Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve i jedan klub je dužnik saveza, i to je fakt, samo što niko i neće to da promjeni jer su svi do jednog ogrizli u kriminalu, jedna velika hobotnica
Željezničar za život cijeli!
- BatistutA19
- Kontakt:
Nek si ti pametan to je bitno ,sve sam vidio ,gledo sam sve 3 utakmice nasih klubova ,,realno treci klub u BiH je Sarajevo,ostale ne mogu ocijenit kakvi su.po kvalitetu,za titulu bgm daleko.Onaj Levski bi rastavio Sarajevo jucer..Vidjet cemo revans ja se nadam opet prolazu i Sarajeva i Veleza ali bgm tanko ,ti ako si zadovoljan i ja sam zadovoljan.Posjeta realno sramotna,cekas god dana Europu i nema 10 kNoke995 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 06:26Bukvalno prosle sezone Borac ispao od ekipe s Andore.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 05:12Gleda sam obe utakmice priznajte jednom da nemate kvalitet za vise od treceg mjesta a ne krivit samo druge ,posjeta preslaba sramota 30% popunjen stadion pa mi u 1 ligi smo imali ovu posjetubali stvarno je sramota boris se god za Europu i nema 10 k . ,Sto se tice veleza preslabo bgm igra i sve ,posjeta ok daleko je ljudima mada i kod njih nije ta atmosfera ko nekad.
Sve u svemu svemu tuga i Sarajeva i Veleza mada jos nije gotovo ali ovo je zadnji rang euro fudbala moldavci i finci ,sta ce sa jacim i ako prodju..
Ne moze nista na silu u ligi i nekim teorijama zavjerama i glupim pricama samo oko sudije ,ovo mi dodje ko lud zbunjen normalan yebo taktiku fali nam igrac .
Opet ce Borac i Zrinjski u grupe a ovim plafon 2 kola ,daj boze i to![]()
Kakav si ti uhljup iskompleksirani, glup ko ****.
Borac ispo zbog glupog trenera prosle sezone koliko se sjecam dobio ih je u revansu ali ispo.
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
al se ofiraju pojedinici oni vec sve znaju na osnovu 90 minuta i pricaju o posjeti a nakon 6godina "borbe" ne mogu napuniti stadion. Ne mogu ni zamislit kakve ce gluposti valjat kad krene liga 
- BatistutA19
- Kontakt:
Hahahah stvarno vi niste realni dat Borcu 12 bodova i ispast iz lige ,pa sto smo se 6 godina borili i krenuli od Kantona da bi se vratili i davali nekom bodove..Da li vi stvarno mislite ili se zayebavate na nas racun reci mi ?NeSamSafetee je napisao/la: ↑10 jul 2026, 06:28Razumi ih brate, trebaju se odužit za nacionalni stadion. Borcu 12 bodova bez da se oznoje.Noke995 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 06:26Bukvalno prosle sezone Borac ispao od ekipe s Andore.BatistutA19 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 05:12Gleda sam obe utakmice priznajte jednom da nemate kvalitet za vise od treceg mjesta a ne krivit samo druge ,posjeta preslaba sramota 30% popunjen stadion pa mi u 1 ligi smo imali ovu posjetubali stvarno je sramota boris se god za Europu i nema 10 k . ,Sto se tice veleza preslabo bgm igra i sve ,posjeta ok daleko je ljudima mada i kod njih nije ta atmosfera ko nekad.
Sve u svemu svemu tuga i Sarajeva i Veleza mada jos nije gotovo ali ovo je zadnji rang euro fudbala moldavci i finci ,sta ce sa jacim i ako prodju..
Ne moze nista na silu u ligi i nekim teorijama zavjerama i glupim pricama samo oko sudije ,ovo mi dodje ko lud zbunjen normalan yebo taktiku fali nam igrac .
Kakav si ti uhljup iskompleksirani, glup ko ****.
Realno mi sto se tice Borca ,Zrinjskog,Sarajeva vrlo tesko cemo koji bod otkinit i kuci i u gostima jer puno su jaci od Celika.Mozda se nekom koji bod otkine ,znaci te ekipe ako nas pobijede bice mi pustili a nema veze sto su 3 puta jaci od nas i sto ti igra bog zna koliko puta imaju vece plate nego kod nas ,to nema veze nista.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- BatistutA19
- Kontakt:
Nemoj ti gledat navijaci sta misle jedno su nase zelje ili maste prati sta klub kaze stabilizacija i opstanak i vecina navijaca isto djeli to misljenje.Jet2Holiday je napisao/la: ↑10 jul 2026, 07:43Samo u bosni ti vako ovi federalci proslih 5-6 godina drze pridiku o igri, posjeti i slicnoBatistutA19 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 05:12Gleda sam obe utakmice priznajte jednom da nemate kvalitet za vise od treceg mjesta a ne krivit samo druge ,posjeta preslaba sramota 30% popunjen stadion pa mi u 1 ligi smo imali ovu posjetubali stvarno je sramota boris se god za Europu i nema 10 k . ,Sto se tice veleza preslabo bgm igra i sve ,posjeta ok daleko je ljudima mada i kod njih nije ta atmosfera ko nekad.
![]()
Yebo majku, kako se pohase smrdljivci iz zenice. Treba znati da Celik zadnje kolo lige dolazi na Kosevo, a moze trebati bod za opstanak pa sam sigurna da bas nece biti ovako losa prica o Sarajevu tada
A opet, koliko kritikuju sarajevo, a koliko im je to isto sarajevo finansijski pomoglo, to mozes samo od cigana ocekivati.
Al haj, svi imaju pravo pisati sta hoce![]()
Nemamo mi sta o posjeti imaju podaci zvanicni,imaju slike videa, 2 klub u BiH a u ex yugi sesti iza Hajduka,Zvezde,Dinama,Partizana i Zeljeznicara a drugoligas bili .
Sto se tice zadnjeg kola mi ili cemo do tad ostat ili ispast
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ne ide ti nick uz postove nikako...ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:44al se ofiraju pojedinici oni vec sve znaju na osnovu 90 minuta i pricaju o posjeti a nakon 6godina "borbe" ne mogu napuniti stadion. Ne mogu ni zamislit kakve ce gluposti valjat kad krene liga![]()
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma što se ne bi otvaralo, pa nismo mi, navijači, bili u tome već klubovi i njihovi predstavnici. Čovjek je rekao javno,a ko može neka demantuje. Po njegovoj verziji Željo nije ni podržavao mijenjanje saveza,a Sarajevo jeste do momenta dok ih Vico nije nečim ucijenio,nekakvim dugovima i suspenzijama,dakle nešto se mutilo.Herson je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:18Zna se ko je to opstruisao od samog starta. Bolje ne otvarajte tu temu...Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:14Evo izofiro magoda pitare da je sve bilo spremno za smjenu colpe i preuzimanje FSKS, a da su oni na kraju podvili rep i odustali zbog vicinih prijetnji da ce biti suspendovani na 3 godine zbog nekog duga, imate na sportcastu kod ligate. Jos jedan pitarski mit o vicinim kerovima razbijen...
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
ako je drugacijee ti slobodno napisiRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:58Ne ide ti nick uz postove nikako...ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:44al se ofiraju pojedinici oni vec sve znaju na osnovu 90 minuta i pricaju o posjeti a nakon 6godina "borbe" ne mogu napuniti stadion. Ne mogu ni zamislit kakve ce gluposti valjat kad krene liga![]()
-
zenickicelik
- Kontakt:
I taj Evil Bunch simpatizeri nose jeldeObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:44al se ofiraju pojedinici oni vec sve znaju na osnovu 90 minuta i pricaju o posjeti a nakon 6godina "borbe" ne mogu napuniti stadion. Ne mogu ni zamislit kakve ce gluposti valjat kad krene liga![]()
Tabela posjeta iz prethodne sezone drugačije govori.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ja sam jucer vidio vala puno navijaca Veleza po gradu u dresovima salovima zastavama setaju ispijaju kafe uzivaju .Meni je to opcenito bezveze to skidanje, kradje, obiljezja bez obzira na navijacku skupinu.Isto tako mi bezveze doci u drugi grad se slikat pa objavljivat ono vidi nas ne smije nam niko nista i kurcit se sto svi rade .Samo i gostujuci navijaci se ne znaju pojedini ni ponasat u drugom gradu,budi normalan 90% nece te niko nigdje dirat..Pa u mnogim kaficima u Zenici kad su igrali Europu gazde su pustale pjesme navijacima i Sarajeva i Veleza
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ako misliš da nas da ne možemo napunit stadion onda jeb.iga.ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑10 jul 2026, 12:04ako je drugacijee ti slobodno napisiRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:58Ne ide ti nick uz postove nikako...ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:44al se ofiraju pojedinici oni vec sve znaju na osnovu 90 minuta i pricaju o posjeti a nakon 6godina "borbe" ne mogu napuniti stadion. Ne mogu ni zamislit kakve ce gluposti valjat kad krene liga![]()
![]()
Al da ste igrali lose realno jeste ne znam sta vam to smeta kad i sami znate da je bilo loše.
Skoro svi smo vam pozelili sreću prije utakmice uključujući i mene,a vase kurcenje ničim je za izučavanja.
Jel Kundo sinoc vodio navijanje 
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
jeste li na utakmici koju ste predstavili kao kraj "borbe" duge 6godina napunili stadionzenickicelik je napisao/la: ↑10 jul 2026, 12:05I taj Evil Bunch simpatizeri nose jeldeObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:44al se ofiraju pojedinici oni vec sve znaju na osnovu 90 minuta i pricaju o posjeti a nakon 6godina "borbe" ne mogu napuniti stadion. Ne mogu ni zamislit kakve ce gluposti valjat kad krene liga![]()
![]()
Tabela posjeta iz prethodne sezone drugačije govori.
- BatistutA19
- Kontakt:
Oni se brane kazu prva utakmica ,to je tacno ali i Borcu je prva utakmica majku mu yebem , pa 3 puta bolje izgledali od duplo jaceg protivnika od ovog Intera.E to je ta prepotentnost i onda kuknjava kriv onaj kriv onaj i ostale teorije zavjere .
Oni su vec ubijedili sebe mi cemo pustit Borcu a protiv njih zapet a naravno da nikom necemo pustit ,i protiv svakog zapet samo tako mozemo ostat u ligi..Samo je problem nas sto smo realno slabiji pa mozemo te utakmice izgubit sve protiv Sarajeva,Borca i Zrinjskog ali to nije pustanje ako izgubimo ako je neko bolji.
I ja vala za sve i jedan klub nas navijam u Europi,nekad me samo iritiraju navijaci Borca sa bolesnim pjesmama ali opet volim da Borac prodje kao i svaki nas klub jer nam drzavu predstavljaju i dizu drzavni koeficijent i svima je bolje.
Oni su vec ubijedili sebe mi cemo pustit Borcu a protiv njih zapet a naravno da nikom necemo pustit ,i protiv svakog zapet samo tako mozemo ostat u ligi..Samo je problem nas sto smo realno slabiji pa mozemo te utakmice izgubit sve protiv Sarajeva,Borca i Zrinjskog ali to nije pustanje ako izgubimo ako je neko bolji.
I ja vala za sve i jedan klub nas navijam u Europi,nekad me samo iritiraju navijaci Borca sa bolesnim pjesmama ali opet volim da Borac prodje kao i svaki nas klub jer nam drzavu predstavljaju i dizu drzavni koeficijent i svima je bolje.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Niste kompetentni da pričamo sa vama o posjeti.ObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑10 jul 2026, 12:20jeste li na utakmici koju ste predstavili kao kraj "borbe" duge 6godina napunili stadionzenickicelik je napisao/la: ↑10 jul 2026, 12:05I taj Evil Bunch simpatizeri nose jeldeObjektivnaSApublika je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:44al se ofiraju pojedinici oni vec sve znaju na osnovu 90 minuta i pricaju o posjeti a nakon 6godina "borbe" ne mogu napuniti stadion. Ne mogu ni zamislit kakve ce gluposti valjat kad krene liga![]()
![]()
Tabela posjeta iz prethodne sezone drugačije govori.![]()
Živio.
- Threeplanetrees
Ovaj Batistuta verzija zeničkog Nodija. Ne vadi podanik kitu Borca i Zrinjskog iz usta. Onda će za 20 dana drvlje i kamenje ns škutore kada ih pokradu prvo kolo 
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 10 jul 2026, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
zavisi kako gledas evo npr ja bi ovako rekao igrali smo sa ekipom koja je odigrala 20 utakmica, dijeli prvo mjesto na tabeli, igraju finale kupa sa druge strane nasa prva utakmica u sezonu u kojoj ako uzmes sve ove faktore meni je dobro kontrolisali smo utakmicu imali neke sanse nismo zabili na vrijeme i utakmica ovako zavrsi, najvise nas je presjekao taj rani gol usla neka nervoza i tesko se vratiti ali u revansu ocekujem prolazak evidentno je da smo bolja ekipa.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 12:07Ako misliš da nas da ne možemo napunit stadion onda jeb.iga.
Al da ste igrali lose realno jeste ne znam sta vam to smeta kad i sami znate da je bilo loše.
Skoro svi smo vam pozelili sreću prije utakmice uključujući i mene,a vase kurcenje ničim je za izučavanja.
Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 jul 2026, 12:30Ovaj Batistuta verzija zeničkog Nodija. Ne vadi podanik kitu Borca i Zrinjskog iz usta. Onda će za 20 dana drvlje i kamenje ns škutore kada ih pokradu prvo kolo![]()
Bola da nema nodija, ti bi se osusio kamenjaru, budi zahvalan sto te pišam svako malo
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Neki dan sam jednom ovdje napisao bice njima gore nego Zelji i nama 2020kad ih ovaj prevarant na...zi njima ce i kantonalna bit prevelik zalogajManijakdokraja9 je napisao/la: ↑10 jul 2026, 11:14Evo izofiro magoda pitare da je sve bilo spremno za smjenu colpe i preuzimanje FSKS, a da su oni na kraju podvili rep i odustali zbog vicinih prijetnji da ce biti suspendovani na 3 godine zbog nekog duga, imate na sportcastu kod ligate. Jos jedan pitarski mit o vicinim kerovima razbijen...