gh0stHZ je napisao/la: ↑08 jul 2026, 14:30Ja sa sobom još 5 ljudi vodim, jednom je druga utakmica u životu, prva mu protiv Rumuna bila. Polako postaje navijačSamoIzrekno je napisao/la: ↑08 jul 2026, 14:18Bzs, ne vjerujem da čovjek ozbiljno kaže da ce sutra max 10k bitkralju tolko je do sad prodano, ako ne i više.. Fan shop aedrom preko 4 hiljade proso. LP
baby steps...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hocel prenos utakmice bit na Arena kanalima?
Hoce, meni se cini na as. Citam ovaj Inter nikad nije prosao prvo pretkolo - pa nismo valjda ni toliko losi a ni toliki baksuzi da to sad uspiju.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Nadam se da će iskusni igrači od prošle sezone uspjeti iznijeti teret ove prve utakmice.
Mislim da će od novih samo Mikić početi.
Nadam se dobru i nadam se da odbrana neće neku glupost napraviti.
Mislim da će od novih samo Mikić početi.
Nadam se dobru i nadam se da odbrana neće neku glupost napraviti.
Jesi vidio crtice u svesci? Isto kao da je u zatvoru pa broji dane
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kod nas raja vazda pred tekmu uzima karte, u gradu ili ispred stadiona. Raja vole klasiku. Sutra pretpostavljam između 17k i 20k, što je odlično ako se uzme u obzir protivnik.
Kad/Ako prođemo ove, i to kad bi ih recimo razbili nekim slučajem, raja bi se nahajcala i protiv Turaka bi moglo biti bez problema 27k. Samo smanjite više taj pesimizam, ne znam zašto neki imaju visoka očekivanja neka, kao da moraju igrati polufinale Konferencijske Lige. Proći ove, pa s turcima lagano, pa šta bude, njihovo je da se bore i kolko mogu. Uživajte malo u utakmicama, yebo ga ba i crnina i pesimizam više.
Kad/Ako prođemo ove, i to kad bi ih recimo razbili nekim slučajem, raja bi se nahajcala i protiv Turaka bi moglo biti bez problema 27k. Samo smanjite više taj pesimizam, ne znam zašto neki imaju visoka očekivanja neka, kao da moraju igrati polufinale Konferencijske Lige. Proći ove, pa s turcima lagano, pa šta bude, njihovo je da se bore i kolko mogu. Uživajte malo u utakmicama, yebo ga ba i crnina i pesimizam više.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Hajd ti druze predzi na tem hsk svinjski okani se Sarajeva ziv bio
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
SamoIzrekno
- Kontakt:
Bgm ljudi idu karte haos dobro, pustili su i drugi krug ..
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Protiv Radnika 4miljeSamoIzrekno je napisao/la: ↑08 jul 2026, 19:33Bgm ljudi idu karte haos dobro, pustili su i drugi krug ..
Je li jos kod nekog na ulaznici gdje pise ulaz-SVI?
Protiv Craiove je bio C1...
Protiv Craiove je bio C1...
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
-
KosevoZove
- Kontakt:
-
KosevoZove
- Kontakt:
Bas ocm nismo ni krenuli igrati vec negativa, sutra abd napuniti stadion da se sjebu finci i nabiti ih kuci sa 2-0, a kod njih se nadigravati jbt pa nije bayern….robertkosar je napisao/la: ↑08 jul 2026, 19:19Hajd ti druze predzi na tem hsk svinjski okani se Sarajeva ziv bio![]()
![]()
![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Obucite Svoj Omiljeni Dres...
...i svako jutro kad se probudim..
...i svako jutro kad se probudim..
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

.png)