Provjeri ti rezultat još jednom
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pobjedili jesu, prošli nisu!
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ti si budala epskih razmjera… pitaj Pavicica i Lulica je li defetizam kada im Kvrzic umalo nije okoncao karijere bez sankcije ili pregledaj kako je Musa sudio Kup na Kosevu, ili bolje nemoj posto imas pamcenje rijecne pastrmke kao i svaki prosjecni Bosnjak.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:31Kakav je to defetisticki stav!?!? Zasto ne bi bili prvaci?!? Vi tom Vici dajete mitske karakteristike.071 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 09:22Je li zaista još neko misli da ćemo biti prvaci dok je Vico preCjednik?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 jul 2026, 22:58
Mi do grupne odnosno ligaske faze svakako ne mozemo doci.Hocemo li ispasti u prvom ili drugom pretkolu ne lomi nam sezonu.Volio bi da prodjemo i napunimo Kosevo do zadnjeg mjesta protiv turaka ali puno teze ce mi past ako nastavimo prosipati bezveze bodove u ligi i oprostimo se od titule u septembru nego eventualni neuspjeh u cetvrtak.
Craiova me prosle godine nije ni 2% syebala koliko Radnik na Kosevu.Eh sad sto mi ne znamo igrati Evropu i sto cemo vjerovatno odma ispast iz svega i kad budemo prvaci to je druga prica.![]()
Ne zelim porediti, ali Barcelona je 1975. bila prvak Spanije za vrijeme Frankove vladavine. Istog onog Franka koji je streljao njihove predsjednike, mijenjao ime i grb kluba. U to ne samo 1975.
Opet kazem, ne poredim klubove nego pritiske kojima su bili izlozeni.
Kme.. kme... niko ne trpi kao mi...
Sta to nama Vico konkretno brani? Izgradnju stadiona koji, pobogu, nije nas, ali mozemo davati imena tribina na njemu?
Vico nam imenuje i smjenjuje trenere? Vico kroji transfer politiku? Vico puca preko gola sa deset metara u gol-sansi?
Ta opravdanja su olicenje vlastite nesposobnosti, a ne stvarne Vicine moći, ili bilo koga drugog.
Oprostite, ali yebo vas vise Vico i Vicini.
Vico je samo izgovor za neznanje i nerad.
Ja imam sve moguce izgovore i opravdanja da sjedim kuci i primam punu invalidninu, ali idem na posao svaki dan, vozim auto, brinem se o porodici, a invalidnine sam se odrekao.
Ali, ne... trebao sam sjediti kući, nabijati kile, čačkat mucice iz pupka i kukat kako nema napretka dok se meni desno jaje ne zakrene ispravno u lijevoj krivini. JJebo vas Vico da vas vise jjebo Vico.
Al Dinamo ima kvalitet, a nekad na ho ruk mozes dobiti kad te huk nosi, 12k-15k natkriveno blizu terena, aaaa pa to bi grmilo ocam borusiju bi onomad 3:0 dobili
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nevjerojatno da poslije 5 godina qaranja u ligi i nakon što su poklopili i sudije i imaju svoje klubove u ligi neko i dalje misli da je Vico mitsko bice i da smo sve sami krivi.
Svakako da ima i naseg neznanja i nasih idiotarija ali obezvrijediti sve to sto je napravio za vrijeme svog mandata za Borac je na nivou mog malog u vrtiću.
Svakako da ima i naseg neznanja i nasih idiotarija ali obezvrijediti sve to sto je napravio za vrijeme svog mandata za Borac je na nivou mog malog u vrtiću.
Slabo se nesto karata prodalo. Kako vidim u ona sektora oko 100-njak karata. Daleko jes , al sam mislio da ce nasi ljudi tamo ici, mozda nije blizu toliko pa da raja dodje iz svedske norveske.
Zoki Mamic jedan od najzaslužužnijih, sto je Dani Olmo danas na ovom nivou.
Reci mi da nisi išao na gostovanja bez da mi to kažeš.
Čuj, 100-njak karata malo za gostovanje u hebenom Turku u Finskoj, 2.500 kilometara od Sarajeva. Bar možeš otvoriti google map i pogledati gdje se nalazi grad, ako ništa bar to.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Pa iz Švedske se brodom vozi do Turkua 10 tak sati.
Inaće slabo gdje će raja gdje se ne može autom.
Pa procitaj sta sam napisao. Nisam ni rekao da ce raja iz sarajeva ici, vec sam kontao nasa dijaspora. Vjerovatno ce se prodati jos, bar da bude 300-400 bilo bi fino.
*Zdravko.
Ne dovodi ljude u zabludu, grijeh je.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
A da li si ti vidio grljenje i rukovanje sa Kvržićem od istih tih Pavičića i Lulića na Koševu?071 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:39Ti si budala epskih razmjera… pitaj Pavicica i Lulica je li defetizam kada im Kvrzic umalo nije okoncao karijere bez sankcije ili pregledaj kako je Musa sudio Kup na Kosevu, ili bolje nemoj posto imas pamcenje rijecne pastrmke kao i svaki prosjecni Bosnjak.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:31Kakav je to defetisticki stav!?!? Zasto ne bi bili prvaci?!? Vi tom Vici dajete mitske karakteristike.
Ne zelim porediti, ali Barcelona je 1975. bila prvak Spanije za vrijeme Frankove vladavine. Istog onog Franka koji je streljao njihove predsjednike, mijenjao ime i grb kluba. U to ne samo 1975.
Sta to nama Vico konkretno brani? Izgradnju stadiona koji, pobogu, nije nas, ali mozemo davati imena tribina na njemu?
Vico nam imenuje i smjenjuje trenere? Vico kroji transfer politiku? Vico puca preko gola sa deset metara u gol-sansi?
Ta opravdanja su olicenje vlastite nesposobnosti, a ne stvarne Vicine moći, ili bilo koga drugog.
Ja imam sve moguce izgovore i opravdanja da sjedim kuci i primam punu invalidninu, ali idem na posao svaki dan, vozim auto, brinem se o porodici, a invalidnine sam se odrekao.
Ali, ne... trebao sam sjediti kući, nabijati kile, čačkat mucice iz pupka i kukat kako nema napretka dok se meni desno jaje ne zakrene ispravno u lijevoj krivini. JJebo vas Vico da vas vise jjebo Vico.
Moraš buraz malo i muda pokazati,neka pitaju Jakovljevića kako se to radi pogotovo na domaćem terenu.
Nas tuče ko stigne,od Borca, Zrinjskog, Željezničara...a naši se useru na prvi start.
Jedino kad smo imali muda i kad nas nisu tukli je ekipa sa Rahmanovićm,Stanojevićem i Lazićem.
Nakon krampona u koljeno nekoga zagrliti je za mene sumanuto… to samo dokazuje kakvi su nasi igraci vecinom beskarakterne phicke… i s takvim ocekivatitu titulu? Ma hajte molim vas…SamoTi4000 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:38A da li si ti vidio grljenje i rukovanje sa Kvržićem od istih tih Pavičića i Lulića na Koševu?071 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 21:39Ti si budala epskih razmjera… pitaj Pavicica i Lulica je li defetizam kada im Kvrzic umalo nije okoncao karijere bez sankcije ili pregledaj kako je Musa sudio Kup na Kosevu, ili bolje nemoj posto imas pamcenje rijecne pastrmke kao i svaki prosjecni Bosnjak.HeavyBassBlues je napisao/la: ↑14 jul 2026, 17:31
Kakav je to defetisticki stav!?!? Zasto ne bi bili prvaci?!? Vi tom Vici dajete mitske karakteristike.
Moraš buraz malo i muda pokazati,neka pitaju Jakovljevića kako se to radi pogotovo na domaćem terenu.
Nas tuče ko stigne,od Borca, Zrinjskog, Željezničara...a naši se useru na prvi start.
Jedino kad smo imali muda i kad nas nisu tukli je ekipa sa Rahmanovićm,Stanojevićem i Lazićem.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
O tome ja govorim.Anđušiću nogu slomiše,a oni se sljedeću na Koševu grle sa njima.
E pa neka ih lome kad su pice ko ih J**+.
E pa neka ih lome kad su pice ko ih J**+.
Daleko, neatraktivno i skupo gostovanje. Ako bude 50 ljudi, to je za pohvalu, a 100 ljudi je već ozbiljna i respektabilna brojka.ronaldo99 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 22:31Pa procitaj sta sam napisao. Nisam ni rekao da ce raja iz sarajeva ici, vec sam kontao nasa dijaspora. Vjerovatno ce se prodati jos, bar da bude 300-400 bilo bi fino.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.