Prva Liga FBiH 2026/27
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2026/27
Jasko Badžak preuzeo Igman Konjic, najavljuje se napad na top 3
Željezničar za život cijeli!
Ući će koga Vico pogura.
Kao npr. pikać iz zence prošle sezone.
Kao npr. pikać iz zence prošle sezone.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma ja Vico 20 bodova poguro Celik da pobjegne drugom
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Unutar Slobode se ozbiljno prica o pl i sa takvim igracima se i pregovara. Ali nece da idu javno jer znaju koja je cijena ako se da jos jedno obecanje a ono se ne ispuni bas zbog tog Posusja koje ce kao i Sloboda imati najjaci tim u ligi.BatistutA19 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 12:50Ja gdje god je Čelik igro pratim stranice i sad ,i 2 ligu Centar pratim a 1 liga je nesto posebno uvjek zanimljiva ,samo ko ce vam punit stadione ne znam i opcenito gledanost ce bit puno slabija.
Po ovome sto sam upratio i po meni je favorit Posusje br 1 a onda Gosk i Sloboda tu negdje mada su mi nejasni i jedni i drugi bez jasnog stava.Nekako ce gledat vise Posusje ako im pobjegne odustat ce a ako budu konkurentni mozda se ukljuce u borbi za 1 mjesto i pojacaju za Proljece.
.Ostalo niko vise nijedan klub nit mogu nit zele a za sezonu dvije jos samo vidim Zvijezdu da bi mogla imat ambicije za ulazak sa ovim novim ljudima ako se sve to poslozi.
#CarsijaOdjebi
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne znam nisam jos ni vidio ni procito da je naznaceno sta je cilj od uprave kluba a iskreno i te igrace ne poznajem ta pojacanja toliko .Reealno ta 3 kluba sad ko ce bit prvi ne znam vidjet cemo kako god sretno vam .Ovo je gore je samo moje misljenje nista drugo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:53Unutar Slobode se ozbiljno prica o pl i sa takvim igracima se i pregovara. Ali nece da idu javno jer znaju koja je cijena ako se da jos jedno obecanje a ono se ne ispuni bas zbog tog Posusja koje ce kao i Sloboda imati najjaci tim u ligi.BatistutA19 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 12:50Ja gdje god je Čelik igro pratim stranice i sad ,i 2 ligu Centar pratim a 1 liga je nesto posebno uvjek zanimljiva ,samo ko ce vam punit stadione ne znam i opcenito gledanost ce bit puno slabija.
Po ovome sto sam upratio i po meni je favorit Posusje br 1 a onda Gosk i Sloboda tu negdje mada su mi nejasni i jedni i drugi bez jasnog stava.Nekako ce gledat vise Posusje ako im pobjegne odustat ce a ako budu konkurentni mozda se ukljuce u borbi za 1 mjesto i pojacaju za Proljece.
.Ostalo niko vise nijedan klub nit mogu nit zele a za sezonu dvije jos samo vidim Zvijezdu da bi mogla imat ambicije za ulazak sa ovim novim ljudima ako se sve to poslozi.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
E jbg
Pola lige kandidati za 1.mjesto
Bice liga " jaka " ko beton
To je tako do tamo nekog 6-7 kola. Onda je realnost da većina dobije qitu po čelu i osvijeste se. Prošlu sezonu nije niko htio osim Čelika. A vidićemo hoće li i oni kao i Sloboda plesati samo jednu sezonu i vratiti se. Mada imaju sreće jer bi sada trebala ipak ispasti dva kluba iz manjeg entiteta. Ali pred nama jeBosnianRahatluk je napisao/la: ↑17 jul 2026, 15:29E jbg
Zna li neko kakvo je stanje u Fk Igmanu?
Prekjucer je bila prozivka, jucer trening a od igraca su tu bili samo ovi domaci iz prosle sezone.
Neko vise informacija?
Prekjucer je bila prozivka, jucer trening a od igraca su tu bili samo ovi domaci iz prosle sezone.
Neko vise informacija?
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ovaj novi predsjednik govori top 3 sto je smijesno mozda ako okrenemo tabelu naopako. Na prozivci ne mogu odigrat malog fudbala 5+1 kamoli sta vise. Fali im strucni stab fale igraci nemaju ni ideje o pripremama, a sezona za mjesec dana. Navodno kako sam cuo kontaktirali su par igraca ali nisu to igraci koji prave prevagu daleko od toga, jedino mogu kao prosle godine u drugom dijelu se cupati.
#CarsijaOdjebi
O kojim igracima je rijec?
Rece Badzak da nece zuriti sa pojacanjima a ko ce im znati sta su naumili jer nije toliko rasulo kao proslo ljeto
Rece Badzak da nece zuriti sa pojacanjima a ko ce im znati sta su naumili jer nije toliko rasulo kao proslo ljeto
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Joj jesi dosadan BatiiiiBatistutA19 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:45Ma ja Vico 20 bodova poguro Celik da pobjegne drugomnije Celik ni imo ni kvalitet igraca ,ni prosjek u Zenici gledalaca blizu 6000 a u gostima prosjek 800 bez podrske bio ,sve je to Vico poguro
U pravu si ti da ne bi Vice ne bi mi usli nikad
![]()
SLOBODA ILI NIŠTA
- RollingPaper
- Kontakt:
Po ovome se vidi koliko je Sloboda veci klub i kakve komplekse prema istoj imaju krezubo-ozraceni. Likovi se plasirali u PL, a i dalje razmisljaju o ekipi s kojom se ne takmice uopste vise.RollingPaper je napisao/la: ↑18 jul 2026, 17:36Moze li neko banovat ovog lika, predstavlja se kao naš navijač, stavio i fukare u naziv. A napravio profil da nas proziva i trolla
Znaš li ko su PL FUKARE? Ugašeni kao i vi federalne FUKARE?RollingPaper je napisao/la: ↑18 jul 2026, 17:36Moze li neko banovat ovog lika, predstavlja se kao naš navijač, stavio i fukare u naziv. A napravio profil da nas proziva i trolla
Da je nick federalne FUKARE onda bi tvoj zahtjev bio opravdan a pošto se ovo odnosi na nekadašnje Horde sa Koševa onda ****.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
I posjetu ovoliku Celik ima zbog Vice. Zar nisi i sam pisao da ides Celik gledat zbog Vice? Sto se promocija tice ja sam mu narocito zahvalan u Kantonalnoj ligi sto nas je pogurao da udjemo u Drugu Federalnu.BatistutA19 je napisao/la: ↑17 jul 2026, 13:45Ma ja Vico 20 bodova poguro Celik da pobjegne drugomnije Celik ni imo ni kvalitet igraca ,ni prosjek u Zenici gledalaca blizu 6000 a u gostima prosjek 800 bez podrske bio ,sve je to Vico poguro
U pravu si ti da ne bi Vice ne bi mi usli nikad
![]()
Sto te kompleksi ubise klauncino?PLFukare je napisao/la: ↑18 jul 2026, 18:45Znaš li ko su PL FUKARE? Ugašeni kao i vi federalne FUKARE?RollingPaper je napisao/la: ↑18 jul 2026, 17:36Moze li neko banovat ovog lika, predstavlja se kao naš navijač, stavio i fukare u naziv. A napravio profil da nas proziva i trolla
Da je nick federalne FUKARE onda bi tvoj zahtjev bio opravdan a pošto se ovo odnosi na nekadašnje Horde sa Koševa onda ****.
Uz dužno poštovanje Posušje će rasuti ligu, vi pravite favorite od klubova koji su juče usli u prvu ligu i od onih koji su haman pa bili na dnu tabele prošle sezone… posušje, stupčanica i gošk, ovo ostalo ostaju tu gdje jesu…
Vrlo jednostavno, Posušje ima hiper budžet za ovu ligu, ima ljude i citav grad koji stoji za njih i teško da će imati poraz ikako…
Vrlo jednostavno, Posušje ima hiper budžet za ovu ligu, ima ljude i citav grad koji stoji za njih i teško da će imati poraz ikako…
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Bit ce zadovoljstvo slaviti titulu u TuzliBihac1299 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 12:22Uz dužno poštovanje Posušje će rasuti ligu, vi pravite favorite od klubova koji su juče usli u prvu ligu i od onih koji su haman pa bili na dnu tabele prošle sezone… posušje, stupčanica i gošk, ovo ostalo ostaju tu gdje jesu…
#CarsijaOdjebi
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
ove plfukare je truhlo nema pametnija posla a niko ga vise ne *ebe ni 2% pa mora malo paznje privuc, sta cete nije lako biti mentalni bolesnik to ga malo ozracila zeljezara.
#CarsijaOdjebi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.