Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Ima li iko vise finala svjetskih prvenstava?Zamisli 3 finala **** pored nenormalne klupske karijere ovo postici za repku je nehumano
Cafu ima 3 ako izuzmemo period krpenjače.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:35Ima li iko vise finala svjetskih prvenstava?Zamisli 3 finala **** pored nenormalne klupske karijere ovo postici za repku je nehumano
Ko je ovaj drugi? Pitam bez zayebancije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako ide ono “Samo Bog zna koliko smo sretni moja porodica i ja” 
Ovoliko se nisam radovao ni kad je Bosna uzela Katar.
Ovoliko se nisam radovao ni kad je Bosna uzela Katar.
Željezničar über alles
Rodri. Bez zayebancije.
Don't hate what you don't understand.
Koji Spanci, gdje sam navijao protiv njih?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislim da je Spanija favorit,ali nece se dati Gaucosi.Oni su jedina ekipa Svijeta koja moze igrati fudbal sa Spancima a da ih ovi ne rastope na terenu.Ove polufudbalsko-atleticarske ekipe realno ko plitak potok.
Dvije fudbalske ekipe finale,dvije hype seljacke ekipe za trece mjesto.
Dvije fudbalske ekipe finale,dvije hype seljacke ekipe za trece mjesto.
Argentina uopste nije najjaca ekipa na svijetu. Francuska, Engleska i Spanija su znatno jace ekipe od njih po svemu. Druga je stvar trenerske pizde na klupama tih selekcija, ne racunam celu Luisa. Tuchel je veceras sahranio englezeElrond je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:33Svidjelo se nekome ili ne, dvije najjace ekipe su u finalu.
Ali naglasak na ekipe. I Spanija i Argentina imaju ono sto krasi ekipe iz klupskog fudbala. Vidi se da nisu reprezentacije koje se okupe sa vremena na vrijeme i ono, hajmo igrati.
Mislim da niko nije vjerovao da Messi na ovon nivou moze odugrati ovo prvenstvo. Ja prvi nisam. Covjek hladno najbolji igrac turnira sa 39 godina, nevjerovatno.
U finalu sve osim lagane pobjede Spanije, za mene bi bilo iznenadjenje. Nadam se da ce Yamal za kraj odigrati finale na svom nivou.
U finalu bi Spanija trebala pobjediti cisto jer je bolja ekipa u svim linjama, ali dok Messi hoda nikad se ne zna.
I jos jednom, hebo vam rotschildi, balfour, kraljica, kralj, tommy robinson, sir david beckham i ona zena mu ko ocerupana kokos, falklandi, cercil i blair mrtve i zive
Argentina na papiru nije top 5 ekipa,ali ne igra papir.let3 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:42Argentina uopste nije najjaca ekipa na svijetu. Francuska, Engleska i Spanija su znatno jace ekipe od njih po svemu. Druga je stvar trenerske pizde na klupama tih selekcija, ne racunam celu Luisa. Tuchel je veceras sahranio englezeElrond je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:33Svidjelo se nekome ili ne, dvije najjace ekipe su u finalu.
Ali naglasak na ekipe. I Spanija i Argentina imaju ono sto krasi ekipe iz klupskog fudbala. Vidi se da nisu reprezentacije koje se okupe sa vremena na vrijeme i ono, hajmo igrati.
Mislim da niko nije vjerovao da Messi na ovon nivou moze odugrati ovo prvenstvo. Ja prvi nisam. Covjek hladno najbolji igrac turnira sa 39 godina, nevjerovatno.
U finalu sve osim lagane pobjede Spanije, za mene bi bilo iznenadjenje. Nadam se da ce Yamal za kraj odigrati finale na svom nivou.![]()
U finalu bi Spanija trebala pobjediti cisto jer je bolja ekipa u svim linjama, ali dok Messi hoda nikad se ne zna.
Francuska bi isto izgledala kao proslo Svjetsko,igralo bi se viktorije,jedino kao proslo Svjetsko sansa je da ih vrati Otamendi ili neka glupost kao sto je veceras Mona prodao prvi go.Ugase se ovi atleticari redovno u 75-80miinuti.
| He's inevitable
Lionel Messi among all players on the pitch in #ENGARG:
• Highest xA (0.76)
• Most assists (2)
• Most big chances created (2)
• Most key passes (4)
• Most successful dribbles (9)
• Most ground duels won (12)
• Highest Sofascore Rating (8.0)
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma naštimano
.
Argentina je ekipa u pravom smislu te rijeci. Prava ona turnirska, gdje se zna ko sta radi, gdje 10 igraca gine za Messia i za trenera, bez ikakvog pogovora.let3 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:42Argentina uopste nije najjaca ekipa na svijetu. Francuska, Engleska i Spanija su znatno jace ekipe od njih po svemu. Druga je stvar trenerske pizde na klupama tih selekcija, ne racunam celu Luisa. Tuchel je veceras sahranio englezeElrond je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:33Svidjelo se nekome ili ne, dvije najjace ekipe su u finalu.
U finalu sve osim lagane pobjede Spanije, za mene bi bilo iznenadjenje. Nadam se da ce Yamal za kraj odigrati finale na svom nivou.![]()
Jesi ikad vidio da se neki Argentinac zali sto manje igra, sto je zamjenjen, jel se Alvarez zali sto je sporedni igrac u ovij ekipi?
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ozbiljan kandidat za Ballon dOrdirkules je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:45| He's inevitable
Lionel Messi among all players on the pitch in #ENGARG:
• Highest xA (0.76)
• Most assists (2)
• Most big chances created (2)
• Most key passes (4)
• Most successful dribbles (9)
• Most ground duels won (12)
• Highest Sofascore Rating (8.0)![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Dobro prijatelju,i mi mrzimo Izrael i Netanyahua i sve vezano za njih,ali ovo je sport i tema je SP a ne politika i burzoazija Svijeta.
Trenutno korisnika/ca: Markinhio, napapijri1987, Wilshere10 i 11 gostiju.