Hajde Bati
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bati, de ti napisi kako su investitori prevare, kako samo gledaju da lovu strpaju u svoj dzep. Upropastavaju klubove itd itd
Hajde Bati
Hajde Bati
Sta je ovo, solomon predstavljen u novom klubu? Zar on nije ostao kod kona?
- Threeplanetrees
Kako je zapjenio ovaj što ga je sramota napisati da navija za Čelik

Gledaj degenerikaMarokanci58 je napisao/la: ↑28 maj 2026, 00:20Ima ono nešto kad se navijači iza gola i taj zapad dozivaju, strašno kad odgovori zapad
Ja stavljam sve pare na svrakino jer je jedan veliki gospodin i ovog laznog mostarca bi pretukao i dok zeni nosi kese iz DM.a
Ja sam sve ono što ne smijete priznati sebi!
- Bersaga
- Kontakt:
Očekivao sam eliminaciju sve tri ekipe. Na kraju prođe Velež od kojeg sam najmanje očekivao jer su imali/imaju ogromne probleme ali isto tako na klupi imaju trenera najboljeg u ligi.
Dalo se naslutiti za Levski da je ozbiljna priča jer skinuti Ludogoreca sigurno nije lahko kakav god da je. Borac nije mijenjao skoro ništa osim golmana i tu su na dobrom gubitku ako će penzionisani Ćetković biti jedinica. Trebali bi proći narednog protivnika ali šansa za ligašku fazu Konferencijske je nekih 2%.
Ne znam da li dijelite mišljenje ali je meni ova ekipa Sarajeva pretanka. Ova pojačanja su veliki upitnici, izvjesno zavrnuta pipa i tako je kako je. Skromna posjeta za Evropu i još skromnije partije. Inter isto jako loša ekipa koju je izvadilo to što prvenstvo uveliko traje, ostalo ništa. Najveći gubitak u svemu tome je što dobar dio navijača nije razočaran i smatraju da je ispadanje na prvoj prepreci od ispodprosječnog kluba normalna stvar.
Za Velež respekt veliki, prije svega za Ibru Rahimića. Najbitniji je u svemu ovom i u ovom trenutku rezultat kojeg su ostvarili. Odužilo se to sa suspenzijom ali vjerujem da neće imati problema dok je Ibro tu. Slovaci su već druga priča ali tu je prolazak bonus.
Ludi su svi koji misle da se nešto aman-zaman može promijeniti do početka prvenstva. Očekujem nikad slabiju i nikad izvjesniju sezonu.
Pitari su svestrani, stigoše i u Evropu a evo i sad mogu sušiti sijeno sa nama.
Dalo se naslutiti za Levski da je ozbiljna priča jer skinuti Ludogoreca sigurno nije lahko kakav god da je. Borac nije mijenjao skoro ništa osim golmana i tu su na dobrom gubitku ako će penzionisani Ćetković biti jedinica. Trebali bi proći narednog protivnika ali šansa za ligašku fazu Konferencijske je nekih 2%.
Ne znam da li dijelite mišljenje ali je meni ova ekipa Sarajeva pretanka. Ova pojačanja su veliki upitnici, izvjesno zavrnuta pipa i tako je kako je. Skromna posjeta za Evropu i još skromnije partije. Inter isto jako loša ekipa koju je izvadilo to što prvenstvo uveliko traje, ostalo ništa. Najveći gubitak u svemu tome je što dobar dio navijača nije razočaran i smatraju da je ispadanje na prvoj prepreci od ispodprosječnog kluba normalna stvar.
Za Velež respekt veliki, prije svega za Ibru Rahimića. Najbitniji je u svemu ovom i u ovom trenutku rezultat kojeg su ostvarili. Odužilo se to sa suspenzijom ali vjerujem da neće imati problema dok je Ibro tu. Slovaci su već druga priča ali tu je prolazak bonus.
Ludi su svi koji misle da se nešto aman-zaman može promijeniti do početka prvenstva. Očekujem nikad slabiju i nikad izvjesniju sezonu.
Pitari su svestrani, stigoše i u Evropu a evo i sad mogu sušiti sijeno sa nama.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Haloo,smirite se ili cu zvati drotove..
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Oni su sami sebe deblokirali, opet si preskocio terapiju.svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 11:32UhhhhhThreeplanetrees je napisao/la: ↑16 jul 2026, 23:45Švrakino vidi ovo brate nismo ni ušli u sezonu već uzeli 2,3 miliona
Karić 450 000 € - 900 000
Evropa 700 000 € - 1 400 000
Znam da spavas ali eto kada se probudiš da ti muka bude![]()
Što ujedaš
Al što mene
Ja sam ratovao i obezbjedio Vam to sve što imate dole
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ako planiras ovde imat normalan razgovor, tesko
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
Marokanci58
- Kontakt:
Švrakino istuci ga na fer i obriši mu profil na forumu, barem jedan Nodi manje. Mostarski. Ostat će Nodi sarajevski i batistuta zenički Nodi.
BRATSTVO GRAČANiCA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nije nam bezveze trenig kamp na "popljoprivrednom dobru"Bersaga je napisao/la: ↑17 jul 2026, 17:12Očekivao sam eliminaciju sve tri ekipe. Na kraju prođe Velež od kojeg sam najmanje očekivao jer su imali/imaju ogromne probleme ali isto tako na klupi imaju trenera najboljeg u ligi.
Pitari su svestrani, stigoše i u Evropu a evo i sad mogu sušiti sijeno sa nama.![]()

Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- Bersaga
- Kontakt:
Hahahahaha dobarDoktorXabaras je napisao/la: ↑17 jul 2026, 17:46Nije nam bezveze trenig kamp na "popljoprivrednom dobru"Bersaga je napisao/la: ↑17 jul 2026, 17:12Očekivao sam eliminaciju sve tri ekipe. Na kraju prođe Velež od kojeg sam najmanje očekivao jer su imali/imaju ogromne probleme ali isto tako na klupi imaju trenera najboljeg u ligi.
Pitari su svestrani, stigoše i u Evropu a evo i sad mogu sušiti sijeno sa nama.![]()
![]()
![]()
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Marokanci58 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 17:33Švrakino istuci ga na fer i obriši mu profil na forumu, barem jedan Nodi manje. Mostarski. Ostat će Nodi sarajevski i batistuta zenički Nodi.
Sve strane imaju jednog NoDija,samo imal ko od pitara da bude Pitarski NoDi
Ima onaj Pitar6785RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 18:44Marokanci58 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 17:33Švrakino istuci ga na fer i obriši mu profil na forumu, barem jedan Nodi manje. Mostarski. Ostat će Nodi sarajevski i batistuta zenički Nodi.![]()
![]()
Sve strane imaju jednog NoDija,samo imal ko od pitara da bude Pitarski NoDi![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kod njih je svaki drugi na tom ili cak ispod tog nivoa, tako da je suvisno postavljati takvo pitanjeRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 18:44Marokanci58 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 17:33Švrakino istuci ga na fer i obriši mu profil na forumu, barem jedan Nodi manje. Mostarski. Ostat će Nodi sarajevski i batistuta zenički Nodi.![]()
![]()
Sve strane imaju jednog NoDija,samo imal ko od pitara da bude Pitarski NoDi![]()
Srce, čast i ponos!
Svi sa pijace sjeverno od Mostara su Nodi.
Ja sam sve ono što ne smijete priznati sebi!
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Apel da kum od marokanca vise ne vozi nicije igrace frajer sve igrace pogubio po Sarajevu.
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
- Threeplanetrees
Moj prijedlog je da se kao u znak zahvalnosti Pejicu i Nasticu sto su pristali na smanjenje plate, organizuje da im Marokanac i njegova mama popuse ku*ceve. Pozz
Gledaj kako brišu **** na temi Želje od onog seljaka iz Zenice što ga je sramota reći da navija za Čelik
Gledaj kako brišu **** na temi Želje od onog seljaka iz Zenice što ga je sramota reći da navija za Čelik
Nisi u toku nikako... Nasao kum jos par igraca, nisu svi mogli stati u kombi, pa se morao vratiti po mini bus.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 19:29Apel da kum od marokanca vise ne vozi nicije igrace frajer sve igrace pogubio po Sarajevu.
Kao smiju se i suze im idu, a ustvari ih nodi pisa sa njima nedostizne visine. Pusite ga nodiju svi zajedno od Maroka do Bihacaa
Stavite brnjice skevrije i mrs na pelcovanje 
Od danas cemo drugacije, ima da vas J*** redom, sve dok ne lipsate ko moody i kempes
Od danas cemo drugacije, ima da vas J*** redom, sve dok ne lipsate ko moody i kempes
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jul 2026, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

.png)