Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cuj jangeri. Jesu grobari sa nama u sobi ili sta?
- svrakino1921
- Kontakt:
Cijene sezonskih ulaznica za sezonu 2026/2027:
ZAPAD
Sezonska ulaznica: 170 KM
Penzioneri i studenti: 120 KM
Članovi NK Čelik: 100 KM
ISTOK
Sezonska ulaznica: 115 KM
Penzioneri i studenti: 80 KM
Članovi NK Čelik: 70 KM
JUG
Sezonska ulaznica: 90 KM
Članovi NK Čelik i Robijaši: 55 KM
DJeca do 12 godina
Sezonska ulaznica: 50 KM
Članovi NK Čelik: 25 KM
Iz NK Čelika ističu da su prilikom formiranja cijena nastojali maksimalno prilagoditi iznose mogućnostima i potrebama svojih navijača, uz posebne pogodnosti za članove kluba, penzionere i studente.
P.S.
KOREKCIJA
ZAPAD
Sezonska ulaznica: 170 KM
Penzioneri i studenti: 120 KM
Članovi NK Čelik: 100 KM
ISTOK
Sezonska ulaznica: 115 KM
Penzioneri i studenti: 80 KM
Članovi NK Čelik: 70 KM
JUG
Sezonska ulaznica: 90 KM
Članovi NK Čelik i Robijaši: 55 KM
DJeca do 12 godina
Sezonska ulaznica: 50 KM
Članovi NK Čelik: 25 KM
Iz NK Čelika ističu da su prilikom formiranja cijena nastojali maksimalno prilagoditi iznose mogućnostima i potrebama svojih navijača, uz posebne pogodnosti za članove kluba, penzionere i studente.
P.S.
KOREKCIJA
Pa samo su vam peškiri i ostali za okačitMostarwolf1981 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 14:48Jos malo pa ce krenut skidat ljudima sa strikova crvene peskire i predstavit to kao akciju, jer ipak krpa je krpa
- svrakino1921
- Kontakt:
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Negdje procitah kaze covjek Horde zla pa 10 mjesta prazno
Kralju moj na čemu si da i ja počnem uzimat,jer vidim da te odradilo momački?
Kralju moj na čemu si da i ja počnem uzimat,jer vidim da te odradilo momački?
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Grohotom se smijemRondoMo je napisao/la: ↑21 jul 2026, 14:58Pa samo su vam peškiri i ostali za okačitMostarwolf1981 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 14:48Jos malo pa ce krenut skidat ljudima sa strikova crvene peskire i predstavit to kao akciju, jer ipak krpa je krpa![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Policija nema prijava
Napali ih Ultrasi: Navijači Veleža opet ostali bez transparenata?

Napali ih Ultrasi: Navijači Veleža opet ostali bez transparenata?
- svrakino1921
- Kontakt:
Mladi veznjak se rastao sa FK Željezničar, karijeru nastavlja u italijanskoj Seriji D
Mladi veznjak Anur Haskić u budućnosti neće nositi dres Željezničara, te će 19-godišnjak svoj fudbalski put nastaviti u Italiji.
Anur Haskić stigao je na Grbavicu iz Sarajeva, te za Plave upisao 68 nastupa uz dva gola, a nakon juniorskog staža neće ostati u Željezničaru.
Kako tvrde italijanski mediji, naredna destinacija za veznjaka rođenog 2007. godine biće Brindisi, član Serije D. Dodaju da je dogovor postignut, te da se zvanična potvrda i predstavljanje uskoro očekuje.
P.S.
Radi naš omladinski pogon - RADI - RADI
Mladi veznjak Anur Haskić u budućnosti neće nositi dres Željezničara, te će 19-godišnjak svoj fudbalski put nastaviti u Italiji.
Anur Haskić stigao je na Grbavicu iz Sarajeva, te za Plave upisao 68 nastupa uz dva gola, a nakon juniorskog staža neće ostati u Željezničaru.
Kako tvrde italijanski mediji, naredna destinacija za veznjaka rođenog 2007. godine biće Brindisi, član Serije D. Dodaju da je dogovor postignut, te da se zvanična potvrda i predstavljanje uskoro očekuje.
P.S.
Bart Majers se vraća u Borac 
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zanimljivo da su u Mostaru od onih nesretnih akcija poceli krpe dijeliti na jednokratne i visekratne. Samo sto ovih drugih izgleda vise nema? 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Junferi '88

Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Biće drugi najbolji holandski stoper u ligi, odma iza našeg Seedorfa
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.
Jesu šabani Torcida Gornik Zabrze i još 10 Torcida širom Evrope? Ili Torcida Split koja je uzela ime iz Brazila jer su bili oduševljeni brazilskim Torcidama? Kad se indijanac banjalučki javlja a pojma nema o čemu piše. Misli da je Torcida ime nastalo u Splitu
Poljaci mu nisu šabani a Sandzaklije jesu, indijanac ne javljaj se više.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
dugo niste igrali Premier ligu, samo cu ti reci da je ogrmna razlika izmedju 1.lige federacije i Premier lige.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 19:12Naravno ako je neko bolji ne moze ni publika nista to je tacno ali bgm ako je ekipa bara bara itekako moze publika uticat i pomoc igracima a odmoc protivniku..Normalno da rezultat utice na broj publike ali nama ne moze bit los rezultat i 3 poraza nije nama cilj titula,ili europa ,nama je cilj opstanak u ligi pa bice poraza bitno je da smo u igri da ne budemo kanta za nabijanje a mislim da necemo.SHZ82 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 16:04a najjaci su mi sa ovim publika adut, pa nece uci 10k ljudi da igrs protiv 11 protivnkka. Vi mozete izvoditi na tribinama zvukove sa koride ali dole na terenu igra 11 ka 11.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 jul 2026, 15:19Necu svima replicirat pojedinacno,ja koliko me sjecanje sluzi itekako je bilo odgoda i od Zrinjskog i Borca i od ostalih u pocetku dok su igrali Sarajevo i Velez a nemam ja to zivaca provjeravat sad ,ko zeli nek provjeri.
Prepisi bar od Hrvatske i Srbije 2 odgode imas pravo a nebitan broj utakmica u Europi.
A za ovog sto pise za sastav Celika da je los , ja mislim sasvim korektan da se moze izborit opstanak i plus adut publika i dodaj jos da ce bit 2 pojacanja u napadu
drugo nakon 3 losa rezultata cete se okrenuti protiv kluba kao i uvijel do sada.
Evo ka se iskreno nadam da cete ostati i postazi stabilan premierligas jer ovoj ligi treba Celik, Sloboda da gledamo sto manje ovih seljackih ekipa, mada niste ni vi daleko od toga ali imate tradiciju
Djaba ti ime,tradicija,navijaci ako ti nemas zdrav i jak klub ti propadas ,vidio se neki dan Boavista zbogom,Sibenik i slicni.
Mi seljacka ekipa ae ne zayebavaj kad dodjes gledat svoj klub u Zenici ti si gospodin dobijes tribinu i sve imas pa gdje to imas ,svugdje te uguraju u neki cosak.
u federalki kad ti dodju Banovici na BP sa par hilkada gledalaca to ih sigurno moze poremetiti koncentraciju, ali u Premier ligi je druga prica, onda dodju zlikovci u crnom pa ti skroje utakmicu pa i onu slikedecu kako im se naredi.
Uglavnom sretno i fakat vam zelim ostanak u prvoj povratnickoj sezoni, a poslije i stabilizaciju.
Pa pazarci javno kažu da su ime grupi dali po uzoru na splićane, a poljaci nisu šabani nego šabančine na steroidimaPLFukare je napisao/la: ↑21 jul 2026, 15:52Jesu šabani Torcida Gornik Zabrze i još 10 Torcida širom Evrope? Ili Torcida Split koja je uzela ime iz Brazila jer su bili oduševljeni brazilskim Torcidama? Kad se indijanac banjalučki javlja a pojma nema o čemu piše. Misli da je Torcida ime nastalo u Splitu
Poljaci mu nisu šabani a Sandzaklije jesu, indijanac ne javljaj se više.
Koristila se jednom za 40. rodjendan. Ova druga je bila parola za koreografiju.
Uglavnom, uzeli bacene parole.
Da su nesto uzeli nekome, nisu. Bilo baceno.
Ali razumijem da se raja pali na to. Nije trebalo doci do toga.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Opet par miliona nadoknade za treniranje, kao kod brace Alibasic...svrakino1921 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 15:02Mladi veznjak se rastao sa FK Željezničar, karijeru nastavlja u italijanskoj Seriji D
P.S.
Eto prodajte jos jednog ili dva omladinca i finansijski minus pretvoricete u plus...
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, konjicanin01, noj, Vanja8 i 36 gostiju.