Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Trener placen gajbu pive i 20 cevapa u pola somuna 
Da su ga ranije doveli mogo im je ovaj spanac preko svojih veza srediti pripreme u prijedoru
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nevezano za temu, jel možda ti pratiš ovu srbijansku ligu?
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Iskulirajte malo ljudi, imajte malo kodeksa, ovo sa Željom što vi radite je isto kad navijač padne na zemlju a onda ga 30 ljudi cipelari do smrti. Sami sebi su krivi ali pustite lešinu na miru neka umire.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
-
Pitaristok
- Kontakt:
A šta kontate da je njima rješenje ko čeliku da idu u niži rang, kao kad se vrate za 4/5 godina imat će para. Neće. I kad se vrate opet neće imati za budžet od 5/6 m.i opet će za godinu, dvije u premijer ligi ući u dugove.
Ova agencija će ih ugasiti. Mi smo agencija kao mi radimo na promociji igrača, ma jok bolan, ovakve agencije su muzara.
Ova agencija će ih ugasiti. Mi smo agencija kao mi radimo na promociji igrača, ma jok bolan, ovakve agencije su muzara.
Mnogo su sikirli ovdje za Željom a meni nešto svejedno, nek se skusuraju i pruže koliko su dugi, na kredit će u kanalu završit.
Zeljo i da krene Celikovim putem ni bi imao puno hajra od toga. Mi kad smo otisli u kanton oko kluba je ostalo 10 ljudi koji su oporavak kluba preuzeli na sebe. Svi oni lesniari koji su bili oko kluba su pobjegli jer vise nisu imali sta za ukrast i unistit, nama su ostale u tom momentu tri lopte i dva markera. Iz ove perspektive to je bila prednost jer se moglo raditi u kakvom takvom miru.
Oko Zelje je milion nekih frakcija od kojih svaka ima svoje interese, odnosno ne zna se ni ko pije ni ko placa. Dobro ipak se zna ko placa, placaju poreski obveznici.
Oko Zelje je milion nekih frakcija od kojih svaka ima svoje interese, odnosno ne zna se ni ko pije ni ko placa. Dobro ipak se zna ko placa, placaju poreski obveznici.
Srce, čast i ponos!
- BiHSportman
- Kontakt:
Neće Željo ispast. I mrzim te Zenico!!
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Mrziš Zenicu a tebe tvoje Sarajlije najvise je.bu
Eno prozivaju Nedu da neće da se oglasi
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 18:12Mrziš Zenicu a tebe tvoje Sarajlije najvise je.bu![]()
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Samo jedno pitanje, ovo boldirano jesi li pisao ili si copy paste ?BiHSportman je napisao/la: ↑14 jul 2026, 15:21Ja Želji želim bolje nego pola njih. Nikakve koristi nemam od Želje, ali vaše smijanje nama, a ni vi nećete biti u boljoj situaciji za godinu, dvije. Tako da gledajte sebe i svoju avliju.maroon46 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 15:04Burazeru klub ti se raspada po svim nivoima, Duska vam otvara mjesecima oci o stanju, ti se uhvatio gdje mi igramo. Zapitaj se malo o prioritetima. Vecina pitara vise dobro zeli Zelji nego ti i tebi slicnima.BiHSportman je napisao/la: ↑14 jul 2026, 14:37
Jel ono igrate prvu utakmicu ( ako uspijete ove proći ) u Turskoj. Koji je razlog?![]()
Pitam, jer nisi se morao mnogo truditi da to napises, mogao si otvoriti post bilo kog Zeljinog forumasa i udariti na ovo, jer je to vec punih 13 godina prognoza kojoj se nadate...
Trinaest godina to pisete, a nista se ne desava, kod vas dodje covjek 6 mjeseci, vama glava ispod vode...
Za 6 mjeseci, Odbor za hitnost, Pokret Otpora Zeljo, Deena ba
13 godina, nade, maste, snova da ce nesto zadesti FK Sarajevo, tegoba teska burazeru...
Da li je onaj specijalni rat protiv Zelje jos na snazi ili se privodi kraju ?

Tik-takVanja8 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 18:53Samo jedno pitanje, ovo boldirano jesi li pisao ili si copy paste ?BiHSportman je napisao/la: ↑14 jul 2026, 15:21Ja Želji želim bolje nego pola njih. Nikakve koristi nemam od Želje, ali vaše smijanje nama, a ni vi nećete biti u boljoj situaciji za godinu, dvije. Tako da gledajte sebe i svoju avliju.
Pitam, jer nisi se morao mnogo truditi da to napises, mogao si otvoriti post bilo kog Zeljinog forumasa i udariti na ovo, jer je to vec punih 13 godina prognoza kojoj se nadate...
Trinaest godina to pisete, a nista se ne desava, kod vas dodje covjek 6 mjeseci, vama glava ispod vode...
Za 6 mjeseci, Odbor za hitnost, Pokret Otpora Zeljo, Deena ba, igraci vam odlaze kako hoce, nemate za plate, a imate da otkupite ugovor iz litvanskog drugoligasa za trenera za koga ni drugo koljeno njegove rodbine nije culo...
![]()
![]()
![]()
13 godina, nade, maste, snova da ce nesto zadesti FK Sarajevo, tegoba teska burazeru...
50 miliona duga imate, SIPA vam cesljala papire, sta ce te kad vam Mirvic ode
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Diletanti1921 
Doktor za retardaciju.
Moj Vanja ne pratis dovoljno, Zeljo je odbranjen i imovina sacuvana. Kone su jos jednom pokazale da su jace od ratova, rezima i partija. Odbor za hitnost uradio odlican posao, jos kad legnu milionske trening kompenzacije samo je nebo(porezna i milion ljudi kojima duguju) granica.
- BiHSportman
- Kontakt:
Šta ako vas pobijedimo drugo kolo?
Sve je Duška najavljivao
- imekorisnicko
- Kontakt:
Sve je to istina, i treba da nas za*ebajete,samo malo je tuga što je Željo već godinama ovako jadan,nikakav,a vi bliže Želji nego Zrinjskom,haman u par deka ste s nama.maroon46 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 19:10Moj Vanja ne pratis dovoljno, Zeljo je odbranjen i imovina sacuvana. Kone su jos jednom pokazale da su jace od ratova, rezima i partija. Odbor za hitnost uradio odlican posao, jos kad legnu milionske trening kompenzacije samo je nebo(porezna i milion ljudi kojima duguju) granica.
imekorisnicko je napisao/la: ↑14 jul 2026, 19:22Sve je to istina, i treba da nas za*ebajete,samo malo je tuga što je Željo već godinama ovako jadan,nikakav,a vi bliže Želji nego Zrinjskom,haman u par deka ste s nama.maroon46 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 19:10Moj Vanja ne pratis dovoljno, Zeljo je odbranjen i imovina sacuvana. Kone su jos jednom pokazale da su jace od ratova, rezima i partija. Odbor za hitnost uradio odlican posao, jos kad legnu milionske trening kompenzacije samo je nebo(porezna i milion ljudi kojima duguju) granica.
Kako jadni ?? Proslu sezonu ste imali skuplji tim od nas i veci budzet.
Ali iducu sezonu necete imati. Ostala vam je samo fukara i raja i Spanci na bijelome ljebu
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Wilshere10 i 6 gostiju.
.png)