Tarik Muharemović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

soccerfan
Kontakt:

Re: Tarik Muharemović

Post Postao/la soccerfan » 12 jul 2026, 22:52

GoldenLilies je napisao/la:
12 jul 2026, 22:50
DonRamiz je napisao/la:
12 jul 2026, 22:45
Navodno Leeds ponudio 40 miliona plus Tariku plata 3.5miliona godisnje :clap:
Juventus ovakvu ponudu moze napravit jedino kad bi prodali Yildiza
Ako je ova cijena od €40M to bi znacilo da bi postao najskuplji BH igrač svih vremena? Džeko u Man City oko €35M.
Pjanic u Barsu je bilo skuplje ja mislim
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

GoldenLilies
Kontakt:

Post Postao/la GoldenLilies » 12 jul 2026, 22:53

soccerfan je napisao/la:
12 jul 2026, 22:52
DonRamiz je napisao/la:
12 jul 2026, 22:45
Navodno Leeds ponudio 40 miliona plus Tariku plata 3.5miliona godisnje :clap:
Juventus ovakvu ponudu moze napravit jedino kad bi prodali Yildiza
Ako je ova cijena od €40M to bi znacilo da bi postao najskuplji BH igrač svih vremena? Džeko u Man City oko €35M.
Pjanic u Barsu je bilo skuplje ja mislim
Da, tako je. Njega sam bio i zaboravio lol.

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 12 jul 2026, 23:08

Dobro je sto ide u Englesku,ali nije dobro sto ide u klub koji ce se opet grcevito boriti za opstanak. Od Intera,Juventusa,mokrih zelja foruma Reala i Barcelone,preko Bournemoutha i Sunderlanda koji igraju Evropu,na kraju zavrsi u klubu koji se borio prosle sezone za opstanak. Malo ga mi previse hvalimo,boljeg nemamo pa razumijem,ali sto mi znamo hype napraviti to nije ni Perez mogao s Ronaldom.

Sve u svemu,stepenica vise u karijeri,ali i potvrda da je daleko od klubova kao sto i Juve trenutno,a kamoli Inter,itd.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 jul 2026, 23:09

Pa dosad je izmijenio 5 klubova i sa njih 3 sve "dogovorio". Nista ja ovo ne uzimam za ozbiljno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

GoldenLilies
Kontakt:

Post Postao/la GoldenLilies » 12 jul 2026, 23:10

RobijasiZenica1988 je napisao/la:
12 jul 2026, 22:40
Izgleda ode Tarik u Leeds. Meni nekako vazda bio simpatican klub + onako lijepe bijele dresove.
Inace navijači tog simpatičnog kluba zvižde na pauzu za Iftar.
Sa obzirom na mentalitet i privrženost vjeri Tarika.
Sumnjam da je to dobra kombinacija al sve ovo su teorije zavjere koje mi u nasoj drzavi stalno potenciramo :D
Nisam to znao, maloprije procitao…

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 12 jul 2026, 23:16

Mocvara1991 je napisao/la:
12 jul 2026, 23:08
Dobro je sto ide u Englesku,ali nije dobro sto ide u klub koji ce se opet grcevito boriti za opstanak. Od Intera,Juventusa,mokrih zelja foruma Reala i Barcelone,preko Bournemoutha i Sunderlanda koji igraju Evropu,na kraju zavrsi u klubu koji se borio prosle sezone za opstanak. Malo ga mi previse hvalimo,boljeg nemamo pa razumijem,ali sto mi znamo hype napraviti to nije ni Perez mogao s Ronaldom.

Sve u svemu,stepenica vise u karijeri,ali i potvrda da je daleko od klubova kao sto i Juve trenutno,a kamoli Inter,itd.
Leeds je prošle sezone osvojio 47 bodova i generalno su drugi dio sezone bili u dobroj formi. Sad su još nadogradili ekipu dovođenjem Wilsona iz Fulhama. Još ako Tarik dođe, biće to fina ekipa za sredinu tabele bar.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

SamoTi4000
Kontakt:

Post Postao/la SamoTi4000 » 12 jul 2026, 23:54

U pravu si.Dobar ali još pure treba.
Tako će biti i sa Alajbegovićem.

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 13 jul 2026, 00:15

Ono što se može pročitati jeste da Leeds planira investirati 300 miliona u igrače u naredne 2-3 godine. Proširuju stadion i izgleda da ciljaju na nešto više od same sredine tabele. Uz to, ove sezone ne igraju u Evropi, pa će im biti lakše.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 jul 2026, 00:23

dena24 je napisao/la:
13 jul 2026, 00:15
Ono što se može pročitati jeste da Leeds planira investirati 300 miliona u igrače u naredne 2-3 godine. Proširuju stadion i izgleda da ciljaju na nešto više od same sredine tabele. Uz to, ove sezone ne igraju u Evropi, pa će im biti lakše.
Jos im je Red Bull manjinski vlasnik. Moglo bi tu svega biti.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 jul 2026, 01:21

Bazinga12345 je napisao/la:
12 jul 2026, 23:16

Leeds je prošle sezone osvojio 47 bodova i generalno su drugi dio sezone bili u dobroj formi. Sad su još nadogradili ekipu dovođenjem Wilsona iz Fulhama. Još ako Tarik dođe, biće to fina ekipa za sredinu tabele bar.
Nisam znao da su i Harry Wilsona doveli.. Na kraju će pola reprezentacije Velsa igrat u Leedsu, mislim da ih je petorica već :urnebes:

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 13 jul 2026, 01:41

Ma nije Leeds ni blizu gotov posao. Oni vagaju između Elvedija, Doekhija, Krejčija i Muharemovića.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 13 jul 2026, 07:02

Sa 23 godine u PL je brutalno dobro. Najaca liga, igraci…

Zasigurno ce on i Kerim biti nase dvije najvece zvijezde u narednih 10 godina.

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 13 jul 2026, 07:09

RobijasiZenica1988 je napisao/la:
12 jul 2026, 22:40
Izgleda ode Tarik u Leeds. Meni nekako vazda bio simpatican klub + onako lijepe bijele dresove.
Inace navijači tog simpatičnog kluba zvižde na pauzu za Iftar.
Sa obzirom na mentalitet i privrženost vjeri Tarika.
Sumnjam da je to dobra kombinacija al sve ovo su teorije zavjere koje mi u nasoj drzavi stalno potenciramo :D
Ide igrati fudbal, a ne voditi lokalni medžlis

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 13 jul 2026, 07:46

Kako ljudi na ovom forumu lete na svaku vijest i smatraju gotovim, nebitno koliko puta prije toga cinili istu gresku

Pratim Leeds i ovo jos nije ni blizu gotovog iako postoji interesovanje, takodjer vecina navijaca Leedsa se pita "ko je ovaj" i vise preferiraju drugog stopera Sassoula, onog indonezanina, cak im je i on poznatiji i pozeljniji

Vise su se obradovali Bijolu prosle godine, bolje se predstavio na Euru a cak je i on tek u drugom dijelu sezone dobio priliku sa klupe
Don't believe the hype.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 13 jul 2026, 08:15

Leeds pratim godinama i to je najbolji izbor ako ce ici u Englesku. Trener im njemac Farke i radi odlican posao sa vrlo skucenim finansijskim manevrom i limitiranim rosterom. Prodali su upravo stopera, glavni im je velsanin Rodon i sada je slovenac Bijol jedini drugi izbor. Belgijanac Bornauw uskace kad je neko povrijedjen ili kartoniran, a austrijanac Wober im je na posudbama, ostali krpe tu poziciju kao lijevi/desni bekovi. Ako ga plate koliko iscu talijani, transfer ce biti jedan od vecih klupskih, tako da uz platu je neminovno da bude s finansijskog aspekta izbor a ne sumnjam da ce u 3-4 utakmice koje odigra postati miljenik kluba kad otrese ko sline protivnicke centarfore i ocisti ispred gola pa posalje u kontru Jamesu koju dubinsku. Leeds je razumna stepenica za iskorak dalje kroz sezonu/dvije u top 5 premierligasa sa 24-25 godina

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 13 jul 2026, 08:54

ovdje se pisalo da će u Real, Barcu i slično, ovo je samo dokaz da nije ni blizu tog nivoa i da nije toliko dobar koliko se govori, jednostavno prosjek, vidjelo se i na svjetskom, Leeds mu je mjera, a i tamo će biti klupa na početku

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 13 jul 2026, 09:06

Za EPL on mora svoje fizikalije podici na dosta veci nivo,po.mom skromnom misljenju. Tamo su fizicki najjaci napadaci od svih liga. A vidjelo se i na prvenstvu da ima problem s tim tipom igraca. Ona dva Kanadjana,iako su skromnijeg znanja, obojica su mu pravila fizicki probleme, Embolo takodjer,a i Balogun za ono vremena sto je bio na terenu fizicki ga je ubio. A napadaci u EPL su svi redom bolji od navedenih...

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 13 jul 2026, 09:58

JayCatwright je napisao/la:
13 jul 2026, 08:54
ovdje se pisalo da će u Real, Barcu i slično, ovo je samo dokaz da nije ni blizu tog nivoa i da nije toliko dobar koliko se govori, jednostavno prosjek, vidjelo se i na svjetskom, Leeds mu je mjera, a i tamo će biti klupa na početku
:rol: :rol: :rol: sta sve covjek moze procitati.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 13 jul 2026, 10:16

13 jul 2026, 09:06
Za EPL on mora svoje fizikalije podici na dosta veci nivo,po.mom skromnom misljenju. Tamo su fizicki najjaci napadaci od svih liga. A vidjelo se i na prvenstvu da ima problem s tim tipom igraca. Ona dva Kanadjana,iako su skromnijeg znanja, obojica su mu pravila fizicki probleme, Embolo takodjer,a i Balogun za ono vremena sto je bio na terenu fizicki ga je ubio. A napadaci u EPL su svi redom bolji od navedenih...
Ne bih se slozio. Balogun ga nije fizicki ubio, ne znam na koje situacije mislis? Balogun je znatno brži od Tarika i par puta nam je ulijetao u nepokriveni prostor. Isto važi i za Jonathana Davida iz Kanade, puno brži od Tarika. Druga dva Kanađana (Larin, Promise David) i Embolo su fizički itekako na nivou EPL i mogli bi se hrvat sa većinom stopera tamo. Opet ne sjećam se nijedne situacije, osim gola Larina (gdje Tarik isto nije napravio grešku, Larin se samo uspio izvući za šut koji je na njegovu sreću Katić odbio u gol) da ga je ijedan od tih trojice izgurao, zagradio, dobio na skoku.

Engleska jeste fizički najjača liga ali mislim da Tarik upravo kroz iskustvo igranja tamo može svoj nivo još podizati, ne fali njemu mišićne mase ni snage.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 jul 2026, 10:20

viKK je napisao/la:
13 jul 2026, 10:16
13 jul 2026, 09:06
Ne bih se slozio. Balogun ga nije fizicki ubio, ne znam na koje situacije mislis? Balogun je znatno brži od Tarika i par puta nam je ulijetao u nepokriveni prostor. Isto važi i za Jonathana Davida iz Kanade, puno brži od Tarika. Druga dva Kanađana (Larin, Promise David) i Embolo su fizički itekako na nivou EPL i mogli bi se hrvat sa većinom stopera tamo. Opet ne sjećam se nijedne situacije, osim gola Larina (gdje Tarik isto nije napravio grešku, Larin se samo uspio izvući za šut koji je na njegovu sreću Katić odbio u gol) da ga je ijedan od tih trojice izgurao, zagradio, dobio na skoku.

Engleska jeste fizički najjača liga ali mislim da Tarik upravo kroz iskustvo igranja tamo može svoj nivo još podizati, ne fali njemu mišićne mase ni snage.
Bila je jedna situacija sa Kanadom, kad ga je Oluwaseyi otresao i izasao skoro sam ispred Vasilja, ali ukoso, pa zapucao visoko preko gola.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Shevko i 43 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []