To i kazem, nema smisla. Kane Ballon d'Or se pise ovdje takodjer
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
embrace the chaos
Kad se realno pogleda, Svicarci su se pokazali u najboljem svijetlu. Nit su se usrali, nit bilo koji drugi ****. Da nije bilo gluposti Embola, ja vjerujem da bi ih okrenuli.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Španija do glupog penala Digna uopste nije impersionirala protiv Francuske
Vjerujem da ce Argentinci znati to iskoristiti
Vjerujem da ce Argentinci znati to iskoristiti
Šta nam je s goreckom

R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Kako je Skaloni miran na klupi Argentine.
Ja da vodim repezentaciju u 1/2 na SP, ili crveni ili infarkt.
Ja da vodim repezentaciju u 1/2 na SP, ili crveni ili infarkt.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ma i ova utakmica je bila bukvalno nista nista do prvog gola. Tad se rasplamsalo. A lijepo je vidjeti da Argentina moze i zna igrati fudbal bez onog ciganluka i udaranja.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:45Ozbiljan kandidat za Ballon dOrdirkules je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:45| He's inevitable
Lionel Messi among all players on the pitch in #ENGARG:
• Highest xA (0.76)
• Most assists (2)
• Most big chances created (2)
• Most key passes (4)
• Most successful dribbles (9)
• Most ground duels won (12)
• Highest Sofascore Rating (8.0)![]()
Thomas Tuchel: “It’s easy to say my decisions were wrong after the defeat”.
Harry Kane: “Once we went 1-0 up, we seemed to just try to hold on… which at this level is not enough to get to a World Cup final”.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
Matterhorn22
- Kontakt:
Messi ako ovo osvoji ne bi bilo nikakve rasprave oko GOAT-a vise, bila bi to 2 svjetska, 3 zlatne lopte na svjetskim ...
Ovi mrzitelji Messija(Barcelone) moraju navijati za Spaniju(9 igraca Barcelone). Zivot je lijep.
-
Matterhorn22
- Kontakt:
Odavno drug rasprave nema, moze samo rasprava biti treba li dobiti Ballon ove godine, a kako stvari stoje, nece sekunde nezasluzeno biti.Matterhorn22 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:52Messi ako ovo osvoji ne bi bilo nikakve rasprave oko GOAT-a vise, bila bi to 2 svjetska, 3 zlatne lopte na svjetskim ...
Tek sad registrujem da je uveo Toneya
Jel dobio otkaz i sto nije
Jel dobio otkaz i sto nije
Povalja ih ko bekane
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Uzme li opet SP, realno apsolutno nikakvo čudo ne bi bilo da osvoji Ballon.Finn je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:54Odavno drug rasprave nema, moze samo rasprava biti treba li dobiti Ballon ove godine, a kako stvari stoje, nece sekunde nezasluzeno biti.Matterhorn22 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:52Messi ako ovo osvoji ne bi bilo nikakve rasprave oko GOAT-a vise, bila bi to 2 svjetska, 3 zlatne lopte na svjetskim ...
Ako španci uzmu, realno će otići u ruke Yamala.
Kako god okreneš bit će top finale, iako bi bilo strašno vidjeti da GOAT opet popiša sve i osvoji drugo svjetsko zaredom
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Kakva rasprava?Matterhorn22 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:52Messi ako ovo osvoji ne bi bilo nikakve rasprave oko GOAT-a vise, bila bi to 2 svjetska, 3 zlatne lopte na svjetskim ...
Rasprava moze postojati samo kod Ronado fanbojeva tipa onaj I Speed i mrzitelja Messia. Svakome je jasno ko je najbolji ikad. Bukvalno svaki strucnjak u svijetu fudbala tu nema nikakvu dilenu.
Ok, razumijem sentiment prema Maradoni ili Peleu, ali objekrivno slican Mesiu se nije rodio, niti ce se roditi.
A neko sam ko 30 godina navija za Barcelonu i ne voli Mesia.
Pa to isto vazi i za Spaniju. Samo sto spanci igaju bolji fudbal.Elrond je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:45Argentina je ekipa u pravom smislu te rijeci. Prava ona turnirska, gdje se zna ko sta radi, gdje 10 igraca gine za Messia i za trenera, bez ikakvog pogovora.let3 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:42Argentina uopste nije najjaca ekipa na svijetu. Francuska, Engleska i Spanija su znatno jace ekipe od njih po svemu. Druga je stvar trenerske pizde na klupama tih selekcija, ne racunam celu Luisa. Tuchel je veceras sahranio englezeElrond je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:33Svidjelo se nekome ili ne, dvije najjace ekipe su u finalu.
Ali naglasak na ekipe. I Spanija i Argentina imaju ono sto krasi ekipe iz klupskog fudbala. Vidi se da nisu reprezentacije koje se okupe sa vremena na vrijeme i ono, hajmo igrati.
Mislim da niko nije vjerovao da Messi na ovon nivou moze odugrati ovo prvenstvo. Ja prvi nisam. Covjek hladno najbolji igrac turnira sa 39 godina, nevjerovatno.
U finalu sve osim lagane pobjede Spanije, za mene bi bilo iznenadjenje. Nadam se da ce Yamal za kraj odigrati finale na svom nivou.![]()
U finalu bi Spanija trebala pobjediti cisto jer je bolja ekipa u svim linjama, ali dok Messi hoda nikad se ne zna.
Jesi ikad vidio da se neki Argentinac zali sto manje igra, sto je zamjenjen, jel se Alvarez zali sto je sporedni igrac u ovij ekipi?
Timski rad, prava turnirska ekipa. Ni tamo niko ne smije zucnuti kad ga trener pocali na klupu ili izvadi iz igre, pogledaj primjer Pedrija, Williamsa ili Torresa. Nema tu pogovora. Argentina bar ima jednu svjetsku zvijezdu Messija, ovi nemaju ni jednu
Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 jul 2026, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.