Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Wilshere10
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Wilshere10 » 21 jul 2026, 17:17

Cuj Bake haha ovi sljedbenici Fatmira Defter kurtza su komedija teska i nepismena. :yawn:
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.

Asteriks

Post Postao/la Asteriks » 21 jul 2026, 18:09

samoposmatram je napisao/la:
21 jul 2026, 16:28
invincible1921 je napisao/la:
21 jul 2026, 16:17
21 jul 2026, 16:04

Svaka cast ovom pravom srbinu.
Ja mislim da je on anomalija od Srba a ne pravi srbin,,,jer ovakvi ne da su u manjini nego maltene ne postoje.

Sto se tice citave price oko zlocina i genocida, ja mislim da nakon 30 godina idemo pogresnom retorikom.....mi se trudimo dokazati da su oni uradili nesto sto ni oni sami ne poricu. Ne vidim apsolutno poentu vise ikakvog objasnjavanja i dokazivanja njima...

Niko od njih ne porice da su radi imena "pogresnog" ubili tolike ljude,niti iko porice da bi to opet uradili.....nego im smeta sto ih se krivicno goni za to posto NE VIDE NISTA LOSE U TOME..evo vidim i za ovaj dogadjaj svi "nasi" isto govore ....te Mladic je osudjen, te zlocinci, te hag je reko, te UN je reko....mislim da nema poente pokusavati promijeniti svijest orka i mordora, nego se treba borit portiv njih, na sve dostupne nacine....jer da je kod njih bilo ikakve mase znacajnije sa nekom dozom ljudskosti ne bi iz prva ni uradili to sto su uradili ...
Prosetaj malo Banja Lukom, Trebinjem otidji malo u Beograd i Novi sad. Nisu svi kao ratko, kao i sto svi u Sarajevu nisu ko bake.
slika
Obavezna literatura za 9. razred osnovne škole u RS-u. Udžbenik Dragiše Vasića, gdje između ostalog stoji - da je četnički pokret "po karakteru antifašistički, nacionalni i građanski."

Možeš naći popis na Zavodu za udžbenike RS-a.

Znači uče ih od malih nogu, što znači da je posrijedi indoktrinacija djece. Možda i ne bi bili zadojeni, ali nažalost ne znaju drugačije.
Nad zelenom rijekom labudov luk.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 21 jul 2026, 21:10

slika

tata igrice
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 21 jul 2026, 21:14

Fuad Kasumović, najbogatiji političar u Zenici ⤵️
Prema službenim podacima iz imovinskih kartona koje je objavila Centralna izborna komisija (CIK) BiH nakon Lokalnih izbora, gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović prijavio je ukupnu vrijednost lične imovine od 2.100.000 KM, što ga čini najbogatijim političarem u Zenici. Pored njegove lične imovine, značajne nekretnine i finansijska sredstva uknjiženi su i na ime njegove supruge Mersije Kasumović. Centar za istraživačko novinarstvo (CIN) u svojoj bazi navodi da Kasumović i njegova porodica posjeduju ukupno 19 nekretnina.
Lična imovina Fuada Kasumovića⤵️
U svom zvaničnom imovinskom kartonu, Kasumović je naveo sljedeću imovinu i njenu procijenjenu vrijednost:
Porodična kuća u Zenici – 150.000 KMPoslovni prostor u Zenici – 750.000 KMZemljište – 300.000 KM
Finansijska sredstva na bankovnom računu – 290.000 KM
Mjesečna primanja (plata gradonačelnika) – 4.401 KM
Imovina supruge (Mersije Kasumović) ⤵️
Značajan dio porodičnog bogatstva i nekretnina vodi se na njegovu suprugu, koja je prijavila sljedeće stavke:
Stan u Makarskoj (Hrvatska) – 500.000 KM
Dva stana (u Zenici i Sarajevu) – ukupne vrijednosti 250.000 KM
Zemljište u Zenici (lokacija Perin Han) – 380.000 KM
Poslovni prostor u Zenici – 117.000 KM
Novac na računu u banci – skoro 300.000 KM (preciznije oko 297.000 KM)
Automobil – Audi A6 (također posjeduje i Audi A3 procijenjen na 23.000 KM)
Detaljan uvid u biografije i zvanične profile prihoda možete istražiti direktno kroz CIN-ovu bazu podataka Imovina političara - Fuad Kasumović. https://imovinapoliticara.cin.ba/politi ... kasumovic/
Također, pretragu svih zvaničnih dokumenata i provjeru imovinskih kartona ostalih izabranih zvaničnika možete izvršiti putem platforme e-Imovinski kartoni CIK BiH.
https://imovinapoliticara.cin.ba/politi ... retnine=24
Kriminalac koji je od Zenice napravio ruglo i vlastitu prćiju :yawn:
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 jul 2026, 21:18

Trnovo preimenovati u Berilo.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 jul 2026, 21:20

Wilshere10 je napisao/la:
21 jul 2026, 21:14
Prema službenim podacima iz imovinskih kartona koje je objavila Centralna izborna komisija (CIK) BiH nakon Lokalnih izbora, gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović prijavio je ukupnu vrijednost lične imovine od 2.100.000 KM, što ga čini najbogatijim političarem u Zenici. Pored njegove lične imovine, značajne nekretnine i finansijska sredstva uknjiženi su i na ime njegove supruge Mersije Kasumović. Centar za istraživačko novinarstvo (CIN) u svojoj bazi navodi da Kasumović i njegova porodica posjeduju ukupno 19 nekretnina.
U svom zvaničnom imovinskom kartonu, Kasumović je naveo sljedeću imovinu i njenu procijenjenu vrijednost:
Porodična kuća u Zenici – 150.000 KMPoslovni prostor u Zenici – 750.000 KMZemljište – 300.000 KM
Značajan dio porodičnog bogatstva i nekretnina vodi se na njegovu suprugu, koja je prijavila sljedeće stavke:
Detaljan uvid u biografije i zvanične profile prihoda možete istražiti direktno kroz CIN-ovu bazu podataka Imovina političara - Fuad Kasumović. https://imovinapoliticara.cin.ba/politi ... kasumovic/
Također, pretragu svih zvaničnih dokumenata i provjeru imovinskih kartona ostalih izabranih zvaničnika možete izvršiti putem platforme e-Imovinski kartoni CIK BiH.
Ma Fuke je učio od najboljih.

PLFukare
Kontakt:

Post Postao/la PLFukare » 21 jul 2026, 21:26

Wilshere10 je napisao/la:
21 jul 2026, 21:14
E moj prijatelju ovo je samo što je prijavio.
Ima na čerki koja je invalid nažalost 100% 800 000 KM u banci, auto, stan, na bratu benzinske pumpe i Hidrocentrale...
Ima od kirija prihode 80 000 KM mjesecno. :rol:
Mjesečni prihodi mu kao prihodi u budžet opštine veličine Fojnice :rol:

Jedini koji je veći kriminalac od Čovića i Dodika. Mada sa imovinom tu je negdje možda i Dodik.

Međutim osuđen je 4 godine zatvora ali nekako uspijeva evo već 10 mjesec odgađa drugostepenu presudu. Daj Bože da plati svoj ceh.
EVO NAS TU SMO ⚫🔴

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2026, 21:30

Arvid je napisao/la:
21 jul 2026, 21:10
slika

tata igrice
Nije ni Benjamini mane..ako dobro vidjeh ima 4 stana i jos jedno 4/5 poslovnih prostora ili sta su vec...al eto nemoj da ko dira mamu mumi
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2026, 21:41

https://www.klix.ba/vijesti/bih/grupa-n ... /260721045

Cuj vise od 4 godine, naki migranti naoruzani vatrenim oruzjem haraju i policija im ne moze navodno nista...pa ovo nema u tunguziji
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jul 2026, 21:58

xaviesta je napisao/la:
21 jul 2026, 16:57
Ne moraš šetati Banja Lukom. Sačekaj da Ratko krepe, pa ćeš vidjeti koliko im znači.
Ima normalnih od 5 do 10%
Inace ako nije niko primjetio ovi na drini su vam fanovi "normalnije srbije" jer su nosili majice studenti pobjedjuju...
=\_1921_/=

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 21 jul 2026, 22:40

šta treba sve za izdavanje hitne putne isprave?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 21 jul 2026, 22:46

21 jul 2026, 16:04
Surreal je napisao/la:
21 jul 2026, 15:33
Svaka cast ovom pravom srbinu.
Takvih nema ni 2%,jednostavno četnici su 98% isti
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 21 jul 2026, 23:10

baboedindzeko09 je napisao/la:
21 jul 2026, 22:40
Lična karta na uvid
Stari pasoš
Rodni list
Dvije uplatnice, jedna za hitno izdavanje pasoša, a druga za troškove izrade.

Tako je bilo u novembru prošle godine kad sam vadio, sad je li se sta promijenilo ne znam.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 21 jul 2026, 23:14

NebeskaSila96 je napisao/la:
21 jul 2026, 12:40
Ja kako vidim u ovoj državi mi nemamo više nikakva prava.Jbt digla se hajka oko one scene u Sanskom Mostu kaže napadnuti srbski povratnici evo dan poslije tužilaštvo USK ekspresno pokrenulo istragu o incidentu a kad se desi neko ubojstvo ili ne znam ti ja sta Bogami traje i traje da se nešto pokrene.Mislim ja sam za to ko god da je napravio prekršaj da bude sankcionisan ali na onom snimku se jasno vidi da se zbog nekih glupi pijanaca digne ovolika hajka.Po komentarima ljudi ko poznaje te srbe koji drže tu kafanu da su oni vise puta napadali goste.Jbt kakvu represiju vrši policija rs-a zbog zastava maltretiraju ljude niko ni da se počeše a ovdje se tolika hajka digla oko ovih pijanaca
Ovo ovdje je postalo ko Juzna Afrika i nekadasnji aparthejd u istoj. I tamo je 10% bijelaca imalo sva prava i vladali su nad 90% crnaca.

Pogledaj H komponentu, nema ih ni 10% u drzavi, a drze sve poluge vlasti. Mi smo crnci u ovoj drzavi...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 21 jul 2026, 23:20

Marsal je napisao/la:
21 jul 2026, 14:48
Kako stojite sa oduzimanjem vozačke? :mrgreen:

Ja evo treći put pješak zadnjih 18 mjeseca, sva tri puta po mjesec. Dvije su moje kazne, uhvatio me isti radar :rol: prvi put nisam znao, drugi put odlutale mi misli.

Stvarno nisam brzac i defanzivan sam poprilično što je najsmješnije ali eto oduzimanje po mjesec jer sam na autoputu vozio 24 i 21 km/h preko. Smiješno.
Ja dok sam bio momak, vecinu auta koja bi bila ispred mene bi prestigao. Budalesao sam, iako nikad nisam ulazio u makaze i ugrozavao ni sebe ni druge.

Sad kad imam troje djece i po auto putu vozim max 120 km/h.

Ozeni se, naklepaj djece i rijesit ces problem brze voznje :mrgreen:
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 21 jul 2026, 23:20

MaroonBjelave je napisao/la:
21 jul 2026, 23:10
Lična karta na uvid
Stari pasoš
Rodni list

Tako je bilo u novembru prošle godine kad sam vadio, sad je li se sta promijenilo ne znam.
Hvala puno :salut:

Jel 250km ide na dvije uplatnice? 200km za hitno izdavanje a 50 ono standardno za pasoš?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 21 jul 2026, 23:35

21 jul 2026, 23:20
MaroonBjelave je napisao/la:
21 jul 2026, 23:10
Lična karta na uvid
Stari pasoš
Rodni list

Hvala puno :salut:

Jel 250km ide na dvije uplatnice? 200km za hitno izdavanje a 50 ono standardno za pasoš?
Tako je. I naravno imaš uvijek one urneke kako da popunis i ostalo

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 21 jul 2026, 23:50

kraljttbvb je napisao/la:
21 jul 2026, 23:14
Ja kako vidim u ovoj državi mi nemamo više nikakva prava.Jbt digla se hajka oko one scene u Sanskom Mostu kaže napadnuti srbski povratnici evo dan poslije tužilaštvo USK ekspresno pokrenulo istragu o incidentu a kad se desi neko ubojstvo ili ne znam ti ja sta Bogami traje i traje da se nešto pokrene.Mislim ja sam za to ko god da je napravio prekršaj da bude sankcionisan ali na onom snimku se jasno vidi da se zbog nekih glupi pijanaca digne ovolika hajka.Po komentarima ljudi ko poznaje te srbe koji drže tu kafanu da su oni vise puta napadali goste.Jbt kakvu represiju vrši policija rs-a zbog zastava maltretiraju ljude niko ni da se počeše a ovdje se tolika hajka digla oko ovih pijanaca
Ovo ovdje je postalo ko Juzna Afrika i nekadasnji aparthejd u istoj. I tamo je 10% bijelaca imalo sva prava i vladali su nad 90% crnaca.

Pogledaj H komponentu, nema ih ni 10% u drzavi, a drze sve poluge vlasti. Mi smo crnci u ovoj drzavi...
Do koga je to, ko je glavni i odgovorni za takvo stanje?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 22 jul 2026, 00:07

invincible1921 je napisao/la:
21 jul 2026, 21:58
xaviesta je napisao/la:
21 jul 2026, 16:57
Ne moraš šetati Banja Lukom. Sačekaj da Ratko krepe, pa ćeš vidjeti koliko im znači.
Ima normalnih od 5 do 10%
Inace ako nije niko primjetio ovi na drini su vam fanovi "normalnije srbije" jer su nosili majice studenti pobjedjuju...
Da, to su oni kojima se kod nas ljudi dive i koje smo prinuđeni već dvije godine gledati po našim medijima.

Ne analizira se, ne gleda se dublja slika nego treba biti u trendu i objavljivati kako se komšije bore protiv vlasti, kakvog su revolucionarnog duha Srbi.

Samo jedan od primjera SANU mašinerije koja je ovih dana aktivna i po instagramu, puno nekih novih stranica sa mitomansko-falsifikatorskim sadržajem.
Santos sa Tušnja

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 jul 2026, 00:08

kraljttbvb je napisao/la:
21 jul 2026, 23:14

Sve to, zahvaljujući zelenoj bagri i njihovoj političkoj pijaci, a crveni kmeri nastavili s tom praksom.
Znaš li možda koliko je bilo Bošnjaka na čelu ministarstva finansija od Dejtona do danas?

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: samoposmatram, Wilshere10 i 27 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []