Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
DjaniTarik
-
Kontakt:
Postao/la DjaniTarik » 11 jul 2026, 21:30
Virtu4l je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:28
Kao da je otišao u prvu ligu Andore a ne u ligu koja će vrlo brzo biti u TOP10 liga na svijetu.
Bošnjo je čudo.
Kakav top 10 kanta od lige samo pranje para…..
Kas se sjetim kakve transfere ovaj sportsport samo zna spomenuti
Brentford brighton
Pa sjecam se za haris govorili poslje one jedno ok sezone u turskoj da ga zele svi u engleskoj kad ne moze napraviti transfer ni u 2. BL
-
CAGarfia
-
Kontakt:
I on i Haris su u ozbiljnim godinama, a zašto ne uzeti lovu kada se nudi.
-
Spahic98
Daduli je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:25
Spahic98 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:24
Svi golmani o kojima vi ovdje pisete su tinejdzeri
Da stavis tinejdzera na gol u ozbiljnim utakmicama taj mora biti neki mega talenat
Sto ni jedan od nasih nije
MINIMUM jos jedne kvalifikacije je Vasilj prvi golman
mislim da svi džaba prdimo ovdje, kad ga Barbarez i stručn štab sigurno neće skidati sa gola.
Nema tog trenera na svijetu koji bi poslao Vasilja na klupu zbog nekog golmana iz Frankfurt B ili iz najgore ekipe Austrije
Vasilj nije dobar golman ali neces zbog toga stavljati srednjoskolce na gol
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
Hansestadt
-
Kontakt:
Postao/la Hansestadt » 11 jul 2026, 21:31
Super momak, karakteran, te osobine uz nekoliko dobrih intervencija ublazava bas velike kikseve protiv Wales, Italije i Amerike.
-
Virtu4l
-
Kontakt:
DjaniTarik je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:30
Kakav top 10 kanta od lige samo pranje para…..
Arapi peru pare, od droge je l'?

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
Madal
-
Kontakt:
Spahic98 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:31
Spahic98 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:24
Svi golmani o kojima vi ovdje pisete su tinejdzeri
Da stavis tinejdzera na gol u ozbiljnim utakmicama taj mora biti neki mega talenat
Sto ni jedan od nasih nije
MINIMUM jos jedne kvalifikacije je Vasilj prvi golman
mislim da svi džaba prdimo ovdje, kad ga Barbarez i stručn štab sigurno neće skidati sa gola.
Nema tog trenera na svijetu koji bi poslao Vasilja na klupu zbog nekog golmana iz Frankfurt B ili iz najgore ekipe Austrije
Imamo u rosteru vec golmane koji nisu srednjoskolci. Nisu ni kvalitet ali nije ni Vasilj.
Ono protiv Amerike bi mogli ti ili ja odigrati. Losa tehnika i da primimo sve sto ide u okvir gola.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
Spahic98
Madal je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:36
Imamo u rosteru vec golmane koji nisu srednjoskolci. Nisu ni kvalitet ali nije ni Vasilj.
Ono protiv Amerike bi mogli ti ili ja odigrati. Losa tehnika i da primimo sve sto ide u okvir gola.
Zlomislic i Hadzikic su najgori golmani HNLa
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
DanijelTZ
-
Kontakt:
Arabija je odlicna za njega.
Mi moramo odmah ubaciti u vatru onog malo Brus Lija, Amila
Bit će gusto
-
scholsey
-
Kontakt:
Sretno momak, hajruj - i trebaš, nemoj biti majmun, pa nekad kasnije moleraj raditi.
Haj nam sad rodite novog golmana!

The saddest thing in life is wasted talent.
-
zaostrog
-
Kontakt:
Svako ko ima imalo razuma znao je da će Vasilj gledati neki ovako transfer i to sam već pisao. Nema čovjeka na svijetu koji ne bi radio isto.
Ima 30 godina. U karijeri se napatio i zaradio ukupno cifru koju je svojevremeno Begović zarađivao za godinu dana. Zna da ne može uzeti više pare u Evropi ili ići na neki strašan nivo.
Opcije su mu:
- Arabija za ugovor kojim će u tri godine zaraditi duplo više od svega do sada u karijeri,
- Najslabije ekipe njemačke lige koje gledaju jeftinu pouzdanu opciju, gdje će biti ko i u Pauliju,
- Solidne ekipe van liga petice poput Lecha, Omonije, Ferencvaroša, gdje je zarada ko i stavku iznad,
- Jače ekipe u ligama petice (tipa Werder, Leeds, Bologna) gdje će biti klupa i u skladu s tim opet plata bezveze.
Normalno je izabrati prvu opciju.
-
Beduin
-
Kontakt:
invincible1921 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:18
Beduin je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:11
Herson je napisao/la: ↑11 jul 2026, 20:49
Čuj ovih delegata, kao ne bi dugogodišnjeg prvog golmana zvali zbog transfera u Arabiju, kao da smo mi Španija pa imamo 5 elitnih golmana u konkurenciji. Kakav god da je Vasilj, opet je Kurtoa za Hadžikiće, Zlomisliće i ostale. Gurali bi nekakvu djecu na gol u utakmicama Lige nacija, a oni uopšte i ne igraju seniorski fudbal.
Kao da nismo navikli na kojekakva lupetanja certificirane forumske struke. Dok ne izleti bolji od njega, nama je Vasilja zvati na poziciju jedinice.
Ma dobro brate ne kaze niko da sad momentalno ostane bez poziva do LN..al realno do eura da ne kazem pola kvala, mora se trazit i nac zamjena
Problem je brate sto pojedinci pisu ili prizeljkuju nepozovanje jer je eto otisao u Arabiju. A Arabija je puna reprezentativaca drugih zemalja, nista novo danas.
Ali da nam treba podmladjivanje i novi kvalitet, treba. Tu smo svi saglasni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 11 jul 2026, 21:48
Vasilj je loš golman i bez ovog transfera i moramo pronaći zamjenu. Ne smije imati zagarantovanu jedinicu, samo ga je dobar transfer mogao izvući i da ostane jedinica a sad nema ni to. Jeste problem što nemamo ni dobre zamjene. Baš jesmo u problemu oko golmana jer nema se ko ni staviti, samo se nadati da će neki od ovih mladih golmana da dobije neke minute i da se razviju u odlične golmane vrlo brzo. Pored veznog reda ovo nam je najkritičnija pozicija.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
KockarVicin007
-
Kontakt:
Postao/la KockarVicin007 » 11 jul 2026, 21:51
hurem je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:14
Sve kontam da li da napišem stagod ili ne…ono tipa “stavi sad na gol bilo koga, bolje gledati Zlomislica ili nekog dječaka kako prima golove nego golmana Bundeslige donedavno kako ga prima iz svih mogucih i nemogućih pozicija”.
Najgori golman reprezentacije ikada i najslabija karika ove generacije koja nas je odvela na SP.
Ako ja moram opet cekati baraz za eventualne penale gdje bi se Vasilj možda mogao istaći, onda piši propalo.
Eto stvarno ne znam šta bih rekao. Jedno ogromno, ogromno razočarenje. Pritom ne mislim na ovaj transfer. On je priča za sebe.
Nek mu je sretno. A i nama s njim, nadam se sto kraćeg vijeka i da ce neki golman iskočiti i napredovati dovoljno da istisne Vasilja.

-
Madal
-
Kontakt:
Spahic98 je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:37
Madal je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:36
Zlomislic i Hadzikic su najgori golmani HNLa
Treba da se potrude da budu gori na terenu. Prodao gol Velsu, gol Italiji, 2 Americi. Da ne ulazim u druge utakmice a itekako mogu.
Ne kazem da su neka sreca ali granica je izrazito nisko. Ima i Jurkas makar je mlad pa kad primi pacerski gol lakse bi mi bilo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
KockarVicin007
-
Kontakt:
Postao/la KockarVicin007 » 11 jul 2026, 21:55
Iskreno, uživam u ovome, svi ste se bili natovarili Ibri Šehiću koji je ispred sebe imao možda i najgoru ekipu, s ubjedljivo najgorim trenerima i postavkama igre.
Primaj Vasilj boli te qrc

-
Mokes
-
Kontakt:
Unofficialpage je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:48
Vasilj je loš golman i bez ovog transfera i moramo pronaći zamjenu. Ne smije imati zagarantovanu jedinicu, samo ga je dobar transfer mogao izvući i da ostane jedinica a sad nema ni to. Jeste problem što nemamo ni dobre zamjene. Baš jesmo u problemu oko golmana jer nema se ko ni staviti, samo se nadati da će neki od ovih mladih golmana da dobije neke minute i da se razviju u odlične golmane vrlo brzo. Pored veznog reda ovo nam je najkritičnija pozicija.
Na stranu kvalitet i sve greške u zadnje vrijeme, ali zašto bi ga trebalo otpisati zbog lige u kojoj će braniti, kad iz te iste lige jedan Portugal ima 3 igrača, Francuska ima 1, Brazil 2. Takve velesile pozivaju igrače, ali mi ne trebamo

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 11 jul 2026, 22:00
Mokes je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:56
Unofficialpage je napisao/la: ↑11 jul 2026, 21:48
Na stranu kvalitet i sve greške u zadnje vrijeme, ali zašto bi ga trebalo otpisati zbog lige u kojoj će braniti, kad iz te iste lige jedan Portugal ima 3 igrača, Francuska ima 1, Brazil 2. Takve velesile pozivaju igrače, ali mi ne trebamo
Kažem nevezano za ovaj transfer je trebalo da se traži zamjena i da ga je jedino moglo izvuči da je ostao u BL, u bilo kojem klubu. Pošto ni to više nije onda nema nijednu referencu da ostane jedinica. Da je on branio dobro pa ne bi bilo bitno to što je u S. Arabiju otišao ali nije i ovaj transfer je samo minus.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
DeeWa
-
Kontakt:
Za ovo nema opravdanje. Ima tek 30 godina. Kažem tek jer ako valjas možeš igrati kao golman još 7-8 godina. Ovo mu je bila najbolja sezona u karijeri i najveća šansa kao free agent da negdje ode i on odmah odleti u neki nebitni klub u Saudijskoj Arabiji. Katastrofa. Morao je još dvije sezone da igra u evropi. Ne mogu vjerovati da ga baš niko nije htio?
Ovo mi je definitivno najveće razočarenje. Ali će sigurno do daljnjeg ostati prvi golman u reprezentaciji.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
DamirT
-
Kontakt:
DeeWa je napisao/la: ↑11 jul 2026, 22:04
Za ovo nema opravdanje. Ima tek 30 godina. Kažem tek jer ako valjas možeš igrati kao golman još 7-8 godina. Ovo mu je bila najbolja sezona u karijeri i najveća šansa kao free agent da negdje ode i on odmah odleti u neki nebitni klub u Saudijskoj Arabiji. Katastrofa. Morao je još dvije sezone da igra u evropi. Ne mogu vjerovati da ga baš niko nije htio?
Ovo mi je definitivno najveće razočarenje. Ali će sigurno do daljnjeg ostati prvi golman u reprezentaciji.
Pare. Mogao je on mozda igrati negdje u Evropi, ali niko nece dati veliku platu realno drugoligaskom golmanu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
farenhajt
-
Kontakt:
U kojoj ligi brani golman Maroka?
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
DEBUG SSO: [] | STATUS: []