HvalaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:20Naš Zoran Tuchel je ostavio van kadra za ova dva meča Telalovića i Živkovića.
Galešić je odron utakmicu odigrao, moguće sasvim da nije kvalitet za FKS, ali nisam ga ja sinoć ubacio umjesto Adema u igru, a Rikija ostavio kući da sa TVa gleda.
Užasan meč, svaki dodatni komentar je suvišan.
Odjava do početka lige, nabijem ih sve redom na qurac.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Slazem se, iskljucivo zekiceva krivica, od selekcije do taktike. One levate se trebalo proci pa bilo kako. Ono sinoc je bilo nista ni sa cim, teska fulaTatamata1946 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:01Ne znam sto vam je tesko reci da je jedini krivac za ovo jucer Zoran Zekic
Sad nesto prozivati Mirvica, Mamica, igrace...nidje veze
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ispali desavalo se i ranije nista novo al mene brine i gotovo sam siguran da ova ekipa nece bolje izgledati jednostavno Cimirot, Gojkovic, Adem,Ristovski, Banic su u padu i karijere idu lagano kraju na njih imas 10 osrednji igraca a mlade smo maknuli , ne vidim nikakvu buducnost u ovom timu. Al poznavajuci nas pobjedimo li Radnik i Zeljeznicar na startu odmah smo prvaci, treba pogledati istinu u oci i reci tanki smo i trebaju mnogo krvi i znoja proliti ako misle nesto napraviti .
Ja mislim da bi sad Adem i mogao lagano otici, a sa njim i Gojko i Ristovski. Barem se nadam. I pusti mladje da igraju i da rastu. Od ovih svakako nemamo nista.
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Cim je pocela utakmica i gledam kako se onaj igra s Kupresakom, znao sam da nece na dobro izaci.
Ako citate sramota i treba da vas je stid!
Hocel se neko smilovat u klubu i dovest napadaca.
Kaze sacuvati kostur iz predhodne sezone, e J*** ja ovakav kostur. Garantujem da su u drugom klubu, ubijali bi protiv nas.
Ako citate sramota i treba da vas je stid!
Hocel se neko smilovat u klubu i dovest napadaca.
Kaze sacuvati kostur iz predhodne sezone, e J*** ja ovakav kostur. Garantujem da su u drugom klubu, ubijali bi protiv nas.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Gledam kod ovog drugog gola prvo Cimirot ima lagnu loptu ne zagradi onda Ristovski ima situaciju da očisti sutne loptu u aut on nesto gradi trazi prekrsaj. Uzasne odbranbene rekacije u obe utakmice na to sve imas Banica koji 2 godine nije pokupio centarsut.
Zbog takvih kao ti (ima vas na ovoj temi koliko hoćeš) koji pljujete sve osim Husrefa - zato sam napisao Usro. Pogriješio sam. Husref nije kriv što ste vi takvi i ne zaslužuje da ga se zove pogdrnim imenima.Maroon1946 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:17Bar trunku respekta za najvećeg trenera u historiji našeg kluba ne bi bilo loše. Za razliku od ovog velemajstora koji nas je prošle godine ostavio na cjedilu, Husref je uvijek tu bio za FKS pa čak i prošle godine kad niko ni u ludilu nije htio da preuzme užarenu klupu. I opet će Zekić otići samo ako opet loše startamo u ligi i neće se javljati godinu dana.Pendulum je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:14Zato što je kriv Usro a nije Zekić. Hvala.Tatamata1946 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:01Ne znam sto vam je tesko reci da je jedini krivac za ovo jucer Zoran Zekic
Sad nesto prozivati Mirvica, Mamica, igrace...nidje veze![]()
Kada ćete prestati navijati za imena na klupi a početi navijati za Klub? Kada ćete početi davati podršku bilo kome osim Husrefu?
Kao što sam jučer napisao - dok je bilo 0:1 svi ste šutili k'o najveće pi*ke a kad su Finci izjednačili (znači niste sačekali ni kraj utakmice) počeli ste sa pljuvanjem i psovanjem svega i svačega.
Kada ćemo mi navijači dvije sezone stati iza nekoga pa makar se taj neko zvao Zoran Zekić ili Miki Maus? Onog trenutka kad prestanemo biti sebi najveći dušmani - tad će Klub napredovati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
jesu li tetkice sletile?
čuj dajčer, galesic, mikic, agejekum, barisic... ovo bas treba biti umjetnik pa pronaci ovoliko antitalenata, jbt ko sve danas zivi od fudbala fuuuj
čuj dajčer, galesic, mikic, agejekum, barisic... ovo bas treba biti umjetnik pa pronaci ovoliko antitalenata, jbt ko sve danas zivi od fudbala fuuuj
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Dvije utakmice nisu nikakvo mjerilo ali ne mogu da se ne sjetim Cvitanovića i svih epiteta koje smo mu (prvi ja) dodavali zbog mladih igrača ali ovo sad je bilo gore od njegove najgore utakmice!!!
Zašto se ovde kritika prema Zekiću smatra "pljuvanje po svemu" kad je Zekić sam sebe popišo, prvo sa Gojkovićem kojeg je hvalio na svam mah a zatim ga klupirao 3 od 4 poluvremena i još sa onom izjavom da mu treba KVALITETE. Majstore moj koja kvaliteta ti treba da u dvomeću prođeš je.beni Inter iz jeb.enog Turkua.
Zašto se ovde kritika prema Zekiću smatra "pljuvanje po svemu" kad je Zekić sam sebe popišo, prvo sa Gojkovićem kojeg je hvalio na svam mah a zatim ga klupirao 3 od 4 poluvremena i još sa onom izjavom da mu treba KVALITETE. Majstore moj koja kvaliteta ti treba da u dvomeću prođeš je.beni Inter iz jeb.enog Turkua.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Odvest ih sada na pripreme i od ovih 20 dana do prvenstva 19,5 da samo trče.
- Maroon1946
- Kontakt:
I dalje mislis da smo mi navijaci krivi a ne naš vrli predsjednik koji već 5 godina luta? Ja sam prvi pruzio podrsku Zekicu kad se vratio sto i sam mozes provjeriti jer sam mislio da je to dobar potez. Ali su ga oni ostavili na vjetrometini sa groznim pojacanjima.Pendulum je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:49Zbog takvih kao ti (ima vas na ovoj temi koliko hoćeš) koji pljujete sve osim Husrefa - zato sam napisao Usro. Pogriješio sam. Husref nije kriv što ste vi takvi i ne zaslužuje da ga se zove pogdrnim imenima.Maroon1946 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:17Bar trunku respekta za najvećeg trenera u historiji našeg kluba ne bi bilo loše. Za razliku od ovog velemajstora koji nas je prošle godine ostavio na cjedilu, Husref je uvijek tu bio za FKS pa čak i prošle godine kad niko ni u ludilu nije htio da preuzme užarenu klupu. I opet će Zekić otići samo ako opet loše startamo u ligi i neće se javljati godinu dana.
Kada ćete prestati navijati za imena na klupi a početi navijati za Klub? Kada ćete početi davati podršku bilo kome osim Husrefu?
Kao što sam jučer napisao - dok je bilo 0:1 svi ste šutili k'o najveće pi*ke a kad su Finci izjednačili (znači niste sačekali ni kraj utakmice) počeli ste sa pljuvanjem i psovanjem svega i svačega.
Kada ćemo mi navijači dvije sezone stati iza nekoga pa makar se taj neko zvao Zoran Zekić ili Miki Maus? Onog trenutka kad prestanemo biti sebi najveći dušmani - tad će Klub napredovati.
Takodjer je on sam poznat po izmisljanjem pozicija igracima i zapostavljanjem akademiji i mladih talenata tako da je njegova krivica sto gubimo od ekipe koja ima desetak utakmica u Evropi.
Nisu navijaci krivi sto mi ne mozemo vise od 3 pozicije vec svi oni u klubu koji ne znaju sta rade, odnosno dobro znaju jer je njima jedini cilj prodati igrace sto jako dobro rade. A nama navijacima i ove godine predstoji grozna igra i 3 mjesto, eventualno radovanje ako dobijemo najveceg rivala i to je to.
Husrefa podrzavamo jer je nas najveci trener i dalje jedini sa kojim smo uzeli duplu titulu - nesto sto je sad postala nemoguca misija i tako ce biti sve dok je u klubu Mirvah.
Riba smrdi od glave.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Zekic nije zelio doci bez garancije da Gojkovic ostaje.Lik je imao haman pa zavrseno u Zrinjskom,znaci oderao nas je na novom ugovoru.Iskreno prvi igrac za kojeg sam cuo da je bio povrijedjen i nakon povrede dobio jos jaci ugovor.Hajde nema veze eto nek mu se ispunila ta zelja ali odbranu koju smo izveli jucer Inter nam ne bi izabrao.Bega o kojem ne treba trositi rijeci,Ristovski stoper u sistemu s 4 nazad ko Husref u Banja Luci kad smo 5 primili,s njim u paru Maroodza i lijevo neki Dajcer.DoktorXabaras je napisao/la: ↑17 jul 2026, 11:07Dvije utakmice nisu nikakvo mjerilo ali ne mogu da se ne sjetim Cvitanovića i svih epiteta koje smo mu (prvi ja) dodavali zbog mladih igrača ali ovo sad je bilo gore od njegove najgore utakmice!!!
Meni je opet nestvarno da nisu minute dobili u dvomecu Ivanisevic,Zivkovic i Telalovic.Mislim da nama trojac Ristovski,Cimirot,Ljajic predstavlja prevelik teret i da se trebamo rijesiti njih trojice.Nije im kasno mogu jos naci klub a cekat ce ih Rudes,Sloga i Pazar rasirenih ruku.
Nasa filozofija je uvijek bila kupi sve najbolje iz lige sto mozes,promovisi iz akademije i ako imas para dovedi nesto sa strane da valja ala Benko.Izaci svaku utakmicu sa 6-7 stranaca upitnog kvaliteta nije moje Sarajevo.
A ne znam kakav kvalitet treba da se Inter Turku prodje i koga onda ovi trenutni mogu proci.Mi ne mozemo kesirati 50 miliona da bi oni dosli do 2./3.pretkola to treba podvuci svakom treneru.Rahimic i Velez su primjer da plakanjem ne dobijas nista nego i kad si oslabljen odes das sve od sebe i nagradit ce te.Mogao je i Ibro sjest plakat ne mogu registrovat igrace i eto alibi za ispadanje,najlakse je to
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Nije tačno.Ja sam kod 0-1 napisao da smo spori i kilavi,u ostalom ko i uvijek što smo.Pendulum je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:49Zbog takvih kao ti (ima vas na ovoj temi koliko hoćeš) koji pljujete sve osim Husrefa - zato sam napisao Usro. Pogriješio sam. Husref nije kriv što ste vi takvi i ne zaslužuje da ga se zove pogdrnim imenima.Maroon1946 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:17Bar trunku respekta za najvećeg trenera u historiji našeg kluba ne bi bilo loše. Za razliku od ovog velemajstora koji nas je prošle godine ostavio na cjedilu, Husref je uvijek tu bio za FKS pa čak i prošle godine kad niko ni u ludilu nije htio da preuzme užarenu klupu. I opet će Zekić otići samo ako opet loše startamo u ligi i neće se javljati godinu dana.
Pa je brigada neznalica krenula sa prozivkama.
Ljudi ne znaju gledati fudbal,ne kontaju ali pametuju za deset.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ovo apsolutno nije tacno. Nebi me cudilo da za 5-10 godina bude prica o vojniku koji je dosao na klupu najbogatijeg kluba u drzavi jer eto nije niko drugi htio doci.Maroon1946 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:17Bar trunku respekta za najvećeg trenera u historiji našeg kluba ne bi bilo loše. Za razliku od ovog velemajstora koji nas je prošle godine ostavio na cjedilu, Husref je uvijek tu bio za FKS pa čak i prošle godine kad niko ni u ludilu nije htio da preuzme užarenu klupu. I opet će Zekić otići samo ako opet loše startamo u ligi i neće se javljati godinu dana.Pendulum je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:14Zato što je kriv Usro a nije Zekić. Hvala.Tatamata1946 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 10:01Ne znam sto vam je tesko reci da je jedini krivac za ovo jucer Zoran Zekic
Sad nesto prozivati Mirvica, Mamica, igrace...nidje veze![]()
Zna se kako je husref postavljen na klupu kluba.
On ima svoje ime zapisano u historiji kluba, al nema potrebe izmisljati da niko nije htio preuzeti klub, a stvarno stanje je da bi nas 90% trenera iz BiH uzelo bez gledanja, koji su kvalitetniji od Husrefa.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Velika vecina ovdje se fokusira na pogresne stvari. Trener nije problem. Ograniceni igraci nisu problem.
Nas najveci problem je Mirvic.
Nas najveci problem je Mirvic.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Nije Mirvić više problem, pustio je da dovedu igrače u visini mogućnosti. Inter Turku moraš pobijediti taman da su igrači iz federalne lige. Oni nisu spremni da trče 90 min, pored finaca smo izgledali kao usporeni snimak, mlaki u duelima.
Da se razumijemo, nisam za tjeranje i promjenu sš ali se mora nešto mijenjati što se tiče same igre jer je ovo loše.
Trenutno korisnika/ca: haklamas, Normus90, rimljanin90 i 20 gostiju.