Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Dyabala..Nala doktore 
Nala okrenuo pricu na Dibalu
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Koji **** zovu ovog Zlatana zovu u studio grob te yebo. Daj Musemića i Dželu bolje deset puta.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
It's coming home
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kasno mu je sad svakako i da pokušava. Uzeti ovo pa lagano u penziju negdje na moru.
To je nula, kolko su spanci poubijali domorodaca u Juznoj Americi i koliko su ih pokrali. Ili pak mislis da su zuvoti domorodaca manje bitni od Afrikanaca ili Palestinaca?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 23:15Anglo-saksonska gamad je u jednom trenutku porobila 90 posto svijeta i stvorila genocidni takozvani Izrael.
Cubarsi bez premca najbolji mladi igrac prvenstva
Zadnja izmjena: kouadio, dana/u 14 jul 2026, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
11 meceva Mbabu-Yamal -> 9 pobjeda Yamala
Mbabu sanja Barsine igrace
Mbabu sanja Barsine igrace
zemlju najdražu rasističkoj argentini. Bar za engleze igraju igraci različitih rasa i vjeraBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑14 jul 2026, 23:15Anglo-saksonska gamad je u jednom trenutku porobila 90 posto svijeta i stvorila genocidni takozvani Izrael.
Celo je reprezentativni trener, idealan za toga.
Maloprije gledam njegov CV, lik potpuno vezan za spanske selekcije.
Prvo vodio U19, osvojjio evropsku titulu sa njima 2015...zatim U21, osvoji sa njima titulu 2019, zatim U23 , srebro na olimpijadi 2020, potom sa A selekcijim osvoio ligu nacija 2023 i Euro 2024...evo sad '26 u finalu svjetskog prvenstva.
Lik je preozbiljan reprezentativni trener
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 jul 2026, 23:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Haman pola sata od kraja tekme a ni traga ni glasa od Gorecke. Nadam se da svi mislimo o istom 
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
kakva pobjeda fudbala nad fizikom
Al bi bilo romantično da Njemac donese kući Englezima WC trofej
Španija u čijoj imperiji nije zalazilo sunce jer su na svakom kontinentu imali kolonije opet 90% ekipe čine čisti Španci
Španija u čijoj imperiji nije zalazilo sunce jer su na svakom kontinentu imali kolonije opet 90% ekipe čine čisti Španci
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Najbolja reprezentacija planete. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Engleska-Argentina
Ko ce u finale?
Ja mislim Argentina. Slicni su Spancima i oni ce nesto izmajmunisati. Mislim da Messi rjesava onu nesigurnu odbranu Engleza.
Ko ce u finale?
Ja mislim Argentina. Slicni su Spancima i oni ce nesto izmajmunisati. Mislim da Messi rjesava onu nesigurnu odbranu Engleza.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Mogucnosti Argentine naravno trebaju da traze u Pickfordu
Spaniji bi Engleska bila puno laksi protivnim u finalu od Argentine.
Koliko god je Argentina igracki limitirana, namazani su i turnirska su ekipa, koja ovo zna igrati.
Svkako, protiv obje ekipe, Spanija je veliki favorit u finalu.
Koliko god je Argentina igracki limitirana, namazani su i turnirska su ekipa, koja ovo zna igrati.
Svkako, protiv obje ekipe, Spanija je veliki favorit u finalu.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, boki86, bvsic, CAGarfia, DinGospo21, Elrond, enobarca, Galion, Godfather, greenwood, HalaMadrid, Helemnejse, Invincibles14, Jabroni, jasmin10, lakilone, Markinhio, napoleon72, NebeskaSila96, Pensioner26, Riziko, safun79, Shategabri, totasef1, Venom i 132 gosta.