Cim nema @majstorS35, zaboravimo na momciluka. Mislim na Sea.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sead Kolašinac
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- majstorS35
- Kontakt:
zaboravljen

momak je rusilac ali u srcu ima mnogo empatije i dobrote ako ga ne naljutis ako ga naljutis bolje da te nema momak je legenda
hvala momcino sto si se setio momka i sto si primijetio ovu nepravdu momak ovo nije zasluzio samo bi te molio da sledeci put dodas jos da je momak legenda ili da si reko da je rusilac mislim na sea

momak je rusilac ali u srcu ima mnogo empatije i dobrote ako ga ne naljutis ako ga naljutis bolje da te nema momak je legenda
Vracamo temu na prvu stranicu.
Momak je legenda, na Sea Kolasinca mislim
Momak je legenda, na Sea Kolasinca mislim
Nisam ocekivao od legende mislim na Sea da zove u pub crnju koji je Tarkanu mogao zavrsit karijeru,al posto je to nas zlatni momak oproosticemo mu, mislim na seaČitač s usana otkrio šta je Kolašinac rekao Balogunu nakon brutalnog starta na Muharemoviću
Prema tvrdnjama profesionalne čitačice s usana Nicole Hickling iz kompanije LipReader Ltd, koja je naknadno analizirala ovu situaciju, Kolašinac je najprije rekao: "U redu...", a zatim, zagrlivši Baloguna oko ramena, dodao:
"Idemo kasnije u pub, važi?"
Nakon toga ga je još jednom prijateljski potapšao po glavi prije nego što se vratio na teren, dok je Balogun nastavio put prema svlačionici.
Američki napadač nije vidljivo odgovorio na Kolašinčeve riječi, već je, prema snimku, nastavio hodati gledajući ispred sebe.
Inače oni bas znaju sta je rekaoRightBack je napisao/la: ↑11 jul 2026, 17:40Nisam ocekivao od legende mislim na Sea da zove u pub crnju koji je Tarkanu mogao zavrsit karijeru,al posto je to nas zlatni momak oproosticemo mu, mislim na seaČitač s usana otkrio šta je Kolašinac rekao Balogunu nakon brutalnog starta na Muharemoviću
Prema tvrdnjama profesionalne čitačice s usana Nicole Hickling iz kompanije LipReader Ltd, koja je naknadno analizirala ovu situaciju, Kolašinac je najprije rekao: "U redu...", a zatim, zagrlivši Baloguna oko ramena, dodao:
"Idemo kasnije u pub, važi?"
Nakon toga ga je još jednom prijateljski potapšao po glavi prije nego što se vratio na teren, dok je Balogun nastavio put prema svlačionici.
Američki napadač nije vidljivo odgovorio na Kolašinčeve riječi, već je, prema snimku, nastavio hodati gledajući ispred sebe.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bit će gusto
- Marsal
- Kontakt:
Igrao je u Arsenalu, normalno da će imat. Čak je to i mala brojka.DanijelTZ je napisao/la: ↑12 jul 2026, 02:27tek sad vidoh da ima milion followersa![]()
![]()
https://www.instagram.com/seadk6/
mislim na Sea
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- majstorS35
- Kontakt:
zaboravili ste na momka
njegova najomiljena
njegova najomiljena
Na koga misliš?
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Na Sea misli poyy
Na Sea mislim, zato postojim
Momak je trafika.
Momak je trafika.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Elrond, Helemnejse, kovac, Principatus i 46 gostiju.