Abas Arslanagić znam da je bio aktivan na forumu RK Bosne dok su bili na vrhuncu a i ovde je cesto pisao bas pod tim nikom Trigger.Ghuraba je napisao/la: ↑12 jul 2026, 21:07Zaboravio te prije pitati, pa mi sad pade na pamet kad sam te ponovo zapazio, koji bivsi rukometas se krije iza bivseg forumasa Triggera?![]()
Btw, imam neki filing da se Bulajic teze povrijedio nakon jucerasnjeg sudara i da ga nece biti do kraja prvenstva. Momak bas nema srece s povredama.Mandzuka mi se opasno svidja, samo mora malo srediti i ova bacanja. Tu procenti ne bi smjeli ici ispod 80%, ako vec zeli biti prvi suter ekipe.
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Introduce a little anarchy. Upset the established order, and everything becomes chaos.
Sad mi je jasno zašto ovoga Spahica inače ne uvodi
a i Vreco, kako su samo spori i teško se kreću
Hrelja triple-double 
Auu, pretpostavljao sam da je iz svijeta rukometa i da je stariji covjek, jer sam vise puta imao neke diskusije s njim u vezi rukometne reprezentacije, ali nisam mogao ni zamisliti da je toliko stariji i da se radi o Abasu.
@Trigger bio Abas
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Jan Bulajić ima lom ključne kosti, na žalost, prvenstvo je za njega završeno.
Ovaj postotak šuta kod Livadića je katastrofa, Spahić i Vrećo mi se ne sviđaju nimalo. Ne znam zašto je poveo obojicu.
Respekt za Mandžukića za samouvjerenost, odvažnost, a Hrelja stanadarno dobar
Sad sam još više ljut na ovoga Barbarića zbog Hrelje i Mandžukića koje je otjerao iz KK Bosna, a dovodio ine "sportiste" i plaćao im boravak, školovanje, stipendije. Nadam se da će i ovaj Prašović otići iz Bosne kad je već Muha morao otići, ali kakav je čovjek vjerovatno će se dodvoriti i novom menadžemntu i ulizivanjem ostati
Ovaj postotak šuta kod Livadića je katastrofa, Spahić i Vrećo mi se ne sviđaju nimalo. Ne znam zašto je poveo obojicu.
Respekt za Mandžukića za samouvjerenost, odvažnost, a Hrelja stanadarno dobar
Sad sam još više ljut na ovoga Barbarića zbog Hrelje i Mandžukića koje je otjerao iz KK Bosna, a dovodio ine "sportiste" i plaćao im boravak, školovanje, stipendije. Nadam se da će i ovaj Prašović otići iz Bosne kad je već Muha morao otići, ali kakav je čovjek vjerovatno će se dodvoriti i novom menadžemntu i ulizivanjem ostati
-
Helemnejse
- Kontakt:
Hocemo li imati srece da napakon dobijemo swingmana u vidu Hrelje da ne gledamo air vrabeta.
Do sad ta pozicija daje samo supke
Supak slovenacki zenski
Supak slovenacko turski
Supak njemacki
supak turski
Supak arapsko bolnicko kladanjski
Do sad ta pozicija daje samo supke
Supak slovenacki zenski
Supak slovenacko turski
Supak njemacki
supak turski
Supak arapsko bolnicko kladanjski
Koliko ekipa iz B ulazi u A
Sutra 15:30
-
costacurta08
- Kontakt:
3/4
Šut za 3p: 0/9.

Ovdje Hrelje da nema nas bi Kiprani otresli ko slinu
Šut za 3p: 0/9.
Ovdje Hrelje da nema nas bi Kiprani otresli ko slinu
Ma super su oni, svaki dan neko podbaci, a neko drugi preuzme, samo je Hrelja konstanta. Danas je Đedović bio potpuno odsutan. Medjutim, sreća pa imamo mi odličnu grupu sto govorim od početka, pa se možemo nositi sa Kosovom Azerbejdžanom, Kiprom … Bulajić povrijedjen, Đurovic lakša povreda, Vrećo i Spahić došli kao statisti, roster nam je efektivno 8

Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 14 jul 2026, 17:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Utisak utakmice mi ostavili Srbi ili Srbijanci koji su navijali pišući u komentarima “Srbija je uz Kipar” ili tome slično. Malo bezveze, iskreno ja sam se iznenadio.
Koliko samo ima isfrustriranih pojedinaca po ovim društvenim mrežama ,imam utisak da postanu nervozni kad pobijedimo ,ne mogu dočekati poraz da svoju frustraciju izbace na momcima koji se lavovski bore za svaku loptu.Pa ljudi svi više ulažu treba biti realan i ako ništa podržati momke koji su se poslije sezone odazvali i bore se dok hejteri iz klimatizirane sobe izbacuju svoje frustracije.
-
costacurta08
- Kontakt:
BasketTZ je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:52Koliko samo ima isfrustriranih pojedinaca po ovim društvenim mrežama ,imam utisak da postanu nervozni kad pobijedimo ,ne mogu dočekati poraz da svoju frustraciju izbace na momcima koji se lavovski bore za svaku loptu.Pa ljudi svi više ulažu treba biti realan i ako ništa podržati momke koji su se poslije sezone odazvali i bore se dok hejteri iz klimatizirane sobe izbacuju svoje frustracije.
O čemu pišeš? Pogledaj statistiku, ako sam ja isfrustriran što nam je šut za 3p 1/13, a sl bacanja 13/31? Druže demagogija ti je to.
Podržaću Hrelju, Duvnjaka, Mandžu. Ovo sve ostalo je za basketa. I btw gdje su na tribinama barem članovi porodice nekog od njih, jel moguće da u Brarislavi nema našeg nijednog navijača?
Evo ti trenutno utakmica Por-Isl. Pa uporedi, daj analizu naše igre i ove dvije ekipe i reci gdje smo u odnosu na njih.
Sutra igramo sa Islanđanima pa ti vidi
Svima je jasno da igra nije kako treba i da bi to moralo izgledati puno bolje,ali ako već spominješ taj Portugal oni se pripremali 2,5 mjeseci , pola igrača im igraju u Americi i imali prijateljskih utakmica kao mi treninga ,sve ti treba biti jasno.Momcima želim sve najbolje i sutra abd do pobjede protiv Islandacostacurta08 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 18:03BasketTZ je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:52Koliko samo ima isfrustriranih pojedinaca po ovim društvenim mrežama ,imam utisak da postanu nervozni kad pobijedimo ,ne mogu dočekati poraz da svoju frustraciju izbace na momcima koji se lavovski bore za svaku loptu.Pa ljudi svi više ulažu treba biti realan i ako ništa podržati momke koji su se poslije sezone odazvali i bore se dok hejteri iz klimatizirane sobe izbacuju svoje frustracije.![]()
O čemu pišeš? Pogledaj statistiku, ako sam ja isfrustriran što nam je šut za 3p 1/13, a sl bacanja 13/31? Druže demagogija ti je to.
Podržaću Hrelju, Duvnjaka, Mandžu. Ovo sve ostalo je za basketa.
Evo ti trenutno utakmica Por-Isl. Pa uporedi, daj analizu naše igre i ove dvije ekipe i reci gdje smo u odnosu na njih.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Slobodna bacanja horor danas. Kakvu kosarku igra Island…
Ako se Portugal toliko potrudio da okupi najjači mogući tim, uključujući i momke koji igraju NCAA košarku u Americi i ako se to sada vidi na terenu, a vidi, možda je vrijeme da i mi sebi postavimo nekoliko pitanja:BasketTZ je napisao/la: ↑14 jul 2026, 18:20Svima je jasno da igra nije kako treba i da bi to moralo izgledati puno bolje,ali ako već spominješ taj Portugal oni se pripremali 2,5 mjeseci , pola igrača im igraju u Americi i imali prijateljskih utakmica kao mi treninga ,sve ti treba biti jasno.Momcima želim sve najbolje i sutra abd do pobjede protiv Islandacostacurta08 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 18:03BasketTZ je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:52Koliko samo ima isfrustriranih pojedinaca po ovim društvenim mrežama ,imam utisak da postanu nervozni kad pobijedimo ,ne mogu dočekati poraz da svoju frustraciju izbace na momcima koji se lavovski bore za svaku loptu.Pa ljudi svi više ulažu treba biti realan i ako ništa podržati momke koji su se poslije sezone odazvali i bore se dok hejteri iz klimatizirane sobe izbacuju svoje frustracije.![]()
Podržaću Hrelju, Duvnjaka, Mandžu. Ovo sve ostalo je za basketa.
- Zašto naši „Amerikanci“ ne mogu igrati ako portugalski mogu?
-Zašto se od 28 pozvanih igrača na pripreme odazvalo samo 15?
- Šta ćemo sa ovih 13 koji nisu došli? Hoćemo li ih opet uredno zvati naredne godine (jer Jasarevic već najavljuje da je ove godine bio “mlad” jer je 2007, ali će ići iduce godine se priključiti), Novak ima profesionalni ugovor sa KK Bosna pa njega ove djecije U reprezentacije i ne zanimaju, ide direktno u A selekciju
- Hoće li ikada postojati neka odgovornost?
Mi već godinama imamo, ali je ove godine nekako izraženo, ozbiljan problem jer se od pojedinih igrača prerano prave „zvijezde“ dok nisu ni igrači postali. Stvara se utisak (a oni to jako dobro znaju) da su njihova mjesta na spisku zagarantovana bez obzira ko je selektor, pa onda sami odlučuju koje će se godine odazvati, a koje neće i hoće li uopste.
Tako se gubi autoritet reprezentacije, zdrava konkurencija i poruka da je poziv u državni tim privilegija, a ne nešto što se podrazumijeva.
Osim ako sve ovo nabrojano da dodje do raspada, bas nije stvarni cilj, jer ako jeste blizu smo ispunjenja.
Zadnja izmjena: Kylian, dana/u 14 jul 2026, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: NerminFatic i 14 gostiju.