BH klubovi u Evropi 26/27
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
Kako smo jaki, s drugim timom prolazimo u Evroppi 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Čestike Veležu.
Sarajevo nastavlja da se ofira po navici.
Sarajevo nastavlja da se ofira po navici.
Iskrene čestitke Veležu
Kone hahahahha
Kone hahahahha
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Svaka cast ibri I velezu. Sa ovim amaterima izbaciti profi ekipu je ogroman uspjeh.
Da li velez ima pravo da registruje igrace za sljedece pretkolo ili je suspenzija jos na snazi?
Da li velez ima pravo da registruje igrace za sljedece pretkolo ili je suspenzija jos na snazi?
Sa Sarajevom bi sigurno osvojio. Možda i Ligu šampiona. Ali Vico ne dozvoljava.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑16 jul 2026, 21:45Ibro Rahimic: "Dajte mi ekipu Sarajeva,Zrinjskog ili Borca osvojit cu Evropa ligu".
- RollingPaper
- Kontakt:
Kakvi su ovo stoperi u Sarajeva, svakih 6 mjeseci mjenjaju stopere. Kako glupa transfer politika. Kakav marudza i qrac.
Zrinjski je doktorirao taj posao, nadju Jakovljevica da im igra stabilno 20 godina. Tu skolu drugi klubovi jednostavno ne znaju.
Cestitke za Velez.
Zrinjski je doktorirao taj posao, nadju Jakovljevica da im igra stabilno 20 godina. Tu skolu drugi klubovi jednostavno ne znaju.
Cestitke za Velez.
Logavina, javim ti se kad dodjem sa odmora… malo sam dalje, posto vi Zulini ljetujete u Neumu, ljubi vas Facko i hebem vam sveBiHSportman je napisao/la: ↑16 jul 2026, 18:55Kunem ti se eto. Za ovo psovanje preko interneta. U Švrakinu sam. Samo ti reci svoju lokaciju i eto me.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Čestitke Veležu 
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
- LondonBlues
- Kontakt:
Komsije cestitke!!!!!!!
Sarajlije nadam se da ste uzivali u sarajevskim fudbalskim nocima, sve sto je slatko kratko traje.
Sarajlije nadam se da ste uzivali u sarajevskim fudbalskim nocima, sve sto je slatko kratko traje.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Čestitke Veležu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sto nama niko ne cestita? Poraz od 2-1 u gostima nije nista strasno, inter je to
- BiHSportman
- Kontakt:
Pa glupane jedan. Jednom smo se “obrukali”. Atalanta vas dobila 8-0, ispadali ste od Milsamija, Torpedo Kutaisija, Zaria Balti vas tukla, Zeta, Dynamo Brest. Jel možes priznat bindo da u Evropi dostojnije predstavljamo jednu jedinu.
Dostojno cete se dogodine predstavljati u prvoj federalnoj… osim ako ne popushite chetnicke kare kao i do sada, pleme vam hebem “starosjedilacko”BiHSportman je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:38Pa glupane jedan. Jednom smo se “obrukali”. Atalanta vas dobila 8-0, ispadali ste od Milsamija, Torpedo Kutaisija, Zaria Balti vas tukla, Zeta, Dynamo Brest. Jel možes priznat bindo da u Evropi dostojnije predstavljamo jednu jedinu.
Kako kad je nikad ne predstavljate?BiHSportman je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:38Pa glupane jedan. Jednom smo se “obrukali”. Atalanta vas dobila 8-0, ispadali ste od Milsamija, Torpedo Kutaisija, Zaria Balti vas tukla, Zeta, Dynamo Brest. Jel možes priznat bindo da u Evropi dostojnije predstavljamo jednu jedinu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- BiHSportman
- Kontakt:
Meni od starog stari pogino od cetnickog snajpera kod Zemaljskog. Kako ste vi pitari umnobolni sa tim srbima majku J*** i njima i vama.071 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:02Dostojno cete se dogodine predstavljati u prvoj federalnoj… osim ako ne popushite chetnicke kare kao i do sada, pleme vam hebem “starosjedilacko”BiHSportman je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:38Pa glupane jedan. Jednom smo se “obrukali”. Atalanta vas dobila 8-0, ispadali ste od Milsamija, Torpedo Kutaisija, Zaria Balti vas tukla, Zeta, Dynamo Brest. Jel možes priznat bindo da u Evropi dostojnije predstavljamo jednu jedinu.![]()
Pa tim gore sto ti se vodja Zula prodao tim snajperistima, kretenu maloumniBiHSportman je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:04Meni od starog stari pogino od cetnickog snajpera kod Zemaljskog. Kako ste vi pitari umnobolni sa tim srbima majku **** i njima i vama.071 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:02Dostojno cete se dogodine predstavljati u prvoj federalnoj… osim ako ne popushite chetnicke kare kao i do sada, pleme vam hebem “starosjedilacko”BiHSportman je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:38
Pa glupane jedan. Jednom smo se “obrukali”. Atalanta vas dobila 8-0, ispadali ste od Milsamija, Torpedo Kutaisija, Zaria Balti vas tukla, Zeta, Dynamo Brest. Jel možes priznat bindo da u Evropi dostojnije predstavljamo jednu jedinu.![]()
A tesko je to objasniti Pavelicevim izdrkotinamaBeli98 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:04Kako kad je nikad ne predstavljate?BiHSportman je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:38Pa glupane jedan. Jednom smo se “obrukali”. Atalanta vas dobila 8-0, ispadali ste od Milsamija, Torpedo Kutaisija, Zaria Balti vas tukla, Zeta, Dynamo Brest. Jel možes priznat bindo da u Evropi dostojnije predstavljamo jednu jedinu.
- BiHSportman
- Kontakt:
Kao prvo nije Zula. Lupaš gluposti, Zula vam je trn u oku jer vas je tukao svugdje po gradu.071 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:06Pa tim gore sto ti se vodja Zula prodao tim snajperistima, kretenu maloumniBiHSportman je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:04Meni od starog stari pogino od cetnickog snajpera kod Zemaljskog. Kako ste vi pitari umnobolni sa tim srbima majku **** i njima i vama.![]()
- BiHSportman
- Kontakt:
Pa objektivno da govorimo. Tu smo negdje po predstavljanju u Evropi. Mi smo izbacili jednog Ferencvaroša, Lillestroma, Dinamo Minska, igrali na Koševu bara bara sa jednim Newcastleom… itd.071 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:10A tesko je to objasniti Pavelicevim izdrkotinamaBeli98 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 00:04Kako kad je nikad ne predstavljate?BiHSportman je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:38
Pa glupane jedan. Jednom smo se “obrukali”. Atalanta vas dobila 8-0, ispadali ste od Milsamija, Torpedo Kutaisija, Zaria Balti vas tukla, Zeta, Dynamo Brest. Jel možes priznat bindo da u Evropi dostojnije predstavljamo jednu jedinu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Cr7legia, Giuseppe1, Zalayeta22 i 13 gostiju.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)