Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Momak je ocigledno precijenio izjavu tuzilastva. Sablonska izjava koju po upitu medija daju sva tuzilastva. Govoriti da je to ekspresno, a ne ubistvo je idiotarija. Zapravo u duhu ove teme, mitomanija.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Naravno mi.VensanKasel je napisao/la: ↑21 jul 2026, 23:50Do koga je to, ko je glavni i odgovorni za takvo stanje?kraljttbvb je napisao/la: ↑21 jul 2026, 23:14Ovo ovdje je postalo ko Juzna Afrika i nekadasnji aparthejd u istoj. I tamo je 10% bijelaca imalo sva prava i vladali su nad 90% crnaca.NebeskaSila96 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 12:40Ja kako vidim u ovoj državi mi nemamo više nikakva prava.Jbt digla se hajka oko one scene u Sanskom Mostu kaže napadnuti srbski povratnici evo dan poslije tužilaštvo USK ekspresno pokrenulo istragu o incidentu a kad se desi neko ubojstvo ili ne znam ti ja sta Bogami traje i traje da se nešto pokrene.Mislim ja sam za to ko god da je napravio prekršaj da bude sankcionisan ali na onom snimku se jasno vidi da se zbog nekih glupi pijanaca digne ovolika hajka.Po komentarima ljudi ko poznaje te srbe koji drže tu kafanu da su oni vise puta napadali goste.Jbt kakvu represiju vrši policija rs-a zbog zastava maltretiraju ljude niko ni da se počeše a ovdje se tolika hajka digla oko ovih pijanaca
Pogledaj H komponentu, nema ih ni 10% u drzavi, a drze sve poluge vlasti. Mi smo crnci u ovoj drzavi...
I zeleni i crveni su im davali sta god hoce, samo da bi bili u vlasti.
Niko nam nije kriv sto nam je prece zaposliti ženu i djecu, nego imati drzavu...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Al kakva gamad iz centre nece da mi vrate pare za kartu koju sam otkazao dan pred putovanje, a stoji kod njih bar 6h prije polaska da moras. Jos da stvar bude gora na mail mi pisu da su uvidom u sistem vidjeli da sam kao cekri oakrtu na ulasku u bus. Pa mrtve vam yebem
- kraljttbvb
- Kontakt:
0MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 jul 2026, 00:08Znaš li možda koliko je bilo Bošnjaka na čelu ministarstva finansija od Dejtona do danas?
Mislim da je isto i sa ministarstvom pravde, ljudi sebi kroje i usvajaju zakone kako im se ceifne...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Svako ministarstvo moze predloziti i sebi krojiti zakon. Nema ministarstvo pravde nista sa tim.
Finansije, odbrana i vanjski poslovi su najvaznija ministarstva.
Finansije, odbrana i vanjski poslovi su najvaznija ministarstva.
- invincible1921
- Kontakt:
Mozes mislit kakvi su ostali kad im je ovo normalniji dio drustva...i onda ovaj prica price da nisu svi istibromazepam je napisao/la: ↑22 jul 2026, 00:07Da, to su oni kojima se kod nas ljudi dive i koje smo prinuđeni već dvije godine gledati po našim medijima.invincible1921 je napisao/la: ↑21 jul 2026, 21:58Inace ako nije niko primjetio ovi na drini su vam fanovi "normalnije srbije" jer su nosili majice studenti pobjedjuju...
Ne analizira se, ne gleda se dublja slika nego treba biti u trendu i objavljivati kako se komšije bore protiv vlasti, kakvog su revolucionarnog duha Srbi.
Samo jedan od primjera SANU mašinerije koja je ovih dana aktivna i po instagramu, puno nekih novih stranica sa mitomansko-falsifikatorskim sadržajem.
=\_1921_/=
- VensanKasel
- Kontakt:
Zeleni i crveni su odraz društva.kraljttbvb je napisao/la: ↑22 jul 2026, 00:14Naravno mi.VensanKasel je napisao/la: ↑21 jul 2026, 23:50Do koga je to, ko je glavni i odgovorni za takvo stanje?kraljttbvb je napisao/la: ↑21 jul 2026, 23:14
Ovo ovdje je postalo ko Juzna Afrika i nekadasnji aparthejd u istoj. I tamo je 10% bijelaca imalo sva prava i vladali su nad 90% crnaca.
Pogledaj H komponentu, nema ih ni 10% u drzavi, a drze sve poluge vlasti. Mi smo crnci u ovoj drzavi...
Niko nam nije kriv sto nam je prece zaposliti ženu i djecu, nego imati drzavu...
Dobro si napisao, mi smo crnci u ovoj državi. Možda je teško priznati da je H komponenta puno pametnija?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nisu oni nista ni pametniji ni gluplji od ostalih u BiH.VensanKasel je napisao/la: ↑22 jul 2026, 01:22Možda je teško priznati da je H komponenta puno pametnija?
Jednostavno imaju velikog brata iza ledja koji ih čuva.
Imaju politicku, finansijsku, diplomatsku, lobisticku i svu drugu podršku. Plus sto živimo u kršćanskoj Europi, pa su i tu ispred nas.
- invincible1921
- Kontakt:
Nije brate, oni su isti ko i ostali...pored svih ostalih fakotrakao sto je zaledjina, ti imas kvaku 22 i moras igrat po pravilima a oni ne moraju, tj njihov moto je sto gore po drzavu njima bolje...a ako pocnes i ti koristit njihove metode onda si i ti orotiv drzave...VensanKasel je napisao/la: ↑22 jul 2026, 01:22Zeleni i crveni su odraz društva.kraljttbvb je napisao/la: ↑22 jul 2026, 00:14Naravno mi.VensanKasel je napisao/la: ↑21 jul 2026, 23:50
Do koga je to, ko je glavni i odgovorni za takvo stanje?
Dobro si napisao, mi smo crnci u ovoj državi. Možda je teško priznati da je H komponenta puno pametnija?
Ono sto je poseban problem zadnjih godina je totalno urusavanje sistema, koje vise u zadnjih godinu i nije tako vise tiho.
Drzava su zakoni i institucije...Razlika izmedju zakona i recencie u tvojoj svesci je sto iza zakona stoji institucija i sila koja ce tu recenicu provest u djelo. Kao sto vidis u zadnje vrijeme sve vise i vise zakona postaju samo obicna skrabotina na papiru.
Onda i ova izvlakusa nasa oko ustavnog suda je cisto izazivanje sudbine..sta god urade, "ma stipu osporicr US"..eo sad za ljiljane konkretno raja kae osporice ustavni sud...jeste al zasto se dopusta da svakakve nebuloze se predlazu bez sankcija, sta ce biti kada jedna ili druga strana kaze "boli me qrac za ustavni sud, lezaces za ljiljane na palama"...sta cemo onda? Rec previse je rizicno i pustit te da istruhnes u tvorzi...
Javasluka je vazda bilo, ali se makar drzala neka linija..sad su i jedni i drugi stisli muda da ispitaju spremnost straze i vidjeli su da istu niko ne cuva...
=\_1921_/=
- Slatinash_7
- Kontakt:
Nama je najvažnije Ministarstvo za raseljena lica ili kako se već zove, sva ostala smo manje više prodali u nekom momentu ili na ista postavljali ljude koji veze sa zivotom nemaju. Mislim da smo od sve tri nacionalne komponente mi Bošnjaci oni koji ubjedljivo najviše diploma kupuju po Kiseljaku, Širokom, Travniku i ostalo da bi se zaposlili i ne radili ništa. Nije nama H komponenta kriva što je Nail Jusić kupio 300 diploma i poslova u Živinicama i kad se glasa za provjeru diploma mi glasamo NE. To je meni isto kao da glasamo da nam ne treba sudija jer šta god uradiš trebaš biti slobodan, niko da te provjerava..
Da nam je j.ebeno sa ovim komšijama jeste,da za njih važe neka druga pravila važe ali da smo mi imalo sposobni nismo ili nećemo da budemo, jednostavno nećemo da se uhvatimo u koštac sa problemima,da to negdje prezentujemo kako treba, nego smo prihvatili tu igru, oni ruše državu mi grabimo pozicije, radna mjesta, tendere i pare pa dokle doguramo
Da nam je j.ebeno sa ovim komšijama jeste,da za njih važe neka druga pravila važe ali da smo mi imalo sposobni nismo ili nećemo da budemo, jednostavno nećemo da se uhvatimo u koštac sa problemima,da to negdje prezentujemo kako treba, nego smo prihvatili tu igru, oni ruše državu mi grabimo pozicije, radna mjesta, tendere i pare pa dokle doguramo
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- VivaLaStella
- Kontakt:
jučer pisali o ludim preticanjima i naumpadoše mi ovi luđaci.
Snimio u gradačcu prije jedno 2 godine
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
red pill, red pill, red pill
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Wilshere10
- Kontakt:
Trump povećava pritisak u trgovinskom sporu s Kanadom uvođenjem novih dodatnih carina od 50 posto. Planirano je da stupe na snagu za 30 dana. Pogođen je širok spektar robe - kao primjeri hokejaški štapovi, vino i cement. Američki trgovinski predstavnik Jamieson Greer najavio je da će se nove carine primjenjivati na uvoz iz Kanade vrijedan približno 20 milijardi dolara. Razlog za mjeru je navodni "diskriminatorni tretman" američkog alkohola, automobila i mliječnih proizvoda od strane kanadske vlade.
Školski primjer postepenog urušavanja neke ekonomije.
Nad zelenom rijekom labudov luk.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ja sam ubjedjen da covjek ovo sve gleda kao priliku da zaradi, njega amerika i politika interesuje koliko tebe i mene kriket,,,,kapice ga postavile i rekli mu radi sta hoces u vezi svog plana za dobit, ali imamo uslov da kad te zovnemo i nesto zatrazimo to ces i da ispunis.Asteriks je napisao/la: ↑22 jul 2026, 11:50Trump povećava pritisak u trgovinskom sporu s Kanadom uvođenjem novih dodatnih carina od 50 posto. Planirano je da stupe na snagu za 30 dana. Pogođen je širok spektar robe - kao primjeri hokejaški štapovi, vino i cement. Američki trgovinski predstavnik Jamieson Greer najavio je da će se nove carine primjenjivati na uvoz iz Kanade vrijedan približno 20 milijardi dolara. Razlog za mjeru je navodni "diskriminatorni tretman" američkog alkohola, automobila i mliječnih proizvoda od strane kanadske vlade.
Kad sve ovako pogledas, zaista djeluje nevjerovatno koga je amerika dovela na celo drzave....klauna obicnog i mesetara na berzi
=\_1921_/=
Kazna za koristenje mobitelaVivaLaStella je napisao/la: ↑22 jul 2026, 08:30jučer pisali o ludim preticanjima i naumpadoše mi ovi luđaci.Snimio u gradačcu prije jedno 2 godine
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- VivaLaStella
- Kontakt:
c, vidiš kvalitet snimka.. tosterom snimaoDerdiyok je napisao/la: ↑22 jul 2026, 12:56Kazna za koristenje mobitelaVivaLaStella je napisao/la: ↑22 jul 2026, 08:30jučer pisali o ludim preticanjima i naumpadoše mi ovi luđaci.Snimio u gradačcu prije jedno 2 godine
![]()
fīat iūstitia ruat cælum
vperyod, nikak nazad
vperyod, nikak nazad
- Maroon1946
- Kontakt:
Nakon što je objavljena informacija o tome kako Starlink otvara firmu u Sarajevu te da bi ubrzo moglo započeti i pružanje usluge ovog satelitskog interneta, Ministarstvo prometa i komunikacija podijelilo je nove detalje
Naime, zastupnik u Predstavničkom domu Federacije BiH Admir Čavalić postavio je pitanje Ministarstvu prometa i komunikacija kada se očekuje dolazak ove usluge u Bosnu i Hercegovinu s obzirom na to da je na stranici Starlinka, na mapi pokrivenosti, BiH označena kao područje gdje bi usluga trebala zaživjeti 2026. godine.
U odgovoru Ministarstva je naglašeno kako je ministar Edin Forto 2025. godine obavio razgovore s predstavnicima kompanije Starlink pri čemu je istaknut obostrani interes za uslugom putem satelitske mreže koju pruža ova kompanija.
Nakon razgovora, napravljen je i konkretan korak.
"Starlink je registrovao pravno lice sa sjedištem u BiH Starlink BH d.o.o. te 22. maja 2026. godine dostavio Regulatornoj agenciji za komunikacije zahtjev za pružanje usluga pristupa internetu radi izdavanja dozvole za obavljanje djelatnosti davaoca pristupa internetu", navodi se u odgovoru.
Agencija je pokrenula zahtjev za izdavanje dozvole, ali kompanija Starlink BH mora ispuniti dodatne zahtjeve.
"Agencija je izvršila uvid i analizu dostavljene dokumentacije i pozvala podnosioca zahtjeva, u skladu s propisima, na kompletiranje i dopunu odgovarajućih elemenata zahtjeva, kako bi se po zahtjevu moglo dalje postupati. Postupak rješavanja po navedenom zahtjevu je u toku"
- Wilshere10
- Kontakt:
Nisu u stanju riješiti pitanje jednog putnog pravca zbog kojeg ti putovanje od 2 sata dođe putovanje od 4 sata ali se to bavi starlinkom. Kakvi degenoidi vode ovu drzavu jbte. 
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
- Marsal
- Kontakt:
To više čak i nije teorija zavjere.invincible1921 je napisao/la: ↑22 jul 2026, 12:56Ma ja sam ubjedjen da covjek ovo sve gleda kao priliku da zaradi, njega amerika i politika interesuje koliko tebe i mene kriket,,,,kapice ga postavile i rekli mu radi sta hoces u vezi svog plana za dobit, ali imamo uslov da kad te zovnemo i nesto zatrazimo to ces i da ispunis.Asteriks je napisao/la: ↑22 jul 2026, 11:50Trump povećava pritisak u trgovinskom sporu s Kanadom uvođenjem novih dodatnih carina od 50 posto. Planirano je da stupe na snagu za 30 dana. Pogođen je širok spektar robe - kao primjeri hokejaški štapovi, vino i cement. Američki trgovinski predstavnik Jamieson Greer najavio je da će se nove carine primjenjivati na uvoz iz Kanade vrijedan približno 20 milijardi dolara. Razlog za mjeru je navodni "diskriminatorni tretman" američkog alkohola, automobila i mliječnih proizvoda od strane kanadske vlade.
Kad sve ovako pogledas, zaista djeluje nevjerovatno koga je amerika dovela na celo drzave....klauna obicnog i mesetara na berzi
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.