Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jel' istina da im odoše još 3-4 igrača od ovih prvotimaca?
- jurisicduska
- Kontakt:
Svima ponuđeno ako žele da idu da oproste plate i mogu ići po ustaljenoj proceduri. Prokop nasao klub, sad će i Pejic i svako ko ikako valja ode.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ide sada 5-6 Spanaca. Ide to fino...jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:04Svima ponuđeno ako žele da idu da oproste plate i mogu ići po ustaljenoj proceduri. Prokop nasao klub, sad će i Pejic i svako ko ikako valja ode.
- FKS -
Kolega konto sam malo do Spanije na odmor ovo ljeto, pa cu se raspitat kakav je mali kod ljudi tamo (ako ne ode u narednih mjesec)
Pop kopa prokop-prokop kopa popHajdeee je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:07Ide sada 5-6 Spanaca. Ide to fino...jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:04Svima ponuđeno ako žele da idu da oproste plate i mogu ići po ustaljenoj proceduri. Prokop nasao klub, sad će i Pejic i svako ko ikako valja ode.![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
- jurisicduska
- Kontakt:
Curi rmaspe.
Samo pratite zvaničnu nema vise mnahale, odlaze igrači u tišini.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Biće i zarade na raskidimajurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:12Curi rmaspe.
Ugašeni a jos im niko javio nije 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dobar dan svima osim diletantima. 
Prekočio terapiju pa lupa gluposti. Kao u 98% svojih postova.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- jurisicduska
- Kontakt:
Ima ta smisla smanjuje se dug svakim raskidom i kratkoročna potraživanja. Haman dođe ko zarada.imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:16Biće i zarade na raskidimajurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:12Curi rmaspe.
Evo konkretno na Prokopu ste zaradili 40 k što mu dođete + doprinosi + 2 godine ugovora to je dodatnih 240 k + doprinosi.
Dakle može Dino Halilović tamo upisat 280 k prihoda glat. Klub pozitivno posluje.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Dodaj troškove stanarinejurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:22Ima ta smisla smanjuje se dug svakim raskidom i kratkoročna potraživanja. Haman dođe ko zarada.imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:16Biće i zarade na raskidimajurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:12Curi rmaspe.
Evo konkretno na Prokopu ste zaradili 40 k što mu dođete + doprinosi + 2 godine ugovora to je dodatnih 240 k + doprinosi.
Dakle može Dino Halilović tamo upisat 280 k prihoda glat. Klub pozitivno posluje.
- jurisicduska
- Kontakt:
A đe kupon, teretana, hranarina , set opreme , pa ga ne moraš vodit na pripreme obrok manje.imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:24Dodaj troškove stanarinejurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:22Ima ta smisla smanjuje se dug svakim raskidom i kratkoročna potraživanja. Haman dođe ko zarada.
2026ta godina a nemaju marke, to je za izucavanja, ni jedan klub ne zeli da postoji ako ce mrcvarit ovako kao oni
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
I još se gospoda tušira poslije svakog treninga i utakmice i to toplom vodom..Bojler se ne gasi.. koja je to usteda na struji i vodi...jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:26A đe kupon, teretana, hranarina , set opreme , pa ga ne moraš vodit na pripreme obrok manje.imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:24Dodaj troškove stanarinejurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:22
Ima ta smisla smanjuje se dug svakim raskidom i kratkoročna potraživanja. Haman dođe ko zarada.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Jel im ovo Magoda plaća ove strance?
E aferim klaso radnička
E aferim klaso radnička
Nisam previše očekivao od ovog gostovanja u Finskoj do trenutka kad je napisao da ih ne možemo dobiti. Čim je on to napisao šanse su nam dobrano porasle.