomoći njegovi navijači da navijaju na stadionu i budu 12. igrac. To sto ti držiš palčeve Borcu iz npr. Sarajeva niti mu pomažeš niti mu odmažeš time.
Koeficijent ce formirati rezultati na koje ti imaš uticaj kao ja kad navijam za Borusiju u finalu Lige Sampiona. Isti je njima ku*ac navijao ja ili ne za njih.
Lijepo od tebe, ali shvatas valjda ovo.

Ledara
Kontakt:

Post Postao/la Ledara » 08 jul 2026, 21:52

Vorovus je napisao/la:
08 jul 2026, 20:10
Vorovus je napisao/la:

Ne, ti nisi shvatio.
To što ti nekome želiš u sebi ili na internetu neće pomoći njemu da ostvari dobar rezultat. Nema efekta.

Svom klubu mogu samo pomoći njegovi navijači da navijaju na stadionu i budu 12. igrac. To sto ti držiš palčeve Borcu iz npr. Sarajeva niti mu pomažeš niti mu odmažeš time.
Koeficijent ce formirati rezultati na koje ti imaš uticaj kao ja kad navijam za Borusiju u finalu Lige Sampiona. Isti je njima ku*ac navijao ja ili ne za njih.
Dakle nisi pobornik ideje o kolektivnim pozitivnim vibracijama odaslanim u atmosferu na koje majka priroda odgovara još pozitivnijim ishodom :D
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 08 jul 2026, 22:03

Ledara je napisao/la:
08 jul 2026, 21:52
Vorovus je napisao/la:
08 jul 2026, 20:10

Ne, ti nisi shvatio.

Dakle nisi pobornik ideje o kolektivnim pozitivnim vibracijama odaslanim u atmosferu na koje majka priroda odgovara još pozitivnijim ishodom :D
Nikad čuo za to. :D

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 jul 2026, 22:50

Poklon kvota na Milsami - 4,40.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 jul 2026, 23:13

19vendetta87 je napisao/la:
08 jul 2026, 22:50
Poklon kvota na Milsami - 4,40.
Pa eto stavi platu :D
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []