Desamp je rekao da ide nakon ovog SP kako god ono zavrsiloMarokanci58 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 13:56Dešamp dobije otkaz zbog sramotne igre u polufinalu kod nas ona ćelava kukavica sa taktikom svi u 16 pa šta Allah da još uvijek selektor i nakon 4 katastrofalne utakmice i sramoćenje na SP.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
=\_1921_/=
-
Marokanci58
- Kontakt:
Svi su skoro otišli sa čela reprezentacije osim onog najgoreg.invincible1921 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 14:21Desamp je rekao da ide nakon ovog SP kako god ono zavrsiloMarokanci58 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 13:56Dešamp dobije otkaz zbog sramotne igre u polufinalu kod nas ona ćelava kukavica sa taktikom svi u 16 pa šta Allah da još uvijek selektor i nakon 4 katastrofalne utakmice i sramoćenje na SP.
BRATSTVO GRAČANiCA
Jel vi stvarno i dalje odgovarate ovom mentalnom slucaju? Svega mi ne treba provodit kablove za internet u cumez i vukojebinu iz koje je taj izasao. Tuzan primjer sta se desi kad i ljudima sa 4 razreda osnovne das da pisu po internetu.
Olaksajte sebi zivot i stavite na listu gnjavatora i nek prica sam sa sobom, i nije ni za cega drugog
Olaksajte sebi zivot i stavite na listu gnjavatora i nek prica sam sa sobom, i nije ni za cega drugog
Ne kontam ove dvostruske arsine u vezi Kovacevica. Lik uopste ne postira "cetnicke" sadrzaje na drustvnim mrezama kao sto ga neki optuzuju.
Zasto nismo imali isti problem kad su Katic i Radeljic nazor prihvatili poziv reprezentacije tek kad su skontali da ih ne zeli Hrvatska? Je li vi stvarno vjerujete da oni igraju zato sto su veliki patrioti? Pa Radeljic stavlja ruku na stomak dok je himna
Zasto nismo imali isti problem kad su Katic i Radeljic nazor prihvatili poziv reprezentacije tek kad su skontali da ih ne zeli Hrvatska? Je li vi stvarno vjerujete da oni igraju zato sto su veliki patrioti? Pa Radeljic stavlja ruku na stomak dok je himna
Bit će gusto
Zato ste se isti nisu izjašnjavali već bili pametni i ćutali. Ti ustvari ne znaš njihovo mišljenje. Kod Vladena znaš, rekao je da je prirodni srbin...DanijelTZ je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:53Ne kontam ove dvostruske arsine u vezi Kovacevica. Lik uopste ne postira "cetnicke" sadrzaje na drustvnim mrezama kao sto ga neki optuzuju.
Zasto nismo imali isti problem kad su Katic i Radeljic nazor prihvatili poziv reprezentacije tek kad su skontali da ih ne zeli Hrvatska? Je li vi stvarno vjerujete da oni igraju zato sto su veliki patrioti? Pa Radeljic stavlja ruku na stomak dok je himna![]()
Iceplayer je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:55Zato ste se isti nisu izjašnjavali već bili pametni i ćutali. Ti ustvari ne znaš njihovo mišljenje. Kod Vladena znaš, rekao je da je prirodni srbin...DanijelTZ je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:53Ne kontam ove dvostruske arsine u vezi Kovacevica. Lik uopste ne postira "cetnicke" sadrzaje na drustvnim mrezama kao sto ga neki optuzuju.
Zasto nismo imali isti problem kad su Katic i Radeljic nazor prihvatili poziv reprezentacije tek kad su skontali da ih ne zeli Hrvatska? Je li vi stvarno vjerujete da oni igraju zato sto su veliki patrioti? Pa Radeljic stavlja ruku na stomak dok je himna![]()
To mu je agent izjavio.
I sta sad? jel to automatski znaci da slusa Baju Malog Knindzu ili da je clan SNSD-a?
Bit će gusto
Izjavio agent, a on dosad nijednom se nije oglasio povodom toga i makar napisao story na IG. Sto znaci ocito da se i on slaze sa agentom.DanijelTZ je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:58Iceplayer je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:55Zato ste se isti nisu izjašnjavali već bili pametni i ćutali. Ti ustvari ne znaš njihovo mišljenje. Kod Vladena znaš, rekao je da je prirodni srbin...DanijelTZ je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:53Ne kontam ove dvostruske arsine u vezi Kovacevica. Lik uopste ne postira "cetnicke" sadrzaje na drustvnim mrezama kao sto ga neki optuzuju.
To mu je agent izjavio.
I sta sad? jel to automatski znaci da slusa Baju Malog Knindzu ili da je clan SNSD-a?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- QUARTERBACK
- Kontakt:
koga boli qrc za Vladanom Kovacevicem, pa bolje zvati Ibru Hodzica da brani ako nema niko drugi nego tog levata Vladana
- invincible1921
- Kontakt:
Neuporedivo sa ovim Hrvatima u ekipi....mi znamo sta misle Sunjic, Radeljic i Katic, ali su bili dovoljno pametni da sute....takodjer to su ljudi koji su odrasli u hrvatskim sredinama pa nije ni ocekivat da misle drugacijeDanijelTZ je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:58Iceplayer je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:55Zato ste se isti nisu izjašnjavali već bili pametni i ćutali. Ti ustvari ne znaš njihovo mišljenje. Kod Vladena znaš, rekao je da je prirodni srbin...DanijelTZ je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:53Ne kontam ove dvostruske arsine u vezi Kovacevica. Lik uopste ne postira "cetnicke" sadrzaje na drustvnim mrezama kao sto ga neki optuzuju.
To mu je agent izjavio.
Vladanu je prakticno sarajevo dalo sve kako grad tako i klub...prihvatili su ga maksimalno i mnogi su ga branili cak i nakon ove sramotne izjave, za koju se usput receno nikad nije ogradio od iste....i onda ga je gospodin izvadio i poopiso se po svim ljudima koji su ga toliko gotivili i dali mu sve sto mu je trebalo...kako klub tako i grad
Naravno da automatski znaci....kao i bilo koji drugi Srbin, cast izuzecima...samo je bitno koliko si spreman da zagrebes dok ne dodjes do toga ko je i sta je ustvari.
Ja se stvarno nadam da je ovo oko pozivanja njega cista patka novinara
=\_1921_/=
Hebo majku da nakon svega nasi ljude zele I svrsavaju na srbe u timu meni je neshvatljivo. Ono ko kad letis za trebom koja je ruzna ,debela I krivih ociju, odbija te svaki put iznova I ti opet letis za njom dok te 10 treba koje su zgodne I lijepe zele za momka.
Sto se sunjica tice on je klasicni petokolonas doduse ne krivim ga odrastao je u zagrebu - meni smeta njegovo pozivanje iskljucivo zbog fudbalakog nekvaliteta. Isto vazi I za radeljica.
Katic je sjecam se jednom dok je mesa bio selektor I kad ga nije bilo ni na mapi u bh repci doslovice izjsvio: Bih je moja domovina kao I hrvatska". E sad, lik je iz stoca I mi svi znamo kakvi dole obitavaju tako da ocekujem nekad ubuduce da ce ustaski proljev izlaziti iz njegovih usta. Nakon karijere ce se skoro 100 posto priljucit HDZu kao I sestre mu.
Sto se sunjica tice on je klasicni petokolonas doduse ne krivim ga odrastao je u zagrebu - meni smeta njegovo pozivanje iskljucivo zbog fudbalakog nekvaliteta. Isto vazi I za radeljica.
Katic je sjecam se jednom dok je mesa bio selektor I kad ga nije bilo ni na mapi u bh repci doslovice izjsvio: Bih je moja domovina kao I hrvatska". E sad, lik je iz stoca I mi svi znamo kakvi dole obitavaju tako da ocekujem nekad ubuduce da ce ustaski proljev izlaziti iz njegovih usta. Nakon karijere ce se skoro 100 posto priljucit HDZu kao I sestre mu.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Vladanu je učinjena nepravda, ali ga ja ne bih zvao samo kako ne bi došlo do urušavanja atmosfere u reprezentaciji. Vladan je zlatan momak i fantastičan golman, tako da mu se seljacine na ovoj temi mogu samo sageti, no i za njega i za reprezentaciju je bolje da ostane izvan ne. Neke stvari, nažalost, nisu suđene.
Mislim ja da Barbarez i Spahic vec racunaju na nove golmane,kao sto isto traze(mozda vec rijeseni) novi vezni igraci.Svakako da cemo inshaAllah u LN gledati fin fudbal sa novom formacijom
Vladan se svima nama moze samo napusiti kurca i bolje je da ne prlja dres reprezentacije.PeppermintSA je napisao/la: ↑15 jul 2026, 20:48Vladanu je učinjena nepravda, ali ga ja ne bih zvao samo kako ne bi došlo do urušavanja atmosfere u reprezentaciji. Vladan je zlatan momak i fantastičan golman, tako da mu se seljacine na ovoj temi mogu samo sageti, no i za njega i za reprezentaciju je bolje da ostane izvan ne. Neke stvari, nažalost, nisu suđene.
Pljunuo je na grad koji ga je odgojio i fudbalski i ljudski iako je znao da je preko drine jos veca konkurencija i iako tamo i ne pripada niti je igro tamo.
I onda se ovako nadje neki kvisling da mu lize pakas. Fakat ne kontam kako ga mozes braniti.
Kad se Anelu ne moze i ne treba oprostiti za onakvu vrstu "izdaje" zasto bi se ovom oprastalo? Sa sportske strane nikakav pretjeran dobitak u odnosu na Vasilja, ako je uopste bolje, prije bih rekao losiji. A pogotovo sa ljudske strane ne pase u ovu grupu momaka koja je jako vezana i prvrzena Bosni iako su rodjeni izvan nje, za razliku od vladana koji je rodjeni Bosanac ali mu je preci i drazi komsiluk.
-
Mocvara1991
- Kontakt:
J3bo mu Vladan mater,a on njemu,ko ga pozove. Eto mu Srbije,pa nek tamo srbuje i bude Srbin.
Sta je s onog sto igra u Engleskoj Burnley ili gdje vec igra da li ima pomaka na njegovim papirima
Prekrizi ga slobodno. Nema sanse da nam ga dozvole.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vidili smo kako je "patriotizam" igrao protive Amerike. Nismo napravili sanse.
Ako Vico ("BiH nije nasa drzava") i Hrgovic ("Htio sam staviti ruku na srce za Lipu Nasu") ne urusavaju atmosferu, ne vidim zasto bi poziv Kovacevicu to uradio.
Ako Vico ("BiH nije nasa drzava") i Hrgovic ("Htio sam staviti ruku na srce za Lipu Nasu") ne urusavaju atmosferu, ne vidim zasto bi poziv Kovacevicu to uradio.
Bit će gusto
Yebo vas Vladan. Čovjek se konto ispalit za Srbiju pod izgovor da je prirodni Srbin. I vi biste takvo hovno vraćali u repku. Yebo vas prirodni
- Beduin
- Kontakt:
Trebao je demantovati menadzera i napisati da nije srbinDamirT je napisao/la: ↑15 jul 2026, 16:04Izjavio agent, a on dosad nijednom se nije oglasio povodom toga i makar napisao story na IG. Sto znaci ocito da se i on slaze sa agentom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.