KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
hocel bar na svako sat...
Gholston je baš jak clutch igrač, to je strašna karakteristika. Ima muda da opuca kada se drugi tresu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ko ce pratiti francusku ligu.StevieG8 je napisao/la: ↑18 jul 2026, 19:39Nmg vjerovat da ima neki igrac a da ga ti ne znasGhuraba je napisao/la: ↑18 jul 2026, 19:35Ovo je profil bekova koje najmanje volim. Niti je izraziti suter, niti lagano probija i zavrsava na obrucu (haman cesce uzima neke mid-range suteve). Vidim po statistici da nije ni neki razigravac, pa je vjerovatno vise dvojka nego jedinica. Vrlo moguce da je u nekim segmentima slican Gegicu. Nadam se da ga Djerdja bas dobro poznaje i da ce brzo 'razbiti' ovaj moj trenutni osjecaj.![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Evo i Talica 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
znaci nasi u igokeu i chole, nama po jedan iz igokee i cholea, sad neko iz sirokog umjesto zubca 
-
DirkNowitzki
- Kontakt:
Zadovoljan sam potpisom prve dvojice. Dario ce kako sam i najavio traziti agresivnu kosarku sa puno intenziteta, a Gholston se idealno uklapa u taj dio, a sigurno nije ni dosao za cifre kojima se u prosloj sezoni razmetalo, nego trazi velike minute i priliku da odigra odlicnu sezonu da bi onu tamo mogao da ganja ozbiljan ugovor.
Talic je sazrio, ovo mu je sansa karijere. Sad ili nikad. Realno, moze valjati i reprezentaciji. Nije sigurno planiran kao prvi playmaker. Bice sigurno i turnira pripremnih na kojima ce Bosna ucestvovati pred sezonu pa ce i to biti znacajno za uigravanje.
Ono sto je tuzno, mislim da Dario nece, a i ne moze iskoristiti nijednog mladog igraca koji je ostao tu. Osim sto ce se morati vracati Dubravkovi dugovi koji sigurno nisu mali, nista nemas od ekipe u koju je “uvaljen” toliko novca.
Talic je sazrio, ovo mu je sansa karijere. Sad ili nikad. Realno, moze valjati i reprezentaciji. Nije sigurno planiran kao prvi playmaker. Bice sigurno i turnira pripremnih na kojima ce Bosna ucestvovati pred sezonu pa ce i to biti znacajno za uigravanje.
Ono sto je tuzno, mislim da Dario nece, a i ne moze iskoristiti nijednog mladog igraca koji je ostao tu. Osim sto ce se morati vracati Dubravkovi dugovi koji sigurno nisu mali, nista nemas od ekipe u koju je “uvaljen” toliko novca.
- LavoviGabela
- Kontakt:
Dužna se plaća i premije svim igračima od prošle godine. Ako se ne riješi uskoro dizat ce se tužbe.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.