Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

invincible1921
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la invincible1921 » 13 jul 2026, 15:06

Jabroni je napisao/la:
13 jul 2026, 12:21
ah ta lijepa izborna godina
Ovakve stvari se desavaju na dnevnoj bazi sirom RS i ondje gdje su Hrvati vecina.....priznaces nije bas svaki dan izborna godina....Konkretno ovaj liska park se demolira barem jedno mjesecno,,,,od bacanja smeca, skrnjavljenja mezarova, dovodjenja zivotinja da pisaju i s.eru, dodavanja krstova i svih raznih oblika vandalizma koji ti mogu past napamet

Jedan od kljucnih problema "nase strane" je sto se sve banalizira ....
=\_1921_/=

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 13 jul 2026, 15:46

Ovakve stvari se dešavaju svugdje i non stop, bez izuzetka. Nemoguće je spriječiti ili iskorijeniti takvo ponašanje, ali je jako bitno kako okolina na to odgovara.
U Gradačcu je prije nekoliko godina bio incident kad je neki klošar porazbijao stakla na ulazu u katoličku crkvu. Jbt čitav grad se digao na noge, bukvalni witch hunt pokrenuli da se otkrije ko je i šta je. Ne sjećam se tačno šta je na kraju bilo i da li se tip sam predao u policiju, ali mislim da mu je to svakako najsigurnija opcija bila :D
fīat iūstitia ruat cælum

vperyod, nikak nazad

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 13 jul 2026, 15:55

VivaLaStella je napisao/la:
13 jul 2026, 15:46
Ovakve stvari se dešavaju svugdje i non stop, bez izuzetka. Nemoguće je spriječiti ili iskorijeniti takvo ponašanje, ali je jako bitno kako okolina na to odgovara.
U Gradačcu je prije nekoliko godina bio incident kad je neki klošar porazbijao stakla na ulazu u katoličku crkvu. Jbt čitav grad se digao na noge, bukvalni witch hunt pokrenuli da se otkrije ko je i šta je. Ne sjećam se tačno šta je na kraju bilo i da li se tip sam predao u policiju, ali mislim da mu je to svakako najsigurnija opcija bila :D
Pa ne znam bas da se desavaju svuda i svugdje....barem ne tamo gdje su Bosnjaci vecina...jer da se desavaju druga pjesma bi se pjevala...bezveze se relativizira. Nadju naseg jednog de.bila koji nesto uradi i onda kao svi smo isti, a tamo 98% njih takvi....ali nejse...

Kljucna razlika izmedju tog dogadjaja sto si naveo je sto se u druga dva slucaja grad digne, ali da podrzi toga sto je to uradio....uostalom ovo u Mostaru je dobro osmisljen i uz pomoc institucija provdjenje terora i zastrasivanja kako bi se pokazalo da Bosnjaci nemaju sta da traze u tom gradu. Da ne idem sad u ove everyday incidente, uzmi fino macolu pa probaj slupat jedan kamen veliki....nece biti lako. Onda se u sred mostara desi da neko preko noci polupa vise stotina takvog kamenja na partizanskom groblju i niko nista ne zna.....

Znaci trebalo je bar 15 - 20 ljudi da to lupa citavu noc da bi uspjeli u nakani,,,,i to sve u sred grada, bez da iko to primjeti...nema logike jelde? Ono sto se samo namece po sebi je da ih je vjerovatno policija koja sad toboze to istrazuje ustvari cuvala dok su lupali iste. O krajnje drskom miniranju spomenika ARBIH drito ispred gradske vijecnice na najprometnijoj ulici ne treba ni trositi rijeci.....

Kod nas izbue gume nekom sa BG tablama, gradonalcenica se izvinjava, tebe da ubiju u Sirokom Brijegu ili Visegradu rekli bi ti sto dolazio uospte

Jucer negdje procitah dobru stvar,,,,"Nije bio genocid, ali nek smo vas pobili, nismo srusili stari most, ali nek je srusen"....ali eto sve je predizborna
=\_1921_/=

SSj4
Kontakt:

Post Postao/la SSj4 » 13 jul 2026, 17:04

Opet mitomanija o svetim bosnjacima.

I otkad to Bosnjak=musliman ??? Vidim da to po forumu stalno gurate.Ja sam katolik u BiH znači ukoliko bi postala građanska a i trenutno ja ne bi mogu bit Bosnjak?

Naravno da je pola ovog vandalizma false flag SDA da bi se podiglo obje strane a oni dobili na vaznosti.Ima primjera.

Živim u većinski katoličkoj općini gdje je džamija srce grada i živio sam pored nje.Nikada nije bilo incidenata,nikakvih.Tako da sa tom pričom da smo svi mi isti a bosnjaci su svetinja idite negdje drugo.
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 13 jul 2026, 17:15

Gdje da se prijavim za diplomatski pasoš? Samo ga jos ja i Zlatan Nalic nismo dobili, a zasuzujemo to zbog velikog nogometog znanja. :yawn:
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 13 jul 2026, 17:37

SSj4 je napisao/la:
13 jul 2026, 17:04

I otkad to Bosnjak=musliman ??? Vidim da to po forumu stalno gurate.Ja sam katolik u BiH znači ukoliko bi postala građanska a i trenutno ja ne bi mogu bit Bosnjak?

Naravno da je pola ovog vandalizma false flag SDA da bi se podiglo obje strane a oni dobili na vaznosti.Ima primjera.

Živim u većinski katoličkoj općini gdje je džamija srce grada i živio sam pored nje.Nikada nije bilo incidenata,nikakvih.Tako da sa tom pričom da smo svi mi isti a bosnjaci su svetinja idite negdje drugo.
Istina. Npr onog fudbalera Ljubicica je SDA nagovorila da flasom gađa jednu kuću, s tim da se na kraju ispostavilo da je ta kuća džamija, ali on to nije mogao vidjeti jer bio mrak.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 jul 2026, 17:56

SSj4 je napisao/la:

Samo opusteno brate. Nacionalisti bacaju kosti. Samo kanes mani me se.

SSj4
Kontakt:

Post Postao/la SSj4 » 13 jul 2026, 18:13

samoposmatram je napisao/la:
13 jul 2026, 17:56
SSj4 je napisao/la:

Oće da nas uvjere da se mrzimo do nivoa da trebam pazit ocu li otici u neke krajeve jer nemam pravo ime :crazy:
Samo jedni druge krive i uopšte ne žive

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 13 jul 2026, 18:31

SSj4 je napisao/la:
13 jul 2026, 18:13
samoposmatram je napisao/la:
13 jul 2026, 17:56
SSj4 je napisao/la:

Oće da nas uvjere da se mrzimo do nivoa da trebam pazit ocu li otici u neke krajeve jer nemam pravo ime :crazy:
Belaj je lako naci. Pogotovo onima koji ga traze. Gledam svoja posla i uzivam. Neznam da postoji osoba koja misli na vjeru kad se guzi. Tu je pocetak i kraj svake diskusije oni i mi.

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 13 jul 2026, 19:22

Hahaha, pa jel moguće da su bijednici postavili slike od djece stradale u Srbiji kako bi ih prikazali kao zrtve rata? Pa s kim mi granicimo, dobro u opstajemo

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 13 jul 2026, 19:27

Pensioner26 je napisao/la:
13 jul 2026, 19:22
Hahaha, pa jel moguće da su bijednici postavili slike od djece stradale u Srbiji kako bi ih prikazali kao zrtve rata? Pa s kim mi granicimo, dobro u opstajemo
Mi da, ti ne. :D

Ti živiš u genocidnoj zemlji koliko se sjećam.

Moraju, na to vlast godinama ostaje. Laž i mitomanija, Vučić doktorirao.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Mocvara1991
Kontakt:

Post Postao/la Mocvara1991 » 13 jul 2026, 19:52

Bom Dodik pocisti Eleka glatko. Ne znam jel hrabrost ili ludost ovo sto je Elek napao vodeci kadar G RS-a, a sam dolazi iz te struje. Ocekujem uskoro akciju SIPA-e i hapsenje Eleka,kao nekad one placip*cke Nesica.

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 13 jul 2026, 20:04

elek je vučićev igrač, već duži period je rat njega i dodika
it's football day

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 13 jul 2026, 20:36

Dzenan Loncarevic nastupao 11.jula i sad ga lincuju, ja ne znam jesam li ja glup ali ne razumijem zasto? Nit je Bosanac, nit je pjevao u Bosni.
Ajd ovo prozivanje alena, osmana razumijem, nasi ljudi koji su dosad zaradili milione vjerojatno, nisu se mogli taj jedan dan strpiti.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 13 jul 2026, 20:56

enobarca je napisao/la:
13 jul 2026, 20:36
Dzenan Loncarevic nastupao 11.jula i sad ga lincuju, ja ne znam jesam li ja glup ali ne razumijem zasto? Nit je Bosanac, nit je pjevao u Bosni.
Ajd ovo prozivanje alena, osmana razumijem, nasi ljudi koji su dosad zaradili milione vjerojatno, nisu se mogli taj jedan dan strpiti.
Možda zato što je Dženan, pa kontaju naš...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 13 jul 2026, 21:03

VensanKasel je napisao/la:
13 jul 2026, 20:56
enobarca je napisao/la:
13 jul 2026, 20:36
Možda zato što je Dženan, pa kontaju naš...
Ima ti ta smisla :mrgreen:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 13 jul 2026, 21:31

Ima li ovdje iko iz Kljuca?

Kontao krajem mjeseca tu prespavati, trebam na neki dogadjaj i gledao apartmane, nigdje za lijeka :wtf:

Ima nekih stanova, ali traze ljudi 250 KM za noc, ko da je centar Splita a ne ono za bravu :D
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 jul 2026, 22:37

Zato sto su ti stanovi postali vecinom mjeata za svalerisanje pa ljudi vise placaju za diskreciju nego sam smjestaj
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 13 jul 2026, 23:26

VensanKasel je napisao/la:
13 jul 2026, 19:27
Pensioner26 je napisao/la:
13 jul 2026, 19:22
Mi da, ti ne. :D

Ti živiš u genocidnoj zemlji koliko se sjećam.

Moraju, na to vlast godinama ostaje. Laž i mitomanija, Vučić doktorirao.

A najjaci je :rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 jul 2026, 02:39

kraljttbvb je napisao/la:
13 jul 2026, 21:31
Ima li ovdje iko iz Kljuca?

Kontao krajem mjeseca tu prespavati, trebam na neki dogadjaj i gledao apartmane, nigdje za lijeka :wtf:

Ima nekih stanova, ali traze ljudi 250 KM za noc, ko da je centar Splita a ne ono za bravu :D
Imas preko bookinga pogledaj. Slabo u centru, osim hotela a ima mjesta okolo ispod 100 KM

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Obdunsmen i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []