Meni nije jasno zašto se tamo napravio komemorativni centar, povratak je svakako mizeran.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Ne seri majke tiBosniaBoston je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:45Postoji li išta više millennial coded od tog gela za kosu, ne znam maltene nikog da da nosi a da ima ispod 30 godina
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nisi daleko od te cifreArvid je napisao/la: ↑10 jul 2026, 17:36Ne seri majke tiBosniaBoston je napisao/la: ↑10 jul 2026, 14:45Postoji li išta više millennial coded od tog gela za kosu, ne znam maltene nikog da da nosi a da ima ispod 30 godina
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Majku yebali bolesnu, u 2026oj godini podržavaju ovo.
Hajde sto podrzavaju, ali sto ce opet govoriti ma to je laz, nema toliko zrtava
Nadam se da ce administracija sutra zakljucati ove teme na kojima se najvise pise. Makar da se ispostuje taj jedan dan.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I da banuju debile koji na forumu ovo podržavaju. A ima ih nažalost.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Trujete sebe i prostor oko sebe sa ovim. Olosa bilo i bit ce. Svako malo otpor ih pokosi do peta. Svremenom rastu i tako u krug do kraja zivota na planeti.
- Wilshere10
- Kontakt:
J3balo majku
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- invincible1921
- Kontakt:
JOJ AL KAD UZMU EUFEMINIZIRAT GENOCID SPUCO BI SAMAR SVAKOM...
Genocid je uzasna stvar i kao takvu je i treba prikazati da svima bude jasno sta se desilo..nikakvo uljepsavanje niti izvrtanje nije potrebno jer time svjesno pisas na zrtve istog
Nikakv grad se nije smrznuo nego su SRBI na pravdi Boga u tom gradu i okoloci ubili oko 15k BOSNJAK samo jer su Bosnjaci..
Jos gore kad cujem nemoj bit Bosnjak, Hrvat, Srbin budi covjek...kakav qrcev covjek? Budi Bosnjak jer si ubijan pa prekopavan jer si BOSNJAK, to je bio jedini i iskljucivi razlog..a oni i jedno i drugi ako hoce da pokazu obraz pa odaju pocast dobro dosli su, ako nece, yebe mi se onda...samo ce pokazat da su ono sto su vec pokazali da su....
Zar i u slucaju genocida da okrecemo drugi obraz i trudimo se da se eto ne uvrijede...
Genocid je uzasna stvar i kao takvu je i treba prikazati da svima bude jasno sta se desilo..nikakvo uljepsavanje niti izvrtanje nije potrebno jer time svjesno pisas na zrtve istog
Nikakv grad se nije smrznuo nego su SRBI na pravdi Boga u tom gradu i okoloci ubili oko 15k BOSNJAK samo jer su Bosnjaci..
Jos gore kad cujem nemoj bit Bosnjak, Hrvat, Srbin budi covjek...kakav qrcev covjek? Budi Bosnjak jer si ubijan pa prekopavan jer si BOSNJAK, to je bio jedini i iskljucivi razlog..a oni i jedno i drugi ako hoce da pokazu obraz pa odaju pocast dobro dosli su, ako nece, yebe mi se onda...samo ce pokazat da su ono sto su vec pokazali da su....
Zar i u slucaju genocida da okrecemo drugi obraz i trudimo se da se eto ne uvrijede...
=\_1921_/=
- Wilshere10
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Neki dan u Mulleru, i baš taj uzmem, inače nisam do sad, ali ybg nisu imali Lorealov koji inače koristim, znači nisam se zayebaoAshburtonG je napisao/la: ↑10 jul 2026, 09:36Joj ne znam jesam li i ja isti uzeo. Imaju jedno 5-6 verzija u DMu. Uglavnom, ovaj sto sam uzeo i nije nesto. Previse ulja u njemu.
Ovaj mi je najjaci, samo sto ga u sve vise i vise radnji izbacuju iz ponude.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Cuj gel za kosu 
Nisam vidio 15 godina da je to netko kupio
Nisam vidio 15 godina da je to netko kupio
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive
Sjećanje na genocid u Srebrenici je zajednička i višeslojna odgovornost. Ona pripada obrazovnom sistemu kroz učenje novih generacija, kulturnim institucijama kroz očuvanje autentičnih svjedočanstava, te ovom Međunarodnom danu sjećanja i obilježavanja genocida.
Srebrenica da se nikad ne zaboravi !
Srebrenica da se nikad ne zaboravi !
Genocid u Srebrenici, da se nikad ne zaboravi !
- Wilshere10
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Opet bi uradili sve isto samo da znate.
A u suzivotu moramo zivjet jbga.
A u suzivotu moramo zivjet jbga.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Procitao sam jedan dobar tvit nedavno mi se ubismo da kazemo da srbi nisu genocidan narod da su to pojedicini, a srbi se ubise da dokazu da jesu genocidan narodfeniksptica je napisao/la: ↑11 jul 2026, 11:56Opet bi uradili sve isto samo da znate.
A u suzivotu moramo zivjet jbga.![]()
Bošnjaci ne smiju biti narod u defanzivi nego u napadu.
Kada to kažem mislim da na svaki napad iz genocidnog entiteta mora ici tri puta žešća reakcija od žrtve nekadašnje prema zločincu. Naprimjer ukinuta zastava Armije u RS. Okej sutra sjednica u FBIH 5 godina zatvora ko se zatekne na tlu federacije a negirao je genocid, napraviti bazu i spisak, obicnih četnika do političara. Kada ga policajac provjeri odmah hapsi. Građani prijavljivali sve od komentara do objava da se baza napravi. Iduće ukidanje imena republika srpska genocidnog entiteta pred ustavnim sudom što prije i samo nastaviti što agresivnije prema agresoru.
Bošnjaci ne smiju više biti merhametli nego narod agresivan da na svaki jecaj države i povratnika i naroda odgovori brutalno prema četnicima. SAMO SE SILA POŠTUJE DANAS.
Ako oni imaju svoj san o nezavisnosti a nema ih 800 000 onda mi moramo jasno reći svoj stav. Drugo poluvrijeme i ukidanje genocidnog entiteta.
Kada to kažem mislim da na svaki napad iz genocidnog entiteta mora ici tri puta žešća reakcija od žrtve nekadašnje prema zločincu. Naprimjer ukinuta zastava Armije u RS. Okej sutra sjednica u FBIH 5 godina zatvora ko se zatekne na tlu federacije a negirao je genocid, napraviti bazu i spisak, obicnih četnika do političara. Kada ga policajac provjeri odmah hapsi. Građani prijavljivali sve od komentara do objava da se baza napravi. Iduće ukidanje imena republika srpska genocidnog entiteta pred ustavnim sudom što prije i samo nastaviti što agresivnije prema agresoru.
Bošnjaci ne smiju više biti merhametli nego narod agresivan da na svaki jecaj države i povratnika i naroda odgovori brutalno prema četnicima. SAMO SE SILA POŠTUJE DANAS.
Ako oni imaju svoj san o nezavisnosti a nema ih 800 000 onda mi moramo jasno reći svoj stav. Drugo poluvrijeme i ukidanje genocidnog entiteta.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ali naziv entiteta je najveći poraz
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Gledaj bolesnika sve ih yebalo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ASD, Goalgetter i 18 gostiju.