Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Hoce svi bit Arteta...samo je jedan pravi kvalitetni haramball
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Yamal Ballon d'or prije padavicara Mbabua i BelingejaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:59Uzme li opet SP, realno apsolutno nikakvo čudo ne bi bilo da osvoji Ballon.Finn je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:54Odavno drug rasprave nema, moze samo rasprava biti treba li dobiti Ballon ove godine, a kako stvari stoje, nece sekunde nezasluzeno biti.Matterhorn22 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:52Messi ako ovo osvoji ne bi bilo nikakve rasprave oko GOAT-a vise, bila bi to 2 svjetska, 3 zlatne lopte na svjetskim ...
Ako španci uzmu, realno će otići u ruke Yamala.
Kako god okreneš bit će top finale, iako bi bilo strašno vidjeti da GOAT opet popiša sve i osvoji drugo svjetsko zaredom![]()
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Za koga li će nam kolega @Jeftha navijati?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- DinGospo21
- Kontakt:
Jordan, Alžir, Austrija, Egipat, Capo Verde, i to je dovoljno za Ballon dor, hahahahah, bježi tamo.Finn je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:54Odavno drug rasprave nema, moze samo rasprava biti treba li dobiti Ballon ove godine, a kako stvari stoje, nece sekunde nezasluzeno biti.Matterhorn22 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:52Messi ako ovo osvoji ne bi bilo nikakve rasprave oko GOAT-a vise, bila bi to 2 svjetska, 3 zlatne lopte na svjetskim ...
- feniksptica
- Kontakt:
Evo glupko meni je Messi ok pa sam navijao i za Eng i navijat cu za Spaniju
Kako mozete hit tako glupasti
Ko ona djecica prije za One Direction...susramlje ko sto bi komsije rekle...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma frajer bi i dalje dominirao u po evropi nego mu draze ispijati one njegove cajeve po Americi, ali i tamo je on postavlja standarde koji nikad prije nisu vidjeni prošla sezona 34 utakmice 35 golova 23 asistencije. Jednostavno covjek je najbolji ikad I sad kad je na 60%-70% svojih mogucnosti to je dovoljno da bude najbolji svijetu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:45Ozbiljan kandidat za Ballon dOrdirkules je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:45| He's inevitable
Lionel Messi among all players on the pitch in #ENGARG:
• Highest xA (0.76)
• Most assists (2)
• Most big chances created (2)
• Most key passes (4)
• Most successful dribbles (9)
• Most ground duels won (12)
• Highest Sofascore Rating (8.0)![]()
Zadnja izmjena: Sport90, dana/u 16 jul 2026, 00:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Kako gs guraju sudije i FIFA. UzasDinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05Jordan, Alžir, Austrija, Egipat, Capo Verde, i to je dovoljno za Ballon dor, hahahahah, bježi tamo.Finn je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:54Odavno drug rasprave nema, moze samo rasprava biti treba li dobiti Ballon ove godine, a kako stvari stoje, nece sekunde nezasluzeno biti.Matterhorn22 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:52Messi ako ovo osvoji ne bi bilo nikakve rasprave oko GOAT-a vise, bila bi to 2 svjetska, 3 zlatne lopte na svjetskim ...
Za Spaniju naravno. Spanci su gospoda za razliku od Argentinaca.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Yamal bar 3 da zabijeTonySosa je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:07Za Spaniju naravno. Spanci su gospoda za razliku od Argentinaca.
- DinGospo21
- Kontakt:
Nema te nigdje apsolutno u sezoni i sad dođe Svjetsko prvenstvo i to određuje osvajača. Isto kao da je Svjetsko uvijek bila norma za Zlatnu loptu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:59Uzme li opet SP, realno apsolutno nikakvo čudo ne bi bilo da osvoji Ballon.Finn je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:54Odavno drug rasprave nema, moze samo rasprava biti treba li dobiti Ballon ove godine, a kako stvari stoje, nece sekunde nezasluzeno biti.Matterhorn22 je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:52Messi ako ovo osvoji ne bi bilo nikakve rasprave oko GOAT-a vise, bila bi to 2 svjetska, 3 zlatne lopte na svjetskim ...
Ako španci uzmu, realno će otići u ruke Yamala.
Kako god okreneš bit će top finale, iako bi bilo strašno vidjeti da GOAT opet popiša sve i osvoji drugo svjetsko zaredom![]()
Jel realno da je čovjek imao devet uspješnih driblinga protiv Engleske. 39 godina.
Don't hate what you don't understand.
Bukvalno prvi ozbiljan protivnik u polufinalu,oproste mu crveni odma na pocetku za 2 utakmice suspenzije,poguraju ga protiv svih protivnika do polufinala i to je za zlatnu loptujasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05Kako gs guraju sudije i FIFA. UzasDinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05Jordan, Alžir, Austrija, Egipat, Capo Verde, i to je dovoljno za Ballon dor, hahahahah, bježi tamo.
U barsi citav period negreiru placali i zbog tog titule uzimo ma fuj
- DinGospo21
- Kontakt:
Pa dobro vama dickriderima je sve pošteno, u to ne sumnjam. I još zlatnu loptu spominje, joj Bože baci nešto i budi precizan.jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05Kako gs guraju sudije i FIFA. UzasDinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05Jordan, Alžir, Austrija, Egipat, Capo Verde, i to je dovoljno za Ballon dor, hahahahah, bježi tamo.
Nevjerovatno kako likovi odmah coporativno napadajufeniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05Evo glupko meni je Messi ok pa sam navijao i za Eng i navijat cu za Spaniju
Ko ona djecica prije za One Direction...susramlje ko sto bi komsije rekle...![]()
Odbijam vjerovati da imaju vise od 16 godina, najozbiljnije.
Za ove normalnije pitanje, stvarno hocete Zlatnu loptu za Messija samo zbog ovih 8 utakmica? Covjek igra u faking MLS-u, kakva ba ZL?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Yamal je Marokanac, zato i jes tolika doza seljakluka oko njega prisutna. Prije ce Oyarzabal uvaliti hettrik.
Remember, remember the 5th of November.
Morao sam guglati sta je one direction. Mene bi bilo sramota znati sta je. Glupko te napravio glupog.feniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05Evo glupko meni je Messi ok pa sam navijao i za Eng i navijat cu za Spaniju
Ko ona djecica prije za One Direction...susramlje ko sto bi komsije rekle...![]()
Heeeey Juuuuude. Sta ima najjači veznjace planete. Ni u jorksiru to nisi
Uzivaj Dingospo. GOAT igra posljednju utakmicu na mundijalu.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:10Pa dobro vama dickriderima je sve pošteno, u to ne sumnjam. I još zlatnu loptu spominje, joj Bože baci nešto i budi precizan.jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05Kako gs guraju sudije i FIFA. UzasDinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:05
Jordan, Alžir, Austrija, Egipat, Capo Verde, i to je dovoljno za Ballon dor, hahahahah, bježi tamo.
Za onakvu taktiku i pristup nakon zabijenog gola su realno mogli ostaviti Southgatea, od njega bi barem to svi očekivali.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- feniksptica
- Kontakt:
Sto je Messi zasluzio a Lautaro npr nije ???
Vodeci se logikom osvojenih trofeja u ovoj godini.
Nadalje, vodeci se logikom da je to samo za navalne igrave i rijetko vezne ta nagrada sve manje ima smisao.
Vodeci se logikom osvojenih trofeja u ovoj godini.
Nadalje, vodeci se logikom da je to samo za navalne igrave i rijetko vezne ta nagrada sve manje ima smisao.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 8 gostiju.