Nemaju pojma da postoji i utakmica za 3. mjesto.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- RollingPaper
- Kontakt:
Argentina zasluzeno, svaka cast
Englezi i Tuhel prave pi.zde
Englezi i Tuhel prave pi.zde
To i bas se vidi koliko na prvenstvu fali top kreativnih igraca. Sve se svelo na fiziku.
Spanija je najbliza tome jer je Spanija a Argentina ima Messi-a.
Francuzi i Englezi pali na prvom jakom ispitu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ako se gleda samo svjetsko, slazem se. Al bilo bi glupo dati zlatnu loptu na osnovu 8 utakmica, zar ne?
Tušel naštimao inceste, jihuuu.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Arteta je ponosan na Tuhela
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ma pricam ti o argentincima i razlici kad su oni vodili sem engleza, ljudi vrse pritisak na zadnju liniju 125. minutaAshburtonG je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:09Kakav presing, ljudi su usli u 16m skoro nakon gola. Konsa jednom ostao sam i lose centrirao, pa je izgleda Tuchel odlucio da Pickford ubacuje iz svoje polovine.DjaniTarik je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:06Pa kako izgraditi jesi li vidio presing argentine eto razlike u mentalitetu…AshburtonG je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:03Ja ne mogu da vjerujem da ovi idioti nisu 8 minuta nakon gola uspjeli izgradit priliku za centarsut.
Englezina pacient pickfotd gradio napad zadnji 6 minutaPresing su igrali zadnju minutu, kad su vidjeli da ovi samo nabijaju lopte, pa da ne bi neka frljoka dosla u 16m.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Neće se ovi nikad luzerstva riješiti.2 - There are just two occasions of a team scoring first in the semi-final but not reaching the final of the FIFA World Cup in the 21st century – both of them are England (vs Croatia in 2018 and Argentina in 2026). [Opta Joe]
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Svidjelo se nekome ili ne, dvije najjace ekipe su u finalu.
Ali naglasak na ekipe. I Spanija i Argentina imaju ono sto krasi ekipe iz klupskog fudbala. Vidi se da nisu reprezentacije koje se okupe sa vremena na vrijeme i ono, hajmo igrati.
Mislim da niko nije vjerovao da Messi na ovon nivou moze odugrati ovo prvenstvo. Ja prvi nisam. Covjek hladno najbolji igrac turnira sa 39 godina, nevjerovatno.
U finalu sve osim lagane pobjede Spanije, za mene bi bilo iznenadjenje. Nadam se da ce Yamal za kraj odigrati finale na svom nivou.
Ali naglasak na ekipe. I Spanija i Argentina imaju ono sto krasi ekipe iz klupskog fudbala. Vidi se da nisu reprezentacije koje se okupe sa vremena na vrijeme i ono, hajmo igrati.
Mislim da niko nije vjerovao da Messi na ovon nivou moze odugrati ovo prvenstvo. Ja prvi nisam. Covjek hladno najbolji igrac turnira sa 39 godina, nevjerovatno.
U finalu sve osim lagane pobjede Spanije, za mene bi bilo iznenadjenje. Nadam se da ce Yamal za kraj odigrati finale na svom nivou.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Messi još jednom pokazao o kakvoj se klasi radi. Najbolji svih vremena bez ikakve dileme, svaka rasprava na tu temu je besmislena.
Kao što je Messi najbolji tako je Tuchel najgori trener ikad, ne bi mogao voditi nijedan klub u PLBiH. I to mu je previše.
Kao što je Messi najbolji tako je Tuchel najgori trener ikad, ne bi mogao voditi nijedan klub u PLBiH. I to mu je previše.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Zato najvise mrzim kad se ekipa povuce. Razumijem mozda zadnjih 10minuta. Ali ovi se povukli odmah nakon 1:0.
Tako i kod nas Barbarez. Samo sto se mi vec u svlacionici povucemo nazad pa gore sta Bog da. Nije to fudbal yebote fudbal takav.
Tacno bi trebali uvesti neko pravilo i za te bunkerase. Nisi opalio prema golu za 10 min igre, ide penal ili indirekt za protivnika
Tako i kod nas Barbarez. Samo sto se mi vec u svlacionici povucemo nazad pa gore sta Bog da. Nije to fudbal yebote fudbal takav.
Tacno bi trebali uvesti neko pravilo i za te bunkerase. Nisi opalio prema golu za 10 min igre, ide penal ili indirekt za protivnika
Vrhunska analiza Nedima, Engleska i Francuska su antifudbal, atlete bez mozga, sprinteri bez tehnike.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Englezi su se prepali.
I igrači i Tuhel.
I igrači i Tuhel.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]