BH klubovi u Evropi 26/27

hladovina
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 26/27

Post Postao/la hladovina » 17 jul 2026, 16:31

Jedno protiv drugih, ali provjerio sam da to nije moguce, a nesto sam mislio da jeste po novim pravilima, ali sam pogresio
Ja sam sve ono što ne smijete priznati sebi!

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 17 jul 2026, 16:37

svaka cast velezu na prolasku, a pogotovo Ibragi koji radi cuda sa velezom s obzirom na stanje ovo oko prijave novih igraca a otislo puno standardnih igraca...junacki boga mi.....navijaci ih trebaju zestoko podrzati na sledecem mecu, vala su zasluzili.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 17 jul 2026, 16:59

Threeplanetrees je napisao/la:
17 jul 2026, 08:49
Mahir Bešić junior Veleža sinoć pred asistencija za Nukića. U prvoj utakmici asistencija za Ignatova. Mladi Duranović dešnjak sinoć igrao lijevog beka jer ga nemamo nakon odlaska Pidre i Šturma. Trenerski maestro Ibro Rahimić
Svaka cast igracima i treneru za ovaj rezultat. Trebali bi se i one pickice u bordo dresovina ugledati na Rodjene, a ufurani ZZ na Ibru

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 17 jul 2026, 18:39

Konzerva je napisao/la:
17 jul 2026, 16:37
svaka cast velezu na prolasku, a pogotovo Ibragi koji radi cuda sa velezom s obzirom na stanje ovo oko prijave novih igraca a otislo puno standardnih igraca...junacki boga mi.....navijaci ih trebaju zestoko podrzati na sledecem mecu, vala su zasluzili.
Mislim da nema nista od skidanja zabrane, mislim da sa Dunajskom idemo opet sa igracima pod zabranom.

Mislim da se danas prijavljuju igrači za drugo pretkolo.
Ti si naša ljubav jedina!

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 17 jul 2026, 18:42

17 jul 2026, 08:49
Mahir Bešić junior Veleža sinoć pred asistencija za Nukića. U prvoj utakmici asistencija za Ignatova. Mladi Duranović dešnjak sinoć igrao lijevog beka jer ga nemamo nakon odlaska Pidre i Šturma. Trenerski maestro Ibro Rahimić
Taj Duranovic prosle sezone igrao za Igman.
Bio je apsolutni prosjek,covjek bi rekao da mu je to najveci domet.
A po meni ove utakmice je momak sasvim dobro odigrao s obzirom koliko i godina ima...

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 17 jul 2026, 20:21

ronaldo99 je napisao/la:
16 jul 2026, 15:27
16 jul 2026, 09:22
Šefe rasuči je od gov.ana da se davimo u njoj večeras
Sve sam cuo al da se neko hoce gov.nima daviti, to je neki novi nivo. Cestitam.
Nisi me nisi skontao mislio sam na staru poslovicu Ne može se pita od govana praviti :mrgreen:

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 17 jul 2026, 22:51

Naime, Dunajska Streda i mađarski ETO FC Gyor, koji se također nalazi u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu nakon eliminacije iz prvog pretkola Evropa lige, povezani su kroz vlasničku strukturu porodice Vilagi.

Upravo je ta povezanost prošle godine izazvala probleme sa UEFA pravilima o višestrukom vlasništvu klubova, kada je DAC imao administrativne komplikacije oko nastupa u Evropi i na kraju je slovački klub izbačen iz Evrope.

UEFA će razmatrati i ostale klubove i ako se ustanovi da bilo ko ima dio vlasništva u dva kluba učesnika u evropskim takmičenjima, bit će izbačen onaj klub sa manjim postotkom vlasništva jer se neće voditi kao glavni.

U ovom slučaju, mađarski vlasnici veći dio imaju u Gyoru, a manji dio udjela u Dunajskoj Stredi što je na kraju koštalo slovački klub.

Ide trece pretkolo bez kapi znoja :kafa:

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 17 jul 2026, 23:56

Mostarwolf1981 je napisao/la:
17 jul 2026, 22:51
Naime, Dunajska Streda i mađarski ETO FC Gyor, koji se također nalazi u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu nakon eliminacije iz prvog pretkola Evropa lige, povezani su kroz vlasničku strukturu porodice Vilagi.

Upravo je ta povezanost prošle godine izazvala probleme sa UEFA pravilima o višestrukom vlasništvu klubova, kada je DAC imao administrativne komplikacije oko nastupa u Evropi i na kraju je slovački klub izbačen iz Evrope.

UEFA će razmatrati i ostale klubove i ako se ustanovi da bilo ko ima dio vlasništva u dva kluba učesnika u evropskim takmičenjima, bit će izbačen onaj klub sa manjim postotkom vlasništva jer se neće voditi kao glavni.

U ovom slučaju, mađarski vlasnici veći dio imaju u Gyoru, a manji dio udjela u Dunajskoj Stredi što je na kraju koštalo slovački klub.

Ide trece pretkolo bez kapi znoja :kafa:
Ako se ovo desi jel se u obje utakmice dodjeljuje službeni rezultat i koeficient se povećava za 0.500?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []