Kuprešak je kriv za prvi gol, pustio igrača da šeta kako hoće.ronaldo99 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 19:09Da je barem samo on problem. Gojkovic, ristovski, ne zna se koji je gori.
Iskreno ja ne znam sta je zekic zamislio sa kupresakom na onoj poziciji? Zasto imaju potrebu treneri izmisljati toplu vodu kad ona vec postoji? Sta je htio sa Ademom na krilu? I daj vise posaljite tog adema nazad odakle je dosao. Lik osim slobodog zelji nista al nista pokazao nije.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cimirot i borba s loptom... Stop povratnicima.
El capitano isto slina.
Itd itd itd
El capitano isto slina.
Itd itd itd
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Ja se više i ne nerviram. Poravnio. Da sam nekadašnji ili bih ubio nekog ili digao ruku sam na sebe. Ovako, ma mrš u pm
- ObjektivnaSApublika
- Kontakt:
Pozetivno je sto ce Fk Sarajevo zauvjek ostati upisani zlatnim slovima u historiji finskog giganta Inter Turku, kao prvi tim kojeg su skijasi izbacili
JADNICI
JADNICI
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ja nista nisam skonto. Jel iko igrao svoju prirodnu poziciju?
Eksperimentisanje i tvrdoglavost do besmisla.
Cemu forsiranje nekog sistema za koji nemas igraca, niti ih mozes imati na ovoj fudbalskoj razini.
Okej ispali, nikakav problem, ali pokazi na terenu neku ozbiljnost ako vec profesionalnost nije domet.
Eno ono drugo poluvrijeme sa koseva, kad su se igraci normalno poredali, na nesto je licilo.
Bjezi Zekicu u qrac. Sto si se vraco ako ce i dalje gledati jednosmijerno.
Cemu forsiranje nekog sistema za koji nemas igraca, niti ih mozes imati na ovoj fudbalskoj razini.
Okej ispali, nikakav problem, ali pokazi na terenu neku ozbiljnost ako vec profesionalnost nije domet.
Eno ono drugo poluvrijeme sa koseva, kad su se igraci normalno poredali, na nesto je licilo.
Zato sto nigdje drugo nije mogao uzeti iste pare ili blizu a za manje znanja i rada.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑16 jul 2026, 19:36Ja nista nisam skonto. Jel iko igrao svoju prirodnu poziciju?
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- Maroon1946
- Kontakt:
Dok je Vico tu zaboravite na titulu
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Bar necemo morati odgadjati utakmice domaceg prvenstva
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Protiv Radnika 1500 ljudi
Tu ima istine a i on ne treba povlaciti poteze prosjecna smo ekipa ni za gore ni dole.
Kupresakova mlitavost kod prvog gola
Cimirot i Ristovski jos mlitaviji kod drugog gola dovoljno govori da mi imamo problem sa igracima.
ima sad do prvenstva dovoljno vremena da se ovo ocisti, da se krene sa par mladih igraca jer mi sa ovakvim pristupom nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Dizdarevic, Dreca, Telalovic, Mehmedovic moraju biti u prvih 11 pa nek bude sta bude, gore od ovoga ne moze
Cimirot i Ristovski jos mlitaviji kod drugog gola dovoljno govori da mi imamo problem sa igracima.
ima sad do prvenstva dovoljno vremena da se ovo ocisti, da se krene sa par mladih igraca jer mi sa ovakvim pristupom nemamo sta traziti u borbi za titulu.
Dizdarevic, Dreca, Telalovic, Mehmedovic moraju biti u prvih 11 pa nek bude sta bude, gore od ovoga ne moze
Zekić treba odrediti ko će igrati odbranu i više da ne mijenja, ponavlja iste greške kao prošle sezone. Navijači su ponovo pojeli vnago sa traženjem smjene trenera, Cvitanović je bio ok trener a vjv jeftiniji od Zekića.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nek povedu mame i zene protiv radnika da ih gledaju. Drugi ili osmi kita nas boli, ponovo cu se distancirati na par mjeseci, ovo vise nije rak samo za oci!
Dovesti ahmeta nek se uci i napreduje kao trener, svakako i jesmo razvojni klub i nista vise od toga. Sve iznad 5k plate protjerati od trenera do cistacice
Dovesti ahmeta nek se uci i napreduje kao trener, svakako i jesmo razvojni klub i nista vise od toga. Sve iznad 5k plate protjerati od trenera do cistacice
Anes Mehmedovic, Telalovic, Ignatkov, Dizdarevic minimalno dvojica u svakom trenutku moraju da igraju. Goni u pm vise ove igrace i "kapitalce"
Ma spasili smo se blamaze, oni turci bi nas rasutali
-
bordobijeli
- Kontakt:
S ovom odbranom mi smo odron , ako ne dovedemo dva dobra stopera donji smo,niko ovu odbranu ne poslozi jednostavno odron . Gojkovic ,Ristovski penzioneri, Marodza kikser, Dajcer=Mujkic, kakvo je stanje u odbrani Beganovic je i ok na beku kakvi su ostali.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.