BH klubovi u Evropi 26/27
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
Sretno danas Sarajevo i Velezu da prodju u 2 kolo gdje ih ceka vec Borac i Zrinjski i da imamo 4 kluba u konferenciji a imamo sanse i da imamo predstavnika u ligi Europe iduce sezone. Ako dodjemo do pozicije 33 a trenutno smo 34 ako se napravi neki rezultat BiH klubova mozemo ocekivat i da pobjednik kupa ide u ligu Europe,zato je bitan svaki bod 

.
Mislim da bi nam taj pomak donjeo to mjesto tek od iduce sezone, za ovu mislim ne. Mozda grijesim pa nek me neko ispravi ako grijesimBatistutA19 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:21Sretno danas Sarajevo i Velezu da prodju u 2 kolo gdje ih ceka vec Borac i Zrinjski i da imamo 4 kluba u konferenciji a imamo sanse i da imamo predstavnika u ligi Europe iduce sezone. Ako dodjemo do pozicije 33 a trenutno smo 34 ako se napravi neki rezultat BiH klubova mozemo ocekivat i da pobjednik kupa ide u ligu Europe,zato je bitan svaki bod.
Sve sam cuo al da se neko hoce **** daviti, to je neki novi nivo. Cestitam.Threeplanetrees je napisao/la: ↑16 jul 2026, 09:22Šefe rasuči je od gov.ana da se davimo u njoj večeras
Sve sam cuo al da se neko hoce gov.nima daviti, to je neki novi nivo. Cestitam.Threeplanetrees je napisao/la: ↑16 jul 2026, 09:22Šefe rasuči je od gov.ana da se davimo u njoj večeras
Srećno Veležu i Sarajevu 
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Šta je sa Telalovicem iz Sarajeva? Nema ga na spisku ni prošli meč ni ovaj sad. Jel to on otišao iz čelika za parama u Sarajevo i na kraju nema mjesta ni na klupi umjesto da je igro u čeliku i prodo se izvan Bosne?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- BatistutA19
- Kontakt:
Naravno od iduce sezone bi vredilo ako bi se docepali pozicije 33 ,tako da svaki bod je bitan od svih klubovaronaldo99 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:25Mislim da bi nam taj pomak donjeo to mjesto tek od iduce sezone, za ovu mislim ne. Mozda grijesim pa nek me neko ispravi ako grijesimBatistutA19 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 15:21Sretno danas Sarajevo i Velezu da prodju u 2 kolo gdje ih ceka vec Borac i Zrinjski i da imamo 4 kluba u konferenciji a imamo sanse i da imamo predstavnika u ligi Europe iduce sezone. Ako dodjemo do pozicije 33 a trenutno smo 34 ako se napravi neki rezultat BiH klubova mozemo ocekivat i da pobjednik kupa ide u ligu Europe,zato je bitan svaki bod.
![]()
Baš dobra akcija i još bolja završnica
Jesi li tek sad pogledao utakmicu Želje?
Nece spavati ako Sarajevo prodje
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Kako god se utakmica završi, barem nećemo leći gladni, jer dva miliona uskoro stižu na račun.
- BiHSportman
- Kontakt:
Mirvić može da ustane sutra na lijevu nogu, kaže ko vas yebe, gasim vas ili mi vratite odma 30. miliona…