Ma stimaju mu od rodjenja. Prvo onaj hormon za rast pa ko zna šta još.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:22Kakav GOAT, možda Fifin GOAT, pravi ni u ludilu.jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:11Uzivaj Dingospo. GOAT igra posljednju utakmicu na mundijalu.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:10
Pa dobro vama dickriderima je sve pošteno, u to ne sumnjam. I još zlatnu loptu spominje, joj Bože baci nešto i budi precizan.
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
- Wilshere10
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati da neko i dalje poredi portugalskog Anže Kopitara sa kozom iz Rosaria. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Nabijem ti staru kad si tako bezobrazan.feniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:26Ja staMukebir je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:21Ne znam ko te napao.feniksptica je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:19
Pratim i imam ekipe koje simpatisem i tjt.
Nemam ideopoklonika nit cu pravit budalu od sebe zbog nekog igraca.
Nit cu tebe napadati ako ti kazes nesto lose za nekoga![]()
Očito te ovo veceras pogodilo.![]()
![]()
Evo morat cu jos jednu bocu 0.7 poderat koliko mi je krivo![]()
![]()
O tome se govori, umisljeni bolesni...neko napise Messi lose dodo ko da te je udario il tebi opsovo nesto![]()
Nabijem na qurac i tebe i navijace Barce i Reala i Barcu i Real i Ronalda i Messija jer ste usrali i temu i sve oko SP idioti.
Kako to ne mozeete skontat
Smijesno mi kako mu opali tac iz uha, ko malom djetetu
Ma u pravu si, seljacki potez na kraju
- DinGospo21
- Kontakt:
Jedini igrač bez gola na Mundijalu koji dobije Zlatnu loptu, ali šuti nemoj ništa protiv njega, njegovi dickrideri sa foruma će te dočekati na nož.jasmin10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:26Ma stimaju mu od rodjenja. Prvo onaj hormon za rast pa ko zna šta još.
koja je to godina majketiDinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:28Jedini igrač bez gola na Mundijalu koji dobije Zlatnu loptu, ali šuti nemoj ništa protiv njega, njegovi dickrideri sa foruma će te dočekati na nož.
- feniksptica
- Kontakt:
Wilshere10 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:27Ne mogu vjerovati da neko i dalje poredi portugalskog Anže Kopitara sa kozom iz Rosaria.![]()
Mora se priznat, moramo vise cijeniti nase Reedse poslije ovih likova ovdje. ( osim gastona, ko njega yebe)
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jedan jedini neponovljivi. U 39. godini najbolji igrač turnira, opet odigrao svih 90 minuta, a prošlu i produžetke odigrao. Večeras opet najopasniji, opet vukao, opet dvije asistencije, opet ga lomili Englezi i ništa, opet najbolji ocijenjeni. U 7 utakmica, 8 golova i 4 asistencije.
Onda opet nešto osporavaju šatro, nije im jasno, nije to to. Mrs u pm, šuti i uživaj u partijama najboljeg. Lik pleše po terenu, nosi svoju repku, ostali ginu za njega, nije mu problem ni krenuti sa klupe, ne simulira. Jedino da dođe i deset komada zabije..
Svaka čast za Argentinu i za taj mentalitet. Kakva borba za svaku ebenu loptu, kakva energija. Jedini koji mogu ugroziti Španiju. To će biti strašna utakmica.
Onda opet nešto osporavaju šatro, nije im jasno, nije to to. Mrs u pm, šuti i uživaj u partijama najboljeg. Lik pleše po terenu, nosi svoju repku, ostali ginu za njega, nije mu problem ni krenuti sa klupe, ne simulira. Jedino da dođe i deset komada zabije..
Svaka čast za Argentinu i za taj mentalitet. Kakva borba za svaku ebenu loptu, kakva energija. Jedini koji mogu ugroziti Španiju. To će biti strašna utakmica.
Ovo si upravu.TonySosa je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:18Pickford smijesan golman, treba i to napomenuti. Konstantno neka teatralnost za kamere, od obicne odbrane pravis neke parade...
Pa bolje se Svicarska branila sa igracem manje kad su bili primorani na to, nego ovi svojevoljno sa 11 igraca. Doktorska disertacija Tuchela kako se ne vodi utakmica, treba i to znati sa ekipom od milijardu eura.
Pickford je smijurija od golmana.Pogodila ga lopta 2 puta,2 puta stativa,i to sto ga je pogodila lik se jedva snasao.
I ovo drugo si upravu.
Svica je sigurno konstruktivno bolji tim od Engleske u svakom parametru.Da su se te 2 ekipe srele,objasnili bi im Svicarci kako se fudbal igra.
Španija uzima rutinski 2:0
- DinGospo21
- Kontakt:
Ovdje se toliko vodi rasprava kad je Mundijal da igrač koji osvoji treba i Zlatnu loptu uzeti, samo Messi može bez gola na Mundijalu uzeti zlatnu loptu. (znaš ti vrlo dobro koja je to godina).kouadio je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:29koja je to godina majketiDinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:28Jedini igrač bez gola na Mundijalu koji dobije Zlatnu loptu, ali šuti nemoj ništa protiv njega, njegovi dickrideri sa foruma će te dočekati na nož.
Dok je Argentina slavila plasman u finale Svjetskog prvenstva pobjedom 2:1 protiv Engleske, jedan kladioničar proživljavao je jednu od najskupljih sportskih večeri u životu.
Neposredno prije početka polufinala na platformi Polymarket pojavila se ogromna oklada. Nepoznati korisnik uplatio je čak 1.482.084,43 dolara vjerujući da će Engleska izboriti plasman u finale Svjetskog prvenstva.
Da su Englezi uspjeli eliminirati Argentinu, vlasnik ove oklade zaradio bi impresivnih 2.730.946 dolara. No, nogomet je ponovno pokazao zašto je najnepredvidiviji sport na svijetu.
Argentina je odigrala još jednu veliku utakmicu, slavila rezultatom 2:1 i osigurala mjesto u velikom finalu protiv Španjolske, dok je oklada vrijedna gotovo milijun i pol dolara u svega devedeset minuta postala potpuno bezvrijedna.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Romagnoli13
- Kontakt:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Tebe i jos par ovih kolega fanboysa Kokija bas dusa boli za Messije i uspjesima njegovim.DinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:37Ovdje se toliko vodi rasprava kad je Mundijal da igrač koji osvoji treba i Zlatnu loptu uzeti, samo Messi može bez gola na Mundijalu uzeti zlatnu loptu. (znaš ti vrlo dobro koja je to godina).kouadio je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:29koja je to godina majketiDinGospo21 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 00:28
Jedini igrač bez gola na Mundijalu koji dobije Zlatnu loptu, ali šuti nemoj ništa protiv njega, njegovi dickrideri sa foruma će te dočekati na nož.
Toliko Vas ovo potresa i pogadja da mi bude zao kako Vas jedan midget iskenja.I kad kontas da je okacio kopacke o klin,on opet dodje i isproljeva svoje hemoroidalne ćestice po Vasim facama.
Jel moze iko objasniti zamjenu Rice - O'Reilly
izbacuje momka koji mu drzi sredinu, koji moze povuci neku kontru, da bi ubacio lijevog beka koji nicemu nije sluzio.. Sve to dok im argentinci plesu oko 16-erca i stvaraju sanse.
Eto samo ta nenormalna izmjena je dovoljna za otkaza. Barbarez ima logicnije izmjene.
Eto samo ta nenormalna izmjena je dovoljna za otkaza. Barbarez ima logicnije izmjene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.