FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
53
12%
Drugi
44
10%
Treći
144
33%
Četvrti
77
18%
Peti
35
8%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
1%
Osmi
17
4%
Ispadamo iz lige
38
9%

Ukupno glasova: 431

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 16 jul 2026, 05:43

Evo slucajno mi iskoci isjecak gdje Nemanja Bilbija prica za neki podcast, i navodi situaciju prije 2 godine kad je igra rukom protiv veleza i gol koji je tad postignut, i kaze sta sam trebao reci bila je ruka ponisti go, kaze zasto, da bi se udvirio onim tamo kaze a sta cu za ove ovde, i to sve stoji podpuno razumljivo zrinjski ga placa nece sjec granu na kojoj sjedi, i to nebi bio problem da nije NASTAVIO pricat; gdje kaze; a kakvo je bilo sudjenje prije 15 godina tim ekipama koje se sad zale. Aludirajuci na nas.

Moze mo se i vratit 15 godina to nije problem da vidimo kakvo je bilo sudjenje od 2010 do 2021 ili od 2003 do 2010, al to nije glavna fora zasto on govori to i svodi to u domeni kao bilo je loseg sudjenja u KORIST FK SARAJEVA ( najvise, i koje se jedino zali sad) a i u korist nk zelje prije 15 godina.

Nemanja zahvali se bogu i beusu i FK SARAJEVU sad bi ti imao 2 titule manje, FK SARAJEVO je posteno igrali bez kalkulacije i pobjedilo zelju dok ste vi dali go iz nepostojeceg penala, takodje jos jednom svom tati beusu zahvali to sto ti sudija nije svirao tu ruku koja ti je takodje donijela titulu, i koju priznajes da je bila.

Od 2022 godine imas VAR usporeni snimak i extra 3 sudije, sto je 70% olaksalo sudijama da donose ispravne odluke, i cak i kad namjerno hoce da pokrade tezemu je da donose kriminalnu odluku i opet i pored toga gle cuda broj gresaka u korist zrinjskig borca se povecala za 70%, i sto je jos tuznije 70% greske na stetu borca i zrinjskig manje nego ostatku lige u prosjeku.

I sto je najtuznije i najsramotnije za ovu pricu “sudjenje prije 15 godina” jeste sto je FK SARAJEVO OD 2022 do 2026 osteceno 70% vise od zrinjskig i borca, a ako se uzme citava liga FK SARAJEVO je osteceno vise nego citava liga zajedno 30% vise. U smislu sudiski gresaka.

Moj nemanja ovo se nije nikad desilo da 2 kluba budu totalno zasticena pogurana na max od sudija a da jedan klub bude totalno izmasakriran, i to opravdavanje tvoje pricom kakvo je bilo sudjenje prije 15 godina (BEZ VARA ( nije postojao ni ujednoj ligi svijeta prije 15 godina) sa 3 sudije manje, i gdje imas 90% bolje tetene sad povlacenje linija, i svih ti tehnologija opet je bilo sudjenje bolje i pravednije, mozda je bilo vise gresaka al greske su se desavale ravnopravno svim ekipama i nikad nije jedan klub unistavan sudiskim prevarama, a jedan ili dva maksimalno gorala.

Takodje isti ovaj Bilbija je dao intervie banani, koji mu je ciljano ganjao da mu bude u podkastu pocasni 100 gost, koji mu je tako reci muda lizo 2 satai nikad nijedno pitanje nije postavio u vidu ovog sudjenja.

Istu pricu pricao je Vico isto tako nit podpresjednik koji dolazi iz b komponente niti neki novinar.

Bosnjaci su od 1996 od kraljeva dosli da budu kmetovi srbima i hrvatima upravo radi ovih stvari, bosnjo pokazi kicmu bori se za Pravdu

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 16 jul 2026, 06:29

Pitar6785 je napisao/la:
16 jul 2026, 05:43
Evo slucajno mi iskoci isjecak gdje Nemanja Bilbija prica za neki podcast, i navodi situaciju prije 2 godine kad je igra rukom protiv veleza i gol koji je tad postignut, i kaze sta sam trebao reci bila je ruka ponisti go, kaze zasto, da bi se udvirio onim tamo kaze a sta cu za ove ovde, i to sve stoji podpuno razumljivo zrinjski ga placa nece sjec granu na kojoj sjedi, i to nebi bio problem da nije NASTAVIO pricat; gdje kaze; a kakvo je bilo sudjenje prije 15 godina tim ekipama koje se sad zale. Aludirajuci na nas.

Moze mo se i vratit 15 godina to nije problem da vidimo kakvo je bilo sudjenje od 2010 do 2021 ili od 2003 do 2010, al to nije glavna fora zasto on govori to i svodi to u domeni kao bilo je loseg sudjenja u KORIST FK SARAJEVA ( najvise, i koje se jedino zali sad) a i u korist nk zelje prije 15 godina.

Nemanja zahvali se bogu i beusu i FK SARAJEVU sad bi ti imao 2 titule manje, FK SARAJEVO je posteno igrali bez kalkulacije i pobjedilo zelju dok ste vi dali go iz nepostojeceg penala, takodje jos jednom svom tati beusu zahvali to sto ti sudija nije svirao tu ruku koja ti je takodje donijela titulu, i koju priznajes da je bila.

Od 2022 godine imas VAR usporeni snimak i extra 3 sudije, sto je 70% olaksalo sudijama da donose ispravne odluke, i cak i kad namjerno hoce da pokrade tezemu je da donose kriminalnu odluku i opet i pored toga gle cuda broj gresaka u korist zrinjskig borca se povecala za 70%, i sto je jos tuznije 70% greske na stetu borca i zrinjskig manje nego ostatku lige u prosjeku.

I sto je najtuznije i najsramotnije za ovu pricu “sudjenje prije 15 godina” jeste sto je FK SARAJEVO OD 2022 do 2026 osteceno 70% vise od zrinjskig i borca, a ako se uzme citava liga FK SARAJEVO je osteceno vise nego citava liga zajedno 30% vise. U smislu sudiski gresaka.

Moj nemanja ovo se nije nikad desilo da 2 kluba budu totalno zasticena pogurana na max od sudija a da jedan klub bude totalno izmasakriran, i to opravdavanje tvoje pricom kakvo je bilo sudjenje prije 15 godina (BEZ VARA ( nije postojao ni ujednoj ligi svijeta prije 15 godina) sa 3 sudije manje, i gdje imas 90% bolje tetene sad povlacenje linija, i svih ti tehnologija opet je bilo sudjenje bolje i pravednije, mozda je bilo vise gresaka al greske su se desavale ravnopravno svim ekipama i nikad nije jedan klub unistavan sudiskim prevarama, a jedan ili dva maksimalno gorala.

Takodje isti ovaj Bilbija je dao intervie banani, koji mu je ciljano ganjao da mu bude u podkastu pocasni 100 gost, koji mu je tako reci muda lizo 2 satai nikad nijedno pitanje nije postavio u vidu ovog sudjenja.

Istu pricu pricao je Vico isto tako nit podpresjednik koji dolazi iz b komponente niti neki novinar.

Bosnjaci su od 1996 od kraljeva dosli da budu kmetovi srbima i hrvatima upravo radi ovih stvari, bosnjo pokazi kicmu bori se za Pravdu
Tako je! I da dodam, poslije tog gostovanja u tom podcastu nijedan medij nije napao Bilbiju zbog priznavanja nesportskog poteza, jednostavno se preslo preko toga. A to je dokaz da pored Vice, medije hej medije zapravo ovo par portala kontroliše i Beus preko novaca od reklama kladionica Vico i Beus su dva najveca zla bh fudbala pa tek onda "naši" u savezu a pod našima ne brojim željA - to su autrougarski kuferaši tj ...

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 16 jul 2026, 06:59

Pitar6785 je napisao/la:
16 jul 2026, 05:43

:clap:
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 jul 2026, 07:46

laznokrilo je napisao/la:
16 jul 2026, 02:23
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 jul 2026, 01:20
H8Z7 je napisao/la:
16 jul 2026, 00:54

Banić
Beganović Gojković Maroodza Kuprešak
Elezi Cimirot
Kyeremeh Ljajić Mikić
Caraballo

Napasti od prve minute
Zar je Caraballo uopšte prijavljen za revanš?
Na zvanicnoj stranici ga nema,tu su Kyeremeh,Mehmedovic,Agyekum i Barisic kao napadaci.
Zato i pitam.
Jedino ako ga nismo jučer prijavili, imamo pravo dva nova igrača registrovati pred revanš, ne znam jel iko upao na spisak, vjerovatno ne.
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 16 jul 2026, 07:55

https://www.uefa.com/uefaconferenceleag ... evo/squad/

Ako se ne varam, nema novih igrača – samo četiri mlada igrača na B-listi.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 jul 2026, 09:09

Razvalićemo ih 3:0

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 16 jul 2026, 09:36

16 jul 2026, 00:41
amkeivke je napisao/la:
16 jul 2026, 00:38
https://www.transfermarkt.de/fran-brodi ... ler/226060

Evo napadača, kopija Benka...ovo je igrač koji bi dao 15+ golova u našoj ligi, jer ne znam s čim smo mi mislili napast titulu? SA Kyeremehom na 9ki?
Barišić je doveden - 9ka, i vjerujem da će imati veliku minutažu. Debitovao je fenomenalno, vidjet ćemo dalje.
Do gola ga nije bilo ni na mapi realno...daj bože da je to napadač koji če redovno davat golove.
Haris

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 jul 2026, 09:42

amkeivke je napisao/la:
16 jul 2026, 09:36
amkeivke je napisao/la:
16 jul 2026, 00:38
https://www.transfermarkt.de/fran-brodi ... ler/226060

Evo napadača, kopija Benka...ovo je igrač koji bi dao 15+ golova u našoj ligi, jer ne znam s čim smo mi mislili napast titulu? SA Kyeremehom na 9ki?
Barišić je doveden - 9ka, i vjerujem da će imati veliku minutažu. Debitovao je fenomenalno, vidjet ćemo dalje.
Do gola ga nije bilo ni na mapi realno...daj bože da je to napadač koji če redovno davat golove.
Pa nije ga bilo jer nije dobio upotrebljivu loptu otkako je ušao.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 16 jul 2026, 09:48

Finci ne mogu bolje, mi možemo, kvalteta bi trebala presuditi, samo da ne primimo neku frljoku, kao na Koševu.
Pobijeda je realna

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 16 jul 2026, 09:50

Aduka87 je napisao/la:
16 jul 2026, 09:42
amkeivke je napisao/la:
16 jul 2026, 09:36

Pa nije ga bilo jer nije dobio upotrebljivu loptu otkako je ušao.
Bas se dobro kretao, pratio sam ga jer me interesovalo kakav je, doduse prva je urakmica ali imao je dobru kretnju a tesko je bilo poslati mu loptu pored ona dva jablana u odbrani Intera. Rano je da ga i hvali a i da kudimo. A Brodic je provjeren igrac.

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 16 jul 2026, 09:52

Sta ako budu produzeci koga ce my tv prenositi? :D
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 16 jul 2026, 09:55

Tesko je do titule, ostace sve isto, jedni ce pustati borcu i zrinjskom tamo gdje im se ne bude pustalo navlacice im sudije a sad imamo i željkana koji ce slusati vicu i beusa i pustati i zapinjati samo da ostanu u ligi a i pare su uzeli. Pitanje je koliko realno mogu ikom išta s onakvim rosterom kakav im je otisao na pripreme. Mi, ppsteno zapeti i igrati pa sta bude.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 16 jul 2026, 10:03

16 jul 2026, 01:20
H8Z7 je napisao/la:
16 jul 2026, 00:54
16 jul 2026, 00:22
Predikcije za sastav danas?
Možda ne bi bilo loše Elezija ofanzivnije postaviti, Meite ili Ignatkov kao destruktivci(drugo poluvrijeme na Koševu se pokazalo kao top potez što je ušao Meite), a Adema bi uveo od 46' u najgorem slučaju, ili od 60' ako imamo povoljan rezultat.
Banić
Beganović Gojković Maroodza Kuprešak
Elezi Cimirot
Kyeremeh Ljajić Mikić
Caraballo

Napasti od prve minute
Zar je Caraballo uopšte prijavljen za revanš?
Moja greška haha. Šta je sa njim onda? Barišić dodaj umjesto Caraballa i eti6ga prvih 11.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 16 jul 2026, 10:25

Mozda Meite mjesto Cimirota , treba trcat i agresivnije.
Ostalo ne znam,svi su tu negdje...
I mozda zbog skok igre Barisica mjesto Keremeha..

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 16 jul 2026, 10:30

Trenutno smo na 70 prodatih karti
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 jul 2026, 10:30

Ako bude opet tvrdoglavo išao sa trojicom pozadi i wing backovima, i Kyeremeh u napadu, onda ne miriše na dobro. Valjda je skontao da bolje izgledamo na 433 ili 4231.
Samo da se podsjetimo, da ovdje moramo pobjediti rezultatski da bi išli dalje ili na penale, što najmanje priželjkujem.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 16 jul 2026, 11:25

Meni nekako elezi i ljajic tesko zajedno, jer obojica se manje vise guraju u isti prostor na terenu.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 16 jul 2026, 11:36

nadam se da ćemo prestati sa gomilanjem igrača u odbrani, sinoć se pokazalo u odbrani engleske da kvantitet u odbrani ne znači kvalitet.
4-2-3-1 stari dobri sistem, nek svi trče i imaju odgovornost. Ovako sa 5 nazad misliš da imaš dobru odbranu, ali kada su igrači neuigrani to jako loše funkcioniše.

laznokrilo
Kontakt:

Post Postao/la laznokrilo » 16 jul 2026, 11:44

James1987 je napisao/la:
16 jul 2026, 09:52
split ekran :D

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 16 jul 2026, 12:21

laznokrilo je napisao/la:
16 jul 2026, 11:44
James1987 je napisao/la:
16 jul 2026, 09:52
split ekran :D
Na jednom Govedarica na drugom Ploco
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, misstianopenaldo i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []