Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Pa cak su egipatske navijace pretrsali na ulazu a argentiske pustali bez pregleda, pa mayku im, dokle vise segregacije, mada me ne cudi da se to desava u zemlji robova!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
- Beduin
- Kontakt:
Steta sto nije Maroko protiv Argentine, mislim da bi ih rasuli.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Po faci mu vidis odmah da je kriminalac sklon spletkama, mahinacijama, korupciji.
Pa takvi i vode FIFU, takve i biraju za predsjednike. Nece izabrati nekog normalnog casnog insana. Pomenuo si Platinija i Blattera, to je ta sorta ljudi. Samo sto je ovaj smrad najgori od svih.
Ja ne znam zasto ljudima sada toliko smeta ponisteni crveni igracu Amerike kada su sa Ronaldom jos prije pocetka svjetskog napravili istu stvar. Ili su ljudi navikli da mu se gleda kroz prste pa se vise i ne spominje toliko
- Beduin
- Kontakt:
Ja govorim o Svjetskom jer je to tema, a neke stvari bas preocite i nelogicne. Naravno da se i ranije desavale slicne i bezobzirne stvari, desavat ce se i nakon ovog turnira, a ono sto najvise frustrira generalno na svakom SP jeste pozivanje svakakvih sudija sirom svijeta. Nema kakvih sve neznalica tu ne bude.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
E cuj , produzilo crveni Quanaahu, jedinom iole normalnom desnom dostupnom beku engleske
Hahab
Hahab
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma ja kriv je infantino a nisu krive evropske ekipe koje imaju apsolutnu moc u svijetu fudbala.
Da su nakon onog skandala sa USA evropske ekipe rekle ok je mi napustamo SP odmah bi se ta odluka povukla.
Bez evropskih repki nema SP. Koga interesuju juzna Amerika i Afrika? Azija jos manje. Sav kvalitet je u Evropi, najbolje ekipe su iz Evrope, najbolji igraci su iz Evrope, najbolji klubovi opet Evropa. Najvise para sto se tice fudbala Evropa.
Nego je problem sto oni svi imaju oraha u dzepovima pa se suti na sve. Koliko je Argentina gurana u zadnja dva SP gurani su i neki drugi prije.
Da su nakon onog skandala sa USA evropske ekipe rekle ok je mi napustamo SP odmah bi se ta odluka povukla.
Bez evropskih repki nema SP. Koga interesuju juzna Amerika i Afrika? Azija jos manje. Sav kvalitet je u Evropi, najbolje ekipe su iz Evrope, najbolji igraci su iz Evrope, najbolji klubovi opet Evropa. Najvise para sto se tice fudbala Evropa.
Nego je problem sto oni svi imaju oraha u dzepovima pa se suti na sve. Koliko je Argentina gurana u zadnja dva SP gurani su i neki drugi prije.
Ne mozes glupanima objasniti. Ne trudi se.DamirT je napisao/la: ↑09 jul 2026, 18:13Pa ne igra se na SP-u samo finale.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 18:12Jes, naštelili im u Kataru a u finalu Francuzi pucali dva penala.![]()
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Najjace sto ljude fascinira kako se Balogunu ponistio crveni karton,ali ih ni malo ne fascinira kako se ponistila suspenzija Kikiju od 2 utakmice koje su se upravo igrale na SP.
Al komentari da je Messi trebao dobiti crveni karton za ono,zaista dokazuju nesposobnost argumentovane diskusije,desetine ozbiljnijih startova u opasnim zonama su se desile na turniru bez kartona.Cak je i sam Colina govorio o tome i rekao da je maximum koji je sudija mogao dati zuti karton jer je brz ikakve namjere igrac Alzira nagazen, sto se jasno vidi na samom startu.
Ali lakse je naravno biti subjektivan.Jasno da vecinu hejtera boli nerealan performans covjeka od 40 godina koji vuce ovo smece od ekipe iz utekmice u utakmicu.Umjesto da se ljudi fokusiraju na ono sto zaista pruza ova igra,bave se glupostima i opravdanjima za svoje favorite.
Ne sjecam se da je neko pisao o jedinoj istinskoj kradji turnira koja se desila Hrvatima.Gdje je bukvalno pokradena za nespostojeci penal i ponisten cist pogodak.
Ponistena suspenzija Balogunu je presedan,moralo se domacinu nekako izaci u susret,ne sjecam se momenta u svim utakmicama SAD,Kanade ili Mexica da im se siljilo? Ispravite me ako grijesim.Cak i sam crveni Baloguna je mogao proci bez crvenog kartona iako je postojao jak intenzitet i potencijalna namjera da bude ozbiljniji start,sigurno da mu nije namjera bila da na stopalo nagazi Muharemovica.
Al komentari da je Messi trebao dobiti crveni karton za ono,zaista dokazuju nesposobnost argumentovane diskusije,desetine ozbiljnijih startova u opasnim zonama su se desile na turniru bez kartona.Cak je i sam Colina govorio o tome i rekao da je maximum koji je sudija mogao dati zuti karton jer je brz ikakve namjere igrac Alzira nagazen, sto se jasno vidi na samom startu.
Ali lakse je naravno biti subjektivan.Jasno da vecinu hejtera boli nerealan performans covjeka od 40 godina koji vuce ovo smece od ekipe iz utekmice u utakmicu.Umjesto da se ljudi fokusiraju na ono sto zaista pruza ova igra,bave se glupostima i opravdanjima za svoje favorite.
Ne sjecam se da je neko pisao o jedinoj istinskoj kradji turnira koja se desila Hrvatima.Gdje je bukvalno pokradena za nespostojeci penal i ponisten cist pogodak.
Ponistena suspenzija Balogunu je presedan,moralo se domacinu nekako izaci u susret,ne sjecam se momenta u svim utakmicama SAD,Kanade ili Mexica da im se siljilo? Ispravite me ako grijesim.Cak i sam crveni Baloguna je mogao proci bez crvenog kartona iako je postojao jak intenzitet i potencijalna namjera da bude ozbiljniji start,sigurno da mu nije namjera bila da na stopalo nagazi Muharemovica.
ArtemisFowl je napisao/la: ↑09 jul 2026, 20:29
Na BBC-u se previše pričalo o poništavanju crvenog Balogunu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ljudi su u Kataru daleko najbolji tim bili bez konkrencije.Francuzi do 80minute centar nisu presli,dok im sudija nije dao onaj smijesni penal i vratio ih u igru.Da ne govorimo o drugom penalu koji je jos smjesniji,covjek napucan sa 3m u ruku i penal,Argentina je na ovom SP protiv Capo Verdea imala takve 2 situacije gdje nije sviran penal u njihovu korist.
Treba otvoriti oci i biti realan.
Messijevi pusiku.rci veci otpad od Radovana, Ratka i Momcila
Pa ja i govorim za Svjetsko jer je Ronaldu ponisten crveni iz kvalifikacija da moze igrat na SvjetskomBeduin je napisao/la: ↑09 jul 2026, 20:04Ja govorim o Svjetskom jer je to tema, a neke stvari bas preocite i nelogicne. Naravno da se i ranije desavale slicne i bezobzirne stvari, desavat ce se i nakon ovog turnira, a ono sto najvise frustrira generalno na svakom SP jeste pozivanje svakakvih sudija sirom svijeta. Nema kakvih sve neznalica tu ne bude.
Blater je gospodin. Make corruption classy again.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Veceras velika steta sto nema Saibarija.Vidim u timu je ali ne vjerujem da ce igrati.Maroko poprilicno sakat ide na Francuze.
Ronaldu nije ponisten karton nego je ista smanjena sa tri utakmice na jednu.Crveni karton automatski nosi jednu utakmicu suspenzije,a duza kazna ovisi od tezine prekrsaja.
Balogunu su odgodili tu automatsku suspenziju.Ni njemu taj karton nije ponisten.On ce to morat odradit.Prosto nikad se nije desilo da neko dobije crveni a da igra narednu utakmicu .Pominje se to sa Garinchom nekad u prahistoriji haha
A ta prica kako je Cristianu ponistena suspenzija kad treba pravdati cist crveni oprosten je ista onoj Vucicevoj a sta je sa 619 miliona. Dvije pogresne odluke ne cine jedna drugu ispravnom. Uostalom sama ta opterecenost Cristianom da ga ne vade iz usta ni sad kad je propo ko ku.rac govori o mentalnoj poremecenosti sektasa.