Hvalarishovski je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:58Nema veze Svrakino,ti si moj drug i kad imas i kad nemas..svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:54
P.S.
Znam ja to odlično - ja sam iz Svrakina sela i nikad u životu nisam imao love![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Željo je stigao u hotel Terme u Svetom Martinu na Muri 

Plavi će večeras obaviti prvi trening u ovom dijelu desetodnevnih priprema.
Na pripreme su doputovali: Tarik Abdulahović, Alvin Ćosić, Giovanni Troupee, Ajdin Raščić, Collin Seedorf, Bojan Nastić, Daris Kelmendi, Dženan Šabić, Aleksa Pejić, Samir Radovac, Amar Hamidović, Ismael Oulad M'Hand, Afan Fočo, Admir Gojak, Eldar Dragović, Deni Milošević, Aldian Korora, Joey Konings i Muharem Husković.[
Madžid Šošić će se ekipi priključiti u naredna dva dana, dok Enes Alić nije otputovao zbog rješavanja statusa.
Jonathan Freeman će nastaviti raditi s ekipom nakon povratka u Sarajevo, a u narednim danima će se kompletirati posudba Ibraheema Olanrewajua.

P.S.
Ako se Madžid ne pojavi za dva dana tamo u Hrvatskoj - mislim da se neko vrijeme neću pojavljivati ovdje na forumu

Da hoce ovi Adini Holanđani - Nizozemci ovu sezonu proigrat - bilo bi super
Na pripreme su doputovali: Tarik Abdulahović, Alvin Ćosić, Giovanni Troupee, Ajdin Raščić, Collin Seedorf, Bojan Nastić, Daris Kelmendi, Dženan Šabić, Aleksa Pejić, Samir Radovac, Amar Hamidović, Ismael Oulad M'Hand, Afan Fočo, Admir Gojak, Eldar Dragović, Deni Milošević, Aldian Korora, Joey Konings i Muharem Husković.[
Madžid Šošić će se ekipi priključiti u naredna dva dana, dok Enes Alić nije otputovao zbog rješavanja statusa.
Jonathan Freeman će nastaviti raditi s ekipom nakon povratka u Sarajevo, a u narednim danima će se kompletirati posudba Ibraheema Olanrewajua.

P.S.
Ako se Madžid ne pojavi za dva dana tamo u Hrvatskoj - mislim da se neko vrijeme neću pojavljivati ovdje na forumu
- svrakino1921
- Kontakt:
Dnevni avaz nezvanično saznaje da će Alić vjerovatno raskinuti ugovor sa Željezničarom, jer ima dogovoreni naredni klub, što znači da Željezničar neće profitirati. Imao ugovor do ljeta 2027. godine.

Dobar igrač
Dobar lijevi bek.
Dobar lijevi bek.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Kod mene baba u termama onim gdje je smještena ova zeljina gerijatrija, nisu imali za seedorfa sobu, eno ga spava prekoputa moje babe
Dize se prasina ⚫️🔴
Biće baba sretna makar
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Hajd nek i on makar zabije,da nije džabe pare od zelje uzeo
Dize se prasina ⚫️🔴
svrakino1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 19:06Željo je stigao u hotel Terme u Svetom Martinu na Muri
P.S.
Moj kinoSvra ova ekipa bi se u 2 ligi Centar borila za opstanak...
Čestitam
Cekaj dok ga ni Turci ne budu htjeli. Onda idu price o ljubavi. Milion puta vidjeno sa nasom ligom i igracima. Nije lud da ostavi Tursku, a moze jos koji dinar uzet.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislio sam da je to Željo – plavo-bijeli, uz Adidas kao sponzora.
- luckystrike
- Kontakt:
Kakva topla voda, neki dan dva šlaufa provukli iz komšiluka. No pun intended.rishovski je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:30I još se gospoda tušira poslije svakog treninga i utakmice i to toplom vodom..Bojler se ne gasi.. koja je to usteda na struji i vodi...jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:26A đe kupon, teretana, hranarina , set opreme , pa ga ne moraš vodit na pripreme obrok manje.
Cuj topla voda na ovim vrelinama...luckystrike je napisao/la: ↑15 jul 2026, 20:09Kakva topla voda, neki dan dva šlaufa provukli iz komšiluka. No pun intended.rishovski je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:30I još se gospoda tušira poslije svakog treninga i utakmice i to toplom vodom..Bojler se ne gasi.. koja je to usteda na struji i vodi...jurisicduska je napisao/la: ↑14 jul 2026, 16:26
A đe kupon, teretana, hranarina , set opreme , pa ga ne moraš vodit na pripreme obrok manje.
Prije tacno pet mjeseci, Zeljo je ispred nosa Olimpijakosa uzeo Galcheva i zvanicno postao klub sa najskupljim igracem u PL BiH...
Nakon pet mjeseci, Zelji trebaju tri gledaoca kako bi se moglo igrati na dva gola...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Od svega pogodio lakapo - ali da se lakapo gase i ove "venjake" jer im je Mirva uvalio venasa !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Mogao bi Zeljo zbog PU i kasnjenja isplate reprograma imati zestokih problema...
Tako se nesto suska...
Tako se nesto suska...
Riješiće to politika. Previše je Željo vrijedan.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Da su oni samo državi dužni to bi se sredilo...al ovako osim kredita u bankama,postoje i privatnici kojima su dužni... A za sve garancija stadion Grbavica...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Dilajla1946
- Kontakt: