Nisi ti normalan, to samo iznova dokazujes.Markinhio je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:27Mislim da se ovo PSV dopisuje sam sa sobom sa svog profila DamirTPSV je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:24Samo pogledaj te nickove sve ce ti biti jasno. Slepci koji nemaju privatni zivot, ovde nakon utakmice 300 komentara ostave.Nema gluplje sorte navijaca, debilnije, ludje i zatucanije od barcine. Dobro je @Quarterback neki dan napisao - pronadji mi jednog normalnog, cekam.
![]()
![]()
Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Capo Verde je ekipa koja nije u 90 minuta izgubila niti jednu utakmicu. A igrali su i protiv Spanije i Protiv Argentine i protiv Urugvaja. Ja sam mislio da ce ovo prosirenje donijeti ekipe na kojima ce se ovi velki izivljavati, ali takav utisak su ostavili samo Tunis, Iraq i donekle Uzberkistan. Curasao je stradao od njemacke ali u ostale 2 tekme je bio dobar. Tako da generalno nije ispalo lose ovo prosirenje i te manje ekipe su dobile priliku i nisu se obrukale.
Pritom, da paradoks bude veci, zastavom su mahali igraci koji igraju u Engleskoj.
To me podsjeca na nasu dijasporu, najratoborniji, oni bu sutra da se nastavi rat, a po Svabiju kafe sa Srbima ispijaju. Apsulutno niko prstom ne bi pomakao da dodje do rate ovdje, a svi su veliki patriote.
To me podsjeca na nasu dijasporu, najratoborniji, oni bu sutra da se nastavi rat, a po Svabiju kafe sa Srbima ispijaju. Apsulutno niko prstom ne bi pomakao da dodje do rate ovdje, a svi su veliki patriote.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo što je Barco dobio po glavi od Judea
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jedini upitnik u svemu tome sto se tice tuzakanja sudiji, sta npr ako uopste igrac nije uvrijedio protivnika, a ovaj se ode zaliti sudiji? Kako oni uopste mogu znati da li mu je nesto rekao sa prekrivenim ustima?Winters je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:34Pa meni ni Almironov ni od Hincapiea crveni karton nije izgledao kao neka konfrontacija pa su ih svejedno zaradili, jedino razlika u odnosu na Ricea je što se protivnik odmah išao žaliti sucu.DamirT je napisao/la: ↑16 jul 2026, 11:32Bukvalno ne znam kako ljudi dosad nisu skontali da se crveni za pokrivanje usta daje samo kad je u pitanju neko koskanje i naguravanje izmedju ekipa.Epidaurus je napisao/la: ↑16 jul 2026, 11:30
Pokrivanje usta u situacijama koje nisu konfrotacija nego normalan razgovor igraca nije crveni. Nije ga dobio ni onaj Marokanac kad je pokrio usta i govrio nesto Dembeleu prije nego je Bono penal odbranio. S druge strane, Enzovo udaranje Andersona u potiljak je cist crveni karton
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
Sto nije razlog da fifa ne sankcionise igrace
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kao da je bitno kome ce dati tu zlatnu loptu kad je cika Messi dosao na prvenstvo i pokazao svima kako se igra i sta znaci biti najbolji igrac svijeta. Evo sinoć je ta Engleska ekipa puna nekih fizicki jakih igraca brzih koji kostaju po 100+ mil eura i mogli su samo da se naklone gospodinu i da kazu nemoj nas vise. Covjek sa 40 godina ih lagano kad krene u trk nanize po 3 pa moraju sva trojica klizeci da mu ulete da ga obore. Oni mogu dati tu loptu kome god hoce, ali svakom i prosjecnom poznavaocu fudbalske igre je jasno nakon ovih 7 utakmica da je Messi i dalje i sa 40 godina svijet za sebe.
Iskreno, mislim da zaboli neka stvar i Messia i Yamala. Ljudi igraju finale svtkskog prvenstva za 3 dana.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:53Messi osvojio il ne ne smije dobit zlatnu loptu, ok sve svaka cast za 7 8 odlicnih partija al to je nagrada za cijelu godinu a neko ko igra mls se ne moze poravnati niti sa jednim igracem koji igra u ligama petice. Zlatna lopta treba ici il Dembeleu il Kvari, pa hajd da ode i Yamalu ako osviji svjetsko ali Mesi ne treba biti uopste u ozbiljnim racunicama, ako nije opet neki poklon za malog. I isk ne poklanjaju i ne guraju oni njega sto ga vole vec zbog marketinga al eto to je danas fudbal.
Imam osjecaj da je pojedin odje zlatna lopta najbiniji trofej u fudbalu.
Ispada da se finale svjetskog igra ne za titulu prvaka svijeta, nego za dobitnika zlatne lopte.
Totalno nebitna nagrada, osim fanbojevima odredjenih igraca.
Navijam za Barcelonu, dabogda Lamin je nikad ne osvjio, ali se naosvajao trofeja sa ekipom.
Dembele je skupio 1000 minuta odnosno cirka 11 full utakmica u francuskoj ligi. Sramota je uopšte ga spominjati u konkurenciji za Zlatnu loptu ponovo. Ako ćemo već tom logikom. Kvara nije učestvovao na SP, najbitnijem parametru kada se dijeli Ballon u godini svjetskog prvenstva, tako da otpada sigurno.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:53Messi osvojio il ne ne smije dobit zlatnu loptu, ok sve svaka cast za 7 8 odlicnih partija al to je nagrada za cijelu godinu a neko ko igra mls se ne moze poravnati niti sa jednim igracem koji igra u ligama petice. Zlatna lopta treba ici il Dembeleu il Kvari, pa hajd da ode i Yamalu ako osviji svjetsko ali Mesi ne treba biti uopste u ozbiljnim racunicama, ako nije opet neki poklon za malog. I isk ne poklanjaju i ne guraju oni njega sto ga vole vec zbog marketinga al eto to je danas fudbal.
Kane da je ušao u finale uzeo bi Ballon, ovako se i on utopio u luzeraj i ne može očekivati da bayernova titula u bundeski vrijedi više od messijeve argentinske u 40. godini života.
Da je Jud lafac zabio bi gol i otisao bi skakati ispred njeg i radovati se, a ne s ledja napadati i hinjski udarati covjeka koji te i ne vidi.
E cuj Dembele zlatna lopta
Ona prva je najveci poraz fudbala u zadnje vrijeme
Igrac koji nepostoji svjetsko prvenstvo, koji igra u farmerskoj ligi i jos bira utakmice koje ce da igra
Yamal zasluzuje zlatnu loptu, nosio je Barsu osvojio trofeje, finale svjetskog + ako osvoje definitivno 100% zlatna lopta
Igrac koji nepostoji svjetsko prvenstvo, koji igra u farmerskoj ligi i jos bira utakmice koje ce da igra
Yamal zasluzuje zlatnu loptu, nosio je Barsu osvojio trofeje, finale svjetskog + ako osvoje definitivno 100% zlatna lopta
Pa ako ti ne valja da se da zlatna lopta za 8 utakmica,onda ide balon yamalu jer kazete da nije dobro SP iza njega pa se onda ne gledaju te utakmicetuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:53Messi osvojio il ne ne smije dobit zlatnu loptu, ok sve svaka cast za 7 8 odlicnih partija al to je nagrada za cijelu godinu a neko ko igra mls se ne moze poravnati niti sa jednim igracem koji igra u ligama petice. Zlatna lopta treba ici il Dembeleu il Kvari, pa hajd da ode i Yamalu ako osviji svjetsko ali Mesi ne treba biti uopste u ozbiljnim racunicama, ako nije opet neki poklon za malog. I isk ne poklanjaju i ne guraju oni njega sto ga vole vec zbog marketinga al eto to je danas fudbal.
Pa nije bas da je odgrao 8 utakmica - odigrao je u MSLu 34 utakmice zabio 35 golova podjelio 23 asistencije - vjerovatno najbolja sezona nekog igraca tamo ikad, donio prvi put titulu u njihovoj historiji - jes da je taj MSL nije kvalitet Evropskih liga, ali i tamo je odigrao historijsku sezonu koja nikad prije tamo nije vidjena.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:53Messi osvojio il ne ne smije dobit zlatnu loptu, ok sve svaka cast za 7 8 odlicnih partija al to je nagrada za cijelu godinu a neko ko igra mls se ne moze poravnati niti sa jednim igracem koji igra u ligama petice. Zlatna lopta treba ici il Dembeleu il Kvari, pa hajd da ode i Yamalu ako osviji svjetsko ali Mesi ne treba biti uopste u ozbiljnim racunicama, ako nije opet neki poklon za malog. I isk ne poklanjaju i ne guraju oni njega sto ga vole vec zbog marketinga al eto to je danas fudbal.
Koji ku.rcev Dembas i Balon, pa lik sa SP ima jedva preko 2k minuta u sezoni haha. Propustio brat bratu vise od pola sezone. Vise argumenata ima Kvara nego on.
Majku ti bušili bolesnu. Crko daBogda danas.Edincapitano je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:40Hahahahahahahahaha ne vjerovatno koliko malo znas o fudbalu, fakat si najveca neznalica na ovom forumu. Cuj Kane zlatna lopta hahahaha, vidjeli smo sinoc kako je bio dobar
Lagano Mainzu i one amaterske klubove busiti, kad treba najvise Kane je prosjek, mrtvi Demirovic u Bundesligi izgleda kao vrhunski napadac![]()
Daj bolan rio danima se piše o Folklandu, Maradoni i 86., objavljuju se propagandni materijali Margaret Tačer koja im prijeti silom, svi znaju da je ovo bilo više od utakmice i sad problem što im Argentinci trljaju sol na ranu nakon što ih pošalju kućirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 12:50Pa nisu Englezi nosali zastave i pjevali pjesme o tome (kod njih su pjesme na nivou its coming home i sl zajebancija), nego upravo ti Argentinci, koji ne mogu da prebole poraz iz vremena kad se nisu bili ni rodili još, ne znam na koga te to podsjeća iz našeg komšiluka
![]()
Još da ti ljudi što tamo žive žele da budu dio Argentine pa hajde, al zašto bi se ikao odrekao britanskog pasoša i povlastica koje idu uz to i zamijenio za inflaciju i bankrot svake druge godine
Čak ni Škoti to ne žele, a kamoli ti Falklanđani![]()
Vratimo se fudbalu
Da,imaju 2 opcije:bvsic je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:01E cuj Dembele zlatna lopta![]()
![]()
Igrac koji nepostoji svjetsko prvenstvo, koji igra u farmerskoj ligi i jos bira utakmice koje ce da igra![]()
1.opcija MESSI jer je nosio argentinu u ovih 8 utakmica jer pojedini kazu yamal ne zasluzuje balon jer nije bio dobar na SP,pa evo Messi najbolji na SP pa je idealan kandidat
2.opcija YAMAL jer je bio dobar kroz cijelu sezonu,on je idealan kandidat posto pojedini kazu da nemoze Messi samo zato sto je bio dobar na 8 utakmica,pa evo ako zanemaris 8 utakmica idealan kandidat je Yamal
Tako da jedan od njih osvaja
I to je bolje od ovog cirkusa trenutno na temi. Vidi nesto, licno nemam nista protiv da se pise i o Argentini, Messiju itd, samo sto ovdje ljudi krenu pisati o rivalitetu Messi-Ronaldo.
Pa kad ispadne Ronaldo idu price o tome kako je Argentina nekakva romanticarska ekipa, a ljudi cigani na kvadrat. Najgore sto su dokazali da znaju igrati fudbal bez tih stvari, ali ce u finalu opet igrati onako.
Ovi drugi psuju mrtve ljudima zbog kluba na ciju utakmicu nikad u zivotu nisu otisli...
Slag na tortu Real-Barca rivalitet kao kakva djeca od 12 godina, mada cisto sumnjam da vecina tih likova ima i vozacku.
Uvijek sam za normalnu diskusiju, ali kad vidis kakvi balavci obitavaju, pa merak ih bude trolati, jer se svaki put 3-4 ista pacijenta upecaju.
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 16 jul 2026, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- feniksptica
- Kontakt:
To su kvalitetne diskusije i zdrave zajebacije i podjebavanja.
Ovo ovdje je bolesno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.