Bas to mislim i ja.w0st je napisao/la: ↑20 jul 2026, 10:51Debili i on i oni sto su ga pustili da vodi ista prije nego je statut odobren. Prvo statut zavrsi, potpisi neki papir o investiciji odmah i onda upravljaj. Samo kod nas covjek se pojavio iz Amerike bacio 3 suplje da ce ulozit milione, ovi mu dali sve da vodi ...bhsport je napisao/la: ↑20 jul 2026, 10:46A na osnovu čega je trebao uloziti?Lokomotifa je napisao/la: ↑20 jul 2026, 10:43Sanin umjesto da je uložio svoje pare u igrače i u klub, on je meščini uložio pare da plati botove koji će mu popraviti rejting u javnosti. To se često radi u okviru PR kampanja i nemojte da se iznenadite ako bude još profila koji će iznenada braniti Saninov lik i djelo. I sam Haris Slato je priznao da je Saninu više bilo bitno kako će nešto biti predstavljeno u javnosti, nego rješavanje problema u klubu.
Samo naivni misle da je takvo pisanje iz "ideala". Ideali su davno pokopani, ostao je samo interes.
Sto ti ne prodas, stan, kucu i auto i ulozis u Zelju.
Uprava je sve prepustila Mirvicu ni na osnovu čega, digli noge i hladovina.
I sto je najgore nije ovo prvi put da je ovako, sjetimo se dame iz Londona
Isti ljudi pripremaju, evo isti ljudi koji su sjebali arapa biraju i dalje. Umjesto Holandjana imamo Spance.