FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
86
18%
2. Borbu za Evropu
186
39%
3. Sredinu tabele
85
18%
4. Borbu za opstanak
125
26%

Ukupno glasova: 482

bhsport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 20 jul 2026, 12:12

w0st je napisao/la:
20 jul 2026, 10:51
bhsport je napisao/la:
20 jul 2026, 10:46
Lokomotifa je napisao/la:
20 jul 2026, 10:43
Sanin umjesto da je uložio svoje pare u igrače i u klub, on je meščini uložio pare da plati botove koji će mu popraviti rejting u javnosti. To se često radi u okviru PR kampanja i nemojte da se iznenadite ako bude još profila koji će iznenada braniti Saninov lik i djelo. I sam Haris Slato je priznao da je Saninu više bilo bitno kako će nešto biti predstavljeno u javnosti, nego rješavanje problema u klubu.

Samo naivni misle da je takvo pisanje iz "ideala". Ideali su davno pokopani, ostao je samo interes.
A na osnovu čega je trebao uloziti?
Sto ti ne prodas, stan, kucu i auto i ulozis u Zelju.
Uprava je sve prepustila Mirvicu ni na osnovu čega, digli noge i hladovina.
Debili i on i oni sto su ga pustili da vodi ista prije nego je statut odobren. Prvo statut zavrsi, potpisi neki papir o investiciji odmah i onda upravljaj. Samo kod nas covjek se pojavio iz Amerike bacio 3 suplje da ce ulozit milione, ovi mu dali sve da vodi ...

I sto je najgore nije ovo prvi put da je ovako, sjetimo se dame iz Londona
Bas to mislim i ja.
Isti ljudi pripremaju, evo isti ljudi koji su sjebali arapa biraju i dalje. Umjesto Holandjana imamo Spance.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 20 jul 2026, 12:15

bhsport je napisao/la:
20 jul 2026, 12:10
MukiBek je napisao/la:
20 jul 2026, 10:52
bhsport je napisao/la:

Na osnovu čega je mislio uložiti kad je dolazio u klub? Necemo uzimati to da on nije nista htio uložiti sto je budali jasno, al me zanima zasto je htio u klub? Napraviti pozajmicu na 500 hiljada a uplatit 300 plus uzeti kamatu, to je dobro jel
Koliko nam je predstavljeno na osnovu statuta bi ulagao.
Statut nije prosao i na osnovu cega ce bilo ko ulagati?
Prica je bila Zeljo ima 5 miliona budzet i on ce dodati 5 i naplacivati od prodaje.
Svako ko misli da ce IKO dati 5 miliona onako nije dobar u glavu vizavi buducih investitora.
Radna grupa koja je pregovarala i dogovarala ne smije imati nists u odlucivanju ubuduce.
Jesi vidio ti statut i znas li sta je htio s njim? Nisi. Nije prošao statut ok, ti se onda sjetiš da dignes kredit na klub 4 miliona? To je ok po tebi.
Opravdavas ovu seosku varalicu bez argumenata.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 jul 2026, 12:15

Levin je napisao/la:
20 jul 2026, 11:55
TMmanija2012 je napisao/la:
20 jul 2026, 11:39
Znaci do Mirvica sve bilo bajno i dosao mesar iz Amerike i unistio nam klub :urnebes: Kakvo razmisljanje ,pa vas moze svaka budala zeznuti :crazy:
Nije bilo bajno ali obaveze prema igračima i zaposlenima su se, koliko-toliko izmirivale i dugovi držali pod kontrolom.

Nadam se da su ljudi u klubu shvatili koliko jedan čovjek sa svojim potezima može ugroziti opstanak kluba i da će biti mnogo pametniji idući put.
Ja se samo nadam da su ljudi u klubu shvatili da niko nedaje svoje pare da drugi upravlja njima.
Nas statut je cist promasaj i shvatite kada su novci u pitanju tu nema ljubavi.
Zadnjih 20 godina klub je na ivici provalije , bilo je perioda kad smo se malo cupali ,ali uglavnom dugovi se nabijali i talovi radili.
Kada se pojavila prica oko pomocnog terena tad je nastao vrhunac nase propasti i nece stati dok ga neko ne uzme.
Od tog perioda ni titule ,ni kupa , par puta izasli u Evropu ,ali smo se borili za opstanak.
Bilo je cudnih i bizarnih greski od ispunjavanja uplatnica do dovodjenja sumljivih likova da nam budu investitori.
Ja ne branim Sanjina i bolje sto je otisao,ali sa njim je neko pregovarao i dogovarao. Ko je dogovarao morao je to na papir staviti , a ne dje sam ja tu i bice te sve u dure samo daj pare.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 20 jul 2026, 12:17

bhsport je napisao/la:
MukiBek je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Na osnovu čega je mislio uložiti kad je dolazio u klub? Necemo uzimati to da on nije nista htio uložiti sto je budali jasno, al me zanima zasto je htio u klub? Napraviti pozajmicu na 500 hiljada a uplatit 300 plus uzeti kamatu, to je dobro jel
Prica je bila Zeljo ima 5 miliona budzet i on ce dodati 5 i naplacivati od prodaje.
Svako ko misli da ce IKO dati 5 miliona onako nije dobar u glavu vizavi buducih investitora.
Radna grupa koja je pregovarala i dogovarala ne smije imati nists u odlucivanju ubuduce.
A ako nije bio zasticen zasto mi sad moramo vracati njegovu investiciju sa 15 posto kamatom . Pa zelenasi bi ti manju kamatu dali nego sto ti je dao Americki kapitalista.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 20 jul 2026, 12:17

20 jul 2026, 12:15
Levin je napisao/la:
Znaci do Mirvica sve bilo bajno i dosao mesar iz Amerike i unistio nam klub :urnebes: Kakvo razmisljanje ,pa vas moze svaka budala zeznuti :crazy:
Nije bilo bajno ali obaveze prema igračima i zaposlenima su se, koliko-toliko izmirivale i dugovi držali pod kontrolom.

Nadam se da su ljudi u klubu shvatili koliko jedan čovjek sa svojim potezima može ugroziti opstanak kluba i da će biti mnogo pametniji idući put.
Ja se samo nadam da su ljudi u klubu shvatili da niko nedaje svoje pare da drugi upravlja njima.
Zadnjih 20 godina klub je na ivici provalije , bilo je perioda kad smo se malo cupali ,ali uglavnom dugovi se nabijali i talovi radili.
Kada se pojavila prica oko pomocnog terena tad je nastao vrhunac nase propasti i nece stati dok ga neko ne uzme.
Od tog perioda ni titule ,ni kupa , par puta izasli u Evropu ,ali smo se borili za opstanak.
Bilo je cudnih i bizarnih greski od ispunjavanja uplatnica do dovodjenja sumljivih likova da nam budu investitori.
Ja ne branim Sanjina i bolje sto je otisao,ali sa njim je neko pregovarao i dogovarao. Ko je dogovarao morao je to na papir staviti , a ne dje sam ja tu i bice te sve u dure samo daj pare.
Ukratko,Mirvić je katastrofa,ali je on posljedica,a ne uzrok.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 jul 2026, 12:20

Pact1921 je napisao/la:
20 jul 2026, 12:17
bhsport je napisao/la:
MukiBek je napisao/la:

A ako nije bio zasticen zasto mi sad moramo vracati njegovu investiciju sa 15 posto kamatom . Pa zelenasi bi ti manju kamatu dali nego sto ti je dao Americki kapitalista.
U tome jeste problem , ljudi nam nabijaju dugove bez da polazu racune nekome.
Koje dogovarao te pozajmnice sa Sanjinom ,sa savezom ,sa Hercegovcima , dizali kredite itd
Te ljude treba da ganjamao , nama varalica Sanjin glavni problem.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 20 jul 2026, 12:22

Po našim pametnim navijacima mirvic nije lud da ulaze, al je pametan da uzma kamatu to nije problem

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 20 jul 2026, 12:24

20 jul 2026, 12:15
Levin je napisao/la:

1) statut su pisali njegovi ljudi, i ako je isti odbijen nakon sto je vracan pet puta, krivica je njegova i samo njegova.
2) s obzirom da je i nakon toga izglasan za predsjednika i da su mu i dalje bile odrijesene ruke da radi sta hoce, imao je kontrolu upravljanja svojim parama s obzirom da je imao svoje ljude.

3) koliko god da je “pregovaracka grupa” zasrala i nisu odradili svoj dio posla, podsjetio bih takodjer da su im se majkke jebbavale u slucaju da ne usvoje saninov prijedlog

U sustini, do kraja sezone treba gledati da se spasi ovo sto je ostalo, da se pregura i u medjuvremenu da se proba naci novi nacin organizacije upravljanja klubom.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 jul 2026, 12:27

Ja ba , u skupstini sjedili od Mirvica ljudi i usvojili statut :urnebes

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 20 jul 2026, 12:32

Ako vec neces da procitas ovo sto sam napisao sa razumijevanjem, nema ni potrebe da komentarises. Ispada da si samo jos jedan satelit.

Pored toga, na skupstini 26.12 je usvojen prijedlog statuta, koji je drugaciji od onoga sto je njegov pravni tim dostavio ministarstvu.

Greska te radne grupe i skupstine je sto su mu nakon svega toga vjerovali i dali odrijesene ruke da dodatno optereti plate i dugovanja.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 20 jul 2026, 12:34

Kamata nije 15% to je joj jedna laz baywatch ekipe.
Naravno statut nije 100% Mirvicev, sta su pregovarali nasi iz kluba?
Sta kazu spasioci, jesu digli kredit u tisini za menadzerske trenere i igrace.
Uštede se rade a 5, 6 stranaca doveli, stan, hrana i ostalo.
Mirvic jeste kriv ali bagra sve na njega svaljuje
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 20 jul 2026, 12:38

Ti znas da nije kameta 🤣🤣 dao na lijepe oci

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 20 jul 2026, 12:53

Anpa je napisao/la:
20 jul 2026, 12:32
Ako vec neces da procitas ovo sto sam napisao sa razumijevanjem, nema ni potrebe da komentarises. Ispada da si samo jos jedan satelit.

Pored toga, na skupstini 26.12 je usvojen prijedlog statuta, koji je drugaciji od onoga sto je njegov pravni tim dostavio ministarstvu.

Greska te radne grupe i skupstine je sto su mu nakon svega toga vjerovali i dali odrijesene ruke da dodatno optereti plate i dugovanja.
Nema nista na rijec ,valjda si nekad u zivotu nesto kupio ili prodao ,pa si pregovarao ,pa na kraju ozvanicio na papiru.
Te greske nas kostaju ,zanimljivo je sve cesce se desavaju greske ,pa se pojavljuju informacije koje se kriju od navijaca.
Ja volim Zelju ,mene boli taki za Mirvicom i skupstinarima nesposobnim.

MukiBek
Kontakt:

Post Postao/la MukiBek » 20 jul 2026, 12:54

Kriju se informacije od navijaca pa ces nam ti otvoriti oci🤣🤣 niko nista ne zna dok traje, a kad prestane svi sve znaju. Sta ima nismo vas prepoznali

berjan

Post Postao/la berjan » 20 jul 2026, 13:31

najjaci su mi ovi- gdje su ti sto su pregovarali sa sanjinom haha
da vas napomenem, klub nije privatni pa da se bori neko i pregovara ko da je njegovo, ljudi se sklonili, pritisak navijaca ogroman hocete da ste real madrid
fino covjek objasbio da u decembru sto je sanjin bio dogovorio nije ni predan taj statut isti 100%
poslije decembra sanjin je vec sklonio stavio svoje u upravu i radio sta hoce uz podrsku navijaca i svega naravno,
ko ce se boriti tu?
hvala im sto su se vratili kad su vidjeli da je ubleha i lopinas ovo prije mjesec dana pa htjeli izglasati tu smjenu, hvala sto je neko vidio da je taj kredit kap koja preljeva casu i sta hoce fakat da radi

samo da je preziviti ovu sezonu ne ponovilo se daBogda!

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 20 jul 2026, 13:39

berjan je napisao/la:
20 jul 2026, 13:31
najjaci su mi ovi- gdje su ti sto su pregovarali sa sanjinom haha
da vas napomenem, klub nije privatni pa da se bori neko i pregovara ko da je njegovo, ljudi se sklonili, pritisak navijaca ogroman hocete da ste real madrid
fino covjek objasbio da u decembru sto je sanjin bio dogovorio nije ni predan taj statut isti 100%
poslije decembra sanjin je vec sklonio stavio svoje u upravu i radio sta hoce uz podrsku navijaca i svega naravno,
ko ce se boriti tu?
hvala im sto su se vratili kad su vidjeli da je ubleha i lopinas ovo prije mjesec dana pa htjeli izglasati tu smjenu, hvala sto je neko vidio da je taj kredit kap koja preljeva casu i sta hoce fakat da radi

samo da je preziviti ovu sezonu ne ponovilo se daBogda!
Pa evo nema više njega nit će ga više ikad biti.
Kredit se opet diže, znači na istom smo
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo

berjan

Post Postao/la berjan » 20 jul 2026, 13:41

lobotomci jedni ne mogu da vjerujem sta neko podrzava, neko da je pokusao otezavati i blokirati tad investirora bio bi lincovan od lobotomaca
nek su ljudi gospodski se sklonili pokazali 8mj da lik marke nije znao u klub donijeti

braco mu za 5 god od kako je dosao sarajevo je imalo rashode od 61 milion km po finansijskim izvjestajima svake godine, za 5 god je prodao igraca za 8 mil eura samo e sad zamislite koji su to minusi
kakav nas fudbal i investitori i plus nakav da neko napravi , fudbal je rupa bez dna ovdje
kako su to lobotomci fino zamislili dodje investiror dovede igraca za 10 mil i slj godine ih proda za 20 ide 10 njemu 10 zelji hahahh

berjan

Post Postao/la berjan » 20 jul 2026, 13:43

nek se dizu bar nisu milioneri iz amerike koji zatvaraju fabrike od 150 ljudi i suoacavaju se sa federalnim tuzbama radi 3 mil dolara PISLJIVIH,

idi ti tamo prijavi se u skupstinu pa postavljaj pitanja i bori se a ne kuci hladiti muda , hajte - klub je sviju nas lako je sjediti i pametovati i da drugi radi za tebe

Uniited
Kontakt:

Post Postao/la Uniited » 20 jul 2026, 13:45

berjan je napisao/la:
20 jul 2026, 13:43
nek se dizu bar nisu milioneri iz amerike koji zatvaraju fabrike od 150 ljudi i suoacavaju se sa federalnim tuzbama radi 3 mil dolara PISLJIVIH,

idi ti tamo prijavi se u skupstinu pa postavljaj pitanja i bori se a ne kuci hladiti muda , hajte - klub je sviju nas lako je sjediti i pametovati i da drugi radi za tebe
OK.
HVALA SPASIOCIMA KLUBA
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 20 jul 2026, 13:46

berjan je napisao/la:
20 jul 2026, 13:41
lobotomci jedni ne mogu da vjerujem sta neko podrzava, neko da je pokusao otezavati i blokirati tad investirora bio bi lincovan od lobotomaca
nek su ljudi gospodski se sklonili pokazali 8mj da lik marke nije znao u klub donijeti

braco mu za 5 god od kako je dosao sarajevo je imalo rashode od 61 milion km po finansijskim izvjestajima svake godine, za 5 god je prodao igraca za 8 mil eura samo e sad zamislite koji su to minusi
kakav nas fudbal i investitori i plus nakav da neko napravi , fudbal je rupa bez dna ovdje
kako su to lobotomci fino zamislili dodje investiror dovede igraca za 10 mil i slj godine ih proda za 20 ide 10 njemu 10 zelji hahahh
Ma hajde ako ista samo je pokazao da investitor u Zelji moze biti samo ako zelis da ti ugase klub. Evo ja iskreno nikad nisam bio Misketovac uvijek u toj diskusiji sam podrzavao Amara Osima . Ali sto je on napisao 25 decembra je sve se obistinilo a bio je najvise popljuvan i govorili su ljudi kako on zeli samo zlo klubu i kako ovo kako ono .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
26.12.2025 Dan kad sam ja ispao upravu a ostali budale.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []