Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Samo treba vidjeti gdje naši igrači idu, koji je to nivo transfera i jasno je što smo igrali kako smo igrali. Trebamo biti i više nego zadovoljni što smo se i pojavili na tom sp.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Slazem se doslovno sa svime. Posto je tema selektora ja ne bjezim ni od tih kritika njemu za utakmicu protiv USA ali smo zaista udarili plafon kako si napisao.viKK je napisao/la: ↑20 jul 2026, 18:49Kukavičluk je potpuno kriva riječ. Podrazumijeva nešto nečasno, bježanje od odgovornosti, ili da su momci mogli puno više i odlučili da ne žele jer su pichke. Po meni izaci u utakmicu i pokusati prvo sacuvat gol protiv puno boljeg protivnika nije kukavički, kukavicki je npr. kada Messi pokušava navući Cucurelli crveni karton iako mu ovaj ništa nije uvredljivo rekao.Madal je napisao/la: ↑20 jul 2026, 16:41Razlika je kukavicki i nezrelo, neiskusno, nekvalitetno. Kad kazes kukavicki ispada da smo sve drugo imali osim hrabrosti. Sto je netacno.invincible1921 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 16:29
Ja u klin ti u plocu....gdje sam ja rekao da sam nezadovoljan rezultatom? Ja samo kazem da se konkretno u utakmici protiv Amerikanaca odigralo kukaviciki i da ostaje malo zal i gorak okus radi toga...nista manje nista vise.
Mislim da smo mi plafon udarili što se i vidjelo. I sa igračem više i pokretnijom postavom bez Dzeke opet smo se lose snalazili. Imamo nespretnu, lošu tranziciju u oba pravca, najbitniji igrači su nam previše zeleni. Da je naša strategija tj postava na terenu bila kukavicka, ja mislim da nije. Bila je loša u nekim segmentima definitivo, ali mislim da je bio iskren pokušaj taktickog nadmudrivanja. Nekome je to kukavicki, ali onda mozes reci da je kukavicka svaka postava u kojoj neko stavi kao prvi cilj obraniti svoj gol a tek onda postići jedan. Ako neko to fakat misli, imam loše vijesti jer onda će ti većina knock-out fudbala (pogotovo reprezentativnog) bit "kukavički".
Idemo u pakao Bukuresta protiv nalozenih Rumuna nakon sto smo vezali ko zna koliko utakmica bez pobjede protiv iole jacih protivnika i uzmemo 3 boda.
Iste te Rumune nalozene da nam se osvete dobijamo i u Zenici.
Pokazemo Austriji da se ne zajebavamo i u Becu a i u Zenici smo solidno odigrali.
U Velsu poslije gola zaostatka dolazimo do prolaza.
Protiv Italije poslije gola zaostatka dolazimo do prolaza.
Aposlutno nijednu od tih utakmica, ni u ludilu, nismo bili favoriti. Mozda blagi protiv Rumuna kuci. Ove ostale cak ni blagi favoriti.
I odemo na SP, odradimo ocekivano i zavrsimo medju top 32 i dodje neko i pise kako smo kukavice. Stvarno nevjerovatno.
Opet pisem kakve god su okolnosti treba kritikovati u normalnim mjerama i igrace i selektora. Ali kukavicki, ma daj ba.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kakvi transferi golmana ovo ljeto
Zlomislic iz Rijeke u Qarabag
Vasilj iz St.Pauli u Arabiju a Hadzikic iz hrvatskog fenjerasa u madjarski fenjeras
Zlomislic iz Rijeke u Qarabag
Vasilj iz St.Pauli u Arabiju a Hadzikic iz hrvatskog fenjerasa u madjarski fenjeras
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
- Beduin
- Kontakt:
To nam je samo olaksalo situaciju da svaki potencijalni talenat ima priliku za dokazivanje. Jurkas ako ostvari transfer koji se spominje posljednjih dana itekako bi mogao postati prva zamjena Vasilju, barem neko vrijeme dok i ako se ne izbori u Holandiji pa tako i preuzme jedinicu.
Trenutno ovo zvuci too much, ali godina-dvije brzo prodju, a neko od postojecih bi morao imati bas ludu sezonu i progres u Qarabagu ili Madjarskoj pa da opstane na golu kao prvi/drugi izbor.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.