KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

JHam
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la JHam » 18 jul 2026, 20:16

hocel bar na svako sat...

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 jul 2026, 20:24

Gholston je baš jak clutch igrač, to je strašna karakteristika. Ima muda da opuca kada se drugi tresu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 18 jul 2026, 20:34

StevieG8 je napisao/la:
18 jul 2026, 19:39
Ghuraba je napisao/la:
18 jul 2026, 19:35
Ovo je profil bekova koje najmanje volim. Niti je izraziti suter, niti lagano probija i zavrsava na obrucu (haman cesce uzima neke mid-range suteve). Vidim po statistici da nije ni neki razigravac, pa je vjerovatno vise dvojka nego jedinica. Vrlo moguce da je u nekim segmentima slican Gegicu. Nadam se da ga Djerdja bas dobro poznaje i da ce brzo 'razbiti' ovaj moj trenutni osjecaj.
Nmg vjerovat da ima neki igrac a da ga ti ne znas :)
Ko ce pratiti francusku ligu. :mrgreen: Ma generalno, ja zadnjih godina pratim samo nase kosarkase, a ove ostale upratim uglavnom samo ako igraju s njima ili protiv njih. Prije cu upaliti aba2 ligu da pogledam Hrelju u B timu Igokee, nego neki derbi Eurolige u kojem nema nasih igraca. Isto vazi i za fudbalere, prije cu upaliti Sturm da pogledam Malica i Gazibegovica, nego lupam londonski derbi Arsenal vs Celzi. Tako da, puno je tu kosarkasa o kojima nemam pojma. :D

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 18 jul 2026, 20:35

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 18 jul 2026, 21:18

Evo i Talica :bih:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

AdinSally
Kontakt:

Post Postao/la AdinSally » 18 jul 2026, 21:36

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 18 jul 2026, 23:04

znaci nasi u igokeu i chole, nama po jedan iz igokee i cholea, sad neko iz sirokog umjesto zubca :mrgreen:

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 19 jul 2026, 08:20

Zadovoljan sam potpisom prve dvojice. Dario ce kako sam i najavio traziti agresivnu kosarku sa puno intenziteta, a Gholston se idealno uklapa u taj dio, a sigurno nije ni dosao za cifre kojima se u prosloj sezoni razmetalo, nego trazi velike minute i priliku da odigra odlicnu sezonu da bi onu tamo mogao da ganja ozbiljan ugovor.

Talic je sazrio, ovo mu je sansa karijere. Sad ili nikad. Realno, moze valjati i reprezentaciji. Nije sigurno planiran kao prvi playmaker. Bice sigurno i turnira pripremnih na kojima ce Bosna ucestvovati pred sezonu pa ce i to biti znacajno za uigravanje.

Ono sto je tuzno, mislim da Dario nece, a i ne moze iskoristiti nijednog mladog igraca koji je ostao tu. Osim sto ce se morati vracati Dubravkovi dugovi koji sigurno nisu mali, nista nemas od ekipe u koju je “uvaljen” toliko novca.

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 19 jul 2026, 08:49

Dužna se plaća i premije svim igračima od prošle godine. Ako se ne riješi uskoro dizat ce se tužbe.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []