Na jbt ga ali kad sam gledao utakmicu rekao je na hrt 2 komentator da je Zico dobio zutu kartukouadio je napisao/la: ↑09 jul 2026, 10:09nije dobio,provjeri na fifinoj stranici ili rezultatima,sofascoreu itd,al et ko da je i bitno samo nako kazemnapapijri1987 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 00:11Dobio je zuti za to. Gol se nije priznao ali on je dobio zuti. Znaci var je shvatio da je pogrijesio i vratio je akciju minutu nazad i rekao da sve poslije te akcije ne vazi jer je sudija pogrijesio ali zuti karton ostaje.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
-
napapijri1987
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
R9 ne može niko posoliti što se tiče čistog talenta
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Ako gledamo Amere i to kako je kod njih sve i jedan sportista na steroidima, onda je nepravedno suspendovan.napapijri1987 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 11:55Argentinci smatraju da je Maradona nepravedno suspendovan sa tog SP i vjeruju da ce ova generacija osvojiti SP i osvetiti se svijetu za tu nepravdu.
Ljudi su osvojili 3 SP i sva 3 su puna nekih sumnjivih situacija,prevara, kradji. Bas bi bila fora da im daju jos 5 penala i tako osvoje![]()
Koševo Zapad
- JayCatwright
- Kontakt:
Sve dok nije svojom pojavom finansirao ubijanje nedužne djece u Gazi za mene je čist ko suza.Sport90 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 11:43Da to je vrhunac i najslavniji njegov gol. Cist gol glavom skočio 2m uvis i gol - taj gol vise voli nego onaj cuveni slalom. I imao je bas onako slavan završetak karijere pao na SP na doping kontroli, bio pozitivan na kokain. Inače dobar momak skroz.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2026, 08:48Dječurlija i retardirani fanboysi, GOAT je jedan jedini Diego Armando, sve ostalo je naprđivanje, uzeo je SP u vrijeme najkvalitetnijeg fudbala koji se ikad igrao, da ne pričam da ga je uzeo bez ikakve mrlje ili sudijskih malverzacija i ostalih marifetluka, još dodaj individualne predstave na tadašnjem SP kada je sam izbacio Engleze onim solo prodorom koji je vjerovatno najbolji gol ikad i onim sjajnim udarcem glavom pored duplo višeg defanzivca
Ok. Drago mi je zbog tebe. Inače puno su bolji oni koji plaćaju milijarde kojekakvim fudbalerima, bokserima, glumcima prostitutkama i gledaju to ubijanje, šute i uživaju u svojoj zabavi, a da hoce mogu to zaustaviti. Bolje je sa njima se družiti i podržavati ih ili biti njihova dvorska luda kojom zabavljaju svoj narod dok oni okrecu glavu a i pomažu iste te sto ubijaju u Gazi, surađuju sa istim i to ne na nekom niskom nivou vec na najvećem mogućem.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:34Sve dok nije svojom pojavom finansirao ubijanje nedužne djece u Gazi za mene je čist ko suza.Sport90 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 11:43Da to je vrhunac i najslavniji njegov gol. Cist gol glavom skočio 2m uvis i gol - taj gol vise voli nego onaj cuveni slalom. I imao je bas onako slavan završetak karijere pao na SP na doping kontroli, bio pozitivan na kokain. Inače dobar momak skroz.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2026, 08:48Dječurlija i retardirani fanboysi, GOAT je jedan jedini Diego Armando, sve ostalo je naprđivanje, uzeo je SP u vrijeme najkvalitetnijeg fudbala koji se ikad igrao, da ne pričam da ga je uzeo bez ikakve mrlje ili sudijskih malverzacija i ostalih marifetluka, još dodaj individualne predstave na tadašnjem SP kada je sam izbacio Engleze onim solo prodorom koji je vjerovatno najbolji gol ikad i onim sjajnim udarcem glavom pored duplo višeg defanzivca![]()
Ima li neka dobra livecam iz Pariza, da pratimo "dešavanje naroda" večeras 
- Wilshere10
- Kontakt:
Evo pijem kahvu na uglu Avenije Champs-Élysées, mirno za sada.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Malo statistike u dosadašnjem dijelu prvenstva
Reprezentacije sa najviše golova
1. Argentina/Francuska 14
2. Belgija 13
3. Norveška 12
xG
1. Argentina 11.91
2. Brazil 10.88
3. Engleska 10.59
Najviše golova
1. Lionel Messi – 8
2. Kylian Mbappe – 7
2. Erling Haaland – 7
4. Harry Kane – 6
Asistencije
1. Michael Olise – 5
2. Bruno Guimaraes – 4
2. Brahim Diaz – 4
Driblinzi
1. Lamine Yamal – 17
2. Vinicius Jnr – 16
3. Jamal Musiala – 15
Kreirane šanse
1. Leandro Trossard – 17
2. Lionel Messi – 16
2. Achraf Hakimi – 16
2. Mohamed Salah – 16
Kreirane velike šanse
1. Lionel Messi 6
2. Michael Olise 5
3. Roberto Alvarado 4
Najviše pasova
1. Rodri – 499
2. Pau Cubarsi – 432
3. Gabriel – 412
Najviše napravljenih faulova (eo i nas ovdje)
1. Andres Cubas – 14
2. Aleksandar Pavlovic – 13
3. Neil El Aynaoui – 11
3. Ermedin Demirovic – 11
Najviše clean sheetova
1. Unai Simon 5
2. Camilo Vargas 4
3. Mike Maignan 3
Najbolje ocijenjeni igrači
1. Messi 9.06
2. Haaland 8.54
3. Mbappe 8.46
Reprezentacije sa najviše golova
1. Argentina/Francuska 14
2. Belgija 13
3. Norveška 12
xG
1. Argentina 11.91
2. Brazil 10.88
3. Engleska 10.59
Najviše golova
1. Lionel Messi – 8
2. Kylian Mbappe – 7
2. Erling Haaland – 7
4. Harry Kane – 6
Asistencije
1. Michael Olise – 5
2. Bruno Guimaraes – 4
2. Brahim Diaz – 4
Driblinzi
1. Lamine Yamal – 17
2. Vinicius Jnr – 16
3. Jamal Musiala – 15
Kreirane šanse
1. Leandro Trossard – 17
2. Lionel Messi – 16
2. Achraf Hakimi – 16
2. Mohamed Salah – 16
Kreirane velike šanse
1. Lionel Messi 6
2. Michael Olise 5
3. Roberto Alvarado 4
Najviše pasova
1. Rodri – 499
2. Pau Cubarsi – 432
3. Gabriel – 412
Najviše napravljenih faulova (eo i nas ovdje)
1. Andres Cubas – 14
2. Aleksandar Pavlovic – 13
3. Neil El Aynaoui – 11
3. Ermedin Demirovic – 11
Najviše clean sheetova
1. Unai Simon 5
2. Camilo Vargas 4
3. Mike Maignan 3
Najbolje ocijenjeni igrači
1. Messi 9.06
2. Haaland 8.54
3. Mbappe 8.46
Čujemo se oko ponoći...Wilshere10 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 13:21Evo pijem kahvu na uglu Avenije Champs-Élysées, mirno za sada.![]()
Ma vidis da lik namjerno trola. Ne treba na ove nebuloze odgovarati i obracati paznju.Sport90 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:45Ok. Drago mi je zbog tebe. Inače puno su bolji oni koji plaćaju milijarde kojekakvim fudbalerima, bokserima, glumcima prostitutkama i gledaju to ubijanje, šute i uživaju u svojoj zabavi, a da hoce mogu to zaustaviti. Bolje je sa njima se družiti i podržavati ih ili biti njihova dvorska luda kojom zabavljaju svoj narod dok oni okrecu glavu a i pomažu iste te sto ubijaju u Gazi, surađuju sa istim i to ne na nekom niskom nivou vec na najvećem mogućem.JayCatwright je napisao/la: ↑09 jul 2026, 12:34Sve dok nije svojom pojavom finansirao ubijanje nedužne djece u Gazi za mene je čist ko suza.![]()
Zna li se je li vise Marokanaca ili Frnacuza na ulicama Pariza?
- Wilshere10
- Kontakt:
Vise nas je Marokanaca tu.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Saibari je veliki izostanak za Maroko, morat će igrati kao Paragvajci a naprijed se nadati nekoj kontri Diaza. Bit će to zanimljivo
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Veceras finale prije finala
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobra stvar je sto internet gori i 90% javnosti vidi sta se radi za Argentinu kao i sta se radilo proslo SP.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ma gorio je i u Kataru. Mada sam misljenja da im ovo SP ne mogu nasteliti. Jedino da Francuzi cudesno ispadnu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Bas Argentini to tesko pada, vidili smo nakon proslog SP jel' se ista desilo i promijenilo.
Uz VAR cist crveni ne dosude Messiju odmah na pocetku prvenstva, a Americi poniste suspenziju. A internet neka nastavi goriti
Uz VAR cist crveni ne dosude Messiju odmah na pocetku prvenstva, a Americi poniste suspenziju. A internet neka nastavi goriti
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Znaju ljudi da su ovi na sve spremni.OVO NIJE ŠALA!
Švajcarska se za najvažniju utakmicu svog Mundijala priprema na potpuno nesvakidašnji način.
Prema navodima, reprezentacija Švajcarske na treninzima igra međusobne mečeve u formatima 11 na 10, 11 na 9, pa čak i 11 na 8 igrača. Pored toga, njihov golman navodno provodi i do dva sata dnevno vežbajući izvođenje jedanaesteraca.
Razlog? Švajcarci žele da budu spremni za apsolutno svaki mogući scenario protiv Argentine – da igraju sa igračem manje, izdrže ogroman pritisak ili izbore plasman nakon penala.
Ne žele da bilo koji detalj odluči njihovu sudbinu.
ŠVAJCARSKA SE SPREMA ZA PRAVU BITKU PROTIV ARGENTINE!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je