Dženis Burnić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Dženis Burnić
Pa i da je bio zajednicki docek nasi ljudi bi opet pravili samoinicijativno nekakve doceke po dzamijama i trgovima.
Jer su tako odlučili da se vrate kucama i gdje zele ne u Sarajevo. Savez i igraci tako odlučiliDamirT je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:44Meni samo nije jasno zasto nasi svi zajedno nisu stigli u BiH na neki docek? A moglo je se vjerovatno nesto napraviti. Gledam kod Norveske docek, vise od 100 000 ljudi bilo. Zasluzili su i nasi da se docekaju kako dolikuje. A svakako bi bilo dosta ljudi i kod nas.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ja mislio nasi nesposobni bili da nesto organizujusoccerfan je napisao/la: ↑15 jul 2026, 19:06Jer su tako odlučili da se vrate kucama i gdje zele ne u Sarajevo. Savez i igraci tako odlučiliDamirT je napisao/la: ↑15 jul 2026, 18:44Meni samo nije jasno zasto nasi svi zajedno nisu stigli u BiH na neki docek? A moglo je se vjerovatno nesto napraviti. Gledam kod Norveske docek, vise od 100 000 ljudi bilo. Zasluzili su i nasi da se docekaju kako dolikuje. A svakako bi bilo dosta ljudi i kod nas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
viKK je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:43Slazem se. Ispodprosjecan je ali 100% ce dobijati poziv dok god boljeg lijevog beka ne bude. On svakako tu priliku i dobija iskljucivo ako je Dedic ili Memic ozlijedjen ili suspendiran pa se njih dvojica ne mogu zarotirati.Goalgetter je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:28Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
Situacija je takva kakva je, on je igrac koji je u karijeri igrao skoro sve do sada, i stopera, i beka, krilo, DMF/CMF, zato i dobija pozive. Kad budemo imali nekoliko kvalitetnih opcija u sredini i odbrani, od tog momenta i on vise nece vidjeti reprezentacije, ali do tad ne vidim da nekome on uzima mjesto.
Koliki god da je prosjek bolji je od tahirovica i sunjica I ja bih ga svaki put stavio na DM prije njih. Za razliku od navedene dvojice Burnic lici na profesionalnog I skolovanog fudbalera. Nema sanse da bi bio gori od sunjica da je igrao protiv katara I amerike.
E sad za ovaj docek, sta ako nadje klub u medjuvrememu? Ili ne planira naci klub? Ne kontam organizatore nikako
- Beduin
- Kontakt:
Meni je neshvatljivo da nakon toliko nastupa za mlade selekcije Njemacke te utakmica na klupskom nivou kao vezni igrac, on nije koristen u nasoj reprezentaciji kao vezni igrac, poziciju gdje imamo najvise problema. Ok, jednom ili dvaput da je to odigrao kod nas po nesto malo minuta, sto je nikakav uzorak za procijeniti.Goalgetter je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:28Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
Situacija je takva kakva je, on je igrac koji je u karijeri igrao skoro sve do sada, i stopera, i beka, krilo, DMF/CMF, zato i dobija pozive. Kad budemo imali nekoliko kvalitetnih opcija u sredini i odbrani, od tog momenta i on vise nece vidjeti reprezentacije, ali do tad ne vidim da nekome on uzima mjesto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Helemnejse
- Kontakt:
Moze u zelju
Slazem se i kako je kloc ako je toliko utakmica odigrao za mlade reprezentacije njemacke ? Jel njemacka rang slovenije pa da moze svako upast tuBeduin je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:28Meni je neshvatljivo da nakon toliko nastupa za mlade selekcije Njemacke te utakmica na klupskom nivou kao vezni igrac, on nije koristen u nasoj reprezentaciji kao vezni igrac, poziciju gdje imamo najvise problema. Ok, jednom ili dvaput da je to odigrao kod nas po nesto malo minuta, sto je nikakav uzorak za procijeniti.Goalgetter je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:28Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nismo svjesni da imamo boljeg igraca od Benje na toj poziciji, a sjedi nam na klupi. Ovaj da je igrao koliko je Tahirovic pokazao bi vise od njega sigurno.Beduin je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:28Meni je neshvatljivo da nakon toliko nastupa za mlade selekcije Njemacke te utakmica na klupskom nivou kao vezni igrac, on nije koristen u nasoj reprezentaciji kao vezni igrac, poziciju gdje imamo najvise problema. Ok, jednom ili dvaput da je to odigrao kod nas po nesto malo minuta, sto je nikakav uzorak za procijeniti.Goalgetter je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:28Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
- invincible1921
- Kontakt:
Kao prvo seniorski i juniorski fudbal su dvije razlicite stvari, da ne kazem sportaBeduin je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:28Meni je neshvatljivo da nakon toliko nastupa za mlade selekcije Njemacke te utakmica na klupskom nivou kao vezni igrac, on nije koristen u nasoj reprezentaciji kao vezni igrac, poziciju gdje imamo najvise problema. Ok, jednom ili dvaput da je to odigrao kod nas po nesto malo minuta, sto je nikakav uzorak za procijeniti.Goalgetter je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:28Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
Kao drugo, postane ti shvatljivo kad lik koji je odigrao kako sam kazes tolke silne utakmice za njemacku ne moze da se izbori u rotaciji ni u prosjecnom clanu druge njemacke lige
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Pa ako nije kloc kako onda nije dobacio makar do Ausburga? Valjda svabe najbolje znaju kakav je igrac jer je igrao za njihmirsonetz je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:32Slazem se i kako je kloc ako je toliko utakmica odigrao za mlade reprezentacije njemacke ? Jel njemacka rang slovenije pa da moze svako upast tuBeduin je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:28Meni je neshvatljivo da nakon toliko nastupa za mlade selekcije Njemacke te utakmica na klupskom nivou kao vezni igrac, on nije koristen u nasoj reprezentaciji kao vezni igrac, poziciju gdje imamo najvise problema. Ok, jednom ili dvaput da je to odigrao kod nas po nesto malo minuta, sto je nikakav uzorak za procijeniti.Goalgetter je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:28Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
Lik kao epizodista u drugoj njemackoj ligi ima 30tak nastupa za nasu reprenztaciju..neko napisa jucer nek se zahvali sreci da je jaran sa Demiroivcem i ovim nasih dijasporcima inace bi odavno zavrsio u nasoj ligi maksimalno...a reprezntaciju bi gledo na tvu
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 16 jul 2026, 14:07, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Kakav Burnic,pa njemu je sad plafon karijere da ode negdje u klub sto se bori za opstanak u cvajti.
Pa boljih igraca ima na malonogometnim turnirima kod nas.
- Beduin
- Kontakt:
Kao tvoje prvo juniorski i seniorski fudbal imaju razliku u kvaliteti, ali igranje prirodne pozicije nema nista sa tvojom konstatacijom, osim ako je igrac prekomandovan na neku drugi poziciju i tu pocne prizati daleko bolje partije.invincible1921 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 13:58Kao prvo seniorski i juniorski fudbal su dvije razlicite stvari, da ne kazem sportaBeduin je napisao/la: ↑15 jul 2026, 23:28Meni je neshvatljivo da nakon toliko nastupa za mlade selekcije Njemacke te utakmica na klupskom nivou kao vezni igrac, on nije koristen u nasoj reprezentaciji kao vezni igrac, poziciju gdje imamo najvise problema. Ok, jednom ili dvaput da je to odigrao kod nas po nesto malo minuta, sto je nikakav uzorak za procijeniti.Goalgetter je napisao/la: ↑15 jul 2026, 15:28Bez da ga branim, jer je fakt da je ispodprosjecan igrac, ali kome to Burnic krade mjesto u reprezentaciji, pa je nezasluzeno tu?
Kao drugo, postane ti shvatljivo kad lik koji je odigrao kako sam kazes tolke silne utakmice za njemacku ne moze da se izbori u rotaciji ni u prosjecnom clanu druge njemacke lige
Kao tvoje drugo, igrac sa preko 2000 odigranih minuta u 32 utakmice te vecinu njih kao starter je sve osim epizodista. Nemojmo lupati druze, ako zelimo ozbiljno diskutovati. O kvaliteti i napretku mozemo pricati i sumnjati, ali nemoj nesto bezvezno tvrditi ako ne provjeris.
Pogledamo sezonu prije, epizodista u 2. Bundesligi je odigrao preko 2500 minuta uz 2 gola i 3 asistencije, nelose za defanzivnog veznog.
Hocu da kazem da ga se moglo i moralo adekvatnije isprobati, ako se vec pozvao u reprezentaciju i to na pozicije gdje nam ponajvise skripi, DMF/CMF. Nama je Cvajta dobra kad nekig igraca gotivimo, a losa nam je kad nekog igraca preziremo. Da li bi Burnic bolji bio od Tahirovica, Sunjica, Basica ili Gigovica ne znam jer se nije ni forsirao na njihovim pozicijama, nego na beku gdje opet nismo imali hajra, a sto je selektorov propust. Sve i da nema kvalitete iznad Cvajte, makar igra redovno u sasvim solidnoj ligi za razliku od pojedinih reprezentativaca ili je bara-bara sa njima.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Zasto ih onda ne predatavis javnosti, kako forumskoj, tako i drugdje? De priupitaj te sa malonogometnih turnira zasto ne odu igrati u Cvajtu i nasu repku, jer svi zelimo dobro BiH.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:06Kakav Burnic,pa njemu je sad plafon karijere da ode negdje u klub sto se bori za opstanak u cvajti.
075 ❤
075 ❤
On sto je igrao u vezi je bilo losije od Benje. Onda možeš zamisliti koliko je bio očajan.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ima ima, kako da neRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:06Kakav Burnic,pa njemu je sad plafon karijere da ode negdje u klub sto se bori za opstanak u cvajti.
Burnic da ode kod vas izgledao bi kao Messi, al haj ti to dokazi bosnji
Na tribinama uvijek ima 100 Ronalda i 100 Messija a ne mogu igrati cak ni u trecoj ligi BH fudbala.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Od dana kada je debitovao do dan danas nadji mi JEDNU dobru utakmicu njegovu.Beduin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:45Zasto ih onda ne predatavis javnosti, kako forumskoj, tako i drugdje? De priupitaj te sa malonogometnih turnira zasto ne odu igrati u Cvajtu i nasu repku, jer svi zelimo dobro BiH.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:06Kakav Burnic,pa njemu je sad plafon karijere da ode negdje u klub sto se bori za opstanak u cvajti.
Ja ti na PayPal šaljem hiljadu maraka odma.
Nemoj sad rec nije nista zajebo pa je to dobro,ne.
Daj mi jednu dobru njegovu utakmicu.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Haha, daj nemoj se brukati.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:53Od dana kada je debitovao do dan danas nadji mi JEDNU dobru utakmicu njegovu.Beduin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:45Zasto ih onda ne predatavis javnosti, kako forumskoj, tako i drugdje? De priupitaj te sa malonogometnih turnira zasto ne odu igrati u Cvajtu i nasu repku, jer svi zelimo dobro BiH.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:06Kakav Burnic,pa njemu je sad plafon karijere da ode negdje u klub sto se bori za opstanak u cvajti.
Sta je tebi dobra tekma? Protiv Rumuna kuci je bio dobar, Vels u gostima dobar kad je usao.
Niko ne kaze da je Marcelo ili Iniesta, ali sasvim dobar da bude rezerva za Kolasinca ili ako treba da igra u veznom redu isto kao rezerva.
- Goalgetter
- Kontakt:
BiH - Holandija 1:1 u Ligi Nacija.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:53Od dana kada je debitovao do dan danas nadji mi JEDNU dobru utakmicu njegovu.
Javi se da ti posaljem PayPal adresu
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Eto tu je odigro malo bolju utakmicu već.Goalgetter je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:03BiH - Holandija 1:1 u Ligi Nacija.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:53Od dana kada je debitovao do dan danas nadji mi JEDNU dobru utakmicu njegovu.
Javi se da ti posaljem PayPal adresu![]()
Od 20-30 utakmica koliko je odigro i ja bi makar u 1 dobro odigro da J**+ rak raka.
I ta protiv Holandije moze se rec da je malo bolje odigro jer je imo prije naseg gola 1 2 dobra poteza i tjt.
Ostalo tanko kao i uvijek.
Edincapitano ne citiraj me ti dzabe tvoj najveci domet je trolanje po forumu.
BiH Njemacka u ZeniciRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:53Od dana kada je debitovao do dan danas nadji mi JEDNU dobru utakmicu njegovu.Beduin je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:45Zasto ih onda ne predatavis javnosti, kako forumskoj, tako i drugdje? De priupitaj te sa malonogometnih turnira zasto ne odu igrati u Cvajtu i nasu repku, jer svi zelimo dobro BiH.RobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 14:06Kakav Burnic,pa njemu je sad plafon karijere da ode negdje u klub sto se bori za opstanak u cvajti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat