Nemamo mi više ni rudnika ni dimnjaka da nas truju kao vas. Kopaj, mrš u rudnik i proizvodi nam struju, truj se i začepi gubicu. FEDERALNE FUKARE ne postoje ugašene su vidjeli smo prošle sezone. Kakve veze imaju PL FUKARE sa Koševa sa vama? Osim što podsjećaju na vas i blizu su gašenja. Samo rang iznad.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jul 2026, 12:45ove plfukare je truhlo nema pametnija posla a niko ga vise ne *ebe ni 2% pa mora malo paznje privuc, sta cete nije lako biti mentalni bolesnik to ga malo ozracila zeljezara.
Prva Liga FBiH 2026/27
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2026/27
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Truhlo sta si se upalio jel problem sto si odma provaljen mogo si se bar suzdrzat da sa oba profila ne dajes svoju prognozu lige al et nisi ti taj kapacitet. Jbg brate nista zlonamjerno uzivaj u tom sto su te pustili sa psihijatrije za vikend iako se mora priznat nisi zasluzio dopust, ozraceniPLFukare je napisao/la: ↑19 jul 2026, 14:03Nemamo mi više ni rudnika ni dimnjaka da nas truju kao vas. Kopaj, mrš u rudnik i proizvodi nam struju, truj se i začepi gubicu. FEDERALNE FUKARE ne postoje ugašene su vidjeli smo prošle sezone. Kakve veze imaju PL FUKARE sa Koševa sa vama? Osim što podsjećaju na vas i blizu su gašenja. Samo rang iznad.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jul 2026, 12:45ove plfukare je truhlo nema pametnija posla a niko ga vise ne *ebe ni 2% pa mora malo paznje privuc, sta cete nije lako biti mentalni bolesnik to ga malo ozracila zeljezara.
#CarsijaOdjebi
Šteta što su sve institucije u ku.rcu, jer da nisu duševni bolesnik truhlo bi danas bio u umobolnici, i ne bi ga morali trpjeti ovdje.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Kazem ja nemojte nas otpisivat al eto prave se da znaju, a kad bi jos rekao da ovo sto je objavio ovaj portal nije sve...
#CarsijaOdjebi
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Zao mi ovih drugih klubova ulozise ovolike pare, a maks im borba za drugo mjesto ostaje, jbg ajte nema veze glavu gore nije do nas sto smo tako mocni...
#CarsijaOdjebi
Treba biti ponizan, bez kur.čenja, u miru i lagano.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jul 2026, 14:27Zao mi ovih drugih klubova ulozise ovolike pare, a maks im borba za drugo mjesto ostaje, jbg ajte nema veze glavu gore nije do nas sto smo tako mocni...
Posšje cijelo stane u dva bloka Sjenjaka, Gabela u 1, Olovo u dva itd itd.
Samo igrama, autoritetom i kvalitetom pokazati šta je Sloboda i šta je Tuzla.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Upravo, al poleti covjek malo da se nasladi u ovome sto dusmani citaju koga dovodimo i jedu sebe.Querty je napisao/la: ↑19 jul 2026, 14:53Treba biti ponizan, bez kur.čenja, u miru i lagano.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jul 2026, 14:27Zao mi ovih drugih klubova ulozise ovolike pare, a maks im borba za drugo mjesto ostaje, jbg ajte nema veze glavu gore nije do nas sto smo tako mocni...
#CarsijaOdjebi
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Naravno , Sloboda ce biti konkurentna za 1.mjestotuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jul 2026, 14:55Upravo, al poleti covjek malo da se nasladi u ovome sto dusmani citaju koga dovodimo i jedu sebe.Querty je napisao/la: ↑19 jul 2026, 14:53Treba biti ponizan, bez kur.čenja, u miru i lagano.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jul 2026, 14:27Zao mi ovih drugih klubova ulozise ovolike pare, a maks im borba za drugo mjesto ostaje, jbg ajte nema veze glavu gore nije do nas sto smo tako mocni...
Eto , dosao vam je i " nas " Ali Mahmud...
Sloboda se ozbiljno pojačala, prije bi reko da ce posusje biti slobodi konkurent nego sloboda posusju. Pored njih ne vidim više nikoga kao konkurenta, najbolji nek udje u PL
Dize se prasina ⚫️🔴
-
Marokanci58
- Kontakt:
"Odlučeno" je to majstore. Posušje je prvo sigurno.
Nažalost tako je to u našem fudbalu mnoge stvari se znaju unaprijed.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Zao mi tih koji to odlucise sto cemo im poremetit planove, nismo mi krivi sto smo toliko mocni vidjet cemo da li ce i jedan klub moci ispratiti ono sto slijedi.Marokanci58 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 16:20"Odlučeno" je to majstore. Posušje je prvo sigurno.
#CarsijaOdjebi
-
Marokanci58
- Kontakt:
Pa budzet vam je u najboljem slučaju samo duplo manji od Posušja. Kao da ja ne bi volio da udje naš klub Sloboda ispred ujkara.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jul 2026, 17:18Zao mi tih koji to odlucise sto cemo im poremetit planove, nismo mi krivi sto smo toliko mocni vidjet cemo da li ce i jedan klub moci ispratiti ono sto slijedi.Marokanci58 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 16:20"Odlučeno" je to majstore. Posušje je prvo sigurno.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nisam ja rekao da ti ne bi volio Slobodu ispred Posusja, vec taj koji bi mzd volio Posusje ispred Slobode il ako je ta ljubav kupljena jbg zao mi ga propade mu plan...Marokanci58 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 17:24Pa budzet vam je u najboljem slučaju samo duplo manji od Posušja. Kao da ja ne bi volio da udje naš klub Sloboda ispred ujkara.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jul 2026, 17:18Zao mi tih koji to odlucise sto cemo im poremetit planove, nismo mi krivi sto smo toliko mocni vidjet cemo da li ce i jedan klub moci ispratiti ono sto slijedi.Marokanci58 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 16:20"Odlučeno" je to majstore. Posušje je prvo sigurno.
#CarsijaOdjebi
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Ok , budzet je najbitnija stavka
Ali i upola manji moze iznjedriti novog prvaka.
Dobar trener, dobra selekcija igraca , kvalitetne pripreme itd.
Pa cak i to da u finisu orvenstva ce " simpatije " vecine federalaca biti na strani Slobode.
Mada ovo zadnje je i dosta upitno, jer na zalost i ljubav je na prodaju
Pa cak i to da u finisu orvenstva ce " simpatije " vecine federalaca biti na strani Slobode.
Mada ovo zadnje je i dosta upitno, jer na zalost i ljubav je na prodaju
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Dobro napisano, ali nije ni nas budzet skroman kako neki misle zar stvarno misle da skroman budzet moze u ekipi imat Mehanovica i Galica.BosnianRahatluk je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:00Ok , budzet je najbitnija stavka
Mada ovo zadnje je i dosta upitno, jer na zalost i ljubav je na prodaju![]()
Ja ovdje malo hajpam Slobodu, ali cinjenica je da imamo iste ambicije kao Posusje a i iste sanse i uslove. Biti ce mrtva trka ali ko god misli da i Sloboda ne moze podmazati kad zaskripi vara se nazalost to je sastavni dio naseg fudbala, ali ko zna mozda pustiti da Posusje baca pare a mi svoje odraditi po zadatku i mirni smo.
#CarsijaOdjebi
- Convicts1988
- Kontakt:
Kako se lako nahajpaju tuzlaci. Par "pojačanja" i svi oni veliki problemi Slobode padnu u zaborav i u drugi plan .. To je taj začarani krug u kojem smo i mi bilo doduše do neke 2020 godine.
Ložili nas ko junce, zamazivali oči s par pojačanja a klub lagano išao u ambis i nestanak.
Ložili nas ko junce, zamazivali oči s par pojačanja a klub lagano išao u ambis i nestanak.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Radi se na svemu postepeno, posto imam neke informacije da znate imamo u planu kako ovo isfinancirati a ne otici u dugove i kako nastaviti otplacivati stare. To sto imamo dugove ne znaci da ne trebamo i ne smijemo imati i ambicije sve dok je to u skladu sa realnim i dok se moze financirati sto da ne. I ovo nije par pojacanja vec dream teamConvicts1988 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:19Kako se lako nahajpaju tuzlaci. Par "pojačanja" i svi oni veliki problemi Slobode padnu u zaborav i u drugi plan .. To je taj začarani krug u kojem smo i mi bilo doduše do neke 2020 godine.
#CarsijaOdjebi
- Convicts1988
- Kontakt:
Sretno vama kako god, da igramo sljedeće sezone naše medjusobne utakmice u PL. Nadam se da cete se paralelno konsolidovati, kako na terenu, da to bude kako treba i van terena i da se i FK Sloboda dovede u red i stabilnost.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:28Radi se na svemu postepeno, posto imam neke informacije da znate imamo u planu kako ovo isfinancirati a ne otici u dugove i kako nastaviti otplacivati stare. To sto imamo dugove ne znaci da ne trebamo i ne smijemo imati i ambicije sve dok je to u skladu sa realnim i dok se moze financirati sto da ne. I ovo nije par pojacanja vec dream teamConvicts1988 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:19Kako se lako nahajpaju tuzlaci. Par "pojačanja" i svi oni veliki problemi Slobode padnu u zaborav i u drugi plan .. To je taj začarani krug u kojem smo i mi bilo doduše do neke 2020 godine.
Ložili nas ko junce, zamazivali oči s par pojačanja a klub lagano išao u ambis i nestanak.![]()
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Sretno i vama da ostanete i da se ponovo sastanemo i doci ce taj dan najvaznije je da sada vi opstanete a nadam se za vama i mi kada pred nas dođe taj zadatak jer ekipe kao sto su sloboda i celik ne smiju nikada biti u nizem rangu.Convicts1988 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:54Sretno vama kako god, da igramo sljedeće sezone naše medjusobne utakmice u PL. Nadam se da cete se paralelno konsolidovati, kako na terenu, da to bude kako treba i van terena i da se i FK Sloboda dovede u red i stabilnost.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:28Radi se na svemu postepeno, posto imam neke informacije da znate imamo u planu kako ovo isfinancirati a ne otici u dugove i kako nastaviti otplacivati stare. To sto imamo dugove ne znaci da ne trebamo i ne smijemo imati i ambicije sve dok je to u skladu sa realnim i dok se moze financirati sto da ne. I ovo nije par pojacanja vec dream teamConvicts1988 je napisao/la: ↑19 jul 2026, 18:19Kako se lako nahajpaju tuzlaci. Par "pojačanja" i svi oni veliki problemi Slobode padnu u zaborav i u drugi plan .. To je taj začarani krug u kojem smo i mi bilo doduše do neke 2020 godine.
Ložili nas ko junce, zamazivali oči s par pojačanja a klub lagano išao u ambis i nestanak.![]()
![]()
#CarsijaOdjebi
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Joj u sta ste se upustili dragi Tuzlaci.
Neka vam je sa srećom sa Mahmicem,sto se tice kvaliteta to nema šta.
Samo mu glavu smirite na svake moguće načine,ako treba i puškom ga natjerajte samo ga uozbiljite i uz Traku vjerovatno najbolji stoper lige.
Sretno vam svakako I nadam se vašem povratku u PL.
Neka vam je sa srećom sa Mahmicem,sto se tice kvaliteta to nema šta.
Samo mu glavu smirite na svake moguće načine,ako treba i puškom ga natjerajte samo ga uozbiljite i uz Traku vjerovatno najbolji stoper lige.
Sretno vam svakako I nadam se vašem povratku u PL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.