NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
U pon startamo
Ponovo raspad u najavi nakon sto smo se malo konsolidovali
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- SoloControTutti
- Kontakt:
-
legendarnadruga
- Kontakt:
- SoloControTutti
- Kontakt:
Poenta je da nam je svima dosta zadovoljavanja s tim da ne strahujemo od ispadanja, to je davnih godina trebalo da bude proslost, napredak treba da se osjeti svake sezone i da ciljevi budu veci, da ne pricam o PL jer smo miljama jos daleko ali da bude cilj sami vrh i borba, a najvaznije, rad u klubu i oko kluba, infrastruktura, omladinski pogon i sve ostalo.legendarnadruga je napisao/la: ↑09 jul 2026, 20:15Ma nije ostalo ti je par igrača iz prošle sezone, doce još par i nećeš strahovati oko ispadanja
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Realnost je takva da samo grad financira i sad nešto je kanton dao. Možemo mi potrošiti tih 50-60000 maraka vise završiti 2-3 ali šta ti donosi to, na kraju ti isto dodje realno.SoloControTutti je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:13Poenta je da nam je svima dosta zadovoljavanja s tim da ne strahujemo od ispadanja, to je davnih godina trebalo da bude proslost, napredak treba da se osjeti svake sezone i da ciljevi budu veci, da ne pricam o PL jer smo miljama jos daleko ali da bude cilj sami vrh i borba, a najvaznije, rad u klubu i oko kluba, infrastruktura, omladinski pogon i sve ostalo.legendarnadruga je napisao/la: ↑09 jul 2026, 20:15Ma nije ostalo ti je par igrača iz prošle sezone, doce još par i nećeš strahovati oko ispadanja
- SoloControTutti
- Kontakt:
Onda je nazalost nasa surova realnost da samo prezivljavamo u ovoj ligi vjecito jer ocigledno su finansije najveci problem trenutno. Sta god se napise suvisno je jer smo sve to vec svi ispricali, napisali i objasnili. Ako nista i ako nemamo finansije onda mozemo imati strucne ljude i kadar da izvlace maximum, da se gradi i osnazuje omladinski pogon, da se radi ozbiljno i profesionalno, da se gradi infrastruktura onoliko koliko se moze ispratiti finansijski i to je to.legendarnadruga je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:37Realnost je takva da samo grad financira i sad nešto je kanton dao. Možemo mi potrošiti tih 50-60000 maraka vise završiti 2-3 ali šta ti donosi to, na kraju ti isto dodje realno.SoloControTutti je napisao/la: ↑09 jul 2026, 21:13Poenta je da nam je svima dosta zadovoljavanja s tim da ne strahujemo od ispadanja, to je davnih godina trebalo da bude proslost, napredak treba da se osjeti svake sezone i da ciljevi budu veci, da ne pricam o PL jer smo miljama jos daleko ali da bude cilj sami vrh i borba, a najvaznije, rad u klubu i oko kluba, infrastruktura, omladinski pogon i sve ostalo.legendarnadruga je napisao/la: ↑09 jul 2026, 20:15
Ma nije ostalo ti je par igrača iz prošle sezone, doce još par i nećeš strahovati oko ispadanja
S obzirom na ovo sve ne treba cuditi sto nema vise ljudi na tribinama uzimajuci u obzir cijenu karata i to da smo poslije proslogodisnjeg prvaka imali najjacu posjetu i ovo je previse da budemo realni.
Ne bih bio siguran toliko u to, otisao je kostur ekipe 4-5 igraca koji su znali igrati, ostale vecinom tarabe. S cim se mi zadovoljavamo majko dragalegendarnadruga je napisao/la: ↑09 jul 2026, 20:15Ma nije ostalo ti je par igrača iz prošle sezone, doce još par i nećeš strahovati oko ispadanja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Imamo kvalitetne juniore, ne treba se sikirati za buducnost, I ovako stalno se proziva da treba nasim mladim igracima dati priliku
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Nadam se da je ovo sarkazam.Cuj imamo dobre juniore a u barazu primili od Posusja u 2 utakmice 18-19 golova.Zamisli kakvi bi ti juniori bili u seniorskom fudbalu
Igracki kadar smo sklopili 27 igracica, idemo napad na PL
Prošle sezone smo bili u vrhu sa manjim brojem ekipa u ligi, otišli su nam realno najbolji igrači Obradov, Božić, Salkanović i Fontemachi.
Za sada ne znam ni koga su doveli ni kakva možemo imati očekivanja, ali onako na prvu broj ekipa u ligi se ponovo proširio, kao da ćemo ove godine biti koje mjesto iznad zone ispadanja, bojim se da se ponovo vraćamo korak unatrag.
Za sada ne znam ni koga su doveli ni kakva možemo imati očekivanja, ali onako na prvu broj ekipa u ligi se ponovo proširio, kao da ćemo ove godine biti koje mjesto iznad zone ispadanja, bojim se da se ponovo vraćamo korak unatrag.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
nebeskasila
- Kontakt:
Zbog cega se bojis?NeRi_K je napisao/la: ↑13 jul 2026, 13:06Prošle sezone smo bili u vrhu sa manjim brojem ekipa u ligi, otišli su nam realno najbolji igrači Obradov, Božić, Salkanović i Fontemachi.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Cuj juniori...a svasta
Imacemo sasvim OK ekipu...Dosli su vrlo solidni igraci.
Znamo li koji su to igračiBosnianRahatluk je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:03Cuj juniori...a svasta
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Znamo...Iceplayer je napisao/la: ↑15 jul 2026, 17:46Znamo li koji su to igračiBosnianRahatluk je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:03Cuj juniori...a svasta
Imacemo sasvim OK ekipu...Dosli su vrlo solidni igraci.![]()
Odes na stadion, pogledas ,raspitas se
Kod nas uvijek privatni klub i ako se vodi kao javniBosnianRahatluk je napisao/la: ↑16 jul 2026, 07:14Znamo...Iceplayer je napisao/la: ↑15 jul 2026, 17:46Znamo li koji su to igračiBosnianRahatluk je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:03Cuj juniori...a svasta
Imacemo sasvim OK ekipu...Dosli su vrlo solidni igraci.![]()
Odes na stadion, pogledas ,raspitas se
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Upravo tako.Milijardu puta su pojedinci pisali kad pitas nesto odi u klub i raspitaj se.Jbt i onda se pitamo sto su svi digli ruke od kluba a ne mozes informacije dobit.Ima nas koji smo odrasli uz klub i koji prate i dalje al smo udaljeni hiljadu km i na koji način da dodjem do kluba
Tako i o Liverpoolu kad nesto zanima navijace odu na Anfield raspitaju se
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Decki ( stariji sam od vas , garant ) promasili ste cijeli fudbal kako se vec kaze. Nisam u klubu, nikakve veze s klubom nemam u tom kontekstu kako ste vi sebi umislili.
Ali znam neke iz uprave , imam nekih jarana koji to bas prate , svratim i do stadiona...to je to
Uglavnom su stigli igraci koji su igrali u BiH / Velez. Sarajevo) drugu ligu Slovenije. Austrije ,Srbije...
Jokovic napadac. Mujanovic, Dizdarevic Munoz..mislim da su to ta imena koliko sam memorisao..ima ih jos nekoliko. I stoper U 21
Znamo koji su ostali. Golmani. Hadra, Zgonjanin, Jasarevic , Petrovic. Međuseljac, Durmis...
Naravno da cemo biti u gornjem dijelu tabele
Ali znam neke iz uprave , imam nekih jarana koji to bas prate , svratim i do stadiona...to je to
Uglavnom su stigli igraci koji su igrali u BiH / Velez. Sarajevo) drugu ligu Slovenije. Austrije ,Srbije...
Jokovic napadac. Mujanovic, Dizdarevic Munoz..mislim da su to ta imena koliko sam memorisao..ima ih jos nekoliko. I stoper U 21
Znamo koji su ostali. Golmani. Hadra, Zgonjanin, Jasarevic , Petrovic. Međuseljac, Durmis...
Naravno da cemo biti u gornjem dijelu tabele
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.