BH klubovi u Evropi 26/27
- Threeplanetrees
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
Prije 5 godina ista cijena karata je bila pa se napunila Grbavica. Nama cijena nikakav problem ne predstavlja više ljudi iskazuju nezadovoljstvo ne odlaskom jer se 5 godina nije u stanju riješiti par sitnica da bi dobili dozvolu da kući igramo

Najveći problem Vrapčića je nedostatak civilizacijskih standarda, i infrastrukturnih i ljudskih.
Dobar žrijeb za Borac.
Uz malo sreće,i eto ih u 4.kolu l.k.
Uz malo sreće,i eto ih u 4.kolu l.k.
Velež ako prođe Dunajsku na poraženog Twente/Ferencvaroš
-
TribuneEst
- Kontakt:
Zrinjski ako naleti na Nordsjeland to je vjerovatno kraj. Nije bilo srece iako ne idu stazom sampiona.
Velez ako nekako i prodje Dunajsku, zavrsava pricu u 3 kolu.
Borac jedini ima sansu da dodje do 4. kola pa sta im Bog da tamo. Imaju sansu da jos bildaju svoj koeficijent za sljedece sezone.
Velez ako nekako i prodje Dunajsku, zavrsava pricu u 3 kolu.
Borac jedini ima sansu da dodje do 4. kola pa sta im Bog da tamo. Imaju sansu da jos bildaju svoj koeficijent za sljedece sezone.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ma Velez nema nikakve sanse proci ni 2kolo, vec trece bi bilo guznjave 6-7 razlike
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ni ovakve nas ne mozete uzetGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:40Ma Velez nema nikakve sanse proci ni 2kolo, vec trece bi bilo guznjave 6-7 razlike
Ti si naša ljubav jedina!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
fudbalfudbal je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:51Ni ovakve nas ne mozete uzetGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑20 jul 2026, 14:40Ma Velez nema nikakve sanse proci ni 2kolo, vec trece bi bilo guznjave 6-7 razlike
Jel maaaaajke ti?
Mi se borimo za opstanak, zar vas trebamo uzeti? Kazem realno kako jeste, u slucaju prolaska ide guznjava 6-7 razlike , realnost sine
- Threeplanetrees
Da nam je ostala ekipa koja je izborila evropu i da igramo na našem terenu bilo bi 60-40 za Stredu. Ovako 95-5 treba biti realan i sami smo krivci za to. Bez obzira nema predaje
S obzirom na sutuaciju sa zabranom i za ove je bilo barem 80-20 pa se proslo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑20 jul 2026, 16:05Da nam je ostala ekipa koja je izborila evropu i da igramo na našem terenu bilo bi 60-40 za Stredu. Ovako 95-5 treba biti realan i sami smo krivci za to. Bez obzira nema predaje
Treba se rijesiti tog mentaliteta predaje unaprijed i igrati fudbala. I da gubis 2-0 u 85-oj treba igrati ko da je 0-0 i napadati
Velež je već uradio više nego sto se ocekivalo nakon svega sto se desavalo u i oko kluba. Streda je puno kvalitetnija i od Milsamija i od nas i trebalo bi se desit cudo pa da ih izbacimo.
Ali mislim da u ovom dvomeču nema pritiska za igrače i treba ih pustit da uživaju i igraju za svoju dušu..
Ali mislim da u ovom dvomeču nema pritiska za igrače i treba ih pustit da uživaju i igraju za svoju dušu..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Znači i Zrinjski po svemu sudeći otpada u trećem kolu.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Iz fife su zvali i rekli da ce pogledat uplatu i mail veleza u sljedecih 120 dana
Ja sam sve ono što ne smijete priznati sebi!
Pa stavite pare na dance i eto love.Danci jesu puno kvalitetniji ,vrijede skoro 50 miliona eura ,neki njihovi igrači su igrali na svjetskom prvenstvu za svoje reprezentacije a ovaj iz Gane je čak i zabio jedini gol za pobjedu Game u prvom kolu na SP.Ali Zrinja u Europi igra solidno ,nema predaje unaprijed ,izuzev portugalaca, Niko nas nije lako izbacio ,tako da …….vidjet ćemo ,možda se opet iznenadimo
Volim Mostar pa makar i vaki
A je*o ga ja…Marko1905 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 01:23Pa stavite pare na dance i eto love.Danci jesu puno kvalitetniji ,vrijede skoro 50 miliona eura ,neki njihovi igrači su igrali na svjetskom prvenstvu za svoje reprezentacije a ovaj iz Gane je čak i zabio jedini gol za pobjedu Game u prvom kolu na SP.Ali Zrinja u Europi igra solidno ,nema predaje unaprijed ,izuzev portugalaca, Niko nas nije lako izbacio ,tako da …….vidjet ćemo ,možda se opet iznenadimo
Igraj do kraja, jašta, samo kažem, loš ždrijeb.
Nekako sam očekivao da će prva dva protivnika biti lakša, pa onda u zadnjem šta bude.
Ali dobro, prvo Islanđani, nisu ni oni baš prošle godine išli rutinski.
O brate rođače, o brate ćutuče
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nordsjelend je jako zanimljiva ekipa.Za jednog igraca im je Real zainteresovan.Evropu nekako na prekide igraju,2013.pa 2018.pa 2023.i tek opet ove godine.Zadnji put kad su igrali Evropu dobili Partizana 5-0,Fenerbahce 6-1 i Ludogorets 7-1Marko1905 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 01:23Pa stavite pare na dance i eto love.Danci jesu puno kvalitetniji ,vrijede skoro 50 miliona eura ,neki njihovi igrači su igrali na svjetskom prvenstvu za svoje reprezentacije a ovaj iz Gane je čak i zabio jedini gol za pobjedu Game u prvom kolu na SP.Ali Zrinja u Europi igra solidno ,nema predaje unaprijed ,izuzev portugalaca, Niko nas nije lako izbacio ,tako da …….vidjet ćemo ,možda se opet iznenadimo
Moja predikcija je bila da Zrinjski i Borac ispadaju u 3.pretkolu ali nikad se ne zna,Borac moze komotno do play offa.Zrinjski isto,poslije engleza nema granice
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- LondonBlues
- Kontakt:
Mole se navijaci Sarajeva da napuste ovu temu, oni su svoju Europu odigrali za ovu godinu, i nema sta ovdje vise da trazite.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- LondonBlues
- Kontakt:
Gledam sad duze traje Merlinov koncert nego FKS u Europi 
MO=HSKZ
MO=HSKZ
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ko sto duze traje Merlinova karijera nego tvoj klubLondonBlues je napisao/la: ↑22 jul 2026, 14:31Gledam sad duze traje Merlinov koncert nego FKS u Europi![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- LondonBlues
- Kontakt:
Dobra, moram priznat.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 jul 2026, 15:43Ko sto duze traje Merlinova karijera nego tvoj klubLondonBlues je napisao/la: ↑22 jul 2026, 14:31Gledam sad duze traje Merlinov koncert nego FKS u Europi![]()
![]()
Ali ako tako uzmemo u obzir nasu kratku povijest a po brojkama i trofejima i uspjesima sto u prvenstvu sto u europi smo vas stigli pa cak i prestigli, moze se doci do zakljucka da smo puno uspjesniji klub nego FKS?
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Trenutno korisnika/ca: Futbol, PeppermintSA, trunks1946 i 24 gosta.