BH klubovi u Evropi 26/27
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
Daleko najslabija posjeta u Evropi u zadnjih par godina, a opet je neki mogu samo sanjati. Velik si mangupe! 
donja pipaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 00:23Raspali klub sa Koševa nastavlja da sramoti državu po Europi. Ništa novo.
A ti iz Bosne navijaš za Barcelonu...BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 00:23Raspali klub sa Koševa nastavlja da sramoti državu po Europi. Ništa novo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Sta kaze 15 k
8k maksimalno, nema ni 10.
8k maksimalno, nema ni 10.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ali svako malo posjeta se broji 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Dok se mi raspravljamo koliko je ko imao navijača,ko igra Evropu,a ko ne,klubovi iz Andore,Estonije,Latvije,Makedonije pobjeđuju svoje protivnike,a mi ne možemo moldavce i fince.
Bit ce ovo jako loša sezona za naše klubove u Evropi
- Riquelme1921
- Kontakt:
Yebo im posjeta sve što imaju. Zamisli ti svađaju se navijači klubova koji nemaju one čitače karata u funkciji oko neke posjeteAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 08:18Dok se mi raspravljamo koliko je ko imao navijača,ko igra Evropu,a ko ne,klubovi iz Andore,Estonije,Latvije,Makedonije pobjeđuju svoje protivnike,a mi ne možemo moldavce i fince.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ne shvatamo glavni problem,a to je da su nam liga,klubovi tanki,ali sta ocekivati od lige koja je korumpirana,namjestena.Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 08:25Yebo im posjeta sve što imaju. Zamisli ti svađaju se navijači klubova koji nemaju one čitače karata u funkciji oko neke posjeteAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 08:18Dok se mi raspravljamo koliko je ko imao navijača,ko igra Evropu,a ko ne,klubovi iz Andore,Estonije,Latvije,Makedonije pobjeđuju svoje protivnike,a mi ne možemo moldavce i fince.
Jad i čemer.
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma ne mogu vjerovati, prvo ovi Željovci što ovdje pišu oko posjete a imamo mi i svojih problema nemamo mi vremena gledat kolko Pitara dođe na Europu 10 il 13 hiljada. Drugo oni koji su uložili Allah zna koliko a ništa nisu vratili, slagalo im se da Ajla odlazi iz kluba a ona po vip sobama i dočekuje Ljajića kad je došao..ali eto bitnije je prepucavati se jel došlo 10 il 13 hiljada yebem ti svaku stolicu u cijelom graduAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 08:27Ne shvatamo glavni problem,a to je da su nam liga,klubovi tanki,ali sta ocekivati od lige koja je korumpirana,namjestena.Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 08:25Yebo im posjeta sve što imaju. Zamisli ti svađaju se navijači klubova koji nemaju one čitače karata u funkciji oko neke posjeteAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 08:18Dok se mi raspravljamo koliko je ko imao navijača,ko igra Evropu,a ko ne,klubovi iz Andore,Estonije,Latvije,Makedonije pobjeđuju svoje protivnike,a mi ne možemo moldavce i fince.
Jad i čemer.
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ove sezone def. ne, u prvom Zekićevom mandatu su nas realno sudije klale svako malo... sve skupa jad i bijeda, od ulaska na stadion do "kvalitete" na terenu.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 05:03Gledo sam obe utakmice i onda oni pocnu ljude ubijedjivat kako njima neda neko u savezu nesto,sudije,,,pa priznaj da nemas kvalitet za titulu i kraj price.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ne znam po meni sto se tice brojnosti su najbolji,poceli su kao mala grupica od 20-30 a danas ih ima ne znam ni ja sam koliko i konstantno rastu.Pablo11 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 01:58Jos dosta pure da bilo koju podgrupi nazovete najboljom, makar to bili mladji. Ide prva liga i ozbiljnija gostovanja, pola gostovanja nije trebala pratnja u drugoj ligi,TM pa i Hz sigurno imaju ozbiljniji podmladak, i RA je tu negdje.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 01:18Jeste,cini mi se da su ovo Jangeri Zenički uradili,al nisam stoposto siguran.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 01:01Nisam ocekivao da ce Robijasi poskidati Velezovce u Zenici![]()
Koji su btw sigurno najbolji podmladak navijačke grupe kod nas.
Po meni nepotrebno,uzimajući u obzir da je Velez prijateljski klub.
Ali mozda su htjeli pokazat nesto nekome i eto uspjeli su u toj namjeri.
https://www.facebook.com/share/p/1EeTogbsw8/
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Da je kako treba,i jedni i drugi bi igrali Evropu,bili pristojni klubovi glavnog grada države za koju igrate.Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 08:35Ma ne mogu vjerovati, prvo ovi Željovci što ovdje pišu oko posjete a imamo mi i svojih problema nemamo mi vremena gledat kolko Pitara dođe na Europu 10 il 13 hiljada. Drugo oni koji su uložili Allah zna koliko a ništa nisu vratili, slagalo im se da Ajla odlazi iz kluba a ona po vip sobama i dočekuje Ljajića kad je došao..ali eto bitnije je prepucavati se jel došlo 10 il 13 hiljada yebem ti svaku stolicu u cijelom graduAmirutah1988 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 08:27Ne shvatamo glavni problem,a to je da su nam liga,klubovi tanki,ali sta ocekivati od lige koja je korumpirana,namjestena.Riquelme1921 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 08:25
Yebo im posjeta sve što imaju. Zamisli ti svađaju se navijači klubova koji nemaju one čitače karata u funkciji oko neke posjete
Jad i čemer.
Realnost je takva,da bez obzira kakva sezona bila u Evropi ove sezone,Zrinjski i Borac najvise pridonose ligaskom rejtingu,dok klubovi iz Sarajeva se brukaju.
Od Veleža i nisam očekivao Bog zna nešto,ali čim jedva izvuces nerijeseno protiv moldavskog kluba,i ne zaslužujes da igras to takmicenje.
Nažalost naša liga i crnogorska su dotakle samo dno u svim segmentima
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Hz samo i imaju podmladakPablo11 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 01:58Jos dosta pure da bilo koju podgrupi nazovete najboljom, makar to bili mladji. Ide prva liga i ozbiljnija gostovanja, pola gostovanja nije trebala pratnja u drugoj ligi,TM pa i Hz sigurno imaju ozbiljniji podmladak, i RA je tu negdje.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 01:18Jeste,cini mi se da su ovo Jangeri Zenički uradili,al nisam stoposto siguran.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 01:01Nisam ocekivao da ce Robijasi poskidati Velezovce u Zenici![]()
Koji su btw sigurno najbolji podmladak navijačke grupe kod nas.
Po meni nepotrebno,uzimajući u obzir da je Velez prijateljski klub.
Ali mozda su htjeli pokazat nesto nekome i eto uspjeli su u toj namjeri.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 jul 2026, 09:01Stvarno ne znam kako odgovoriti na ove gluposti. Imas li ikakvu predstavu koliko je raje npr na zapadu
![]()

Pogledaj Bgt, ne kenjaj. Uzmi procente otrpilike i vidi kolika je posjeta.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
I dalje klubovi B komponente nastavljaju obarati nacionalni koeficijent. Moldavski i Finski klubovi su za njih Real i Barca. Da su izvukli neke Bugare ili Rumunje odučili bi ih od fudbala
A yebala vas posjeta vise. Pa nismo zeljovci da se bavimo posjetom, ostavite to njima.
Mi imamo drugih problema, a prvi od mnogih je za 6 dana u finskoj. Treba to proci, pa onda opet pustite zeljovce da nam broje koliko nas je doslo protiv turaka na kosevo.
Onaj go u zadnjoj bukvalno sekundi je zlata vrijedan, trebalo ni nam to sad puno lakse biti, vjerujem da prolazimo jer smo sigurno kvalitetniji od njih.
Adem da je jednu od one dvije pogodio sve bi drugacije bilo, nevjerovatno mi je da on sa takvom tehnikom suta onako oba puta puca nebu pod oblake, pogotovo onu prvu priliku.
Mi imamo drugih problema, a prvi od mnogih je za 6 dana u finskoj. Treba to proci, pa onda opet pustite zeljovce da nam broje koliko nas je doslo protiv turaka na kosevo.
Onaj go u zadnjoj bukvalno sekundi je zlata vrijedan, trebalo ni nam to sad puno lakse biti, vjerujem da prolazimo jer smo sigurno kvalitetniji od njih.
Adem da je jednu od one dvije pogodio sve bi drugacije bilo, nevjerovatno mi je da on sa takvom tehnikom suta onako oba puta puca nebu pod oblake, pogotovo onu prvu priliku.
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
muški su borovi žene su jele svi oni vole mostarske bijele
A j.ebo te čuj ovogCombattente87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:29Ovdje nema preko 10 000, na gradskom je bilo preko....doviđenja i prijatno!ronaldo99 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:28Istok ima veci kapcitet nego gradski skoro. Tako da ne pisi dezinformacije.Combattente87 je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:18Koliko su najavljivali praznik fudbala i najveću posjetu na najvećem stadionu kako bodri najveći klub, a u realnosti više ljudi na Gradskom, više Lešinara nego HZ....i onda dođu ovdje po forumu i prosipaju pamet....
Proći ćemo dalje
Komšije više o nama razmišljaju, nego mi o sebi
Btw. raznijet ćemo ove smiješne moldavce u revanšu
Btw. raznijet ćemo ove smiješne moldavce u revanšu
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: onajlikk, perodeformero, Scholl, Vanja8 i 31 gost.