napapijri1987 je napisao/la: ↑12 jul 2026, 22:52
JoeBleck je napisao/la: ↑12 jul 2026, 22:31
godrina je napisao/la: ↑12 jul 2026, 22:25
Odprilike svaka reprezentacija protiv koje su igrali ima ozbiljne pritužbe na suđenje.
Al' meni je onaj nedosudjeni crveni Messi-u nesto nenadjebivo. U prvom kolu se znalo gdje sve ide.
Al crveni
Kolina rekao da je upitno da li je za kartona jer nije namjere bilo.
4 grublja starta su Svicarci sinoc imali i ni jedan nije bio karton.Kako to?
Jbt fudbal kao igra ako ga igraju ljudi koji onakve faulove namjerno prave.
Ti si se aktivirao ovdje kako je pocela ova kradja i samo branis jedno te isto.
Covjece nas Messi i Ronaldo ne zanimaju shvati to.
Napravi temu na kojoj ce se pisati o njima dvojici i raspravljaj o istima sa tebi ravnima. Smaras drug cijelo vrijeme u pokusaju da odbranis neodbranjivo. Likovima se stima zadnja 2 prvenstva kao nikome dosada ( mi mladji koji pratimo prvenstva od 1998. mozemo to reci). Stariji koji se sjecaju nekih drugih prvenstava mogu pricati o nekim drugim kradjama.
Ja sam na prvenstvima dosada vidio milion gresaka ali jos nisam vidio da se jedna ekipa konstantno favorizira. Ovo je dosada nevidjeno. Gubili su ljudi i od Spanije i Francuske i Engleske pa nema toliko zaljenja. Ovi koga god pobjede protivnik se zali na sudjenje. Ne mogu svi biti budale samo vi, sljedbenici vaseg boga Messija,pametni.
Ja sam se aktivirao kada su neznalice i Penaldo fanovi poceli grknljati u svom bjesu i jadu da popljuju najveceg kojeg je historija gledala.A posto su Vam pokusaji tako mizerni i smijesni,onda dodjem ovdje da Vas dodatno potpalim kako bi se jos vise upalili i jos vise lajali.I nastavit cu dalje sve dok ne puknete od bola i gledanja najveceg kako skupinu polovnjaka vodi ka novim finalu.
Naravno da se zale,nisam do sada vidio utakmicu da je neko u knock out fazi ispao a da se nije zalio.Jucer Norveska,prekjucer Maroko,prije toga Portugal,malo prije toga Paragvaj,Hrvatska… Da jos nabrajam?
Ali tvoja dusevna bol je jos bolnija jer je Messi u pitanju.Koliko god ti pokusao glumiti neutralnost i ne biti fan Ronalda,ispliva to druze.
Jos malo se strpi,Gaucosi tesko da ce osvojiti.Onda mozes slaviti,uzivati.To ce ti biti veliki podvig.Medjutim ono sto ostaje,ostaje legacy najveceg.
Za sta se konkretno imaju zaliti Svicarci? To sto im je oprostio siguran jos 1 crveni ili ?
Posto si “objektivan”.Da li je Maroko ostecen protiv Francuske, da li je Norveska ostecena protiv Engleske?