Al' ih Marokanac *ebe tamo na temi - kvalitetan trol.
Fino čovjek rekao neko na Grbavici, evo okačiše trenera.
Nek mi samo neko pojasni kojim zaslugama je ovaj lik dobio posao kakav je dobio ?
Bolje da su Ćorića nazvali i na koljenima ga molili da se vrati.
Veze sa određenom agencijom. Očekuj dosta Španaca sad kod njih.
Kakav je kalibar igrača? Treća španska ili?
Jedino od tog mogu imati solidne koristi, ali i to je kocka povelika.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Fino čovjek rekao neko na Grbavici, evo okačiše trenera.
Nek mi samo neko pojasni kojim zaslugama je ovaj lik dobio posao kakav je dobio ?
Bolje da su Ćorića nazvali i na koljenima ga molili da se vrati.
Veze sa određenom agencijom. Očekuj dosta Španaca sad kod njih.
Kakav je kalibar igrača? Treća španska ili?
Jedino od tog mogu imati solidne koristi, ali i to je kocka povelika.
Ma niže lige Španije. Nešto slično što je Rudar radio, slična šema. Sad kakve su tačno ne bih ti znao reći sa sigurnošću.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Potpisan je ugovor sa spanskom agencijom, koja ce im poslati trenere, koje ce agencija placati. U paketu ce doci i neki njihovovi igraci, koji ce vecim dijelom biti placeni od te agencije...ali prilikom eventualnog transfera Zeljeznicar nece dobiti vise od 10% cifre transfera.
Potpisan je ugovor sa spanskom agencijom, koja ce im poslati trenere, koje ce agencija placati. U paketu ce doci i neki njihovovi igraci, koji ce vecim dijelom biti placeni od te agencije...ali prilikom eventualnog transfera Zeljeznicar nece dobiti vise od 10% cifre transfera.